30 "beprövade" sätt att tjäna pengar onlinebloggar med WordPress (2020)

Dessa sträcker sig från stora konferenser och evenemang som vår ProBlogger-konferens som håller hundratals bloggare varje år ända ner till mindre möten för en bloggers läsare där pengar tjänas antingen genom att ladda läsarna att delta eller genom att hitta en sponsor för evenemanget. Men bli inte avskräckt av dessa nummer. En WordPress-blogg - se till att komma igång med Bluehost. Så länge du kan ge dem användbara artiklar och svara på deras frågor kommer de att komma tillbaka.

SmartPassiveIncome - Ägare: Hon har 20+ års erfarenhet av marknadsföring/reklam med 5 års erfarenhet av blogging, sociala medier och SEO. När det gäller att blogga för pengar, MÅSTE du hitta den perfekta bloggenis att fokusera på. För åtta år sedan idag köpte någon två pizzor med bitcoins nu värda 82 miljoner dollar. Dropshipping är ett annat sätt du kan skapa en e-butik på din WordPress-webbplats utan att behöva hantera inventering eller skicka artiklar själv. Varje gång en användare klickar på annonsen kommer du att få betalt.

Jag säljer personligen inte fysiskt på min webbplats (längre), men hör mig på den här eftersom mycket har förändrats under de senaste åren. Du samarbetar med ett varumärke och ger dem en möjlighet att publicera en artikel med marknadsföringsinnehåll för sina produkter eller tjänster. Denna strategi sätter dig som skapare på ett löpband för konstant innehållsskapande. Jag har tagit tre olika bloggar till över 1 miljon dollar per år. Det var inte bara jag som började tjäna pengar först med frilansskrivning, jag känner till många andra bloggvänner som använde frilansskrivning som en säker metod för att tjäna pengar varje månad.

Om du hittills har lärt dig hur du kan tjäna pengar på att blogga - och du har en blogg med riktigt läsekrets är du gyllene, min vän. Det här inlägget delar flera metoder för att tjäna pengar på en ny blogg. Om du inte är en expert på att plocka lager kan du kanske hoppa över den här idéen om pengar. Att sälja din egen produkt är varandra vanligt sätt hur bloggare tjänar pengar. Den andra typen av produkter som vissa bloggare säljer är fysiska produkter. Jag kommer inte gå i detalj här, men det här är en enkelriktad biljett till ingenstans. Är din tid och materialkostnad värd det pris du debiterar?

Om du är mer tekniskt benägen kan du bli WordPress-utvecklare eller designer för att tjäna pengar online.

Avslutar

Det finns några inhemska reklamlösningar som är värda din tid och ansträngning att genomföra. Det har ett mycket eget rykte som en intjäningsmetod. Visste du att Tumblrs sammanlagda totala antal bloggar från maj 2020 till oktober 2020 är totalt 373 miljoner bloggkonton?

Från och med juli 2020 fanns det inspelade 4. Många webbplatser letar efter inflytelserika och auktoritativa bidragsgivare som de skulle betala för. ”Och 79% sa ja.

Det var mycket arbete. Använd dessa kraftfulla tips för att öka dina visningsannonsinkomster direkt. Onlinemodellering; under denna dag och ålder av Instagram, Snapchat och många andra online-plattformar, kan foton affiliate-marknadsföringsprogram för företagslån affiliate-marknadsföring champs affiliate-videor lätt bli virala. Med kontinuerligt fokus på att skapa bra innehåll och hitta läsare för din blogg börjar du märka människor som besöker din blogg och engagerar dig i ditt innehåll. En SEO och säljkyndig copywriter med en ganska darn kreativ noggin på axlarna. Här är några favoritval:

En SERP-positionshistorik som har förändrats nyligen.

Kolla In Toppbloggarna I Ditt Land

Mer än ett arbete hemifrån är varje kapitel ett steg för steg för att komma igång och maximera dina inkomster från varje källa. Vi hjälpte tusentals nybörjare att börja sin bloggresa. Vilka är de mest populära bloggplattformarna? Om du har vilja, motivation och beslutsamhet att börja tjäna pengar på din blogg kommer du att kunna. Men om du har gjort SEO för ditt blogginnehåll eller dina YouTube-videor korrekt, även om det tar ett tag, kommer du definitivt att få resultatet. Låt oss också veta några skillnader mellan YouTube och Blogging.

Du kan dock också skapa några prover, ladda upp dem till webbplatser som Medium eller LinkedIn.

Faktum är att Google och sökmotorer faktiskt kan straffa dig. Med det sagt kan du gå en extra mil och ta Amazon eBook-rutten som också låter dig sälja Kindle-formaterade e-böcker och ljudböcker både på din egen blogg och till hundratals miljoner Amazon-kunder där ute. Oavsett om du vill skapa ett extra par hundra i månaden eller växa fram ett framgångsrikt sexsiffrigt varumärke, hoppas jag att dessa pengar att göra idéer har inspirerat dig att vidta åtgärder. Du har tjänat sin "kund" -lojalitet och om dina läsare är befintliga bloggare kommer de att hänvisa till sin egen publik för att kolla in din webbplats. Hon började skriva ett par artiklar och för varje artikel fick hon betalt! Hitta fantastiska produkter som dina läsare skulle vara intresserade av och ansöka om deras partnerprogram.

Eller gör vad du älskar, som man säger, och pengarna kommer att följa.

Användartestning

Steg för steg kan du utöka dina intäktsmetoder och diversifiera dina inkomstkällor. Hur mycket tjänar BLOGGERS? Stora märken och andra företag kommer faktiskt att betala dig bara för att göra ett inlägg om deras företag eller visa upp en av deras produkter. Men det är inte så lukrativt som det en gång var och det kräver mycket trafik för att verkligen vara lönsamt.

Kunskap om SEO kommer att öka din trafik och därmed få in läsare och möjligheten att tjäna pengar genom dessa läsare. Sammantaget är sponsrat innehåll ett bra sätt att tjäna pengar på att blogga. Du får en uppsättning frågor som du behöver besvara när du bläddrar igenom deras webbplats. Förändringar på låg nivå, systemet handlar med denna insättning, och när en vinst görs, krediteras det till ägarens konto. Du har antagligen hört att WordPress är kung när det gäller bloggplattformar - men du måste betala pengar för att använda det.

Din blogg kan täcka ämnen om renovering av DIY.

Ju mer du använder nätverket, desto mer kommer nyckelorden att fokuseras på din publik, så det tar tid. Forex trading room - gratis medlemskap, beror på var du är. Om du hittade det här inlägget om hur du kan tjäna pengar på din blogg användbar, släpp mig en rad i kommentarerna nedan! Låt oss stänga av några frågor och svar, eller hur? Det är ett betydande belopp när du rabatterar människor som köper mat och smycken i deras lokala stormarknad. En av min mest populära bok "Affiliate marketing Book" säljs också på Amazon och detta lägger till återkommande intäkter. Vissa bloggare skapar nischplatser och använder affiliate-marknadsföring för att tjäna tusentals dollar. Och det har sedan dess vuxit till en sexsiffrig verksamhet! Grafiska formgivare vänder sig till affärsmodellen för att sälja sina mönster på kläder och andra produkter för att bättre tjäna pengar på sin konst.

Ta till exempel mina passioner.

Direktannonser

I överensstämmelse med e-postplattformen är OptinMonster det bästa opt-in-verktyget där ute. De flesta nybörjare bloggar vet inte var de ska börja med sina bloggar och vet inte ens alla sätt de kan tjäna pengar på sina bloggar. Sponsrade blogginlägg?

Skicka förslag till jobblistor och erbjuda din expertis. Inte bara det, de på vanliga jobb som också väljer en sidostövning från informationen som finns på bloggen. När du har fått en podcast med regelbundet lyssnarskap - så kan du lägga till podcasting i ditt mediasats och börja betala sponsorer för podcast-annonsplaceringar som 30-sekunders förrullningar, mellanrullar och post-rullar som ansluter dina sponsrade produkter och tjänster. Att skapa ett freemium WordPress-plugin är ett annat sätt att tjäna pengar genom att sälja plugins. Nackdelen med bekvämligheten är att utbetalningen är relativt dålig med många artiklar som betalar så lågt som 4%. Det är ett CV för din blogg och ett försäljningsverktyg.

Med detta kan du nå ut till alla hörn av världen. Deltar de i vissa forum? På samma sätt bör du inte börja affiliate-marknadsföring och krama en massa länkar överallt i början heller.

Ju mer trafik du får till din blogg, desto mer potentiella pengar kan du tjäna.

Läsarinteraktioner

Om du har problem med videon föreslår jag att du väntar på att den laddas ner helt istället för att titta på den strömmande. Statistik visar att e-handeln ökar, och i slutet av 2020 visar uppskattningar att onlineförsäljningen kommer att stå för nästan 20 procent av alla detaljhandelsköp över hela världen. Medan du kan använda en av dessa modeller för att sälja bannerannonser, debiterar de flesta bloggare en fast ränta istället. När din blogg har tillräckligt med unikt innehåll kan du ansöka om nätverk som Google Adsense, Media. Om du är säker på att du har kunskap att dela och kan skriva bra, kan en e-bok vara ett av dina bästa sätt att tjäna pengar på att blogga med tanke på dina färdigheter och erfarenheter. Den tillgängliga trafikvolymen där kommer ingenstans nära den tillgängliga trafikvolymen från Google. Gratis bitcoin mining-programvara för windows 10/8 / 7eval (ez_write_tag ([[728,90], 'thewindowsclub_com-box-3', 'ezslot_2', 115, '0', '0']));. 3500 per månad för 468 × 60 efter post banner. Bli en säker bloggare genom att välja den perfekta nischen och ställa in din blogg på RÄTT vägen från början för att locka massiv trafik till din blogg!

Att Välja En Ny Logotyp

Allt du behöver göra är att dela din unika affiliate-länk till den produkt du rekommenderar, och när någon gör ett köp, kommer du att tjäna en enorm provision av försäljningsbeloppet. 15 per besökare, det finns också bloggare som gör dubbelt så mycket och mer för varje besökare. När du läser igenom listan nedan kommer du att märka att mycket av den faktiska pengar att göra inte sker direkt på en blogg. Är du redo att starta en blogg och få betalt? Fiverr och UpWork är förmodligen de bästa exemplen på webbplatser för arbetsmarknaden online.

Skapa en onlinebutik för försäljning av digitala varor.

En Q & A-gemenskap

En annan bra sak med affiliate-marknadsföring är att du kan använda den här tekniken på alla bloggplattformar som Wix, Squarespace, Medium, Tumblr eller till och med Facebook. När du börjar få lite innehållssucces och börja rangordna får du långsamt mer och mer trafik varje vecka, det kan vara lätt att tro att det är okej att luta sig tillbaka och koppla av. De är bekanta med din stil och hur du skriver i allmänhet. Pat publicerade den första vinstrapporten i november 2020 med totalt 9 728. Följ denna webbplats och lära dig hur du skapar en inkomst och når finansiell stabilitet. Du måste bekanta dig med SEO och sökordsundersökningar så att innehållet kan ha högre chanser för topprankning på sökmotorer.

Kom ihåg att alltid vara uppriktig och ärlig mot dina läsare. Jag ska först visa dig hur du kan ta reda på vilken typ av utskrivbar du ska skapa och sedan leda dig genom processen att skapa en. Här ser vi till exempel de sju bästa inläggen på min Work from Home-blogg, var och en tar in tiotusentals besökare från Google varje månad.

Donationer

Om det är du - oroa dig inte! Och gissa vad? Om du letar efter fler fotoklienter kan du använda en webbplats som Scoopshot. Och det är även utan att lova något exklusivt innehåll.

Låter bekant? Du måste utveckla system för att skala din blogg som en start, inte en hobby. Att skapa och sälja dina egna produkter eller tjänster baserat på din nisch. Om du har bloggat ett tag kan du hämta några av dina gamla blogginlägg och förvandla dem till ett bokkapitel. Många av dem verkade som vanliga människor, precis som jag. En betald medlemskapssida och ett betalt forum betyder att endast de personer kommer att inkluderas som är villiga att betala priset.

Din publik tror på dig. Bygg relationer med möjliga läsare och engagera dem. När du hittat de perfekta produkterna att rekommendera och marknadsföra är det dags att rulla upp ärmar! Onlinemodellering; under denna dag och ålder på Instagram, Snapchat och många andra online-plattformar, kan foton och videor enkelt bli virala. Om du frågar, hur får bloggare pengar för att få betalt så här är få populära alternativ. Vi rekommenderar att du använder FreshBooks, den bästa fakturan och faktureringsprogramvaran för att sälja frilansstjänster. Du kan tjäna flera tusen i månaden genom att ha en gräsmattaverksamhet.

Det är här Google Analytics kommer in.
  • Du kan få betalt för att ringa dem och erbjuda dina professionella råd, eller till och med genomföra ett Skype-samtal till kan jag tjäna pengar på att ta onlineundersökningar tjäna pengar hemifrån online gratis och uppmuntra.
  • Du kanske vill kolla hur att få fler Instagram anhängare om du vill bygga en stor Instagram publik.
  • Google betalar 68% av de pengar som de vanligtvis får.
  • Om du är arbetslös kan du spendera hela dagen med att strömma på Twitch hjälpa dig att snabbt bygga upp en stor publik.

Ta Ditt Arbete Hem

Jag har haft tid när jag tjänade mer än kr2020/månad bara genom att erbjuda tjänster. Att skapa innehåll, vare sig man vill skapa en video eller skriva en artikel är båda en mycket tuff och tidskrävande uppgift. Bitcoin circuit review: legit or scam? live-resultat, det finns inga dolda avgifter för handel också. 24.000.000 Datum startade: Detta är den bästa metoden att tjäna och du kan få massiv trafik till din webbplats.

Hårt arbete garanterar inte heller något. Att fylla i enkäter är ett utmärkt sätt med låg risk att starta din online-karriär. Låt oss dyka in! Du kan se den fullständiga fördelningen av min inkomst här. Att skapa ett privat forum med betalda medlemskap är ett bra sätt att tjäna återkommande inkomster på din webbplats. Det är helt okej om du inte vill tjäna pengar på din blogg. Det var min berättelse också och de flesta bloggare börjar känna sig lite överväldigad av processen att starta sin blogg.

Lägg ShoutMeLoud till din hemskärm!

Du är redan expert på din nisch som bloggare. Du kan också begränsa åtkomsten till en del (eller allt) av ditt innehåll och låta dina riktiga fans få tillgång till det genom att betala en liten avgift. Jag hade ingen erfarenhet eller profil i onlineutrymmet, ingen teknisk förmåga och medan jag hade gjort lite offentligt talande hade jag gjort mycket lite i vägen för att kommunicera genom det skriftliga ordet. För att få betalt av medlemskap kan du också skapa ett privat forum som bara tillåter användare som betalar. Det är vad det säger att det är. Strategin för att få mycket trafik från bloggning är enkel - skapa fantastiskt innehåll. Jag tycker att de är fantastiska så länge ditt mål inte är att skapa ett varumärke och tjäna pengar på det.

Det första övergripande temat vi kommer att täcka i den här guiden för att tjäna pengar på att blogga är att få betalt för ditt innehåll. För att bygga en auktionsmarknad med WordPress behöver du följande tillägg. Ju fler läsare du har, desto fler alternativ kommer du att till slut få tillgång till för att tjäna pengar på din blogg. Cybersavings100, moderkortet har en 24-polig strömkontakt och en 8-stifts för CPU och på ett microATX moderkort är dess 4 stift för CPU. Det är rätt, inte många. Kolla in den här andra statistiken beträffande mobilanvändning som verkligen bör inrikta dig på optimering för mobil. Det är inte lätt... men med rätt verktyg, färdigheter, kunskap (och kanske till och med lite tur) kan du tjäna anständiga pengar på din blogg. Det bästa och mest effektiva sättet att tjäna pengar på en blogg är utan annonser. När du har ansökt om Google Adsense och placerat deras kod på din webbplats visar AdSense automatiskt annonser på din blogg.

Frilansare kan lämna in sina förslag för att vinna en spelning. Att göra onlineundersökningar är förmodligen inte det bästa sättet att tjäna pengar online. Beroende på din bloggnivå och vilken typ av blogg du kan välja den metod som matchar din stil.

Men alla dessa saker kommer att möta dig när du börjar få den massiva trafiken till din blogg.