BitMEX Leverage Explained 2020

Bitcoin-priset kan variera mer än +/- 25% inom en given dag med bara att reagera på de oväntade nyheterna. Att marginalera handel med hävstång kan vara en mycket lönsam teknik som blir mer och mer populär. Ripple är baserad på en offentlig och delad databas som innehåller ett register med alla kontosaldon. Om du sedan bestämde dig för att köpa tillbaka till BTC den 6 april, när 1 BTC var värt kr6,695, kunde du ha gjort en vinst på 12 042 (minus transaktionsavgifter). Det kommer dock inte att finnas något stöd för USD-insättningar eller uttag, eftersom baskonton endast tillåter kryptoöverföringar. När priset kraschade ner till 400 från 500, hittade många säsongshandlare denna möjlighet att ringa långa positioner på liten hävstång mot uppåtrisken 420. Dessa utgifter tillämpas på de 14 tillgängliga handelsparna, till exempel BTC/USD, ETH/USD, LTC/USD och mer höga kryptokursvalutor. För marginalutlåning debiterar Poloniex sina långivare 15% av de intjänade räntorna, medan låntagarna måste betala en överenskommen ränta.

 • Långivare ger lån till handlare så att de kan investera i större mängder mynt, och långivare drar nytta av räntorna på lånen.
 • När det gäller Bitcoin är dock investerare inte allvarliga dagshandlare.
 • Nedan förklarar vi grunderna för marginalhandel och varnar för några av riskerna.
 • 1 hävstångsgrad.

Observera att BitMex bara tar BTC-insättningar och att utbetalningar bara är möjliga i BTC. För att kunna utnyttja hävstång måste man ha tillräckligt med medel på sitt konto för att täcka möjliga förluster. Det är lätt att falla för den hävda handelsfällan. Det finns ytterligare dåliga nyheter för de Poloniex-handlare som är baserade i USA. Marginalhandel handlas med hävstångseffekt. Vid handel med bitcoin tar BitMEX en avgiftsavgift på 0.

Börsen har dock antytt att de kan lägga till fler tillgångar i framtiden.

Ska Jag Göra Marginalhandel?

03 strax efter midnatt, ungefär 15% från den dagliga höjden på kr13 175. Till exempel lägger du ner kr25 och utnyttjar 4: Ju högre hävstång du kan få på ett visst bitcoin-utbyte desto högre kan din vinst vara om marknaden rör sig i önskad riktning. Under jämförelsetabellen hittar du mer information om marginalhandel hos varje mäklare.

I ett blogginlägg den aug. Till att börja med måste du registrera dig för ett BitMEX-konto. Det som många nybörjare inte förstår eller tenderar att försumma är vad som händer om din investering går fel. Som exempel har du precis sett några negativa nyheter som du förväntar dig att påverka BTC negativt. Bitmex är nr 1-marginplattform, eftersom det är en av världens största Bitcoin-handelswebbplatser och erbjuder de högsta hävstånden i filialen. Handla BTC mot USD för BTC-utbetalningar:

Ändringarna bör träda i kraft från oktober. Av CCN Markets: Ytterligare föreslagna avläsningar: Den enda bestämmelsen är att oavsett vad som händer måste du betala tillbaka till kr75 plus avgifter. Med hävstångshandel kan du med en relativt liten marginal öppna en position med ett större belopp. Låt oss illustrera denna punkt med ett exempel (se tabellen nedan).

 • Om du brister för att du tror att marknaden kommer att falla klickar du på "Sälj marknad".
 • En första generationens spelare i hjärtat och tech buff av naturen, har varit involverad i teknisk sektor för en bättre del av ett decennium.
 • För närvarande erbjuder BitMEX marginhandel för 6 kryptokurser som Bitcoinmarginalen är de mest kända.
 • Använd aldrig ditt utbyte som plånbok.
 • Jag trodde att min frälsning kom när BTC sjönk till kr10K och studsade tillbaka upp till kr13K.

Avancerat API

Vad är Marginhandel? Tyvärr är direkt säkring ofta inte tillåten på de flesta börser, eftersom du vanligtvis inte kan öppna både en lång och kort position för en tillgång på samma gång. Terminologi för dagshandel, den mest grundläggande användningen av korrelation i handeln är att ta reda på om det finns ett samband mellan två variabler och, om det finns, vilken typ av relation det är. En dag såg jag en möjlighet som jag trodde skulle göra mig rik. För att beräkna det på Bybit kan du bara multiplicera ordervärdet med den ursprungliga marginalfrekvensen, vilket beror på vilken hävstång du använde. Riskerna förknippade med denna mängd hävstång är astronomiska om de används felaktigt. Senare köper du samma BTC från nackdelen för billigt, och returnerar långivare den Bitcoin som du ursprungligen lånade medan du tog bort vinsten.

Den lägsta marginal som du kan lägga upp är 20% av Notional vilket innebär en hävstång på 5X.

Om du till exempel har 100x hävstång kan du handla 100 BTC-kontrakt med endast 1 BTC. 8BTC rapporterar att 42-åriga Hui Yi, VD för BTE. Naturligtvis, med tanke på att du lånar pengar för att göra handeln måste du betala ränta på dessa fonder. Hävstångshandel är populär bland handlare och mäklare och är ett vanligt handelssystem idag. Som ett mycket grundläggande exempel, låt oss säga att du ägde 1 BTC den 18 december 2020, då dess värde toppade över 18 737 USD. Om saker och ting går fel kommer du inte bara att tappa din investering utan också hitta dig i rött eftersom du kommer att behöva betala tillbaka pengarna du lånade till mäklaren och betala ränta. Många av dessa tips kommer naturligtvis att relatera till cryptocurrency-handel i allmänhet. Gör inte misstaget att förväxla popularitet med säkerhet, eftersom det ofta inte är fallet.

I allmänhet gäller följande princip i finansvärlden: Om du spekulerar i att Bitcoin-priset kommer att stiga i framtiden kommer du att köpa Bitcoins. Om USD/JPY stiger till 121 kommer Trader A att förlora 100 punkter på denna handel, vilket motsvarar en förlust på 4 150 USD. När du anger kurs och belopp visas den nödvändiga marginalen.

Låga avgifter på endast 0.

Institutioner Välkomna

Marginalhandeln kommer med betydande räntor, och i vissa fall räcker inte vinsterna för att täcka kostnaderna för långfristigt lån du tog. Easy trade®-plattform, klientupplevelsen är sömlös, verktygen är många och uppdragen är konkurrenskraftiga. De tar inte ut några handelsavgifter, men SWAP-kurserna är ganska höga. Beräkna totala avgifter för en handel på 1 000 dollar med 100x hävstångseffekt. Innan du använder dem, se till att du tar dig tid att fullt ut förstå fördelarna och riskerna. Om du redan har ett konto med den välkända leverantören Coinbase kan du lagra Ethereum och Litecoins samt Bitcoins i plånboken.

När du lägger till hävstångshandel i mixen kunde denna potentiella vinst ha varit mycket högre. Du kan kontrollera din marginal och hävstång från instrumentpanelen. Idén bakom open source-protokollet kommer från Ryan Fugger och har konsekvent vidareutvecklats av Ripple Labs. Du bör bara handla med finansiella instrument som du helt förstår. Med marginalhandel kan du, för ett teoretiskt exempel, köpa 10 000 dollar i bitcoin med endast 5 000 dollar (låna 50% AKA med 2: )

Margin Call - detaljhandelskunder

Det finns dock bitcoin-mäklare på marknaden som erbjuder ännu högre hävstång för bitcoin-handel. Hävstångshandel, även känd som marginalhandel, är ett system som gör det möjligt för näringsidkaren att öppna positioner som är mycket större än sitt eget kapital. Medan hävstångshandel eller marginalhandel har mindre kapital involverat vilket kan vara en stor fördel för många handlare, kommer det också med en förlustrisk. Enkel guide: hur man gör 2020 dollar snabbt, det bästa av allt är att det är gratis och du får veckotips och strategier för e-handel! De flesta handlare underpresterar marknaden så att de förlorade mer än 70%. 2% för handlare, med möjlighet till ytterligare minskningar tillgängliga för handlare med hög volym. Om du har bestämt dig för att gå vidare till handel på marginalen, måste du se till att du vet vad du använder bästa metoder för riskhantering när du placerar dina affärer. Nedan följer några saker som användare måste tänka på när de börjar handla med marginaler.

Upp & Ned

Vi gör samma standardhandel som tidigare, men Bitcoin faller till 500. Det betyder att du köper tillgången och att din vinst är beroende av att den skyrocketing i värde. Och eftersom digitala tillgångsvärden vanligtvis fluktuerar kan de vänta på att marknaderna sjunker igen och upprepar cykeln. Blandade finansiella aktier (schwab + 3,3%, db + 2,6%, wells fargo -3,0%) - 16 juli. Bland Bitcoin trader-talet handlar många privata handlare med marginal. Tack vare detta gör utbytet aldrig delvis likvidation och de potentiella vinsterna förblir desamma om de inte likvideras.

Om din handel är framgångsrik och du stänger positionen med vinst återlämnas din säkerhet till dig tillsammans med dessa vinster minus eventuella avgifter. Detta innebär också att den marginalbaserade hävstångseffekten är lika med den maximala verkliga hävstångseffekten som en handlare kan använda. är bitcoin-hero.com legit eller en bluff?, här kan okunniga eller oerfarna människor också handla med erfarna eller duktiga människor. Till exempel, om du har kapitalet värt kr1 och lånar hävstång på kr50 för att handla på Bitcoin-marknaden, med 1 pip som är 1/100 av ett öre, skulle en övergång till en gynnsam riktning uppåt, till exempel för 100 pips, ge vinsten på kr1 eller 0. Fiat-pengar stöds å andra sidan inte alls. Eftersom du fortfarande vill marginalhandeln ska du åtminstone följa dessa råd: Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan! Det finns en hel del fördelar med marginalhandel som är överens om universellt:

Teamet består av erfarna utvecklare, ekonomer och högfrekventa algoritmhandlare, vilket gör det till en pålitlig produkt. Du måste dock vara medveten om att Bitmex servicevillkor hävdar att dina uppgifter är korrekta och att de eventuellt kan begära ett ID i framtiden. Du behöver inte oroa dig; utbytena gör detta automatiskt för oss. Det finns också olika typer av handelsprocesser som du kan välja när du har valt önskat pris och kvantitet. En annan fördel med marginalhandel är hävstångseffekten. 2 typer av marginalhandel:

 • 01 BTC på ditt konto, du kan köpa 1 bitcoin i en enda handel.
 • Följ oss på Telegram eller prenumerera på vårt veckovis nyhetsbrev.
 • Låt oss blanda matematiken lite och anta att värdet på din position är 1 BTC, vilket är 8 500 USD, så det initiala marginalkravet skulle vara 850 USD.

Handla Smartare

Mynt är säkert från intrång eller hackning. Denna enda förlust representerar 4. 2 Fullständig recension Max Margin: Om du har en riktigt stor position och du håller detta öppet under en längre tid kan det äta din vinst. 15% av deras totala handelskapital.

Bilder med tillstånd av Shutterstock. Mängden hävstångseffekt som BitMEX erbjuder varierar från produkt till produkt. Forex signaler - hur man hittar de bästa forex signalerna i storbritannien 2020. På grund av detta, om du befinner dig kunna förutsäga när marknaden håller på att krascha, kan du vara i stånd att tjäna utmärkta vinster genom att öppna en kort position på en kryptomarginalhandelsplattform. Hur vanligt är hävstångshandel mellan kryptohandlare? Bexplus erbjuder en stor mängd BTC till upp till 10 miljoner användare från 23 länder runt om i världen för att prova BTC-futures trading med 100x hävstångseffekt. Detta betyder att han för denna position behöver kr7.

För att uppmuntra nya detaljhandelsinvesterare att engagera sig i kryptoderivat erbjuder KuMEX en lägre investeringströskel än som finns hos vissa andra leverantörer.

Så om du skulle handla, säg ett större belopp som kr50.000 på ditt ursprungliga kapital kr1000, skulle du hamna med en enorm avkastning på kr5000. Eller ett annat sätt att titta på hävstångshandel är att du också kan köpa 1 BTC (8 200 ) för 0. Varje mäklare har olika krav, och AvaTrade kräver att en detaljhandlare äger ett eget kapital på minst 50% av sitt begagnade marginal för MetaTrader 4 och AvaOptions-konton. Planerna rapporterades av det lokala nyhetsuttaget Crypto Watch. 1, vilket ger handlare möjlighet att förstärka sina vinster såväl som potentiella förluster.

EOS-prisanalys: EOS hämtar till kr2,60 support men kan det starta härifrån?

En bitcoin-derivatmarknad är där du kan köpa eller sälja bitcoin future-kontrakt om du är säker på i vilken riktning bitcoinmarknaderna kommer att röra sig. När du köper krypto och håller den, spelar det ingen roll hur illa det blir så länge det kommer tillbaka någon gång i framtiden. Genom att individuellt begränsa din positionsstorlek till en fast procentsats av ditt för närvarande tillgängliga kapital kan du skydda din portfölj mot en värdeförlust. Vill du tio gånger ditt förtroende, produktivitet och framgång? Du kan inte köpa och sälja Bitcoin future med fiatvalutor som dollar eller euro.

Överväg att ställa in stopp och säkra marginalpositioner med en annan marginalposition eller med spotköp (faktiskt köpa en krypto). Jag tjänade mer pengar på kort tid än jag någonsin har gjort i mitt liv genom marginhandel. Poloniex erbjuder över 50 olika kryptokurser för handel på sin plattform, men bara de mest populära av dessa, som Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) och Basic Attention Token (BAT) har god volym, med cirka hälften av sina handelspar med låg volym. Vad betyder "golden cross" i ekonomiska termer?, det rörliga genomsnittet för 200 perioder skulle ta summan av de senaste 200 dagars stängningspriser, dividerat med 200. Dessa rörelser är egentligen bara bråkdelar av en cent. I den här artikeln kommer vi att fokusera på teorin om hävstångshandel och hur den fungerar på börser som Bybit. Blockchains inverkan på tillverkningen blir verklighet, det produceras en hel del värme när ASIC-gruvarbetarna är på jobbet. BitHovens handelsavgifter på 0.

Detta är Huobi DM och det har nyligen lanserats som en separat utbytstjänst. 1% för tillverkare och 0. Marginalsamtalskoefficienten eller "Justeringsfaktor" kommer att variera beroende på risken för positionen och det enskilda instrumentet. Klicka till BitMEX-webbplatsen och registrera dig för ett konto genom att ange din e-postadress och skapa ett lösenord i rutan till höger på skärmen.

Sök

Oavsett när kommer bära-till-tjur kommer, med BTC futures trading i Bexplus, det finns många chanser för dig att göra en vinst. 02% var 4: e timme. Detta innebär att det kommer att sälja innan priset går lägre än den angivna prisbanan. Vi antar att du redan är väl insatt i tekniska indikatorer. Utmärkt rykte och en solid säkerhetsrekord går långt med kryptoinvesteringar, så se till att plattformen du väljer att arbeta med har båda. Jag blev förblindad av min vinnare. Ether har bara funnits sedan mitten av 2020. Om du till exempel har 100 000 YEN-marginal och sätter en ny order på 50% kan du beställa 50 000 bitcoinsvärde.

Detta indikerar att den verkliga hävstångseffekten, inte marginalbaserad hävstångseffekt, är den starkare indikatorn på resultat och förlust. Och när BTC-priset går upp eller ner 1%, skulle du få 100% vinst. På eToro har varje instrument sina egna hävstångsgränser och maximala lånebelopp, för crypto/fiat och crypto/crypto-par är hävstången inställd på antingen 1x eller 2x, medan andra instrument kan vara betydligt högre, inklusive upp till 400x hävstång för Forex. De är en av de få plattformarna som stöder handel med vissa altcoins på hävstångseffekten. Använd inte för mycket hävstångseffekter med kryptovalutor, eftersom kryptovalutor är mycket volatila och kan sjunka några procent snabbt, även om marknaden är i en trend. De främjar sin speciellt glitch-free och stabil handelsmotor eftersom de har ett mest avancerat handelssystem baserat på en av branschens bästa tekniker.

Marginalhandlare gör ständigt kortsiktiga realisationsvinster och förluster, och därför är de föremål för den kortsiktiga kapitalvinstskatten (både dess ränta och kravet att rapportera handel och betala kvartal). Vad är marginalhandel? En kort tid senare hade du rätt om ditt antagande och priset steg upp. För att mildra den tillhörande risken erbjuder många handelsplattformar endast ett begränsat antal möjligheter till handel.

Veckovis Nyhetsbrev

Handla BTC mot USD för utbetalningar i USD: Lämna det till erfarna handlare. Om priset sjunker under en viss gräns måste underhållsmarginalen fyllas i för att hålla positionen öppen när det så kallade marginalsamtalet har gjorts.

Detta kan användas för värdebehållning eller handel. Hävstångshandel kan också användas för att ”korta” kryptokurser om vi tror att priset på ett specifikt mynt kommer att falla och vill tjäna på flytten. Om du köper och säljer fysiska kryptokurser måste du fatta ett beslut om du lämnar dina fysiska kryptokurser med din leverantör eller inte. Detta ökar integriteten avsevärt. 100 hävstångseffekt med en kontosaldo på 100 , deras position skulle öka till 10 000 - därmed är marginalen bara 1%. Konton för nybörjarnivåer har de lägsta marginalerna för lån, men det kan höjas avsevärt genom att utföra ytterligare verifieringssteg för att nå statusen Mellan- eller Pro. BitMEX underlättar marginhandel för kryptokurser och har fått en hel del respekt i kryptosfären under en ganska kort tidsperiod.

När vi går tillbaka till exemplet ovan är positionens ursprungliga värde kr13,270. för både MetaTrader 4- och FX-optionskonton, med hävstång investerade näringsidkaren 663. Enligt 8btc förlorade Hui Yi 2 000 Bitcoins efter att han gick in i en kort position som likviderades efter att det gick i motsatt riktning. Samtidigt erbjuder KuMEX en negativ avgift för tillverkare till en hastighet av -0. 5% av användarnas medel i kylförvaring och utför rutinmässig penetrationstest. (9889 BTC för att vara exakt.) Som de flesta kanske vet, ökar avkastningen på cryptocurrency-marknaderna också ökad risk. Sedan 2020 har eToro blivit en av de mest kännbara online-mäklarna och anses allmänt vara en av de viktigaste aktörerna som utformar investeringsbranschen online, särskilt tack vare sitt sociala handelsfokus.

Det betyder att du kan multiplicera din vinst (och dina förluster!)

Kraken

För hävstångshandel kommer swapp-avgift att ske om du har en position. Med det i åtanke har vi valt ut 9 av de bästa plattformarna för handel med kryptomarginaler, vilket ger dig massor av alternativ du kan tänka på när du gör ditt val: Varje användare kan få 10 GRATIS BTC på kontot efter registrering, som kan användas för att handla BTC, ETH eller LTC eviga kontrakt på plattformen och göra vinster.

075% av den totala positionen om du använder fliken "Marknad" när du öppnar en position.

Hur Fungerar Hävstångshandeln?

Bitfinex erbjuder hävstångsmarginalhandel via en peer-to-peer-finansieringsmarknad, vilket gör det möjligt för användare att säkert handla med upp till 3. Anta att BTC stiger 1%, med 1 BTC investerat skulle du bara tjäna 0. Marginalhandel är extremt riskabel. Den spårar priset på den underliggande tillgången och ska vara mindre volatil än konventionella futurekontrakt. Om det motsatta händer, vad de flesta handlare kan göra är att bara sitta hårt och vänta på det. Den nya plattformen utvidgar vår ständigt växande portfölj och cementerar Bitfinex som marknadsledande inom innovation. Öppningsavgiften och rollover-avgifterna är desamma och är 0. Att köpa på marginalen kan definieras som att låna pengar från en mäklare för att köpa varor, lager, valutor etc.

FXCM-policyer

Antingen en mjukvaruplånbok på din dator - eller (bättre) på din egen hårdvaruplånbok som Trezor- eller Ledger-enheterna. Efter att ha överfört BTC till mitt marginalkonto, märkte jag att jag hade mycket mer av en handelsbar balans från att utnyttja BTC än jag insåg att jag skulle ha gjort. Det betyder också att om jag handlar 3x mitt saldo (kr300) och min position går - 100 , kommer jag att förlora allt jag har som säkerhet. Mycket större investeringsvinster kan uppnås genom att vara korrekta på ett futures- eller optionskontrakt jämfört med att helt enkelt inneha den underliggande tillgången. Gox, Bitfinex, Cryptopia och många många andra visade att det alltid finns en hacker som är smartare än säkerhetsteamet - och i så fall kan du tappa alla dina mynt. Många nybörjare gör misstag. 1 BTC (1 167 ) genom att köpa en 10x hävstångsposition.

075% takaravgift Erbjudande optioner Handel eToro Spread Enkel att använda Trade Plus500 Spread Fullt reglerad Trade BitHoven 0.

Investerare kan använda optioner, terminer och marginalkonton för att multiplicera den möjliga vinsten i en portfölj. Hävstång gör att investerare kan öka den potentiella avkastningen på en investering genom att använda olika finansiella instrument. Den högsta mängden hävstångseffekt du kan nå på bitcoin-mäklarmarknaden är för närvarande 100x. På vänster sida av skärmen kan du se en panel där du kan göra en beställning. Hur man tjänar 500 kr snabbt under 2020, så här tjänar du extra pengar snabbt. I ansiktet ökar detta det investerade beloppet utan att faktiskt behöva inneha tillgångarna. Varför är hävstångseffekter med bitcoinhandel så tilltalande? Du kan börja använda hävstångshandel vid myntcheckbörsen.

Exemplet visar handlare med 1. Om jag hade slutat där, hade jag haft det bra. Forex trading journal, det första jag ska journalisera är de möjliga inställningarna som jag ibland ser på marknaden. Lär dig mer om de olika typerna av beställningar, derivat och även om de olika kryptokurserna innan du gör någon verklig handelsaktivitet. Att öppna en lång position innebär att du köper ett kontrakt eftersom du tror att det kommer att öka i värde. Anonymisering uppnås utan mellanhand och varje transaktion skickas genom flera noder. 2% anses måttligt för en marginalhandel.

Resultatscenarier för standard Futures som INTE är begränsad risk.
 • Om du kommer att marginalhandel, utnyttja fiat.
 • Hävstångsgraden innebär att för en enhet med hävstångsinvesteringar P&L på positionen multipliceras med skuldsättningsbeloppet, i detta fall med 50.
 • 31, säger blogginlägget, Coincheck uppmanar näringsidkare att avbryta eventuella schemalagda marginalsamtal och vidta vissa försiktighetsåtgärder.

Företagsnamn

På samma sätt som BitMEX gör PrimeXBT också sina användare möjlighet att anpassa handelspanelen med dra och släpp-widgetar. Krebs on security, den ursprungliga tråden är fortfarande uppe på BitcoinTalk och ett nitande, till och med gripande blick tillbaka på de enkla tidiga dagarna med cryptocurrency. Till exempel, på deras främsta BTC-futurekontrakt, är det lägsta belopp som du måste lägga ner 1% av det nominella. Särskilt handel med kryptomarginaler är en av de riskabelaste typerna av handel, och kan vara en bestraffande upplevelse om du saknar kunskap om de vanligaste fallgroparna och misstagen i praxis. Nedgången kom efter att den amerikanska affärsmagnaten Warren Buffet och andra skeptiker varnade för att Bitcoin-vuren var en bubbla som så småningom skulle krascha.

I det här exemplet satsar vi mot marknaden och går kort. Ytterligare tips för handel med Bitcoin och Altcoins - kan läsas här och här. Alertas trading, tror du att allt detta uppnåddes genom att ha tankegången:. Om du har en allmän respekt för marginalhandel bör du ha det bra. Detta beror på att med hävstång ofta kan ett litet drag i motsatt riktning leda till att din position kallas eller stängs. Likvidationspriset är den prisnivå som skyddar mäklaren från att förlora någon av de pengar som lånades till handlaren i en förlorande position.

Premium Partners

Du bör definitivt veta vad Bitcoin är och hur den digitala valutan fungerar i detalj. 30 - eToro erbjuder hävstångseffekt på upp till 30x för valutor (Forex). Vissa erbjuder hög hävstångseffekt och god likviditet, medan andra kan ha låga avgifter eller ett stort utbud av handelsalternativ att välja mellan. 5% för varje 100BTC-storlek i positionen. Som ett exempel, om du hade förkortat Bitcoin under 2020, kan du ha gjort över 400% vinst och undvikit de drastiska förlusterna än många innehavare som samlats under denna period. Utöver detta debiteras också en "finansieringsavgift" var 8: e timme som varierar beroende på hur långt priset på ByBit har avvikit från indexpriset. En snabb påminnelse: Många av de handelsplattformar som listas ovan erbjuder också hävstångsalternativ för en mängd andra digitala tillgångar.

I princip är Ethereum inte en digital valuta alls, utan snarare en digital plattform för de så kallade Smart Contracts. Alla kontrakt köps och betalas ut i Bitcoin. I en "kort" position lånar du bitcoins för att sälja för fiatvalutor med målet att köpa bitcoins till ett lägre pris. Innan de två nya derivatkontrakten genomfördes kunde handeln endast handla på Hongkongs huvudkontor upp till högst 3.

Bitmex har ingen uttagsgräns jämfört med andra mäklare.

Kontot måste verifieras fullt ut, så ett foto-ID måste anges. Bitcoin är vanligtvis noterat mot US-dollarn - så när du köper bitcoin på en börs säljer du USD och köper bitcoin. Det är viktigt att notera att marginhandel inte rekommenderas för alla och att den har en mycket hög risk.