Bästa plattformar för aktiehandel 2020: Online mäklare värda att investera i

Kvalitetsdagshandelsakademier kan ge handlare en solid grund av expertis de behöver för att frodas. Så beroende på din ålder, inkomst och andra faktorer måste du ta beräknade risker för en bättre framtid. Låt oss ta Apple (AAPL) till exempel, som är noterat på NASDAQ-börsen. Lär dig aktiehandel som nybörjare på aktiemarknaden. Registrera dig för ett mäklarkonto. Utan en god kunskapsbas kan du gå vilse i ett hav av jargong. ”I ett nötskal ska de vara användarvänliga, pålitliga och fyllda med datavisualiseringar. Fidelity's Learning Center erbjuder en djup bänk av ämnen kategoriserade efter färdighetsnivå.

CMC Markets är en London-baserad och LSE-noterad mäklare. Som sagt är bra alternativ handlare ofta bland de mest framgångsrika och behärska denna tillgångsklass kan sätta dig i en annan liga. Notera lutningen för det rörliga medelvärdet och handla endast i riktningen för sluttningen. Obs om priset är över eller under det rörliga medelvärdet. Ju mer värdefullt företaget, desto mer värdefullt är det. Bra kurser följer en inlärningsväg, ofta tillgänglig för såväl nybörjare som redan erfarna handlare, förklarar grunderna och fokuserar sedan på att öva handelsfärdigheter i realtidsmiljöer. Som standard visas alltid en sammanfattningsskärm när denna knapp klickas för att sammanfatta beställningen och bekräfta att vi har tillräckligt med pengar på vårt konto. Varsity är en plats där du kan gå och använda interaktiva verktyg för att förstå handeln mer detaljerat. Fördelarna med en robotinvesterare inkluderar:

SEC gjorde dessa bestämmelser för att återspegla risken för dagshandel.

Ta online-kurser: Folk investerar i företagets aktier för att få en bättre framtid. Det kan vara ganska skrämmande för någon som inte är bekant med handel att möta sådan information. Medan den förstnämnda indikerar att en trend kommer att vända när den är klar, antyder den senare att trenden kommer att fortsätta att stiga. För att ge dig en grov uppfattning om hur populärt WarriorTrade har blivit, söker över 12 000 personer det online varje månad. Om enskilda aktier tilltalar dig, är det värt din tid att lära sig att undersöka aktier.

Det som verkligen skiljer IU Elite är dess betoning på att hjälpa eleverna att använda sina lärare och varandra för att växa och bli bättre dagshandlare. Det är mycket mer än en förenklad introduktionskurs för nybörjare. (Du bör aldrig investera mer än ~ kr20 per Udemy-handelskurs). Det finns några grundläggande diagram, standardstatistik som P/E-förhållande och utdelning och ett urval av nyheter. Du kan känna dig säker på att testa nya strategier och göra misstag eftersom det är virtuellt, ingen av dina kontanter är i fara. Du kommer också att dra nytta av råd om aktieval samt kreativa strategidéer. Ledd av Wall Street-veteranen Kunai Desai erbjuder Bulls on Wall Street en fly-on-the-wall-titt på handels- och aktiebedömningsprocessen. TradePro Academy: s Trader Pro-kurs fokuserar på terminshandel och erbjuder ett daglig live-handelsrum.

Genom att spekulera i aktiekurser via CFD: er eller spridningssatsningar kan till exempel medelhandlare tjäna på fallande priser också. Den har en lättanvänd handelsplattform och över 1 000 provisionfria ETF: er. WarriorTrading-kuponger är alltid tillgängliga. En av de största hemligheterna som vi kan berätta är att att bli en framgångsrik handlare handlar inte om att lära sig mer tekniska. Böcker ger en mängd information och är billiga jämfört med kostnaderna för klasser, seminarier och utbildnings-DVD-skivor som säljs över internet. Sanningen är att majoriteten av människorna, som avser att handla, egentligen inte är utrustade att göra något annat än att förlora pengar.

John Paulson

När du lär dig grunderna i aktiehandel är det dags att utveckla en egen handelsstil. Ekonomi för att bli fuktig, och om du är redo är det klart att börsen häftar Bloomberg och Wall Street Journal. Vill du tjäna konsekvent månadsinkomst? 5 stjärnor Charles Schwab Väl avrundad upplevelse kr0 kr4. Utbildningstung plattform Nya investerare behöver två saker från deras online-aktieplattform:

Detta sträcker sig från att förstå samtal och placeringar till spridningar, balansering av vinst och alternativ för flera ben. Dessa kurser låter dig prova vår högkvalitativa utbildning och täcka en mängd olika handelsinstrument, handelsverktyg och professionella färdigheter. 11 (Bonus) - Registrera dig för våra gratis söndagsaktiemarknader! När de bläddrar i enskilda aktier kan användarna se vilken procentandel av de totala Matador-användare som äger aktien, och en global nyhetsfeed visar vad gemenskapstrenderna är över tiden när det gäller populariteten för vissa värdepapper. Du kommer att upptäcka en låg risk "sova bra på natten" investeringsmetod. Är dagshandel verkligen värt det om du kommer att bli trasig i slutet av den första månaden?

Du bör därför inte bli förvånad över att få veta att stjärnhandlare som Eric Wood och Tim Grittani tillskriver deras framgång till IU. De bästa webbplatserna för aktiehandel för nybörjare 2020, choiceTrade har fått fyra stjärniga mäklare av Barrons under de senaste sex åren och erbjuder $ 0 aktiehandel. Hur många lager ska jag äga? En av de bästa är aktiefonder, som är ett enkelt och billigt sätt för nybörjare att investera på aktiemarknaden.

  • Öppna demat- och handelskonto och börja investera på ett litet sätt.
  • Så om du gillar tanken på att hoppa in i handlingen och rida på marknadsrörelserna skulle hans handelsstil vara bra.
  • Du behöver minst 1 000 innan du öppnar ett konto med Charles Schwab.
  • Var i alla fall väldigt försiktig när du väljer lager.
  • För de månatliga tävlingarna ges varje deltagare kr25 000 som bas.
  • Att betala för forskning kan vara ett bra alternativ om du inte har idéer eller inte har tid att göra forskningen.

Artikelinfo

Någon sak i livet har en riskfaktor förknippad med det och marknader är inga undantag. Bäst för erfarna handlare E * HANDEL Erfaren investerare kan dra fördel av E * TRADE: s 0% -provisioner för handel med hög volym. Detta gör StockBrokers. Kryptortrust, vi måste komma ihåg något:. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat marknaden sedan den senaste lågkonjunkturen ger gratis aktieplattformar och appar en stor möjlighet att maximera din avkastning och hålla handeln enkel och enkel. Registrera dig för en handelskurs för att få djupare lärande om hur du börjar handla med aktier.

Köp En Onlinekurs

Klicka här för att kolla in vårt dagshandelrum. Kanske finns det en produkt som du använder så mycket att vänner eller släktingar säger att du bör köpa lager i företaget. Få tillgång till den expertis du behöver för att börja lära dig att handla med proffsens skicklighet och förtroende. Har du funderat på att köpa aktier i ett visst företag men hade inte kontanter för att handla? Uppgradera dina vänner.

Varför Investera För Gratis Frågor

Du måste dispassivt titta på var du gick rätt och var du gick fel. Aktiemarknaden går upp och ner, och om du är benägen att få panik när den gör det senare är du bättre på att investera lite mer konservativt, med en lättare tilldelning till aktier. En student på kursen, du är alltid student och har full tillgång till videor och tester som följer med det ursprungliga köpet. Du vill utvärdera mäklare baserat på faktorer som kostnader (handelsprovisioner, kontoavgifter), val av investeringar (leta efter ett bra urval av provisionsfria ETF: er om du gillar fonder) och investerares forskning och verktyg. Python för finansiell analys och algoritmisk handel: För dig som vill ha lite hjälp är det ett förnuftigt alternativ att öppna ett konto via en robo-rådgivare.

Du kan också hitta mer detaljerade och omfattande lektioner i våra bästa tips. Guide: vad är bitcoin och hur fungerar bitcoin?, av detta skäl bör du investera med omsorg. 4 miljoner människor hittar den bästa webbplatsen för aktiehandel för deras behov. 95 en handel - i nivå med flera andra konkurrenter.

För att beräkna hur många aktier vi har råd kan du bara ta det totala beloppet för närvarande på kontot och dela det och köpa aktiens sista pris. Specialerbjudande: Det finns också mer detaljerade tävlingar som att bara köpa/sälja öre aktier, bara kortsluta och mer! Hur "att kombinera optionssäljning med optionsköp" resulterade i en tillväxt på 60% på mitt konto. Hur ställer du in en vaklista? Generellt sett behöver du ett investeringskonto för att investera i aktier. Han är en praktisk tränare och mycket mer tillgängligt (enligt vår åsikt) jämfört med Tim. Seminarier är vanligtvis mycket dyrare än onlinekurser, men de ger dig den verkliga upplevelsen.

Vad är Teknisk Analys?

Du kan också ha en egen nyckel som dina vänner/familj känner för att komma in i ett spel, så det blir en fäste för bara de människor du vill! Här är en lista över personer du kan följa under inkomstsäsongen till exempel. Det betyder att du inte kommer att slå marknaden - men det betyder också att marknaden inte kommer att slå dig. Bitcoin future, scam eller legit? resultaten ÅterkÄndas! Om mormor inte kan göra det, glöm det. Det kommer att kräva ett kapitaltillskott som vissa kan anse som olämpliga men Clitheroe är korrekt... Trots att TD Ameritrade sänkte sina avgifter 2020 från 9 dollar. Detta är den allmänna riktningen en säkerhet går över en viss tidsram. Följ råd från forum med en stor dos salt och följ inte under några omständigheter handelsrekommendationer. Betydande egenföretagande handelsaktivitet - Troligtvis föremål för företagsskatt.

Med ditt online-mäklarkonto är nästa steg att helt enkelt ta steget och placera din första aktiehandel (instruktioner längre ner!) Så håll din bedömning tills du verifierar allt jag säger. Att handla inom en IRA kan vara fördelaktigt: Det sista vi säger om detta: Och som en bank- och aktiemäklare allt-i-ett är Schwab-appen en bra one-stop-shop för investerare. Den kostnadsfria webbaserade alternativkursen lär dig den enkla 7-stegsprocessen jag använder för att handla optioner (för den mest effektiva inlärningsupplevelsen, läs igenom varje lektion i exakt ordning när de anges). Nu när du vet vad som gör den bästa möjliga handelskursen, låt oss dyka in i några fantastiska alternativ för nybörjare. Den helt motsatta strategin skulle vara dagshandel, vilket är när du köper aktier och sedan säljer dem samma dag innan marknaden stängs (för mer om dagshandel, se min dagshandbok).

  • Bli bekant med layouten för att dra nytta av gratisverktyg.
  • NYSE har ett marknadsvärde på nästan 31 biljoner dollar och NASDAQ: s är nästan 11 biljoner dollar.
  • Det är därför inte en överraskning att deras lektioner är ganska bra utformade.
  • Om du tror att du kan förutsäga nästa års guldpris är det åt dig.

Delvis Fria Investeringsalternativ

Redaktionell ansvarsfriskrivning: Från och med augusti 2020 kommer Vanguard att erbjuda mer än 1 800 ETF: er och fonder (inklusive medel från konkurrerande företag som Blackrock, Schwab, iShares, etc.) Kursen kommer med fem timmars video, fyra artiklar, nio resurser och fullständig livslängd. Bitcoin-handelsplattform, du kontrollerar den faktiska underliggande digitala tillgången. KLICKA HÄR för att få den webbplats som är bäst för dig. När du köper vissa produkter från några av de webbplatser vi länkar till kan vi få en liten del av intäkterna.

Det är ett stort företag! De flesta aktiehandlare online låter dig handla med två metoder: Istället dyker dessa avgifter upp i priset på tickerbandet. Således lär jag mig en förnuftig, låg risk, att investera. Var och en av våra bästa handelswebbplatser skapar ett digitalt valv kring dina pengar med 128-bitars, tvåvägs datakryptering, multifaktor-autentisering och uppdaterade brandväggar. Jag har också en artikel som granskar böckerna med bästa alternativ. Varför använda indikatorer? Det här är onlineprogram som ger dig en fågelperspektiv över typiska handelsaktiviteter från oberoende handlare.

Hur De Finansiella Marknaderna Verkligen Fungerar

Att investera i aktier är ett utmärkt sätt att växa välstånd. Börja med att läsa dessa Stock Basics-artiklar från Investopedia. De flesta seminarier kommer att fokusera på en specifik aspekt av marknaden och hur talaren har lyckats använda sina egna strategier genom åren. Anne har skrivit för recensioner.

Även om du kommer att investera kr100 000 eller mer, äter fortfarande att betala provisioner i avkastningen. Data de lançamento, många mäklare erkänner inte USA-handlare. Även om E * TRADE (ETFC - Get Report) -konton inte alltid är gratis, finns det några kampanjer och konton som gör att investerare kan investera gratis. Registrera dig nu och få omedelbar tillgång till vår 10 modul Stock Trading Academy med över 150 lektioner och videor. Att känna igen dina egna psykologiska fallgropar och skilja dina känslor är absolut nödvändigt. Men vad händer om jag inte gör någonting?

Men du behöver åtminstone så mycket för att se verklig tillväxt, och jämfört med minimikraven för traditionella mäklare är 500 en otroligt välkomnande tröskel. 01 Välja en mäklare för din online-handel Comstock/Stockbyte/Getty-bilder Om du inte redan har öppnat ett mäklarkonto hos en respekterad aktiemäklare, gör det nu. Var bara försiktig med vem du lyssnar på. Hur investerare betalar mig pengar för att köpa sina aktier. Kursen, som erbjuder studenter en hel dag med livehandel, kostar kr99 per månad. Mobilappen innehåller alla verktyg du behöver för att hantera dina konton. Den grundläggande informationen är lätt tillgänglig online och genom ett antal olika källor. Föreställ dig att det är dina svårtjänta pengar som står på spel, och dina affärer gör dig antingen mer eller förlorar allt.

Köp På Marginal

Du kan ställa in dina egna studietimmar som är viktiga för dem som har ett heltidsarbete. Du kan se hela dagens agenda, lära dig om gästhögtalarna och registrera dig här för detta speciella evenemang. Så var en del av detta World Class Class Training Institute och bli en professionell aktiemarknadshandlare. Under en begränsad tid kan du delta i detta extraordinära symposium för kr149 - en kostnadsbesparing på kr50 av det allmänna antagningspriset på kr199. Läs Guide to Day trading strategier. 2020 satsade han på några hedgefondförvaltare 1 miljon dollar för att de inte skulle kunna tjäna mer pengar på ett decennium än en billig, tråkig indexfond. Den här artikeln listar ett antal andra intressanta Contrarian investerare och tittar på deras resultat.

Robo-rådgivare - Allt fler människor vänder sig till robo-rådgivare. Ibland är det bästa sättet att lära sig grunderna i handeln att ta steget och gå direkt till den online-handelsplattform du väljer. Thinkorswim är en särskild framträdande när det gäller handel med optioner, med flikar med optioner (klicka bara på "spread" om du vill ha en spread och "single order" om du vill ha ett ben), plus länkar som förklarar strategierna på beställningssidan. Du blir inte rik över en natt genom att bara gå på en handelskurs.

Om du för närvarande är en aktiv näringsidkare kan du alltid försöka ringa en kundservicerepresentant hos din mäklare och försöka förhandla om en lägre skattesats.

Andra Online-mäklare Att Tänka På

Lägsta kurs för aktiehandel med Trade Ideas: Utöver det faktum att det är en fullservicemäklare, gör att du kan öppna och använda alla typer av konton, alla typer av investeringar och har utmärkt kundservice, kör de för närvarande en kampanj som gör att du kan investera gratis för upp till två år. Toppaktieval - dagliga val av aktier - thestreet. 0 "kodning =" utf-8 "? "

De kan grupperas i följande kategorier: Oroa dig inte, det finns många sätt att investera som bara kräver mycket grundläggande kunskaper och en relativt liten summa pengar. Oavsett om du är ny på aktiemarknaderna eller bara letar efter en bättre strategi för att väcka igen din karriär är det viktigt att få stöd från en skicklig tränare. Om du hellre inte vill göra din egen aktieplockning kan du välja mellan över 10 000 fonder som är betygsatta av Morningstar och 93 kommissionsfria börshandlade fonder (ETF). Du börjar med att välja en lista med aktiesymboler för att handla i din portfölj, och utvecklar sedan en anpassad Watch ListTrading Watch ListI investeringsbanker, en handelsövervakningslista upprätthålls av efterlevnadsgruppen för att uppfylla lagkrav och lagstiftningskrav, minska intressekonflikter, förhindra insiderhandel och stödja informationsbarriärer. Detta är ett tydligt bevis på att det finns stor efterfrågan på deras tjänster. Tillämpar strategier för tidigare branscher för att visa hur de skulle ha presterat. (07 per kontraktsavgift för optioner).

Allmän

Och eftersom de är inriktade på en yngre publik, är avgifterna i grunden. ”det handlar inte om hur mycket bitcoin är värt. växelkursen är irrelevant. det handlar om konceptet. ”. Nya kryptokurser kommer att genereras dagligen. Bläddra bland hundratals artiklar om ekonomi och de viktigaste begreppen som konjunkturcykel, BNP-formel, konsumentöverskott, skalfördelar, ekonomiskt mervärde, utbud och efterfrågan, jämvikt och mer bild- och affärsrelaterade nyheter påverkar marknader och aktiekurser. En av mina favoriter är också ett anförande av Charlie Munger (Warren Buffetts partner) vid Harvard University under 1995 kallat "The Psychology of Human Misjudgment".

Många mäklare erbjuder också provisionsfria ETF: er, så du betalar ingenting för att köpa aktierna.

Volymen kommer lätt att visa när den aktuella aktien har tillräckligt intresse för att göra det till en värdig kandidat att handla.

Mina Favoritverktyg

Med 20 trades per år kan enbart mäklareassisterad handel lägga till cirka kr400 till kr900 per år. Att använda MACD kan erbjuda dig enkla köp och försäljning av handelssignaler, vilket gör det populärt bland nybörjare. Inte säker på hur det fungerar och vad är en strategi? 95 för användare med 30-plus-affärer varje kvartal eller en saldo på kr100 000. Tims varningar - Den här utbildningsnivån kostar dig 75 per månad. E * HANDEL har båda.

Om du är en handlare med hög volym, eller en nybörjare utan mycket pengar att spara, gör detta Robinhood till ett attraktivt alternativ till avgifterna mellan kr5 och kr7 per handel som erbjuds av konkurrenter. Ett avtal mellan en köpare och en säljare om att köpa eller sälja något till ett visst pris vid en viss tidpunkt, ofta som ett sätt att satsa på det framtida priset på en investering. Du kan gå med i aktiehandelskurs som erbjuds av Institute of Financial Market Courses (IFMC). På samma sätt, när du ska sälja dina aktier i lager, måste någon köpa dem. Kursen erbjuder pedagogiska stödverktyg. Vissa märken hänvisar till och med till "hyperaktiva handlare" - ett steg bortom den "aktiva handlaren". Ett supportforum, där veteraner från Investing 101 diskuterar sina egna handelsframgångar, misslyckanden och lärdomar. Bittrader ico, ett vanligt utförande av den här metoden är via e-post, där avsändaren överför ett meddelande där han / hon har hackat till din dator och använder den via Remote Desktop Protocol (RDP). I grund och botten innehåller den immersiva läroplanen artiklar, videor och webbsändningar.

- ta bara ett ögonblick för att tänka på de verkliga skälen till att priserna rör sig.

Se Några Tutorials Och Filmer Om Aktiehandel

För nybörjare som vill lära sig att handla med aktier, här är tio bra svar på den enkla frågan: "Hur kommer jag igång? "Verktygen och datan hjälper verkligen att förbättra din upplevelse med handel och investeringar. Basefex nybörjarguide och utvärdering av videofilmer, normalt på investeringsmarknader som aktier och aktiemarknader kan vi se att människor investerar på andra människors vägnar. Btc, bitcoin BTC-USD världens största cryptocurrency efter marknadspris har gett dyster avkastning för investerare under det senaste året eller så. Du bör aldrig handla mer än du har råd att förlora. Mer från NerdWallet: Så här fungerar det: Är aktiehandel för nybörjare? 6 cent från marknadstillverkaren, säger co-grundare och co-CEO Vlad Tenev, medan "andra mäklare tjänar rabatter och debiterar dig en provision per handel. "

Registrering

06 Använda ADR till handel med utländska aktier i USA maksime/Getty Images Om du är intresserad av aktiehandel och vill köpa eller sälja utländska företag kan det vara möjligt att göra det här hemma om företaget du överväger har amerikanska depåbevis. Några av ämnena som omfattas av denna kostnadsfria utbildning inkluderar grundläggande analys, portföljhantering, teknisk analys och handelsalternativ. 95 per handel, medan Charles Schwab och Fidelity har sänkt sina provisioner till bara 4 dollar. Följ dessa välkända regler för dagshandel för att förhindra det och fatta smarta beslut: Du skulle också vara uppmärksam på resultat- och förlustrapporter som visar dig om företaget är värt din kapitalrisk. I alla fall är det svårt att se hur dina strategier presterar.

Betygsnumren inkluderar grunder, överlevnadssentiment, teknisk analys och till och med en Motley Fool-betyg.

Hur Fungerar Handeln?

Ta till exempel ett visst lager och se resultatet för en period av 5 eller 10 år. Det finns en mängd betalda prenumerationssajter tillgängliga över hela webben; nyckeln är att hitta rätt för dig. Indiens bästa rabattmäklare, varje beställning styrs av en förutbestämd uppsättning regler som inte avviker baserat på något annat än marknadsåtgärder. Plattformen erbjuder över 3 000 transaktionsfria fonder att starta - inklusive S&P 500 indexfonder.

När ett företag har sina aktier noterade på en börs kan alla, inklusive du och jag, använda ett online mäklarkonto för att handla aktier. Dessa ger en underbar plattform för dig att skjuta upp alla tuffa frågor som kanske stör dig. Det är lätt att navigera, snabbt och inkluderar uppgraderingar av användbarhet som är perfekta för nya investerare som handel med papper (praktik). Och till skillnad från många andra möjligheter att tjäna pengar kommer de färdigheter och strategier du tar upp från handeln att vara relevanta om en månad, ett år eller till och med decennier efter. Leta efter dessa fyra egenskaper innan du registrerar dig:

Var och en av dessa mäklare erbjuder låga provisioner på handel och har användbara verktyg som aktiescreenare, analysdiagram och robotrådgivare. Vårt samhälle är ett bra ställe att interagera med andra medlemmar i gemenskapen, studsa idéer och frågor från dem och sedan implementera det du lär dig på ett pappershandelskonto. Dess plattform har ett bibliotek med pedagogiska videor, artiklar och webbseminarier för varje typ av investerare. Inte något för alla, men de med en förutbestämning för matematik och programmering kan använda algoritmiska kurser som finns tillgängliga online för att lära sig att dra nytta av sina färdigheter.

Det är värre om du också blir överhettad av oväntade avgifter, till exempel en minimikontosavgift.

Nirav Thakkar

När du lär dig aktiehandel online måste du känna till krav som leder dig till antingen dagshandelar eller innehar aktier som positionshandel. 001% varje år, vilket ger webbplatsbesökare kvalitetsdata de kan lita på. Min favorit handelsplattform för nybörjare är Power E * TRADE. TD Ameritrade är den enda mäklaren som spelar hela inlärningsupplevelsen och erbjuder kunderna ett poängsystem som är knutet till spårning av framsteg och till och med märken för att uppmuntra till fortsatt lärande. Slutligen är det en mäklare som är helt orienterade mot social handel. Om du handlar ofta och med höga volymer kan detta spara dig betydligt. Medlem logga in, för att ta reda på om det här är en strategi som kan vara lönsam skulle du testa den på så mycket historisk information som möjligt. Enligt dina ekonomiska behov kan du välja investeringsprodukten.

Vilken mäklare erbjuder de bästa utbildningsvideoerna? Investering är ett långsiktigt spel, så du bör inte investera pengar du kanske behöver på kort sikt. Vilken typ av handelsplattform krävs för dagshandel? Till exempel kan du handla 1000 dollar i två timmar och 1300 dollar för 5 timmar. Men en sak som varje handlare bör bry sig om är kostnaden. Var och en har olika prissättning, plattform och verktyg som gör dem lämpliga för olika typer av investerare.

Efter att de grundläggande ingångarna har gjorts visas "Place Trade" -knappen för att slutföra beställningen. Tjäna pengar online: de 30 bästa sätten att få betalt 2020. Stora namn som e * Trade och TD Ameritrade tar ut 6. (Fonder har ofta minst kr1 000 eller mer, men ETF: er handlar som en aktie, vilket innebär att du köper dem till ett aktiekurs - i vissa fall mindre än 100 ). Här är en lista över de tjänster jag använder själv.