9 Företag Med Flest Jobb-hemifrån

Letar du efter mer legitima jobb från hemmet? Du arbetar som oberoende entreprenör och kan välja de timmar du vill arbeta. Kraven varierar beroende på position. Hur man blir rik: 10 sätt skapas rikedom, men om du inte börjar har dina pengar aldrig chansen att växa. Många av sina hembaserade jobb är kundtjänst inom callcenter. Transkriptionister tar ljud- och videoklienter och förvandlar dem till text.

Det kanske inte verkar som mycket men kom ihåg att varje sanering tar bara cirka 10 minuter så om du kan landa ett gäng kunder i ett område kan du släppa ut ett antal jobb på kort tid. 30000 pm, 20% APY på sitt sparande-konto. De uppgifter som föredras är en kandidatexamen, undervisningscertifiering, magisterexamen och andra kvalifikationer som ESL-certifiering. Andra är vad som kallas drop shippers. Lön beror vanligtvis på den tid en korrekturläsare kan begå och deras erfarenhet. Om du börjar se ökande inkomst, en växande kundbas och mer, kommer det att underlätta din övergång till att arbeta heltid online hemifrån.

Men om du tar dig tid att starta ditt eget företag och hitta privata kunder kan du göra mycket mer.

Virtuella assistenter hjälper företagare att utföra en mängd olika uppgifter online. Ta reda på hur du går med i Seeq-teamet här. Studenter kommer att lära sig praktiskt taget och du behöver inte pendla till var de är. Avdelningen för transport erbjuder ibland fjärrjobb. Men om du har lite extra tid på händerna och du snabbt kan pumpa ut artiklar om konstigt specifika ämnen som tandblekning, luftkompressorer eller uteplatser i trädgården, kan du tappa din plånbok ganska enkelt.

Vad är ditt drömavlägsna jobb? Guiden listar också hundratals tidningar som anställer frilansförfattare tillsammans med krav på inlämning, lönesatser, redaktörsnamn och kontaktinformation och de specifika ämnen de täcker. Och även om många större webbplatser har interna författare, lägger ett växande antal webbplatser ut sitt innehåll och anställer frilansförfattare och innehållsskapare. 115% mer populärt enligt en ny studie från Flex Jobs och Global Workplace Analytics. Vi gillar inte att se användare fastna med tusentals dollar i lager bara för att inse att de försöker ladda ner sina LuLaRoe till redan mättade marknader. Bloggare kan tjäna var som helst mellan kr0 och kr150 000 + per månad beroende på erfarenhetsnivå och direkt konkurrens.

Betalning sker per projekt och kan uppgå till kr30 per timme.

Kundsupportsrepresentant

Nu på jobbet! Du kan skapa en profil på webbplatsen och studenter kan anställa dig för att lära dem en-mot-en. Ibland har Best Buy fjärrjobb tillgängliga i sitt Geek Squad-team. Betalningar börjar på cirka 1 för mindre bilder men kan vara högre för större bildstorlekar. Observera att om du går frilansvägen med något av dessa karriäralternativ som anges ovan, kan du alltid förhandla om förmåner (eller motsvarande belopp) innan du registrerar dig på den streckade linjen. Om du är den konstnärliga typen kan du till och med skapa dina egna konsthantverk och sälja dem online. De anställer säsongsmässigt, och du kan tjäna cirka kr11 per timme.

Du kan söka på jobbtavlor som ZipRecruiter och faktiskt för att se vem som anställer. Som du fortsätter att arbeta med företaget ökar dina löner. Inga försäljnings- eller insamlingssamtal är inblandade. Oavsett om du letar efter ett arbete hemifrån för mammor, har en examen och vill gå in i undervisning eller inte ha några kvalifikationer och strävar efter att bli författare finns det möjligheter för människor med alla bakgrunder. DionData Solutions - anställer endast U. Känner du till ordspråket "håll dina vänner nära och dina fiender närmare"?

Knack är en talangplattform som används av individer, skolor och företag över hela världen. Ipsos - (I-Say) (Make up to kr7 per each survey.) Många kundservicerepresentanter arbetar för detaljhandlare, banker och kreditbyråer. Dessa positioner betalar 80k årligen vilket avrundar upp till kr20 i timmen. Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig för att starta detta flexibla sidjobb. Be om referenser:

  • Den kostnadsfria och omfattande listan erbjuder företagsprofiler, historik över utgivna jobb, företagets huvudkontor och mer.
  • Du kan behöva ansöka, ha en brandsäkerhetskontroll av ditt hem och genomföra vissa träningstimmar innan du kan ta hand om barn i ditt hem.
  • Om du gillar att resa och hjälpa människor att brainstorma sina drömresor, kommer du att njuta av ett sådant jobb som du kan göra hemifrån.
  • Virtuella assistenter tillhandahåller administrativa, tekniska eller kreativa tjänster för bland annat hälsovård, juridiska, statliga och finansiella företag.
  • Arbetsbelastningen varierar säsongsmässigt.

Coachingjobb

Då är detta jobbet för dig, som du kan göra i ditt eget hem! VA-jobb är det perfekta arbetet hemifrån för upptagna människor som kan behöva släppa sitt arbete med ett ögonblick (eller har mycket sporadisk tillgänglighet). Detta företag betalar också sina författare varje vecka. Det är bra för människor som vill förlänga sitt arbetsliv men utan den dagliga pendlingen. Måste vara beläget inom 35 miles från ett utbildningscenter i Portland, Maine eller Lewiston, New Hampshire. Företaget anger inte hur mycket det betalar lärare. Om du är en (licensierad) lärare kan du nu börja lära lektioner hemifrån.

En annan gång fick han kr150 för att titta på Verizon-reklam och dela sina tankar.

Hitta Verkliga Jobb Hemifrån

Sutherland Global Services är ett annat företag som ska kolla in hemtjänsttjänster. Hon gick till en rekryteringsplats som heter FlexJobs. FlexJobs försäkrar att varje enskilt arbete som publiceras handskärms för att kontrollera dess legitimitet. Beroende på vilken typ av korrekturläsning du gör och hur många klienter du har kan du enkelt tjäna över 2 000 dollar per månad korrekturläsning. Kräver en faktura för att få betalt via PayPal. Trello bygger samarbetsavtal, listor och kort som hjälper team att arbeta tillsammans och organisera sina projekt på ett flexibelt sätt. DotDash innehåller flera online-resurser som behöver författare för att skapa innehåll för dem. Tack för att du kolla in oss och vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål!

Om du svarade ja, kanske du vill överväga att arbeta hemifrån som teknisk supportleverantör. Exempel på jobbtitlar på Liveops: Nytt i Kanada, med flera ofördelade stater i USA, är vi ett otroligt systerskap av kvinnor. ”Om någonting misstänksamt dyker upp - vet du att inte engagera dig. Betalningar sker via PayPal. Hitta öppna jobb på karriärsidan här. Konkurrenskraftig lön och bonusar.

Titta bara runt ditt eget område.

Medicinska tolkar kan tjäna upp till kr28 per timme, beroende på språk och specialområde. En sak att komma ihåg: Om du inte är intresserad av att starta din egen coachingverksamhet ensam finns det några online-möjligheter att utforska: K12 erbjuder individualiserad och undervisningsfri online offentlig utbildning och har en mängd olika jobböppningar för virtuella lärare klass K - 12, i olika discipliner. Medicinska och dentala fördelar tillhandahålls. Förlagsinformation, att vara listad i detta avsnitt är INTE ett stöd för dessa tjänster. De som har en juridikutbildning eller erfarenhet av ett juridiskt yrke skulle hitta hem på någon av dessa tio webbplatser som erbjuder juridiskt skrivande jobb.

Vad behöver jag göra för skatter?

Jobbbrädor kan vara en utmärkt resurs för jobb inom kundservicefältet.

Slutsats

Medicinska rådgivare måste ha lämpliga kvalifikationer och ha klinisk erfarenhet. Å ena sidan är det bra att arbeta för dig själv eftersom du har mer flexibilitet och frihet. Bland de många företagen med legitima jobb hemifrån är Appen. De flesta av dessa företag annonserar inkomster upp till 18 USD per timme, men du kan tjäna mindre. 99design hyr frilanslogo/grafiska designers där dessa designers tävlar om kundens godkännande av de mönster de gör. Betalningarna sker dagligen. Både privata och gruppklasser undervisas. I så fall rekommenderar jag CareerStep för utbildning.

Lyckligtvis har vi en oändlig mängd gratis information tillgänglig för oss på internet.

Sociala Medier Marknadsföring/ledning Jobb

Obs - Alla dessa webbplatser som jag listade nedan anställer människor när jag skapade det här inlägget. Om du är välbevandrad i världen av reseutrustning kanske du känner till Tortugas prisbelönta ryggsäckar. Naturligtvis är det första alternativet bättre om du behöver pengar snabbare eftersom bloggning från grunden inte gör dig rik över en natt.

Om du är en proffs i Photoshop och grafisk design kommer du att ha en lukrativ karriär som skapar reklamblad och affischer för företag. Författare kan sedan visa listan över skrivmöjligheter och välja de som passar deras expertis. Du kan tjäna pengar på poäng eller betygsätta studentuppsatser, tester eller tentor. Gå snabbt dit! Det finns också några teamledare, lednings- och tillsynspositioner tillgängliga inom företaget som anger att de accepterar fjärrarbetare. För att få detta betyg måste de se till att människor inte klagar mot dem. Om inte, så saknar du så många kontantpriser varje dag!

Vanligtvis kommer beställningen att innehålla ett nyckelord och några instruktioner för vad artikeln ska handla om. Du kan schemalägga dina egna timmar för att lösa andra åtaganden. Worldwide 101 är ett företag som tillhandahåller virtuella assistenttjänster till företag. Det finns ett antal företag och branscher som behöver resebyråer från hemmet, inklusive flera kryssningsbokningswebbplatser, American Express, som erbjuder reserådgivning som en del av sin concierge-tjänst, och Disney-orienterade organisationer som Travel With Magic. Det ger henne också regelbunden inspiration för nya produkter när nyhetscykeln förändras - och det kan leda till upprepade kunder. Därefter bestämmer du de bästa resultaten för att matcha den frågan för perfekt användarupplevelse.

Franchiseägare

Färdigheterna kan inkludera e-posthantering, bokföring, sociala medihanteringar, posta bloggar, schemalägga möten, transkription, evenemangsplanering, organisera filer, boka resor och e-post- och kalenderorganisation - och mycket mer. De är bara bra för extra pengar, men de är välrenommerade företag. Arbeta som en mystery shoppare för detta företag och tjäna kr0. Få betalt till (GPT) webbplatser belöna dig med kontanter via PayPal eller presentkort för att utföra enkla uppgifter - därmed namnet! Företag kan välja att svara på klagomål eller inte, men om de inte gör det kan deras betyg sänkas. När du arbetar som datainmatningsföretag är det ditt jobb att mata in data i ett kalkylblad, ett dokument eller en databashanteringssystem.

Här är en länk till en bok som ger dig alla grunderna på vanligt engelska: Sajter som Upwork. Uppgifterna innebär att göra omfattande webbsökanalys och ge feedback på sökresultat, annonser och innehåll på webbsidan. Crossover har till exempel ett kontinuerligt behov av QA-testare från hela världen. Du kan logga in och svara på frågor när du har tillgänglighet, så att du inte kommer att låsas in i något specifikt schema eller minsta arbetstid. För den här artikeln hänvisar "anställdspositioner" helt enkelt till att arbeta för en arbetsgivare snarare att arbeta för flera, som en oberoende entreprenör kan.

Federala, statliga och lokala myndigheter mottog mer än 17 000 klagomål som lämnats in av människor som lurades av denna grupp. Många av hemföretagens arbete på den här listan anställer aktivt, så kolla in deras karriärsidor för öppningar. Ännu bättre, bygg en webbplats för din portfölj, så att du kan marknadsföra ditt animerade videoarbete mer effektivt. Prissättningen börjar på kr14. Vi har många vänner som arbetar hemifrån som webbdesigner och de tjänar stora pengar på det. Fältet förväntas växa med 4 procent, säger BLS. Och nu - här är fantastiskt legitimt arbete hemifrån som kommer att tjäna pengar - inte slippa dig!

Redigera Och Korrekturläsa Jobb

En virtuell assistent är en personlig onlineassistent. Du måste vara en USA-baserad engelska som talar för att arbeta också med företaget. Jag har delat en lista över online-översättningsföretag som erbjuder legitimt arbete hemma: Datainmatningsarbete är en vanlig bedrägeri för personer som söker jobb hemifrån som inte kräver någon utbildning. Här är några mystery shoppingföretag som du kan registrera dig med: Att vara onlinemoderator betyder att du kommer att spendera tid på olika onlineforum, sociala mediesidor och chattrum helt enkelt hantera kommentarer som andra skriver. Det är definitivt en rolig webbplats att använda.

Ja, jag hatar dem också. I slutet av året får du en skatteformulär på 1099 eller liknande från varje kund. BLS har inte lönedata för denna bit av "spelningsekonomin. "

Och IT-tjänsteleverantören och regeringsentreprenören CACI International var ute efter att anställa en videosystemingenjör och federala bakgrundsutredare för att veta kandidater för känsliga statliga projekt. Om du inte hittade det du letade efter under en viss kategori, var noga med att klicka på teal kategorihuvudet för mer jobblistor. Om du är väl konverserad på ett annat språk än engelska, särskilt ett som många talar, kan du få en position som översätter dokument, samtal, möten och korrespondens. Dussintals lärare har framgångsrikt förvandlat detta till en lukrativ verksamhet. Sutherland erbjuder arbete hemifrån kundtjänstmöjligheter med några bra förmåner: Uppenbarligen, med något av dessa, kommer din arbetsbelastning i hög grad att avgöra dina inkomstmöjligheter. Läs mer om att gå med i Articulate-teamet här.

Räkna med två intervjuer och en färdighetsbedömning.

Sutherland

Arkency är ett konsultföretag som bygger affärsprogramvara och skapar böcker, webbseminarier, podcast och en blogg för att utbilda programmerare. En korrekturläsares uppgift är att titta på olika former av innehåll, till exempel böcker, blogginlägg och dokument. Så här startar du ett online-t-shirt-företag: allt du behöver veta. Det här är icke-telefonjobb som jag egentligen inte har någon kategori för.

Akademisk Poängjobb (tester, Uppsatser)

Även advokater kan arbeta hemifrån och tjäna en betydande inkomst. ”BroadPath Healthcare Solutions stöder betalare och leverantörer med specialiserade tjänster som drivs av en högkaliber distribuerad arbetskraft. Du behöver en dator med höghastighetsanslutning till internet, utmärkta kommunikationsförmågor och ibland flytande på ett annat språk förutom engelska. Dessa företag tar betalt per timme... ibland så lite som kr5/timme, eller så högt som kr25/hour.

Aquent är en kreativ bemanningsbyrå som anställer tillfälliga, kontraktsanställda och heltidsanställda inom innehållsmarknadsföring och skrivfält. Alla jobb på HireMyMom publiceras av arbetsgivaren, och i de flesta fall kan dessa jobb inte hittas någon annanstans på internet. Tack vare vår innovativa strategi för direktförsäljning och en begåvad säljkår växer vårt företag.

Thermo Fisher Scientific

Webbplatser som Care. My quest for get rich quick schemes fortsätter, här är vad jag har lärt mig hittills. Hur mycket du tjänar varierar från jobb till jobb. Du kan arbeta var som helst och lönen skiljer sig från positionen.

Vissa sociala mediehanterare arbetar emellertid också för en behållare eller månadsavgift. För alla riktiga jobb-hem-jobb finns det dussintals bedrägerier. Leapforce betalar dig med direkt insättning inom 30 dagar efter det att du fått en faktura från dig. Timmarna är flexibla och du får betalt varje timme. Hur mycket betalar Amazon?

5 Av De Bästa Jobben Du Kan Göra Hemifrån - En Förhandsgranskning

Hur som helst, du behöver bra forskning och grammatikfärdigheter. Anställda får ungefär kr20 per timme som motsvarar 85 000 månadslön. Du måste ha en lägsta skrivhastighet på 60wpm, och de använder endast i USA. Läs vår VIPKID-granskning för att lära dig mer om undervisning där. Nedan finns några webbplatser och företag som vi har beslutat att vara legitima. Handelsfälla för binära optioner - trap10, Öppna 10 eller fler affärer per kvartal på 150 euro eller mer. Minsta timmar du kan arbeta per vecka är 10 timmar men du har möjlighet att arbeta över 40 timmar i veckan.

  • Men på allvar behövs mobila bartendrar runt om i världen för att hjälpa till med evenemang utanför webbplatsen och företag anställer regelbundet att fylla tjänster.
  • Tänk på att ditt land kan kräva licens om du vill göra detta på officiell basis.
  • Kolla in oss på tulaxii.
  • Jag känner personligen dussintals människor som gör mer än sex siffror om året från sin blogg, inklusive min egen familj.

Litet Företag

Om så är fallet, finns det en undernisch av onlinearbetare vars huvudmål är att lösa klientproblem. Om du vill arbeta hemifrån som kundtjänst och är organiserad, oberoende, disciplinerad, personlig, fokuserad och en effektiv kommunikatör skulle människorna på Concentrix gärna höra från dig. Hur man blir en Facebook-annonsspecialist: Hur mycket du tjänar kommer naturligtvis till stor del att bero på din upplevelse, vad marknaden kommer att acceptera och de tjänster du erbjuder.

Det bättre alternativet är att leta efter andra jobb som liknar datainmatning, som transkription, bildtexter och översättning (allt som omfattas av den här artikeln). Det är inte ovanligt att dessa företag behöver sin utbildning, vilket ofta är gratis. Betalningen sträcker sig från kr30 - kr350 beroende på ämnets komplexitet och antalet källor som krävs för berättelsen. FlexJobs är min nr 1-rekommendation som ägnas åt att erbjuda flexibla, telekommunikations-, deltidsarbetsmöjligheter för nästan alla.

Vissa personer betalar högre än andra. Lönen sträcker sig från kr0. Hur mycket man ska investera i bitcoin: 5 faktorer att tänka . Tillsammans med att komma till jobbet var som helst, får du försäkring, ersättning för hemmakontorsutrustning och en samarbetsplats och ersättning för alla resor i företaget. Mer troligt kommer de förmodligen inte att vara lönsamma på ett år eller längre. Rover gör det enkelt för människor att registrera sig för att bli hundvandrare eller djurpassare i sitt område. Infor är ett mjukvaruföretag som har öppningar för fjärrjobb. Ljudtekniker kan göra ett mördande online-tjänande från ljudeffektarbete.

Kararbuildertips

E-posten kommer dock att vara för olika adresser. De tillhandahåller betald utbildning och teknisk utrustning. Min man och jag är på heltid med Le-Vel. FreeeUp - En snabbväxande frilansmarknad som specialiserar sig på e-handel, digital marknadsföring, webbutveckling och virtuell assistans.

Det här går till ett avsatt sparekonto, så vi har tillgängliga medel vid skattetid.

Det är viktigt att veta hur man går igenom det här arbetet från hemmafusk så att du inte slösar dina pengar eller tid. Apple är ett mycket legitimt företag som anställer ”At Home” -rådgivare i många stater i USA och även i Sydney, Australien. Det finns ingen avgift för att lista dina tjänster. En högskoleexamen med 1-2 års kundtjänstupplevelse krävs. USA och Kanada. Kräver ett förprov och slutprov. Du måste också ta typ- och medicinska terminologiprövningar.

För en initial investering kan franchisebolag erbjuda en färdigt företag med varumärkesmedvetenhet, ett system och ett territorium, säger Leslie Truex, grundare av WorkAtHomeSuccess.

Utvärdering Av Sökmotorer

Semesterbostäder, enskilda rum, bed & breakfast, villor, boutiquehotell och till och med trädhus och slott kan alla hittas på Airbnb. Jobb-hemma-tekniska supportjobb kan hittas genom att besöka anställningsavdelningen på många tekniska företags webbplatser eller genom att kolla in ett antal olika jobbtavlor. Sociala medihanterare och moderatorer hanterar forum och plattformar för sociala medier för företag. Detta jobb passar någon som vill tjäna extra pengar.

Avlägsna jobb är inte tillgängliga i alla områden, men det finns ofta positioner i flera områden i USA och runt om i världen.

Detta universitet erbjuder kandidatexamen, kandidatexamen och magisterexamen samt karriärkurser och certifikatprogram. TNTP - Virtuell coachning inom akademi/undervisningsbranschen. Men med tiden kan det växa till en stor inkomstkälla, som endast begränsas av din fantasi, kompetensnivå och villighet att anstränga dig. Detta företag anställer redaktörer och författare för frilans- och hemma-positioner. Du skulle döda upp information efter behov, inklusive civila journaler, juridiska journaler, gärningar, skatteskuld, stämningar och mer. Efter en tid tenderar författare att höja sina priser och det finns många som tjänar långt in i sexsiffrigt intervall. Även om dessa positioner inte alltid är listade, kan du hålla ögonen ute efter öppningar för saker som att vara en översättare eller utvärderare på webbsökning. Denna position låter dig vara din egen chef och skapa ditt eget schema.

Bokföring och bokföring är några av de mest lukrativa avlägsna positionerna för yrkesverksamma som vill arbeta hemifrån, med vissa företag som erbjuder förmåner, som sjukförsäkring eller utbildning.

Skriva Jobbstyrelser

När du söker på en traditionell jobbplats som Monster eller faktiskt, använd nyckelord som "telecommute" eller "work-from-home" och ange "var som helst" eller "remote" i platsfältet. Verkligheten är att det vanligtvis är tråkigt och tråkigt att överföra data från en källa till en annan källa. Det är därför jag gjorde all forskning för dig. Du måste göra en bedömning när du ansöker, som inkluderar skriftliga och muntliga frågor och ett lämplighetsprov. Visst kommer dessa inte att betala räkningarna. I detta världsledande hälso- och välfärdsföretag arbetar över 25% av arbetskraften hemifrån. En nybörjarguide för dagshandel online 2: a upplagan, att ha rätt eller fel har ingenting att göra med det. Att tjäna pengar online har aldrig varit lättare.

Lönen är kr14 till kr18 i timmen. Att ha en webbplats är ett bra sätt att locka kunder från olika nischer eftersom det kan fungera som en portföljsida, så att du kan visa ditt arbete och erfarenhet. Fitnessarbetarnas medianinkomst är 18 dollar.