51 Legitiska Sätt Att Tjäna Pengar Online

Om du är en kreativ typ kan du tjäna pengar på nätet genom att designa och sälja listiga produkter på Etsy. Du kan ange ISBN-numret på webbplatsen och det kommer att ansluta dig till köparen som betalar mest för boken. Du kan lära dig mer om honom på sidan DollarSanity About me. Det kan kräva test och fel från din sida, men det är bäst att följa de alternativ som erbjuder den största avkastningen på din investering (ROI) för din tid. Att fokusera på resultatet kommer att få känslan av uppoffring som blir svårare att upprätthålla under en tid. Du kan köpa och sälja webbplatser i hopp om att generera framtida intäkter baserat på deras användartrafik, nuvarande intäktsintag, domännamn eller några andra faktorer som kan vara en dold kontantko som alla andra har förbises.

Du kommer definitivt att ha en online-närvaro så att personer som söker i ditt område efter sådana klasser kan hitta dig.

Det finns massor av alternativ du kan sträva efter. Gör marknadsundersökningar för att upptäcka ett pressande behov; Bygg en MVP-version av programvaran; Få feedback från initiala användare och betatestare; Integrera feedback och starta din första version till världen; Börja marknadsföra din mjukvarulösning. (00 i inkomst under det senaste året om det ger dig någon aning om hur mycket du lämnar på bordet.)

Webbdesign består huvudsakligen av projektbaserade jobb. Säg till exempel att ett varumärke vill öppna en annan butik, de skulle behöva din hjälp för att utvärdera mängden varor de kan behöva. Jag brukar tjäna mellan kr50- kr100 000 per månader online hemifrån, men jag hade vägledning och utbildning för att få mig till denna punkt.

Detta görs inte alltid online men det är ett utmärkt sätt för extra kontanter, det finns massor av marknadssökningsföretag som kommer att betala dig för att låtsas vara en kund. Varför brottslingar inte kan gömma sig bakom bitcoin, tipsen nedan kommer från feedback från användare. Det är en rolig panel med många intressanta undersökningar. Här är listan över webbplatser som betalar för att skriva: Om du har användbara färdigheter eller information du vill förmedla genom videon är detta ett bra alternativ för dig. Problemet är att de flesta hur man kan tjäna pengar på artiklar online talar fortfarande om föråldrad taktik:

Besök Populära Online-jobbtavlor För Fjärr- Och Frilansjobb

Min fru sålde några Kate Spade-plånböcker som hon inte längre använde och gjorde mycket mer genom att använda Ebay än att försöka sälja lokalt. Det innebär helt enkelt att när den tid och ansträngningen har lagts in, med bara lite regelbundet underhåll och marknadsföring, kommer du att kunna fortsätta att sälja och tjäna pengar på dem i månader och år. När du skapar din aktieportfölj kan du spendera lite tid på att bläddra igenom marknadsplatserna ovan för att hitta de mest populära stilarna. Jag skapade kr 5.000 säljande kläder från min garderob online (så här är). Om du har färdigheter inom detta område eller är villig att lära dig kan du tjäna mycket pengar för dig själv. Trovärdigt hjälper också eleverna att få bättre erbjudanden och refinansiera sina lån.

Dessa 51 sätt att tjäna pengar online är inte i någon speciell ordning, så om du stöter på några som du inte tror kommer att fungera för dig, fortsätt bara att läsa. Tjäna pengar på din hobby genom att sälja de skapelser du skapar, oavsett om det är möbler, fågelhus, bilderamar, leksaker eller vad din kreativa vision kan leva upp till. Å andra sidan arbetar Robo-rådgivare pragmatiskt, och det är anledningen till att du kan undvika drastiska misstag när du investerar med dem. Nedan hittar du över 35 olika sätt du kan tjäna pengar online som faktiskt fungerar. Betalningen per tilldelning är låg, men du kan slutföra flera uppgifter och tjäna en anständig summa - kr50 till kr100 per månad. Det skulle vara synd att slösa bort sådana talanger under en dusch eller på karaokekvällar. Oavsett om du är en nybörjare dator programmerare eller erfaren med grader kan du komma igång genom att helt enkelt söka efter dator programmerare jobb på webbplatser som Glassdoor, faktiskt Upwork. Du kommer att få kr2- kr100 per artikel beroende på ordkrav och kvalitet.

Du kan hitta virtuella assistent spelningar på webbplatser som Fiverr, Upwork och Remote. Det finns allvarliga pengar att tjäna. Även om vi inte har sett några jobböppningar för att ersätta deras sociala mediateam (det finns ingen anledning att åka dit), har det funnits andra avlägsna jobb-hemma-jobböppningar tidigare. Rensa dina skåp och hitta alla saker som ligger runt dig som du inte behöver eller inte har använt på ett tag. Bli en granne som kan ge en lösning på alla deras tekniska svårigheter och chanserna är att du aldrig kommer att bli slut på jobbet.

Eller kanske du inte är säker på att du har tillräckligt med kunskap, erfarenhet eller pengar för att driva ett företag på egen hand?

LinkShare: Rekommendera produkter och tjänster till dina läsare

Det är tillämpningen av det instrumentet som gör hela skillnaden. Ett annat alternativ är Amazon Mechanical Turk (MTurk), som låter dig komplettera manuella mikrotaskar för företagare över hela världen. Här är några tips för att förbättra din framgång som självpublicerad författare: En av de största publikfinansierade fastighetssajterna är Fundrise, som låter dig tjäna pengar hemifrån genom att investera i fastigheter med så lite som kr500. Domäner som är på trend just nu har en bättre chans att sälja. Om du bestämmer dig för att hålla fast vid Getaround efter den 30-dagars kostnadsfria provperioden betalar du en engångsavgift på kr99 för en Connect ™ -installation och en fast avgift på 20 per månad.

Men för att börja se riktiga pengar från YouTube måste du marknadsföra dina videoklipp någon annanstans. Fitnessbranschen är inte annorlunda. Super simple bot (läs detaljerad recension), för att du ska tjäna pengar måste du göra minst en vinst på fyra procent. De tjänar sina pengar genom att ta en nedskärning från dina intäkter, så fråga alltid vad det är innan du går på jobbet. Om du äger en bil men knappt använder den kan du tjäna några enkla pengar online genom att hyra ut dem på Turo. Se till att prenumerera på vår e-postlista och hålla kännedom om nya sätt att tjäna pengar hemifrån, spara och investera.

Du kan komma igång genom att erbjuda dina tjänster som innehållsförfattare på en webbplats som Upwork. Varje leveransservice har ett lägsta ålderskrav, men det varierar beroende på tjänst. Med de flesta företag som behandlar dig som en verklig anställd och inte som en entreprenör. Du kanske inte får så mycket ut från början, men det skiljer dig från alla andra förare och dina recensioner kommer att indikera just det. Det utbildningsprogram som jag rekommenderar kallas Wealthy Affiliate, det är ett 100% legit community som ger dig de verktyg och support du behöver för att starta ditt företag online.

I stället för att sätta det på ett kreditkort kan de gå till Lending Club och ta ett personligt lån till en mycket lägre ränta.

Tekniska rester som säljs på eBay

Oavsett om du vill frilansa med dina färdigheter eller utveckla och bygga din egen programvara. Om du är en dietist eller dietist kan du göra det också online. Smart investering, handelsstrategi apple nasdaqaapl binära optioner och Om du emellertid redan har bestämt att du vill testa online-plattformen 1 minuts binäroptionsstrategi Paris, dina färdigheter och ... din tur genom binära optioner, och om du verkligen är redo att öppna ett handelskonto, då innan du åtar dig till en specifik mäklare, gör dig själv favören och ta dig tid att undersöka de olika nadex-handelssignalerna, kampanjerna och bonusarna som delas ut. Att erbjuda specifika SEO-tjänster online är också en annan online-frilansrolle som företagen skriker efter. Överväg att lära sig reparera elfordon. Annonsera din garageförsäljning på lämpliga lokaler:

Starta En E-handelswebbplats Och Sälj Fysiska Produkter

Lär det till någon annan genom att erbjuda musiklektioner från ditt hem. Liksom online-handledning, kommer de flesta ESL-handledning att låta dig göra ditt eget schema. Om du tycker om att slå försäljningen i butikerna kan du göra några allvarliga kontantförsäljningsprodukter som har märkts markant. Visa dina priser tydligt och identifiera tydligt de saker som gör din produkt speciell. Vet du hur många människor som skulle älska att vara i dina stövlar?

Det mesta kommer i form av e-böcker och publikationer som inte är gratis, men det finns också några ganska bra YouTube-kanaler där ute som behandlar ämnet.

Slutord

Med affiliate-marknadsföring, ju mer relevant trafik du kan dra in, desto mer kommer du att göra av din webbplats. Om du väljer Craigslist ska du hålla reda på dig och använda kompis-systemet. Skriv, registrera och redigera kursinnehållet snabbt. Webbplatsen låter dig acceptera och hålla leveranser för dina grannar när de är borta, så föremål inte blir stulna. Bitcoin lifestyle Översikt: legit eller scam robot? resultaten ÅterkÄndas!, intäkterna uppskattar data från Zacks. Fundrise låter investerare köpa fastigheter för så lite som kr500, och den genomsnittliga avkastningen på investeringar är mellan 8% och 11% per år. Sedan lägger du till ditt eget varumärke och säljer produkterna igen.

Redan 2020 skapade jag flera e-böcker på Amazon (tog alla utom en) och även om det inte gjorde mig rik, tjänar jag fortfarande lite pengar på det. Låt oss vara realistiska. För att öka "förtroende" -faktorn för både värden och gästerna, kräver Airbnb viss verifieringsinformation, inklusive telefonnummer. Bästa forex-mäklare online, vilket innebar att du var tvungen att hitta en valutaväxlingsbås på flygplatsen, eller besöka din lokala bank och ändra dina pengar till valutan i det land du besökte. Hyr ut din favoritutrustning när den inte används.

Vad är ett av de bästa sätten att tjäna pengar hemifrån? Och handledningssidor letar efter kvalificerade lärare för att arbeta med barn från hela världen. Exempel på ämnen du kan prata om: Detta företag har presenterats på Forbes, CNBC, Wall Street Journal, Woman's Day och mer. Ebates tillhandahåller till exempel ett presentkort på kr10 för att locka dig att få rabatter på deras webbplats, vilket i slutändan kan tjäna mer pengar. Som captcha-lösare måste du läsa captcha-bilderna och ange exakt tecken. Skapa en lista, med minst 10 artiklar och 1500 ord, och skicka in den för att de accepteras.

Starta Och Växa En Start

Vi är limmade till våra dator- och mobiltelefonskärmar varje dag - skulle det inte vara vettigt att reklamen vi ser varje dag på dessa skärmar har mest effekt på oss? Om du bara letar efter ett grundläggande datainmatningsjobb kan du förvänta dig mellan 13. YouTube är en annan plattform som har gjort det möjligt för människor att tjäna pengar online. Du kan bli en virtuell handledare och delta i en-till-en handledningssessioner eller till och med vara webbinars för att hjälpa människor direkt med valfritt antal ämnen. Om du redan har ett jobb kan du använda dessa flexibla möjligheter för att skapa ytterligare inkomst. Den som hade drömmen om att kunna arbeta i pyjamas var antingen fast och drömde om det, eller så blev de offer för någon slags kuvert-stoppningsfusk som kostade pengar och aldrig materialiserades med en lönecheck. Bästa gratis aktiemäklare 2020, du kommer att kunna handla med aktier utan provisionskostnader och detsamma gäller för handel med ETF: er, optioner och kryptokurser. Det är ett program som heter Pay2Share.

Freelancing handlar inte bara om att skriva.

Om ditt innehåll är svagt kommer företaget inte att få den dragkraft som den behöver för att lyckas. Det kan finnas ett sätt att tjäna pengar på det ännu längre än vad vi redan har nämnt. Han sa att det såg intressant ut och hej, det var gratis (hade ingen aning om att du kunde sälja det). En vägledningssida för att kolla in är VIPKID. De ger dig också kr0. Oroa dig inte det är bara en tillfällig tatuering! Bli en personlig personlig stylist eller många andra alternativ för att starta något på sidan.

Att sälja kläder som du inte längre är på är ett snabbt sätt att tjäna lite pengar.

Undersök andra listor i din stad på AirBnB och se vad hastighetsnivån är för en plats som din. Anledningar till att du bör starta en blogg. Låter ganska bra, eller hur? Här är en video som förklarar hur det fungerar: Under det senaste året har jag kunnat intervjua flera människor som tjänar pengar på att arbeta hemifrån.

Använd Befintliga Webbplatser

Du installerar bara ett enkelt tillägg till din webbläsare och när du gör en sökning kan det finnas några sponsrade resultat tillsammans med din vanliga sökning. Så, vad kan du göra för att förvandla den här historien till en framgång? Allt du behöver göra är att registrera dig gratis och välja de annonser du vill se. Du belönas och betalas kontant (via Paypal) för det arbete du gör, och du kan välja för vad och när du arbetar. Bästa nba-satsningssystem, låt oss springa igenom dem ska vi? För att komma igång med en anknuten webbplats väljer du din nisch och visar sedan produkter med bilder, beskrivningar och priser, precis som du skulle göra i en onlinebutik.

Därför måste du ha ett snyggt, professionellt hemmakontor som är välkomnande för gästerna. Dessa 25 företag vill att du ska arbeta hemifrån. Du hittar ofta en länk längst ner på webbplatsen. Sjukvård är en stor del av den amerikanska ekonomin. Jag skulle säga, "börja enkelt. "Många människor inser inte att Amazon är en fristad för säljare av tredje part, inklusive vanliga Joes och Janes som städar sina vindar och garage.

Paribus - Hitta dolda återbetalningar för tidigare köp

Du kan skriva en e-bok om bokstavligen alla ämnen du gillar och fortfarande få betalt för det! Jag kan också börja med något jag känner väl. Sajter som UserTesting. Om ditt hus är i en utmärkt plats att inrätta butik, ännu bättre! Sälj både förra årets version av Madden eller några gamla Gameboy Color-spel du spelade som barn. Du vill inte av misstag hyra ut din bil när du skulle åka på en bilresa. De kan involvera forskning, inmatning av data eller någon av ett antal små uppgifter som någon behöver lägga ut för ett specifikt projekt. Samlade du saker när du var yngre eller hade föremål som passade ditt sista hem men inte passar ditt nya?

Gör Extra Med Yttrande Utpost

Det bästa är att du också kan sälja digitala produkter här, t.ex. affischdesign. Tro det eller inte, det är möjligt, med tillstånd av en nyare app som heter Dosh som gör just det. Att köra en katalogwebbplats kan vara en tidskrävande verksamhet, men om du väljer rätt nisch kan det vara mycket lönsamt. Hur mycket tjänar bitcoin miners nuförtiden?, en mindre kraftfull riggbrytning av alternativa valutor kan spara pengar. Lyckligtvis finns det massor av gratis och ganska användbart innehåll i ämnet som finns på nätet.

Om du ska sy för andra människor måste dina färdigheter vara långt över genomsnittet. Bli snabb-snabb-schema blir bara en person rik: Registrera dig här och komma igång. Alla dessa webbplatser är fria att registrera sig och använda. Men termen Robo-rådgivare är fortfarande inte ett hushållsnamn.

Vem som helst kan skapa en kurs och sälja den på plattformen. Dessa online sidostymer kräver lite mer ansträngning, och ofta en liten förhandsinvestering, men din inkomstpotential är betydligt högre. Postnavigering, de flesta använder redan sociala medier, och de färdigheter du lär dig på jobbet kan enkelt överföras till flera klienter - eller på dina egna projekt. Undersök enskilda företag inom din önskade nisch: Det borde vara lätt att göra om du använder det på allt som oss.

  • Jag har skrivit ett antal inlägg som kommer att förklara hur du gör detta onlinejobb på Fiverr.
  • Kunniga husägare har utnyttjat sitt lediga utrymme, och de tjänar pengar genom att erbjuda resenärer en unik upplevelse i en varm och vänlig miljö.
  • Lös era erbjudanden genom att ta ett foto av kvittot.
  • Att leverera mat är ett enkelt sätt att tjäna pengar.
  • Hursomhelst, tillåt minst en månad för din utbetalning.
  • Om din summa till exempel var kr6.
  • Nedan visas de två bästa uppdragarna när jag söker flyttare i New York.

Arbeta Hemma Jobb Utan Startavgifter

Oavsett om du är en upptagen mamma, en hemma-far, en universitetsstudent eller bara vill tjäna lite extra pengar - genom att göra lite extra arbete kan du hjälpa dig att tjäna pengar hemifrån. Det finns en inneboende önskan om lokal matmat i USA. Att byta ut ditt presentkort kan göra ditt kort mer värdefullt än att bara sälja det. Till exempel bör den skriftfokuserade plattformen mäta arbetet utifrån ordräkning och innehållskvalitet, medan transkriptionsfokuserad en minuters text transkriven. Att sälja varor på Amazon eller eBay är inte dina enda alternativ. Detta innebär att du borde ha en personlighet som kan göra flera uppgifter utan att bli bländad. Undersökningsföretagen tilldelar dig poäng, och du har möjlighet att handla dessa poäng för en PayPal-kontantutbetalning eller presentkort från ledande detaljhandlare som Amazon.

Investera I Utdelningsbetalande Aktier

Om det beskriver dig, kan onlinehandledning vara ett utmärkt sätt för dig att leva hemma. Kuvertfyllda scheman, dessa företag är mycket smarta och inser att många människor fångar sin bedrägeri så att de nu ändrar sin ordalydelse och kallar det för något annat, men det fungerar på samma sätt som de andra Envelope Stuffing-bedrägerierna. Vi har inget emot annonser så mycket när vi är de som gynnas av dem, eller hur? Det är inte som du lär dig hur du skapar Facebook-annonser i skolan.

Amazons Mechanical Turk är en resurs för att utföra mänskliga intelligensuppgifter, eller som webbplatsen vanligtvis hänvisar till dem, HITs. Det kräver enorma ansträngningar och myndighetsuppbyggnad innan du verkligen kan börja bli rik genom dina inkomstproducerande aktiviteter online. Inte bara kan du tjäna pengar på utdelning utan att investera i aktiemarknaden är det bästa sättet att bygga långsiktig förmögenhet. Kockar betalas direkt via webbplatsen, så inga kontanter byter någonsin händer. Oroa dig inte, vi har täckt dig. Sälj dina lektionsplaner, särskilt till nya lärare eller förstaårslärare. Lägg sedan till ytterligare 100 varje månad så växer du ditt boägg till något kraftfullt. Sälj dina berättelser och videor Om du har en intressant historia kan du försöka sälja den till tidningarna.

I stället för drop shipping, låter Amazon lagra dina produkter i sina egna lager, vilket gör dem tillgängliga för Free 2-dagars Leverans till Prime medlemmar. Square är ett populärt och relativt kostnadseffektivt alternativ: Din expertis blir den produkt du säljer. Du utvärderar produkter och tjänster och lämnar dina åsikter med fokusgruppföretag. Du kan korrekturläsa många olika saker, som e-böcker, nyhetsartiklar och utskrifter. Andra viktiga detaljer:

Tjäna Pengar Reparera Elektronik

RadioLoyalty är en internetradiosajt som ger belöningar för både lyssnare och programföretag, finansierade av reklam. Hur man startar ett bitcoin mining-företag, om du bygger en mindre rigg, kommer ett gammalt datorfall att göra. Har du länge PR-relationer som är ovärderliga för att hjälpa startups att starta en framgångsrik crowdfunding-kampanj? Vilket kräver forskning på din väg för att se till att annonsering på sociala medier är effektiv på alla möjliga sätt.

Att skapa och sälja kurser på din blogg kan vara ett framgångsrikt sätt att tjäna pengar online. Många företag som arbetar hemma anställer dig som en oberoende entreprenör i motsats till en anställd. Bitcoin code-granskningen - tro inte hype! det är en bluff! Vi är glada att informera dig om att alla begäranden om återkallande behandlas inom 24 timmar. Du tar hem 100% av vad du tjänar varje gång du slutför en leverans och du kan se en exakt uppdelning av hur dina provisioner beräknas. Till att börja med arbeta med att bygga en publik, välj ett ämne som du har kunskap om och något som mest sannolikt kommer att sälja. Du kan också få betalt för aktiviteter som att läsa e-post, titta på videor och shoppa via deras partners. Vilka andra idéer har du kunnat komma med? Men ta inte bara mitt ord för det.

Har du en reservcykel eller en som du sällan använder?

Starta ditt företag med Kickstarter

Det är bra för tomma-nesters eller 20-somethings som vill ha extra pengar. Prenumeranter kommer förr eller senare. Du behöver ett öga för detaljer och ett kommando för engelsk grammatik för att bli en korrekturläsare. Den goda delen är att det är gratis! I så fall kan du skapa en app och sälja den på en av de olika appbutikplattformarna. Att marknadsföra produkter kan vara ett bra sätt att tjäna intäkter. Om du väljer FBA kommer Amazon att lagra, plocka, packa och leverera dina produkter. Du kan antingen delta i onlineauktioner, registrera dig för en ny domän eller köpa direkt från webbhotellplattformar.

Med massor av premade mallar och fantastiska freebies att välja mellan, kan du skapa ett iögonfallande stycke på kort eller ingen tid. Nedan följer våra två favorit-GPT-webbplatser: Detta hjälper dig att ranka högt i sökresultaten under några dagar och få några recensioner som hjälper dig att rangordna bättre för betalda listor. Du vet aldrig vad Amazon kan se i dig på de några månader du arbetar med dem.

Tjäna Pengar Online

Du kan också köpa kämpande webbplatser och arbeta för att förbättra deras utseende, inkomstström och värde. Därifrån kommer Google att ge dig en unik kod som du klistrar in på din webbplats. Bitcoin cash-affärer frysta när insiderhandel undersöks, men innan myntet startade i december 2020 hände något konstigt. För att stödja vårt arbete tjänar vi pengar på några länkar till företag och erbjudanden på vår webbplats. Det här är en kurs som han tar ut kr200 för att ta. Kom ihåg att många köpare kommer att försöka pruta - så ställ in priserna högre än din nedre dollar, men inte så höga att du kommer att skrämma bort de första buden.

Om ditt mål är att starta en blogg som tjänar dig pengar är här några tips att tänka på: Du får betalt (ja) för att titta på TV och inte så mycket annat - förhoppningsvis! En bloggare jag känner, Holly Johnson, tjänar faktiskt över kr200 000 per år för att skapa innehåll för andra webbplatser. Som man säger är en mans skräp en annan mans skatt - ett faktum som drivs hem av gårdsförsäljning över hela landet. Men det finns massor av människor som gör mycket mer än jag på sina podcast. Numera är det lättare att publicera en e-bok än du tror.

Nyckeln är att göra klassen ljud unik och oemotståndlig.

Men pengar är en stor motivator. Gör din forskning för att se till att det finns en befintlig efterfrågan på dina skapelser på Etsy. Du kan sedan ge dig möjlighet att uppgradera till en premiumplan när användare inser hur användbar appen är.

Hur man kan tjäna pengar på VCommission Affiliate Program

Med en gratis app kan du lägga till annonser eller premiumfunktioner som hjälper dig att tjäna pengar. Jag är bloggare och kan säga säkert att det är det mest givande trängsel jag någonsin har haft. De flesta kursskapare väljer att vara värd för sina kurser (efter att ha gått på vägen för att lära sig göra en webbplats) på sina egna bloggar. Internet har öppnat upp så många möjligheter för företagare och framtänkande arbetare.

Om du vill förvandla din kreativa passion till vinst är det här för dig, på webbplatser som Etsy kan du öppna din egen onlinebutik och sälja dina kreationer.

Jag vet att det låter bra men du kommer inte att sitta ner och njuta av en film och få betalt, saker går inte så här min vän ???? För att få betalt måste du titta på filmer och show för att hjälpa Netflix att kategorisera dem korrekt och visa rätt innehåll till rätt personer samt visa bättre rekommendationer till abonnenterna. Det här alternativet kan vara bekvämt om du bor i ett område med arbetande familjer. Blogg, så här tjänar vi pengar. Ett par dagar med test och fel, och du kommer att behärska det på nolltid.

Spela cupid och hjälpa singlar att snurra på sina online dating profiler.

Jag kommer först att visa mina favoritjobb online och sedan andra onlinejobb som är legitima men jag fokuserar inte där för närvarande. Du kan bestämma vilka uppgifter du vill ta på dig och vilka du vill ignorera. Även om den har alla funktioner hos din vanliga robo-rådgivare, är det som skiljer det från resten låga avgifter på konton och skattesänkningar för konton med höga saldon. Mer intresserad av att sälja? Och det är därför de flesta av oss ofta lever lönecheck för att betala check. Om du vill förvandla dina drömmar till verklighet kan dessa förslag hjälpa dig. Denna webbplats har över 3 000 000 medlemmar och ger en hög Trustpilot-poäng på 4.