Hur Du Får Betalt För Att Lyssna På Musik Och 10 äkta Webbplatser Och Appar Som Betalar

Och för att tjäna pengar är processen extremt enkel. Dela detta inlägg! Så, hur kan du tjäna mer pengar på musikströmning? Undervisning är en givande karriär. SlicethePie är en välkänd webbplats för betalande användare för att granska musik.

Inkludera ikonerna för populära streamingwebbplatser på dina visitkort, affischer och annat tryckmaterial. Kan du transkribera 4 till 5 låtar per timme? Men verkligen var TuneCores erbjudande verkligen ett störande ögonblick i branschen: De kommer att spåra dem och ge dig fler låtar som du verkligen föredrar. Webbplatsen anger för närvarande att deltagande endast sker av inbjudan, men det finns också ett kontaktformulär som du kan använda för att få mer information om du är intresserad. Vissa produktionsföretag kan leta efter erfarna texttexter för att transkribera texter från låtar eller bildtexter med videotekst.

På samma sätt finns det andra sätt att tjäna pengar online som betalar bättre än Slice the Pie.

10 per låt är inte hemskt. Dagshandel för nybörjare, du kommer antagligen hitta mer konsistens genom att bara handla två till tre timmar om dagen. Men i allmänhet kan vi säga att vi alla är förtjust i musik. Eller kanske du vill starta en blogg för att tjäna pengar? Michelle är en expertförfattare och en entreprenör. Om inte, kan du behöva vänta tills en blir tillgänglig. Naturligtvis kommer det att göras misstag med röstskrivningsverktyget, men du korrigerar dem snabbt och sparar mycket av din tid, vilket innebär att du kan transkribera fler låtar och få betalt för att lyssna på musik online så enkelt som det.

Tjäna upp till kr50 per undersökning hemifrån! Du får också skapa ett företag där du är ansvarig och sedan växa det företag över tid. Hur man beräknar positionsstorlek forex, informationen som genereras av cookien om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kan överföras till och lagras av Google på deras servrar. Jag vet, detta är inte nödvändigtvis en lukrativ möjlighet, men det kan hjälpa dig att exponera din musik för fler människor. Om du fortsätter att göra dessa saker ser du dina inkomster för streaming öka. Det finns också alternativ som du kan välja olika kategorier av låtar du föredrar att höra.

 • HITTA MIG PÅ sociala medier!
 • Så desto mer omfattande dina recensioner är, desto mer pengar har du att tjäna.
 • När du har nått 20 får du utbetala med PayPal eller genom att begära en check.
 • Utnyttja deras tidsbegränsade New Membership-enhet och registrera NU.
 • Hur fungerar Slicethepie?
 • I dagens video tar jag dig steg för steg hur du kan göra passiva inkomster online hemifrån genom att helt enkelt lyssna på musik.
 • FIX, amusisk belöningsapp, kommer att belöna dig för att lyssna på musik, dela nyheter och till och med köpa konsertbiljetter.

Steve's Guide to Making Money

Ett av sätten du kan tjäna på är att lyssna på radio. Din webbplats ska vara det första resultatet i Google när folk söker efter dig, och när fler och fler besöker din webbplats kommer de att lyssna på din musik på strömmande webbplatser. Du kommer att spendera betydligt mindre på den här lösningen än att få en utvecklare att sätta ihop en anpassad app för dina räkning. ”Det största skälet till att du bör distribuera din musik digitalt till alla stora streamingplattformar och digitala butiker: Slice the Pie är händerna ner det bästa sättet att få betalt för att lyssna på musik. Det finns flera andra merchandises som iPad, hörlurar etc. Det intjänade beloppet beror på ditt betyg, som ökar med deltagande och noggrannhet. Du kan också tjäna på detta genom att ta undersökningar, titta på videor och hänvisa till vänner etc.

Du bestämmer vilka låtar du lyssnar på och transkriberar. Säkert allt man behöver göra är att skicka sin musik direkt till dem, eller hur? De flesta av recensionerna går tillbaka till artisterna för att hjälpa dem utvärdera hur deras musik uppfattas av musikfans, vilket kan ge en värdefull insikt i deras musik.

 • Du kan faktiskt lämna det största arbetet en sida, för det finns ett verktyg på Google Dokument som kallas "röstskrivning".
 • För varje betyg du gör får du 3 poäng.
 • Så prova det när du är uttråkad eller ingenting du kan hitta, bättre än det för att tjäna lite extra pengar!
 • Du kan också använda live API för din webbplats om du vill att din användare ska lyssna på dig.
 • Våra symboler utfärdas via ERC 20-protokollet.
 • Om du har en interaktion på en, prova också att ge privata lektioner på Skype.

Bygg en kurs på Udemy

Slutligen blogga. Det är inte så lätt som det låter, för ibland kan man inte höra allt tydligt i en låt. Prenumerera på min YouTube-kanal här för mer. Att tweeta om din senaste version kommer sannolikt inte att få en enorm avkastning på investeringen. FM behöver dina input på musik, morgonshower, DJs och så mycket mer. Du kan inte bygga en karriär i detta för att tjäna pengar online. Även om det här jobbet inte nödvändigtvis innebär att lyssna på musik, innebär det att man arbetar nära med kunder i musikrelaterad kapacitet.

Eller få betalt för att göra frilansande webbdesign eller skrivarbete. I praktiken kanske du kan utbetala en gång per månad eller varannan månad. När du landar på deras hemsida ser du att de har några olika kategorier överst inklusive en som heter "recensioner".

Vad väntar du på nu?

Läsarinteraktioner

Du kan använda webbplatser som Takelessons och Live Music Tutor för att lista dina egna tjänster och pris och få kontakt med studenter som vill lära dig ditt instrument eller din skicklighet. Information, om du förlorar i det här skedet kommer du att bryta. De behöver vanligtvis bara att du lyssnar på musiken som spelats på vissa internetbaserade radiostationer. Läs dessa fantastiska researbete för att få passiv intjäning. 6 riktiga sätt att bli rika medan du fortfarande är ung. Du måste lyssna på musiken i din inkorg i minst 30 sekunder.

Du tjänar pengar för varje låt du lyssnar på och du behöver bara lyssna i minst 30 sekunder. Vad du än gör, glöm inte att din blogg borde intressera dig också, så att du verkligen kan få betalt för att lyssna på den musik du älskar mest! När du har lyssnat på en låt kan du se en dialogruta bakgrundsgrundad med grön färg, där du frågar om din åsikt om musiken du hörde just nu i Musicxray. Du kan använda den på många olika enheter och den är öppen för människor som bor runt om i världen. InboxDollars betalar dig för att titta på videor, söka, shoppa, göra undersökningar och mer. Om du kan åstadkomma det kan du få Master-status, vilket öppnar åtkomst till bättre, högre betalande jobb. Skapa först ett gratis konto här RadioEarn. För att kvalificera dig som kurator måste du äga en spellista med minst 400 följare på antingen Spotify, Deezer eller Apple Music.

Det bästa är att du helt enkelt behöver logga in, lyssna som normalt och att du får betalt för din tid.

Hur Man Skall Registrera

Vad är slicethepie? Denna webbplats erbjuder en blandning av både kända och nya artister. Sociala medier är viktiga. Jag har bara fokuserat på att lyssna på musik eftersom den här artikeln endast fokuserar på musik. Även om du inte alltid behöver lyssna på varje låt, från början till slut, innan du betygsätter eller skriver din recension, är det en bra idé att åtminstone lyssna på varje låt under de första 60 sekunderna. Fortfarande kommer du aldrig få mycket av det. För att hitta musikavtal på dessa webbplatser söker du bara efter "Music" i deras sökfält! Om du inte är belägen i de tillåtna länderna kan du inte gå med och länkarna öppnar inte ens upp för dig.

SlicethePie är känt för att ha musikalartister som vill ha feedback på sina kompositioner. Kom ihåg att det är alltid bättre att börja liten om du är nybörjare. Merparten av musiken kommer inte att överstiga 30 sekunder. Så du kommer aldrig hitta en webbplats som betalar kr0. De är alla 100% GRATIS att gå med, så oroa dig inte för att betala någonting. Allt beror på hur snabbt du kan skriva. Enligt Slicethepie-webbplatsen har de hittills sammanlagt cirka 10 miljoner recensioner och de hävdar vidare att över 1 miljon dollar har betalats ut till sina musikrecensenter! När du har samlat tillräckligt med poäng kan du byta in dem för priser, Amazon-presentkort etc.

Prova Music Xray

Du kan bara betygsätta en låt varannan minut. Du kan också använda RadioLoyalty-appen som finns på iOS och Android för att lyssna på din favoritmusik. Men om du känner att du inte kommer att använda resten av InboxDollars-webbplatsen rekommenderar vi att du registrerar dig till RadioLoyalty istället. Finns det ett jobb där du kan få betalt för att lyssna på musik? I princip finns det fyra steg och du måste bara lyssna på musiken för att tjäna pengar. Detta är ett bra alternativ för internationella användare, med många land som stöds.

Skiva Pajen

Om så är fallet kan det ta lång tid att nå 20 utbetalningen. De har över 5 000 stationer, så du kan säkert hitta något du gillar. Det finns också andra sätt som att lyssna på reklam eller att kunna transkribera sångtexter du har lyssnat på.

Unika Belöningar

Har du lite erfarenhet av ett ljudkort? Tanken bakom denna webbplats är att musikproducenter och artister vill annonsera sin musik till allmänheten. Detta är bara ett exempel på vad du kan göra. Du kan också tjäna mer pengar när du tjänar märken för att utföra olika uppgifter eller betygsätta ett visst antal låtar. 10 dumma sätt att göra en miljon dollar, de erbjuder till och med möjligheter att sällskapsdjur. Skapa ett nytt konto som kurator och börja få betalt för att lägga till låtar i din spellista.

· All information som vi samlar in om dig är privat och anonym, men ju bättre vi förstår vem du är och din musiksmaksprofil, desto bättre kommer vi att kunna rikta dig till musik du är mer benägen att njuta av. Du kommer sannolikt inte att tillräckligt för att ha råd med din bilbetalning varje månad. Om du inte har ett konto kan du registrera dig här gratis och få kr5 bara för att gå med. Alla betalningar utfärdas via PayPal. Kolla in mitt andra inlägg om hur man kan tjäna pengar online. Om du vill tjäna betydande pengar online måste du hitta ett sätt som ger mer värde för människor. Och bortsett från musikspår låter företaget dig också lämna feedback på kläder och en mängd andra märken, vilket väsentligen belönar dig för din åsikt.

Vad du bör förbereda innan du får betalt från den här webbplatsen är: Slice the Pie har vissa andra kategorier som du kan granska saker på, till exempel mode, men dess viktigaste avsedda förblir musik, så du hittar mycket av det här. Musicxray byggdes för en fansbasis genom att skicka in sina låtar via den här portalen och används för att göra fans och följare till deras sida. 10 roliga sätt att kombinera din kärlek till musik med din kärlek till pengar. Det första steget är naturligtvis att skicka din musik till Pandora.

För Din åsikt

Du måste lyssna på vilken låt du ges av Slice Of Pie. Företaget tillåter små artister och band att få sin musik betygsatt av vanliga människor, som du. Denna webbplats ger alternativ för designers av alla typer.

När du är klar klickar du på skicka en ny låt automatiskt. Be dina fans att lyssna på din musik på strömmande webbplatser i slutet av dina YouTube-videor (inkludera en länk i beskrivningen också). The crypto genius review - cryptocurrency scam! Klicka på länken nedan för att registrera dig. STP fungerar på ett rankningssystem och kommer att betala mer för bättre recensioner, liksom att betala dig mer ju fler recensioner du gör. Jag har faktiskt granskat Slice the Pie tidigare och idén är relativt solid.

Det belopp du kan tjäna med detta kommer uppenbarligen inte att vara mycket, annars skulle hela världen rulla in pengar från radiospel. För ungefär var tionde låt kommer du att belönas med ett Amazon-presentkort på kr5 för ditt arbete. Det erbjuder inte kontanta belöningar. På så sätt kan du kontrollera inkomsten du tjänar med den ansträngning du gör. It-folkmassan specialöversikt: internet kommer, liksom när det gäller Iowa-kvinnan är vissa bedragare mer än villiga att förfalska sjukdomar och olyckor att byta på godhjärtade givare. Istället måste du granska det också. Denna webbplats innebär också en betydande mängd arbete för vad du tjänar. Då måste du transkribera låten för att tjäna pengar som blir kr4 per låt.

I så fall finns det möjlighet att tjäna kr16 till kr20 per timme att lyssna på musik online.

Få En Extra kr5 Till kr50 Dagligen, Oavsett Om Du Får Betalt För Att Lyssna På Musik Eller Inte

Hur gör man det handsfree? Appen leder dig igenom den. Så det är tillrådligt att börja litet och långsamt öka ditt handelskonto när du gör vinst och lägga till ditt konto genom att återinvestera det du har gjort. Du lyssnar i princip på musik och berättar för dem vad du tycker om den. Tjänsten kräver fullt cookie-stöd för att kunna se webbplatsen. Naturligtvis är det inte så mycket arbete som att försöka tjäna pengar på att spela quiz online men det är verkligen fortfarande lite arbete. Det finns många månatliga musikabonnemang nu när strömmande musik är ett så populärt sätt att lyssna på.

Ladda ner appen. Men är det lönsamt? Dessutom är det kul!

6 Steg För Att Starta Ett Hemuppsamlingsföretag

Detta ger en alternativ lösning för miljontals konstnärer som söker skivavtal från stora etiketter och företag som bara har kapacitet att skriva mycket få konstnärer. När din feedback har skickats och accepterats tjänar du poäng. Du får ett högre stjärnbetyg desto bättre är dina recensioner - så om du gör dem detaljerade, exakta och användbara får du fler stjärnor. Marknadstider, kommersiella banker och investeringsbanker bedriver större delen av handeln på valutamarknaderna för sina kunder, men det finns också spekulativa möjligheter att handla en valuta mot en annan för professionella och enskilda investerare. Vill du göra passiva inkomster på heltid online? Det finns också andra sätt att tjäna poäng, som att betygsätta låtar, göra undersökningar eller använda vissa appar.

Research.fm

Kom ihåg att ändra din faktiska granskningstext när du hoppar från plats till webbplats. WeLocalize är perfekt för människor som har transkriptionskompetens och som älskar att lyssna på musik. Förutom musikbloggar kan du också överväga att skicka in artiklar till musikmagasiner som har en online-närvaro. 50 per låt eller något liknande.

De ger dig 4 per transkriven låt via ett HyperWallet-konto. På så sätt, om inga nya uppgifter finns tillgängliga på Slice the Pie, gå över till Musicxray och börja tjäna där. Du kan njuta av fräschheten i varje musik genom att glömma bort alla spänningar i ditt liv. Granskningen hjälper dem att förbättra sin musik. Du får betalt för att lyssna. I år släppte jag min Demos 2020-sammanställning på nytt under namnet Fire Your God. Och förvånansvärt är det faktiskt ett legitimt sätt att tjäna lite pengar.

Det finns många webbplatser som kommer att betala dig för att göra det hemifrån.

Titta På Denna Videohandledning För Att Lära Dig Mer

Denna webbplats har också en gratis radio som du kan lyssna på och tjäna poäng för att fortsätta lyssna på den. Det är ett ganska sött koncept, och det är webbplatser som detta som verkligen får mig upphetsad. Känner du dig inte fantastisk att höra att du kan tjäna pengar på Musicxray.

De har också ett musikalternativ som liknar de andra GPT-webbplatserna. Alla dessa kan definitivt lägga till lite bra pengar i slutet av varje månad om du är tillräckligt konsekvent. Du lyssnar på korta musikklipp och sedan betygsätter du dem. De ger pengar till dem som hjälper dem att recensera eller betygsätta speciell musik för särskilda ändamål. Om du är bland de första 25% av lyssnarna som köper en artistlåt genom vår incitamentiserade Valyou-musikplattform, kommer du att få en del av intäkterna som låten genererar, Valyou Xchange kodas med smarta kontrakt och Open Assets Protocol, vilket säkerställer att köp och Att sälja artistaktier online är säkert och säkert. På en sidnot kan du också tjäna pengar genom att få andra att registrera dig.

RadioLoyalty

Ett annat unikt sätt att tjäna extra pengar: Det är en annan GPT-webbplats. Så här är några roliga sätt att tjäna pengar online. Binary options mobile robot 1.99.0.0, en mäklare måste ha en kundsupporttjänst som är effektiv och lyhörd. Det gör säkert mer för mig där ute än att sitta på min hårddisk. Svängningarna i en konstnärs aktiekurs beror på utbud och efterfrågan. Webbplatsen hjälper musiker och band att få kontakt med musikbranschen med hjälp av musikavtal och licensmöjligheter för filmer, TV, spel, reklam, onlinevideor etc. Den här metoden har du förmodligen aldrig sett förut, den kommer att göra allt gjort mycket snabbare och som att du kan tjäna ännu mer pengar, så definitivt inte missa detta.

Men om du ser allvar med att tjäna pengar med din musik, måste du inse att en större katalog är bättre än en liten.

Bara några meningar, inte mycket. Detta är dock ett roligt sätt att tjäna lite extra pengar. Det finns andra platser där ute som har en liknande idé som de tre webbplatserna som jag nämnde. Vad sägs om att tjäna pengar online hemifrån?

För första gången betalas du av Musicxray, endast om du har tjänat en kr20.

En sen kväll när han surfar på internet fick nyfikenheten det bästa av honom och han började undersöka Bitcoin och cryptocurrency. Om du har en bra uppfattning om vem din målgrupp är, bör du också veta var de tenderar att umgås online. De byggde en app för Mac och PC, vilket gör det superlätt. Dagligen laddas upp ett stort antal nya låtar varje dag i Musicxray. Lyssna på musikproverna och betygsätt dem och svara helt på frågorna i undersökningen. 08 per minut, men så behöver du inte göra någonting för att tjäna det. HitPredictor, som en del av iHeartMedia-familjen, ger dig kraften att påverka ny musik innan den ens släpps eftersom företaget arbetar med skivbolag, radiostationer och till och med bandets chef.

 • För att lyssna på musik behöver du bara en dator och internetuppkoppling.
 • Det finns många företag där ute som letar efter människor som du som älskar musik.
 • YouTube-kanaler med många prenumeranter kan vara en stor förtjänare, och några av de mest abonnerade kanalerna på plattformen ägnas enbart åt musik.

Hur Mycket Kan Jag Verkligen Göra Att Lyssna På Musik Online?

Att tjäna pengar online är enklare än du tror, ​​särskilt om du har en skicklighet eller passion som musik. Du gör något som liknar dem och granskar musik, ger nyheter, gör topp-10 listor över dina nya favoritalbum etc. Du kan vara en del av Musicxray som musikfläkt, eller artist/sångägare eller så kan du vara branschspecialist.

Jag älskar konceptet och det fungerar faktiskt. Du kan registrera dig som kurator, och artister kommer att betala dig för att granska deras låtar och lägga till dem i din spellista. Om det inte är en webbplats för musikrecension kommer du generellt att tjäna pengar bara genom att lyssna eller dela. För att bli röstskådespelare är allt du behöver en mikrofon och internetuppkoppling. Utnyttja deras tidsbegränsade New Membership-enhet och registrera NU. Fullständig lista över länder som stöds: Dessa metoder kommer inte att göra dig till en miljonär över en natt, men om du är en musikälskare som jag, kommer du att uppskatta alternativet att tjäna pengar medan du tränger ut. Jag gillar alltid att höra från er.

Cash4Minutes

Se till att e-postadressen du registrerar dig är densamma som ditt PayPal-konto, eller så kommer du att ha några problem med att utbetala. Men vem som helst kan göra detta som känner språket riktigt bra och se in texter. Om du tycker om dig som mer av en musikskapare än en musiklyssnare, kanske du också vill kolla min guide om onlinejobb för musiker.

Varför betalar dessa webbplatser dig? Du måste verkligen ha ett skarpt öga för att hitta de böcker de letar efter. Så vi kan lika väl omfamna det, tror du inte? Beroende på hur snabbt du kan skriva kan du tjäna cirka 10 per timme om jag var tvungen att gissa. De har också andra sätt att tjäna mer pengar på sin webbplats som att klicka på länkar som betalar kr0. Som på folkets genomsnittliga inkomster sägs det att två timmar vanligtvis spenderas per dollar för att tjäna. Men det är inte bara gratis pengar killar.

Registrera dig på deras webbplats lyssna på musiken och ge din ärliga recension till artisterna. Du tjänar några poäng genom att strömma musiken och genom att ange en CAPTCHA var 10: e minut. Om du inte får många spår på Music Xray eller vill dubbla upp kan du också få betalt på SliceThePie. Du måste spendera månader eller till och med år på att lyssna på musik. När du gör det tjänar du poäng, vilket motsvarar cirka 10 cent för varje tio minuters lyssningstid. Du får till och med en bonus på kr5 bara för att registrera dig.

Behöver Du Enkelt Extra kr250 +/månad Gratis?

Dessa webbplatser kommer att betala dig för ditt arbete som du har slutfört. Forextraining group, ganska rakt fram, eller hur? När du tjänar tillräckligt med krediter kan du sedan utbetala kontanter, prylar eller till och med presentkort. Det här är inte lika enkelt som att skapa kursen och göra det, men med lite marknadsföringsinsats bakom kan du helt göra detta till ett livskraftigt arbete hemifrån för att tjäna pengar. Eftersom det är de som gör att du är avslappnad genom att bara sitta och få dig att tjäna pengar på MusicXray för det. Du kan också tjäna extra genom att granska låtar, betygsätta låtar eller hänvisa vänner till tjänsten. Ju bättre dina recensioner, desto mer kommer du att tjäna. Du kan också tjäna pengar med dessa 20 legitimt undersökningswebbplats via PayPal. Du kan nå ut till artister du känner och låta dem veta att du kommer att inkludera några av deras låtar i din spellista.

Beroende på ditt rykte och engagemang kan du tjäna upp till kr12 per låt.

Processen är mycket enkel och lätt att förstå, men vi tar dig igenom exakt hur den fungerar. Betalningen sträcker sig från 2-20 cent per accepterad recension, med lägsta utbetalning 10 dollar. Binär idag 5 ger garanterade 81% itm-handelssignaler, Även om det är en sekund in i handeln kan du komma ut och boka vinster eller minska förluster. Om jag kommer att tjäna pengar på att lyssna på musik online så skulle jag snarare få kontanter direkt till mitt bankkonto.

Besökare klickar på annonsen och Pitchfork tjänar lite pengar. Aktiemarknadsspel, med ett virtuellt konto kan du lära dig hur ett mäklarkonto fungerar, lära dig hur aktiemarknaden fungerar och utveckla din egen handelsstrategi. Detta hjälper dig att accepteras för fler framtida recensioner genom att öka din granskares betyg. Du får betalt kr0.

10 Marknadsföringsprogram För Filialer Som Betalar Mycket Pengar

Vidare konverteras dessa poäng till amerikanska dollar. Så jag skulle säga att det beror, kanske kr3 - kr6 dollar per timme? När låten är klar kommer du att krediteras 10 cent per låt.

De är alla i varje position och samarbetar harmoniskt i sådana musikgemenskaper - sångare som laddar upp och skickar ut sina musikskap för att nå ut till fans, fans som lyssnar på musiken och ger recensioner och feedback för sångarna där.

Svaret på det är ja. Men gränssnittet är enkelt att använda och om du är en musikälskare varför inte göra något medan du hjälper nya konstnärer att bli upptäckta. Där 1 är extremt låg och 10 är extremt hög. Som de allmänna sätten att tjäna pengar därifrån får du som lyssnare betalt för att granska en låt eller ge feedback på den efter att ha lyssnat på en låt som skickats av webbplatsen. Samla tillräckligt med poäng, så kan du byta in dem för priser eller VISA-presentkort. Du kan slå det tur och slumpmässigt bli med i en populär spellista. Det sättet är att bygga din egen webbplats och göra musikrecensioner. Men ju mer du gör detta, desto mer kan du tjäna.

Förutom att lyssna på online-radio kan du tjäna pengar genom att fylla i enkäter, fylla i erbjudanden och hänvisa till andra. Du betalas ut i poäng för varje 10 minuters segment. Om du råkar äga en webbplats finns alternativet att integrera deras plattform för dina läsare att använda. Det är enkelt att registrera sig och använda HitPredictor men jag är inte säker på att det till och med gör ett bra sidosnöre. HitPredictor är öppen över hela världen för åldrarna 13 och äldre.

Oroa dig inte - ingen av dina privata uppgifter ingår, bara din aktivitet.

Våra Nätverk

Varje ny artistaktiekurs på plattformen öppnas och börjar handlas till 0. Du får betalt via PayPal när du har kr20. Jag ger dig de webbplatser som faktiskt kommer att betala för att lyssna på musik. Jag lyssnar hela tiden på musik, så varför inte få betalt för att göra det? Den här strukturen innebär att du verkligen inte kan tjäna pengar passivt, eftersom du faktiskt måste klicka på varje länk. Öppet över hela världen och måste vara minst 13 år för att gå med. Om det är du, skjuter du dig själv i foten!

“Få betalt för att lyssna på musik”. Du kommer inte att tjäna massor av pengar här eftersom du bara betalar några cent per låt. Men även webbplatsen själv tyder på att du inte får betalt så mycket. I vår allmänna mening är att lyssna på musik något vi normalt gör när vi vilar eller kopplar av oss eller njuter av vår hobbytid. Detta gör att radiostationerna kan förstå vilken musik du föredrar att höra. Hur man blir en daglig miljonär, gör bara något du älskar och om du har tur, kanske du får reda på hur du kan tjäna pengar på egen hand. Vad är Fan Match? Medan professionella granskare (de som är anställda av tidskrifter, radio- och TV-program) kan tjäna en anständig intjäning genom att lyssna och betygsätta musik, skulle de online-aktiviteter som visas här faktiskt göra lite för att upprätthålla ditt liv. Detta kan hjälpa dig inmusic xray tjäna pengar mer pengar under din fritid helt enkelt sitter utan problem.

Dela dina åsikter om musik med Musicxray

Det finns också sätt att spara pengar på den musik du lyssnar på online, vilket kan hjälpa dig att lägga mer av dina intäkter i fickan. Du kan använda alla appar och tjänster du redan använder, precis som du normalt skulle göra, och få betalt för att använda din telefon varje dag. Det beror på det specifika företaget, webbplatsen eller programmet, men det är inte mycket pengar per låt. Om du vill skapa din egen musik är SoundCloud en bra webbplats för att tjäna lite pengar på dina spår. Du måste bara checka in ibland för att visa att du lyssnar och inte navigerar bort från sidan! HitPredictor handlar om att påverka musiken som släpps för allmänheten innan den händer! Företaget meddelar dig när en låt som ska granskas matchar ditt val. Du måste ha minst kr10 på ditt konto för att ta ut dina intäkter med PayPal.

Det finns alla olika genrer av musik som granskas på denna webbplats.

Till skillnad från Slice the Pie kommer du dock att betala med Amazon-presentkort snarare än kalla hårda kontanter. Observera att Udemy är videobaserat så att en webbkamera eller mobiltelefon som en korrekt inspelningsenhet är avgörande för din framgång. Istället, behandla dessa spelningar som extra pengar som du kan göra på sidan.

Sidor

Det är möjligt att tjäna lite pengar med streaming och i vissa fall kan du till och med tjäna mycket (även om detta är sällsynt). Nu betalar Unique Rewards dig för att genomföra alla typer av onlineuppgifter. Det som är riktigt trevligt med FusionCash är att du också kan gå med i dess onlineforum, där medlemmarna kan hjälpa dig att svara på dina frågor om webbplatsen, hur du maximerar dina intäkter etc.

Blinkar fram till över ett decennium senare - iTunes är fortfarande ett hushållsnamn, men streaming av digital musik har blivit normen. Earnably är också en del av RadioLoyalty. Nej, du kanske inte ser några kortvariga dragkrafter från dina ansträngningar. Du behöver iTunes, vilket är vad WeLocalize ansluter till.