Hur Man Tjänar Mest Pengar Som Sjuksköterska

Det beror på, som du förmodligen är medveten om, att det finns en brist på kvalificerade sjuksköterskor, som förväntas fortsätta. En påskyndad BSN är det bästa valet Om en sjuksköterska redan har tjänat en viss sjukskyddslicens eller certifiering och vill fortsätta sin karriär. Detta är nu en sak. Om du till exempel tror att en roll i geriatrisk omvårdnad kan vara ditt långsiktiga mål, kan du ansöka om jobb på sjukhem. Inom bara några år var det en enorm brist på sjuksköterskor. Ett populärt alternativ är månsken i andra områden på ditt sjukhus, kanske till och med att registrera dig för extra skift via ett webbaserat system för personalhantering. Sjukhus och vårdinrättningar behöver mer hjälp hela tiden på grund av de nya reglerna inom hälso- och sjukvård, och miljontals fler människor har tillgång till hälso- och sjukvård nu, vilket betyder att sjukhusen är livligare än någonsin. Du kan tjäna upp till kr24 per timme plus provision, vilket vanligtvis är minst kr400 per månad.

Att flytta till ett annat område i ditt tillstånd kan ha en effekt, men för mer drastiska förändringar kan du behöva ändra tillstånd. Att ta lite tid för dig själv nu kommer att betala sig i det långa loppet när du tar hand om andra. Om du har gjort kontanter från bitcoin i storbritannien kan du stå inför en rejäl skatteräkring: vad du behöver veta. Telehealth (även känd som telemedicin) är processen för klinisk diagnos och övervakning genom teknik.

 • Eftersom de flesta bussar ger ett anropssamtal gratis, kan du ringa i telefon med ett dussin av de mest badass-bussarna du kan hitta och låta dem registrera dig.
 • Om du registrerar dig, glöm inte att använda kampanjkoden AFFILPROMO för att få 30 procent av det pris du betalar för ditt prenumeration.
 • För att bli en hälsotränare måste du få certifiering inom hälsacoaching.

Du kan också starta din egen lärande i HLR eller Lamaze. 84 7440 Utbildningstjänster - Statlig stat ägde kr35. En hemmabaserad callcenter-sjuksköterska kommer att vara ansvarig eller ringer samtal till lämpliga parter, men ansvarar inte för att dela ut medicinsk rådgivning. Det känns nästan som om de inte vill att kommunikation och samarbete ska ske, för vad händer om du börjar ha de konversationerna? Han tjänar kr5 eller kr6 mer per timme än många av sjuksköterskorna med samma erfarenhet.

 • Hur gor man det har?
 • Hur börjar jag köra?

MediTelecare

Därför är det betygsatt på två eftersom du kommer att göra ungefär samma plus över tid om du arbetar mer än 40 timmar i veckan. Du kanske måste göra en del personligt arbete, som att besöka patienter och delta i möten, men det mesta av arbetet kan göras hemma. Showen bad om ursäkt och företag drog reklam. Diagnosen och förfarandena tas vanligtvis från olika källor inom sjukvårdsregistret, såsom transkription av läkaranteckningar, laboratorieresultat, röntgenresultat och andra källor. Det finns något annorlunda för alla som använder vårt betygssystem och vårt nedladdningsbara kalkylblad för att hjälpa dig ta reda på hur du kan tjäna mer pengar som sjuksköterska. När alla andra former av kompensation har beaktats tjänar RN: er som arbetar i privata industrier i genomsnitt 107 370 USD och de som arbetar för statliga och lokala myndigheter tjänar totalt 123 730 USD. Av dessa skäl flödar för närvarande dagshandlare för att handla kryptokurser.

Och han sa: 'Jag förhandlade omedelbart mitt första jobb, och till och med den dollarn skillnaden under en lång tid kan göra en stor skillnad. Hur man tjänar pengar online: 26 riktiga sätt att tjäna pengar online. 3 South Dakota Genomsnittlig lön: Som medicinsk assistent kan du lära dig hur vårdbranschen fungerar medan du utför många administrativa och kliniska uppgifter, inklusive: Om du får din RN-licens i ett tillstånd som ingår i Nursing Licensure Compact, kan du arbeta i 28 andra stater utan att behöva gå igenom licensprocessen igen. Fysioterapihjälpmedel hjälper fysioterapeuter och fysioterapeutassistenter. Vi hade gått i skolan för biologi och biokemi - vad visste vi om att starta ett företag? När du är registrerad kan du ställa in de timmar du är tillgänglig för att arbeta.

AHA erbjuder flera kurser riktade till både vårdgivare och icke-vårdgivare.

State Wise-registrerad sjuksköterska anställning, 10 års tillväxtprojektion och årliga jobböppningar

När folk börjar prata om lön, om jag tjänar mycket mer, tänker jag inte göra det. det kommer att sätta ett mål på ryggen. Ställ in dina egna timmar och kurs (de flesta handledare tar ut mellan kr30-60 en timme). Det har en avlägsen möjlighet för RNs som kallas en Care Advisor som kräver en associerad examen i omvårdnad och minst 3 års erfarenhet av hemhälsa eller ett relaterat område. Till exempel kan du vara en utmärkt författare, men det betyder inte nödvändigtvis att du vill spendera mer tid på att skriva.

NSHC-certifikat riktar sig till sjukvårdspersonal som redan har bakgrund och referenser. Det är så enkelt som att registrera dig för undersökningssidan och ta emot undersökningar för att fylla i. Det hjälper också till att bygga upp din upplevelse inom andra områden. 25 Virginia 69 790 kr33. Tjäna din BSN-examen. Den framtiden kan fortfarande bli verklighet. 7 miljoner sjuksköterskor, vilket gör det till en av de största sjukvårdsjobb nischer. Dessa görs bekvämt i patientens hem oftast.

De kortare och kritiska bemanningsuppgifterna som erbjuds av NurseChoice är några av de högst betalande arbetena inom resebranschen.

Det är lätt att bli certifierad eftersom det finns kurser tillgängliga online. Vissa sjuksköterske specialiteter erbjuder också bättre ersättning än andra, så att göra lite forskning tidigt i din karriär kan hjälpa dig att bestämma vilken väg du ska gå. I denna roll kommer du att ansvara för att hantera långa och kortvariga skadeståndskrav för patienter. Bry dig inte om att slösa bort all energi med många orsaker till varför du tror att något inte skulle fungera. Men det finns mer till historien. På grund av den relativt korta utbildningsperioden för detta yrke väljer vissa människor att bli vårdassistenter innan de börjar ett sjuksköterskeprogram. Klicka på Följ-knappen på valfri författarsida för att hålla dig uppdaterad med det senaste innehållet från dina favoritförfattare.

Jag tillbringade månader med att revidera den fiktiva individen och landade så småningom på denna sanning:

The Hartford

Vill du hjälpa seniorer eller personer med funktionsnedsättning att leva självständigt? CVS anställer kliniska säljrepresentanter. Eftersom du skriver om ett specifikt ämne som tar utbildning eller utbildning kan du ta ut en premie.

Klicka här för mer information om aktuella öppningar.

Vårt Betygssystem

Börja med att göra din forskning om vilken typ av blogg du vill ha och vad dina mål blir. Inom 13 månader drog vi in ​​över kr17 500 per månad. Överväg också att ta några hundträningskurser. Hoppa till hur mycket pengar tjänar RNs? Det tar en investering av tid och pengar men kommer att betala sig i slutändan.

Genom samhällsbaserat kliniskt arbete och frivilligt arbete får du praktisk erfarenhet av att tillhandahålla holistisk, personlig vård till en varierad patientpopulation. Om du verkligen är benägen kan du alltid skapa dina egna fysiska produkter och sälja dem för ett vackert öre. Detta betyder att du kan kommunicera med patienter via en ljudljud/video-länk, via telefon eller någonsin via en webbkamera. Det finns flera kurser på webben som du kan använda för att lära dig.

Börja Resa Omvårdnad Idag!

Ta anteckningar om deras taktik, deras bästa linjer och hur de kör sina samtal. Läkare och sjukförsäkringsleverantörer har lagt ett enormt fokus på behovet av individer att söka förebyggande vård. Blir bara en annonspartner och tjäna pengar. I vissa stater måste du dock fylla i ett ackrediterat program för att utföra vissa uppgifter.

Vissa organ tillhandahåller sjukvårdstjänster till patienter som inte kan lämna sina hem. Var inte en sjuksköterska. Bitcoin Code-granskning: Scam Bitcoin Code Expert or Legit? Det ultimata testet, binärt alternativ quebec. 43 Nebraska 64.470 kr31.

Måste ha en kandidatexamen och minst tre års erfarenhet av sjukvård. Du är nästan på listan! Du kan skriva på webbplatser med fokus på hälso- och sjukvård och tekniska ämnen om vård. Och jag visste åtminstone vad en webbplats var? Och de som fattar ekonomiska beslut kommer vanligtvis att vara manliga, och de är ofta inte ens inom sjukvården. En sista punkt.

Vidta åtgärder För Dina Karriärplaner

Om du funderar på sätt att tjäna mer pengar antingen för att betala av studielån eller skapa din akutfond är här några av de lite kända sätten hur sjuksköterskor kan tjäna mer pengar: Bureau of Labor Statistics (BLS) rapporterar, den medianiska sjuksköterska lönen för RNs är kr6850 per år och arbetstillväxten mellan 2020 och 2024 förväntas öka med 16 procent, vilket är högre än genomsnittet för andra yrken. Nästan åtta av tio arbetsgivare föredrar att anställa sjuksköterskor med en kandidatexamen i omvårdnadsstudier (BSN) som anställningsnivå, enligt American Association of Colleges of Nursing. Jag har skrivit i detalj om hur VigLink gör det möjligt. Med en sårsköterska-certifiering kan du konsultera sårvård för läkare, sjukhus och sårkliniker. Fler människor än någonsin schemaläggar årliga fysikalier och laborationer av detta skäl, och som ett resultat är RNs efterfrågade över hela landet. Vissa letar specifikt efter sjukskötersketränare. I USA är den genomsnittliga årslönen för en registrerad sjuksköterska för närvarande 73 550 som bryts ned som ett genomsnitt på kr35.

Anthem publicerar regelbundet jobb för sjuksköterska chefer och andra roller. Data science society, några av de mest populära handelsplattformarna i branschen inkluderar MT4, MT5, cTrader, ProTrader, NinjaTrader och TradeStation. Ganska kraftfull. Du kan också ta en säsongsmässig inställning och fokusera enbart på skolan under läsåret och sedan undersöka sommarjobb för omvårdnadsstudenter för att tjäna pengar under sommaren. Även när de tas med erfarenhet och utbildning - vissa stater tjänar bara mer än andra. Det kan vara en riktigt rolig och flexibel sjuksköterskehuvuden att börja tjäna lite extra inkomst ovanpå din sjuksköterska lön! 8 Oklahoma Genomsnittlig lön:

Tjäna pengar på din talang. Så varför inte lära andra att hålla sig friska och aktiva? Det finns ett antal webbplatser som du kan göra erbjudanden för att göra arbetet för människor som bygger hälsorelaterade webbplatser. Personligen gillar jag verkligen mitt dagjobb och har ingen lust att sluta.

Hur många registrerade sjuksköterskor är för närvarande anställda i USA?

För att bestämma hur mycket du ska spara, gå över dina månatliga utgifter för att se om det finns något du kan klippa ner. I själva verket är omvårdnadsassistenter ofta det läkare som patienterna har mest kontakt med. Se fler jobb från försäkringsbolaget hemifrån. Betala för detta är konkurrenskraftigt med vissa sjuksköterskor som tjänar cirka kr30 i timmen, ger eller tar, även om jag har läst det kan vara ett stressande jobb - särskilt under förkylningssäsongen. Är bitcoin wealth scam or legit, vi råder nya investerare att använda demofunktionen innan de handlar med riktiga pengar. De kan kräva att du tränar på plats i New York.

Det var väldigt PRN men en av de bästa sidorna på sjuksköterskor. Dessa görs bekvämt i patientens hem oftast. Många bra jobb för sjuksköterskestudenter kan hjälpa dig att betala för skolan. Löner under detta är outliers. Men jag tror att vi har blivit sålda att det är så som det är av HR och sjukhusen. 16 Idaho kr67,110 kr32. Högre löner hittades i mer befolkade stater (som Kalifornien, Texas, New York), vilket fick genomsnittet att blåsa upp. Spela en viktig roll för att hjälpa patienter att få medkännande och effektiv vård.

De är oftast mycket uppriktiga om lön, hur jobbet fungerar etc. Har du tagit ditt omvårdnadsarbete hem? Arbeta med patienter för att få sin hälsa i ordning allt från bekvämligheten i ditt hem. Registrerade sjuksköterskor arbetar ofta i team med andra läkare och medicinska specialister i ett brett utbud av sjukvårdsinställningar inklusive sjukhus, hem, skolor, samhällscentrum eller andra icke-medicinska miljöer. Bli en mystery shoppare, som en irrationell tjugo-något vid den tiden, vände jag mig till onlinepoker för att tjäna pengar hemma - specifikt Texas Hold’em. Medelinkomsten för en sjuksköterska som utför telehälsoomsorg är nästan 70 000 vilket är mycket bättre än du får på en sjukvårdslön ändå. Men det kommer en tidpunkt där du måste bestämma själv om du är redo att tjäna pengar på att göra det du älskar, och när du gör det, så kommer du att kunna komma i fred med dig själv.

 • Jobb förväntas växa 19 procent - snabbare än genomsnittet - fram till 2022, med nästan 600 000 nya sjuksköterska jobb som förväntas skapas mellan 2020 och 2022.
 • 1 Atlanten, "Vid universitet, fler studenter arbetar på heltid", webbplatsen besökte senast den 6 maj 2020.
 • De åtnjuter höga genomsnittslöner, jobbstabilitet och solida personalförmåner.
 • Det verkar också vara större möjligheter till avancemang för BSN-beredda sjuksköterskor.

New York

Till exempel hanteras nu fler kroniska sjukdomar i polikliniker. Naturligtvis finns det fördelar och undergångar i samband med att arbeta i någon bransch, och det finns mer att tänka på än bara lön. Mellan samma år förväntas endast 56 10000 sjuksköterskepositioner läggas till, men detta motsvarar en tillväxt på 36. Jag vet hur du känner.

 • För att starta din vårdbyrå behöver du bara vilja och passion för att vara egenföretagare.
 • Glöm inte att registrera dig för connectRN!
 • Företaget anställer medicinska specialister, inklusive RN: er, som kliniska kontaktspecialister för upp till kr30 per timme.
 • Med andra ord, även om servering av mat och dryck kan verka helt relaterat till omvårdnad, kan du lära dig färdigheter som är praktiska att ha när du är sjuksköterska.
 • Hur får jag min avancerade examen?
 • Slutför din BSN-examen.

Är Du Intresserad Av Att Bli Sjuksköterska?

Du bör också tillhandahålla förenklat kursmaterial som skulle hjälpa dem att bättre förstå, då måste du marknadsföra din webbplats och företag för att få tillräcklig exponering på internet. Låt dem veta att du vill arbeta övertid i områden där det finns behov. Även om de flesta av den medicinska transkriptionsuppgiften utförs manuellt, finns det program för röstigenkänning som hjälper dem i deras jobb. Eller vill du ha en 4-årig kandidatexamen i omvårdnad (BSN)? Representanterna, som vanligtvis arbetar 20 till 40 timmar i veckan, tar samtal för stora och små företag. Du kan vara vårdgivare för följande företag: Detta är den mest djupgående och mest exakta representation av en modern karriär inom registrerad vård som finns tillgänglig online idag, och våra siffror baseras på information från United States Bureau of Labor Statistics från maj 2020. Den här är inte relaterad till omvårdnadsfältet (såvida du inte har en omvårdnadsprodukt) men att sälja på Etsy är ett bra sidjobb och låter dig tjäna pengar även när du sover!

Hemsida

Det är troligt att arbete från hemsjuksköterskor inte är det du ser för dig - men de borde vara det. Och se till att din arbetsgivare har tydliga förväntningar på när du är tillgänglig för arbetet. Å andra sidan tjänar de bästa 10% av RN: erna mer än kr51. Det var en utmaning att hantera ett heltidsjobb och nya kurser var åtta veckor, men klasserna inrättades snyggt, vilket gav mig tillräckligt med tid att slutföra mina uppdrag och projekt, säger Lindsey Van Galder, nyutbildade Herzing University. Innehållet uppdateras 5 mars 2020. 03 American International Group (AIG) Efter en viss tid som arbetat på plats tillåter detta företag att vissa sjuksköterska positioner, till exempel fallschefer och medicinska granskare, kan telekommuteras. Innehavare av BSN-examen är helt enkelt i stånd att gå vidare och bidra till professionens utveckling mer direkt än ADN-examensinnehavare. Även om många av dessa yrken kräver samma utbildningsnivå - en examen i baccalaureat - arbetar dessa individer med ett ganska förutsägbart schema och utför ett mycket smalare arbetsuppgifter under sina skift.

Ta sedan allt du lär dig och prova det själv. RNs övervakar ofta andra vårdpersonal som licensierade praktiska sjuksköterskor (LPN), olicensierad assistentpersonal och omvårdnadsstudenter. Årslön påverkas av många faktorer, inklusive saker som plats, erfarenhet, ytterligare utbildning, specialisering och mer. Tänk bara på detta:

Det fungerar för att hitta innovativa korsningar mellan teknik, kommunikation och sjukvård för att föra hela branschen framåt. Så vi förblir fortfarande underbetalda, men jag kan säga att i de stora städerna som NYC, Chicago, San Francisco, LA, känner jag RN: s som gör allt från kr120 000 till kr250 000 per år. Många typer av sjuksköterskor arbetar inom hälso- och sjukvård, vare sig det är på sjukhus, hemhälsa, privatläkares kontor eller långtidsvård. Du kan erbjuda dina tjänster från ditt eget hem i många fall.

30+ Webbplatser För Att Sälja Dina Saker För Extra Kontanter

Men att tjäna ett intyg inom psykiatrisk teknik är en bra utgångspunkt, vilket inte tar lång tid att göra. Att locka abonnenter och skapa en personlig anknytning med dem kräver dock en hel del arbete. Det kan vara så enkelt som att bara behöva några extra dollar för hushållets budget. Ofta kan sjuksköterskor dra nytta av deltids-, kvälls- eller nattskift eller alternativa scheman, vilket gör sjuksköterskan till ett bra exempel på flexibla arbetsalternativ. Låt din handledare eller enhetsansvarig veta att du är villig att ta extra skift. Att veta vad man ska leta efter i en framtida sjuksköterskehyra är mycket annorlunda än att starta ett företag för att göra allt detta. Hitta sjuksköterska informatiker jobb på Monster. Nomad är helt gratis för alla sjuksköterskor.

Vill du ha en snabbare kursbelastning och en karriär som väntar på dig efter ett tvåårigt, Associate's Degree in Nursing (ADN) -program? Flera certifieringsorgan och utbildningsvägar finns tillgängliga. Du kan bara designa prototypen och sälja idén till en tillverkare. Först kolla in vår uppdelning av varje sätt att tjäna pengar som sjuksköterska. Nomad välkomnar alla sjuksköterskor som har tillstånd att arbeta i USA.

Vissa resor kan krävas för positionen.

Utveckla en fitnessrutin. Här är några företag som anställer rekryterare som arbetar hemma: Detta är ett annat jobb som du kanske kan landa ett som låter dig arbeta hemifrån. Du kan läsa det här. Det finns bokstavligen tusentals andra bloggare där ute som gör exakt samma sak. Fullförmånsplaner, inklusive 401 (k) och sjukförsäkring, tillhandahålls.

Men ditt svar på den frågan beror verkligen på dig - och ditt specifika jobb.

Starta En Sjuksköterskeblogg

Sjuksköterskor erbjuder råd till de som ringer om hur man hanterar medicinska situationer. Karriärutsikterna för registrerade sjuksköterskor är mycket starka med förväntad tillväxt på 19% (all karriärtillväxt uppskattas till 11%) mellan 2020 - 2022. 3 Utah Genomsnittlig lön: I huvudsak är detta mer en administrativ roll, men medicinska företag och sjukvårdsföretag ger kandidater med medicinsk bakgrund fördelen när det gäller anställning. Faktum är att jag faktiskt använde min blogg för att få mitt nuvarande jobb som klinisk specialist i informatik. 95 i månaden med 10 bilder per artikel plus en anpassningsbar "butik" och kampanjfunktioner. Dessutom, genom att ta hand om din hälsa, fungerar du som en bra förebild för dina patienter.

Vissa program tar bara några månader att slutföra.
 • Men om du vill ta på dig mikrojobb som kan göras på några minuter vardera, genom att strama dem ihop, kan du tjäna lite pengar som kan hjälpa dig om du är i en bindning.
 • Dagskift gör att sjuksköterskor kan hämta skift när och var de vill.
 • Fortsätta erfarenhet inom en sjukvårdspecialitet.
 • 15 Conifer Health Solutions Baserat i Annapolis, MD, anställer ibland medicinska managementtjänster telecommuting sjuksköterskor, licensierade i olika stater för fallhantering och andra sjuksköterska jobb.
 • Måste ha minst ett års erfarenhet av ärendehantering och en RN- eller LPN-licens; associerad examen föredras.

Ge Råd.

Mellan 2020 och 2023 kommer USA att behöva lägga till över 44 000 nya RN-positioner varje år för att hålla jämna steg med efterfrågan. En RN är i huvudsak en av de mest avrundade karriärerna i hela vårdbranschen. 18 North Dakota kr65 740 kr31.

Varför Vi Inte Inkluderade Preferenser

Av dessa kommer efterfrågan på erfarna vårdleverantörer av hög kvalitet att vara högst upp på listan. Eller kanske du vill lära dig mer om alternativ för sjukskolor. Forskning har visat att anläggningar som använder ett högre antal bättre utbildade RN: er tenderar att ha bättre patientresultat totalt sett. I jakten på vem min idealklient är och letade över dem, missade jag dussintals möjligheter att helt enkelt bli nyfiken på människors liv och erbjuda mina tjänster om jag kändes som om jag kunde hjälpa. Arbeta med olika studenter i dina bästa ämnen. Det är vad jag kallar en win-win. I vissa områden kan de tjäna högre RN-lön på grund av ökad efterfrågan på sina tjänster.

Här är några vårdspecialiteter och deras genomsnittliga inkomst över hela U.

Det var väldigt flexibelt och PRN! Kandidatexamen indikerar en högre utbildningsnivå och beredskap för den mångfacetterade rollen som en registrerad sjuksköterska på 2020-talet. 5 South Carolina Genomsnittlig lön: Privata sjukhus, privata läkarkontor, hemsjukvård, statligt ägda sjukhus och vårdinrättningar är RN: s största arbetsgivare. Du måste sätta hälsosamma gränser och ta hand om dig. Detta innebär att RN: s tenderar att tjäna mer än många andra sjukvårdspersonal inom samma bransch, inklusive sjuksköterska assistenter (certifierade och icke-certifierade), LPN: er eller LVN, och sjuksköterskeinstruktörer eller lärare efter sjukvården.

Du kommer att behöva arbeta minst en helgdag eller natt, utöver schemat på vardagarna. Hjälp dem att dra full nytta av att ha försäkringar genom Cigna. Du kan hitta resurser eller kurser online för att hjälpa till med förberedelser75 jobb - Men vi erbjuder arbete från hemmadagar och flexibel tid för att passa ett arbete/liv Självdisciplin och ha god Fibonacci-handel: Att börja tidigt och skapa länkar till din blogg med nästan varje inlägg är ett enkelt sätt att göra detta.

Relaterade Inlägg

Eftersom vissa sjuksköterskor har ett regelbundet schema är det lätt att avgöra om en sidostyrning är möjlig eller inte. Det är gratis att bli en Etsy-säljare, men du betalar en avgift på 20 ¢ för att lista en artikel med upp till fem foton under fyra månader. När du känner att ditt schema är för packat, försök att dela upp dina uppgifter i hanterbara bitar.

Som självständig sjuksköterskeentreprenör har sjuksköterskan valet av plats och antal timmar att arbeta för, vilket ger professionellt oberoende och en betydande inkomst. Att bara vara någons moraliska stöd är en del av rollen som sjukvårdspersonal, och du kan göra allt detta från ditt hem. Många studenter har avslutat sjuksköterskor medan de arbetar.

Tekniska kunniga sjuksköterskor med lärarerfarenhet kan kunna använda dessa färdigheter i distansutbildning - antingen arbetar som instruktör eller vid utveckling av sjuksköterskkurser. Uppgifter inkluderar saker som att lyfta tunga möbler, montering av möbler och så vidare. Om du bestämmer dig för att tjäna extra pengar genom att prova något annat, använd din tid och energi klokt. Faktorer som den åldrande befolkningen, RN-bristen, ökad sjukförsäkring, bättre medicinsk teknik och ökad medvetenhet om fördelarna med förebyggande vård kommer att leda till efterfrågan på skickliga sjuksköterskor och öka din arbetssäkerhet. Den genomsnittliga timlönen för sjuksköterskor i USA var cirka kr35. Sjuksköterska revisorer samlar in dokumentation under sina granskningar och kan presentera fynd för personal eller administratörer med målet att hjälpa dem att förbättra den finansiella verksamheten. Callcenter-positionen kräver att du ställer in möten för patienter för att granska sina mediciner med farmaceuter. Här är några exempel på vad de letar efter:

Ärligt talat, vem säger att det ens måste handla om omvårdnad eller sjukvård?