Vad Du Borde Veta Innan Du Försöker Sälja Din Konst

Du behöver inte förklara varje penseldrag; du måste bara hjälpa tittarna att hitta vägen in i arbetet. På detta sätt kan han flytta fokus från traditionell uppfyllande till konstant kreativitet. Och om du är bra på att göra saker, finns det ingen anledning för dig att inte tjäna pengar genom att sälja dem. Denna tjänst liknar Artfinder när det gäller att rikta in sig på kunder på marknaden för fina konstverk, men det är inte så svårt att bli accepterad där. Känn din kamera, ta otroliga bilder Få det förtroende du behöver för att gå ur 'Auto' -läget.

Misför mig inte. 5 miljoner videoklipp i ett bibliotekslagringssystem. Vad sägs om Twitch? Om du är en konstnär är du redan ett steg före tävlingen. En av de mest populära onlinegallerierna är Saatchi Art. Jag bestämde mig för att erbjuda ett hängande konstverk. Det kostar kr199 för att gå med i Not On The High Street, och säljare måste betala 25 procent provision, plus moms (Etsy, i jämförelse, debiterar bara 5 procent).

UGallery ger dig en stor exponering på grund av dess etablerade affärspartners med andra företag och konstkuratorer.

Om du har ett exklusivt Dreamstime-medlemskap kommer du att behålla 60 procent av ditt försäljningspris. Enligt en nyligen genomförd undersökning av LinkedIn är 34% av yrkesverksamma den ledande faktorn i ett drömjobb lycka, men bara 22% av oss har tur att arbeta på våra drömjobb. Den andra är att sälja din konst genom en webbplats eller kanal från tredje part. Skapa konst på dina villkor och behålla 90% av vinsten.

”Det som verkligen är frustrerande är att vi ibland kommer att bli taggade i ett inlägg på Instagram och en artist som hoppas fånga vår uppmärksamhet taggar oss och sedan taggar tjugo andra gallerier alla i samma inlägg. Om du verkligen vill lyckas med att sälja din konst online och snabbt få positiva resultat, måste du först veta var du ska titta. Skriv en detaljerad lista över varje webbplats du besöker. Instagram har blivit No1 sociala medieplattform för konstnärer och konstälskare. När du skriver din beskrivning blir det lättare för dig att hålla fokus på beskrivningens kärnelement snarare än att vandra bort. Jag använde referensfoton som jag tog av mina hästar. Låt dem se din skicklighet genom exempel innan du går med på något.

 • Detta är förmodligen det mest valda alternativet för konstutbildare.
 • Jag vet inte att korten är vad folk vill, så varför skriva ut ett ton när jag kan testa marknaden med Kickstarter.
 • Vad är din idealklient intresserad av och hur kan du använda ditt arbete för att korsa dem?

Redbubble

Många konstnärer har kämpat så länge, har buckat så många odds, arbetat för att övervinna nej-sägarna, att de känner att de har något att bevisa. Du måste först skicka in dina bilder för godkännande. Tjänsten fungerar utan kommission och det finns en gratis plan som ger dig ett onlinegalleri med upp till 15 bilder.

Letar du efter fler sätt att sälja din konst på nätet och eventuellt tjäna pengar på att sälja andra saker också? Låt oss titta på två sätt du kan börja sälja dina konstverk i sommar. Behöver du pengar nu? 39 legitiska sätt att få kontanter när du behöver det snabbt. Jag rekommenderar alla stora sociala nätverkssajter för att sälja din konst:

 • ArtPal presenterar en rad produkter, inklusive fotografering, illustrationer och smycken.
 • Lämna några välplacerade flygblad och visitkort på populära caféer och evenemangsplatser i närheten, och led dig till din webbplats.
 • Etsy har ett stort samhälle som stöder och hjälper en konstnär att lära sig hur man säljer sin konst.
 • Jag började dela länken till min sida på Twitter (där jag hade 4000-9000 följare) och till min blogg, som jag skrev sedan 2020.
 • Här är de 10 bästa sätten som konstnärer kan tjäna pengar på.
 • Jag insåg potentialen och började experimentera med vad som fungerade och inte fungerade för mig och mitt personliga efterföljande.
 • Om du håller med om att mitt arbete passar bra för ditt utrymme, skulle jag gärna ordna en tid för att visa dig arbetet personligen och diskutera detaljer.

Använda Konstplattformarna

Med POD-leverantörer kan du tjäna pengar på dina verk men du vill på massmarknadsvaror. 5 eller 6 målningar hade sålt för mellan kr500 - kr1500, men många fler till det prisintervallet hade inte sålt alls. Ställ in en butik på Etsy - en av de största internationella plattformarna för att sälja konst och hantverk.

Men om du lägger mycket längre tid på dina målningar, kanske bara producerar en eller två per månad, och du letar efter priser i tusentals, kan det vara svårare att sälja ditt arbete via eBay, åtminstone tills du är ganska bra -känd. Som professionell konstnär vet du aldrig när du kan träffa någon som kan öppna en dörr för dig. Vinsten du gör beror på den produkt du säljer dina mönster till. Gallerier skulle inte ens titta på hans portfölj eftersom de var för upptagna med att stänga sina dörrar. Dessa webbplatser och plattformar erbjuder allt du behöver för att börja sälja så snart du laddar upp dina stycken, tar ut en provision eller en initial avgift. Bli en förgjord bokomslagskonstruktör och sälj ditt arbete direkt till författare. För okända artister som jag var pengarna i företagskommissioner och reklamprovisioner.

Känner Du Till Dessa 5 Hälsorisker För Oljemålning?

Åtminstone inte medan du lever. Kom ihåg att alla dessa tre alternativ erbjuder gratis test så att du kan komma igång utan att spendera en krona. Högsta domstolen tar på sig homosexuella rättigheter, daca och vapen på ny tid. Många människor kan göra lite extra tillägg till sina andra inkomstströmmar. Och fler och fler branscher störs av e-handel, vilket gör det lättare än någonsin för säljare att sälja och köpare att köpa på den globala webben. Du har en webbplats kontra en e-handelswebbplats.

Om du är en abstrakt konstnär tävlar du om en bit av alla köpare som faktiskt kommer att köpa abstrakt konst i år.

Du kommer dock att ha svårt att tjäna pengar som konstnär, men om du inte är så organiserad, har du dåligt på att hantera tid och icke-kreativa uppgifter, fruktansvärt för ekonomi och kundkommunikation är inte din tillgång. Besök andra onlinegallerier och stora allmänna marknadsplatser online för att se vad andra konstnärer tar betalt för sina konstverk. Webbplatsen följer traditionen med öppna hantverksmässor, vilket ger säljarna personliga butikskontor där de listar sina varor mot en avgift på 0 US. Pengarna vinnare, detta innebär att du kan byta aktier med låga investeringsförluster. Vanligtvis är det ett företag eller en entreprenör som letar efter deras nya logotyp eller någon design att placera på sin webbplats. Eftersom jag har varit engagerad med hästar hela mitt liv känner jag hästfolk inifrån och ut. Det är helt äkta och legitimt som en form för att sälja konst. Konstnärer kan sälja alla typer av konst som målningar, teckningar, fotografier och skulpturer på eBay.

Stephan van Kuyk

När de ser att din Instagram-kanal också handlar om Superman, en superhjälte-karaktär som de redan älskar, kommer de att vilja följa dig tillbaka. Med CanStockPhoto kan du skapa ett konto och sedan skicka in tre bilder för godkännande. Tack för att du når ut! Du har inte en uppdaterad en-sida affärs- och marknadsföringsplan. Jag kallar dem för dubbelkarriärkonstnärer. Liksom de tre andra webbplatsbyggnadsalternativ som redan nämnts, stödjer konstnärcentrerade webbplatsbyggare en rad funktioner, inklusive att visa upp dina verk, acceptera onlinebeställningar, marknadsföring på sociala webbplatser och bloggfunktioner.

En kostnadsfri test på två veckor är tillgänglig. Du kan till och med se ditt arbete under markerade försäljningar. De är väldigt konkurrenskraftiga att få, men som en mentor av mina rådde mig: ”Ge inte upp förrän du har ansökt tio gånger.

De har en utbetalning på minst kr100 och betalar via PayPal eller Moneybookers.

Inprnt

Om att sälja konst är din passion, hjälper vi dig att berika den och tjäna pengar online! Till exempel har James Gurney kombinerat de två sista undervisningsmöjligheterna genom att ge rit- och målerundervisning till över 79 000 personer på hans YouTube-kanal och sälja mer omfattande tutorials på sin Sellfy-sida. Pivotshare erbjuder ett antal marknadsföringsverktyg till användare för att spåra vinster och betyg. BITCOIN LOOPHOLE ÖVERSIKT: SCAM Bitcoin Loophole legit ELLER LEGIT? RESULTATEN ÅTERKÄNDAS! Som alla andra handelsroboter får Bitcoin Loophole inte inneha klienters medel. Skicka dem en annan eftersom de ignorerade den första. Hon är specialiserad på inlägg om att skriva, blogga och entreprenörskap, såväl som föräldraskap och moderskap. Det är också nödvändigt att vara produktiv och skapa en volym arbete innan du börjar sälja.

Du bör också vara uppmärksam på att dina inlagor kommer att bedömas av en konstkurator som avgör om dina konstverk ska presenteras för försäljning eller inte, liknande hur en konstauktionsprocess på nätet fungerar. Gratulationskort (jul, födelsedag, tacksägelse, etc.) Etsy kan ansluta dig till en häpnadsväckande stor konstmarknad och är utmärkt att använda för att skära ut en nisch. Det finns många sätt att sälja konst online, men det bästa stället att lista dina konstverk beror på flera faktorer, från den typ av konst du skapar till köparen du hoppas locka, så olika försäljningsställen online är bäst för specifika behov. För att lyckas med det här sociala nätverket måste du publicera tweets med bilder av det konstverk du vill sälja direkt - hela dagen, varje dag. Du lägger mer tid på att hoppas mot att planera dagligen fokuserad handling. Chansen är stor att de konstverk som du lyckas sälja på Facebook sannolikt kommer att sälja också på Instagram.

Hur Man Skriver En Faktura (och Får Betalt) I 5 Enkla Steg

Tänk på att de tar ut en engångsavgift för reklam. Du känner till det gamla talesättet att människor inte köper dörr till dörr produkter de köper till säljaren som säljer dem? Du kanske måste börja med vad som betalar räkningarna (som att kopiera målningar eller att kurera konst), även om det inte är din sanna passion och vara öppen; ibland visar oväntade möjligheter oss rätt väg att tjäna pengar som konstnär. Det finns några avancerade funktioner som kostar mer, men du kan sälja utan dem. Sammanfattningsvis finns det obegränsade jobb som du kan göra med dina kunskaper inom och utanför kreativa branscher. Det finns många bidrag för konstnärer.

Jag lever ett liv fastnat fullt av fantastiska upplevelser. Ha minst ett foto med en solid bakgrund med varje stycke. Du kan kolla Sonieis senaste auktioner i hennes eBay-butik eller följa henne på Facebook för att se hur hennes målningar skapas.

Är du redo att börja sälja din anpassade kläderkonst? Många konstnärer lyckades generera passiva inkomster medan de fick sitt namn där ute och valde det här alternativet. Big Cartel, som startades 2020, är en av de mest populära plattformarna för alla kreativa som vill sälja designarbete online. Bitcoin mining guide - komma igång med bitcoin-gruvdrift, vad exakt är gruvdrift? Slutligen, lansera din konstkläder sida och marknadsföra dina produkter! För dem som precis börjar rekommenderar vi att skapa anpassade klädkonst! Detta är en relativt populär webbplats.

Kolla in dessa toppfrågor som konstnärer som du har ställt:

Andra Artiklar Som Du Kanske Gillar:

Välj en plan som fungerar för dig och din budget för att maximera dina vinster. De flesta webbplatser gör det mycket enkelt för artister att ladda upp digitala bilder av sin konst, se till att du läser kraven på bildstorlek innan du laddar upp några objekt. Konstmarknadsplatser bedriver marknadsföringskonst. Nackdelar En enkel guide kommer inte att kosta betydande belopp - särskilt om konkurrensen är hård. Jag var verkligen rädd för att höja mina priser till 1 200 för en målning. Dessa faller under flera kategorier, inklusive fitness, religion, professionell och mer.

 • Dessa ovan är bara en stor bild.
 • Men det var 2020 som jag kände igen en potentiellt hållbar inkomstkälla i ett särskilt socialt nätverk.
 • Betalade planer (vi förklarar på ett ögonblick varför du behöver en), ger dig fantastisk lagring och bandbredd.
 • Innan du börjar med någon av dessa plattformar bör du göra din forskning och analysera vilka som bäst passar din konstpraxis.
 • De flesta artister måste ha en egen webbplats.
 • Har det varit några speciella utmaningar som du har mött med att sälja din konst på eBay?

Hur Man Skriver En Konstblogg även Om Du Hatar Att Skriva

För tips om hur du skapar en känsla av brådskande, kolla in det här inlägget med utskrifter med begränsad upplaga Det tar mig till min nästa punkt (som inte har något att göra med kaniner! )Så även om en konstnär hamnar i halva priset som han/hon skulle vilja sälja en målning på en auktion kan de fortfarande tjäna mer pengar genom att sälja omtryck. Digitalisera dina konstverk med hjälp av professionell fotografering eller skanning. Innan du går till ett galleri, gör dina läxor. Du behöver inte lösa alla dessa tre områden i samma produkt. Forskning och analys, vad är en valutahandelsplattform? Tillbringa sin fritid?

De erbjuder 50% royalties till bidragsgivarna. Så, HUR exakt gjorde jag detta arbete på 2-3 år? Du kan också sälja dina bilder på kalendrar, muggar, gratulationskort, magneter, vykort och musmattor. FineArtAmerica är ett bra ställe att publicera medie-nyhetsbrev och pressmeddelanden. Det är bara en del av att vara en konstnär. Det finns en mängd olika webbplatser som gör det mycket enkelt att göra detta.

Enligt allfacebook. För den köparen uppfyllde du deras minimaltalenttröskel och du var på rätt plats vid rätt tidpunkt. Fråga de flesta artister - särskilt de som just börjar - och de kommer att säga att onlineförsäljning är en källa till spänning och ökade inkomster. Och om du verkligen lyckas har du en oändlig ström av pengar för att växa ditt konstverksamhet och din personliga rikedom under många år framöver. Oavsett fall måste du bestämma rätt tema på din sida så att rätt publik för Pinterest-användare kan hitta din sida och följa den. Det är en punkt som de flesta håller med om - varje konstnär bör ha sin egen webbplats som är mer än en online-showplace.

Börja På Sociala Medier

Sälj dina mönster med Zazzle här. Till exempel kanske någon inte har råd med kr50 för en av dina målningar, men de skulle gärna se att du fortsätter och fortsätter att måla, så de är villiga att göra en donation på fem dollar. För att göra detta, tänk på bara 5 underkategorier av konst som är relaterade till ditt övergripande tema.

Du kan byta ut länken beroende på vad du vill presentera, men en länk till din webbplats eller Artwork Archive Public Profile Page är det perfekta stället att skicka fans som vill granska och köpa mer tillgänglig konst. Om du är bokomslagskonstruktör måste du endast sälja original via det här företaget. Om du vill blogga är det nästa steg du troligen kommer att ta efter att ha byggt en publik. Din talang är värdelös om du inte arbetar konsekvent, experimenterar och utvecklar din egen stil, samtidigt som du håller dig uppdaterad med nya trender och drar nytta av de senaste apparna, programvaran och tekniken. Om du vill lyckas på ett stort sätt med en CafePress-butik måste du göra din egen marknadsföring och det finns massor av etablerad konkurrens där ute redan. Som egenföretagare kan du hantera din egen tid. Därför återspeglar varje bild du fastnar alltid detta ämne eller tema. Dessutom funktioner som ovanstående som är utformade för att göra det lättare att sälja dina klädkonst.

Varför ska vi titta på ditt arbete av alla miljoner konstnärer där ute?

Printful

Chansen att du lyckas med liten eller ingen ansträngning från din sida är mycket smal. Multimediaartister tjänar i genomsnitt 72 520 dollar per år. Jag ser att min partner gör en genial försäljning efter försäljning. Erbjud onlinekurser. Försäljningen verkar vara tillbaka till vad de var när jag började 2020, så jag är väldigt upphetsad över det! Hur man ökar konstförsäljningen. Medan många konstnärer fortfarande tar denna väg väljer fler och fler att sälja konstverk online. Det tar bara några månader att förstå grunderna för marknadsföring online, men när du känner dig bekväm är du redo att äga din webbplats.

Som du kan föreställa dig, genom att låta en konstmarknad skriva ut din konst till salu på begäran får du ett obegränsat antal kunder att köpa din konst. Aktiehandel webbplatser med hävstång, dessutom har handlaren visat mäklaren att han har ett tillräckligt nettovärde och tillräcklig kunskap för att investera i marknaden för högre riskalternativ. De har ett stort samhälle med över 500 000 konstsamlare och växer. Du är antingen en konstnär, en professionell konstagent eller så är du en affiliate-marknadsförare som letar efter sätt att tjäna pengar online. Jag är en lokal konstlärare och illustratör.

Föreställ dig deras beslutsprocess när de faktiskt köper ett konstverk.

Konkurrensen är mycket tuff. Hur man tjänar bitcoin 2020 - gratis guide för nybörjare. På detta sätt kan du skräddarsy din onlinebutik för att komplettera ditt arbete så att det fungerar som en perfekt ram. Denna frilanssida är enorm idag. Jag lämnar det bara åt dig om du vill samla in mer information, eller om du börjar implementera några av de sätt som jag nämnde.

Och det sista, men mycket viktiga tipset jag kan erbjuda om framgången för en produkt är, vara unik.

Klassificera Ditt Arbete Korrekt

Skriv ner flera olika plattformar som intresserar dig och kan fungera bra för dina unika mål. Det coola är att det är en fast avgift och att de inte tar en procentandel av din försäljning. Lär dig hur man tjänar pengar online med 465 sätt att tjäna pengar online. Men det finns andra metoder för att tjäna pengar som du kanske inte är medveten om. Detta kan bromsa din tillväxt och minska dina vinster. Är du redo att bygga en artistwebbplats? Men platsen drar in över två miljoner unika besökare per månad, vilket fördubblas vid julen, så för många är det värt investeringen. När du gör matematiken är det vettigt.