Hur Man Tjänar Pengar Online

Detta visar att det finns tillräcklig efterfrågan på denna färdighet. De betalar vanligtvis en viss summa varje gång någon registrerar sig för en produkt eller tjänst som annonseras på din webbplats. Vi presenterar vårt nya verktyg för jämförelse Golden Profit av aktier, välj sedan knappen "Kontakta säljaren" för att skicka ett e-postmeddelande. Oavsett om du gick i skolan för det eller är självlärande kan du börja koda appar, chatbots eller till och med Alexa-färdigheter.

Enligt Durst, "Skype och andra webbgränssnittsverktyg ger engelskspråkiga instruktörer ansikte mot ansikte med elever från hela världen."

Det är typ av att göra fastighetsrehaber, men utan att bli smutsiga. Till exempel är det aktuella priset (från och med detta skrivande) för vågen att erövra hela kursmedlemskapet 997. Väloptimerade målsidor kan vara skillnaden mellan en framgångsrik och en misslyckad verksamhet.

Detta kan vara väldigt lukrativt, särskilt om du fokuserar på Amazon och dina bokhits på listan över bästsäljare.

Sälj Annonsutrymme Och Sponsrat Innehåll

För varje 10.000 poäng tjänar du kr10 utan gräns för dina intäkter. Tjäna pengar med sociala nätverk är en affärsmodell som har stått stark i flera år, utan några tecken på att sakta ner. Du kanske vill göra några håliga intervjuer först med vänner eller familj, så att du kan få din stil innan din första riktiga intervju. Varje år noteras hundratals miljoner dokument i USA: Genom att helt enkelt sälja spelningar någon annanstans.

Men var börjar du? Dagen före försäljningen kan du besöka banken och ta 100 dollar i små räkningar och myntrullar för att säkerställa att du får tillräckligt med förändringar för köpare som föredrar kontanter. Låt oss nu prata om resten av mina val för de bästa sätten att tjäna pengar online. Företag hyr ut fungerar som land kartläggning antenn kontroll, fotografering och. Du bör varnas för att du kan tappa hela investeringen, säger Wolfenden. Du behöver en publik att träna och du måste veta vad du pratar om. Lyckligtvis finns det massor av företag där ute som anställer VA. En av mina vänner gjorde detta efter att hennes mandatperiod slutade och hon tjänade enkla pengar.

När du blir en virtuell assistent (kallas vanligtvis VA) gör du samma arbete som en assistent eller sekreterare på kontoret - utan pendlingen.

Svara på professionella frågor på JustAnswer

Webbplatsen annonserar att du kan vinna upp till 10 000 för att nå ditt mål. Eller så kan du debitera dina besökare en månatlig medlemsavgift för att få åtkomst till jobbtavlan. Tveka inte att starta en blogg i en stor och populär nisch. Det är kr3.500 dollar per år som du går miste om du inte investerar. Det verkar som om digitala kurser finns överallt idag! Ring Better Business Bureau i ditt område för att ta reda på om det har gjorts några klagomål mot företaget och gör en online-sökning på deras namn. Detta är en lite riskabel strategi eftersom du måste betala i förskott för annonser utan garanti för försäljning. Och allt hanteras online från soffans bekvämlighet.

Du kan tjäna 10 poäng bara för att registrera dig med AchieveMint och ansluta en app. Du kan i allmänhet förvänta dig att få om vad du skulle få på en gårdsförsäljning, kanske lite mer. Om du är en bloggare som får anständig trafik kan du tjäna pengar genom att gå med i ett affiliate-nätverk. Det finns så många stora företag som anställer fjärrarbetare för att arbeta online. Vill du lära mig vad jag rekommenderar som det bästa sättet att tjäna pengar hemifrån. Pengarna skickas till ditt konto snabbt, 72 timmar är den maximala tiden. Om du når gränsen för 500 artiklar per beställning, börja bara en ny beställning.

 • Ett bra exempel på detta är med Amazon-shopping.
 • Bygg sedan upp den listan.
 • Om du har ett extra rum i ditt hem eller lägenhet, att få en rumskamrat är ett sätt att samla in pengar snabbt.
 • Webbplatsen låter dig acceptera och hålla leveranser för dina grannar när de är borta, så föremål inte blir stulna.
 • Bli en virtuell assistent.
 • Faktum är att en majoritet av dem inte gör det.
 • Om de får reda på att en återförsäljare har tappat sitt pris lämnar de in ett prisjusteringsanspråk för dig.

Tjäna Pengar På Din Förändring

Jag ville ha kontroll över min framtid. Du kan utbetala dina intäkter via PayPal. Använder du Google eller Yahoo för att söka efter något på nätet? Hur mycket nya bokförare tjänar. futures, med NASDAQ 100-indexet diversifierar du dig till de mest framstående amerikanska högteknologiföretagen. Så nästa gång du vill köpa något online, istället för att besöka säljarens webbplats direkt, gå igenom MyPoints. Men artificiell intelligens, maskininlärning och naturlig språkbearbetning (NLP) mognar fortfarande.

Men denna plattform har en funktion som många andra saknar: Med en app som Acorns kan du avrunda reservförändringen från dina inköp och investera den i olika börshandlade fonder. Det enklaste med denna metod är att när du har skapat den utskrivbara mallen är du klar! Varför är en specialitet så viktig? Som nämnts finns det plattformar som Nielson-panelen som bara sitter som en app på din telefon för att övervaka och samla in data om hur du använder den.

Husdjursvakt

Företaget behandlar registrering på rullande basis för att undvika övermättnad på en viss marknad. Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson i min How to Become a Freelance Writer-artikel som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år. Det beror också på din modell, gör du 1 till 1 coaching eller gruppcoaching? Om du vill peta-sitta behöver du en lägenhet eller hus som tillåter husdjur. Kolla in webbplatser som Tradesy, SnapGoods. Är du mamma och på Instagram? Men om du går ner i vikt innebär att du blir frisk och tjänar en massa extra pengar för det kommer du att ha en dubbel fördel. Oavsett om du äger en blogg eller inte, kan du tjäna pengar genom att skriva online.

Ett av de längsta sätten att tjäna pengar online är via din egen webbplats. Registrera dig, bygg din profil, ladda upp några prover av ditt arbete och börja tjäna extra pengar genom att göra små frilansjobb. Entreprenörsprofil: ed hegedus från rave juice, - Det kännetecken du vill registrera:. Det kräver viss disciplin.

För de flesta av dessa roller kommer det att finnas ett utvärderingstest som du måste klara för att bli anställd. Det är ett utmärkt tillfälle att erbjuda tekniska utbildningskurser som lär människor att lära sig en välbehövlig färdighet eller utföra en viktig uppgift. Ett protesben som de köpte för kr30 på en loppmarknad och sålde för kr1000 på eBay dagen efter. Hur mycket kan en virtuell assistent faktiskt tjäna? Detta är säkert ett bra sätt att bli av med saker som inte längre används medan man gör lite fickpengar ur dem. När något fantastiskt händer eller det finns en möjlighet att tjäna pengar, utnyttjar företag fullt ut. Du kan tjäna kr0. Om du vill ha några enkla sätt att tjäna lite extra pengar hemifrån, här är 10 legit idéer.

Bli Betald För Att Du är Frisk

Handledning - Om du älskar undervisning, finns det inget bra än onlinehandledning. Du kommer att bli ombedd att ge lite information om din demografi (ålder, plats etc.), men efter det kan du komma igång med att tjäna pengar genom undersökningar. Det kan vara tufft att få igång voice-over, men du kan börja på en plattform som Fiverr tills du får några spelningar under bältet. Det första exemplet är Business Insider.

 • Frilansare kan tjäna kr500 till kr2020 + per månad beroende på vilken typ av frilansjobb du gör för din klient.
 • Att starta en pengar att skapa blogg kostar så lite som kr2.
 • Det här är fantastiska sätt att tjäna pengar på ditt hem.
 • Men vissa människor gör bokförsäljning till ett heltidsföretag.
 • När jag träffade min första månad på kr10K visste jag att det var den "riktiga affären".

Underleverantör Ditt Extra Arbete Och Starta En Onlinebyrå

Bli din egen bank "Peer-to-peer" -lån är bankens framtid. Hur man tjänar pengar online snabbt: 53 webbplatser som betalar direkt. Att utveckla färdigheter är svårt och tar lång tid. Ta dem medan du tittar på TV eller väntar på läkarmottagningen.

Du kan dock också skapa några prover, ladda upp dem till webbplatser som Medium eller LinkedIn.

Allt du behöver för att komma igång är ett domännamn, lite grundläggande onlinesupport och ett huvud fullt av idéer att dela. Men om du planerar att sälja gourmetmat måste du ringa din lokala hälsoavdelning och ta reda på reglerna i ditt område. På samma sätt måste en klass riktad mot mödrar till små barn antingen inkludera barnpassningstjänster eller planeras på natten, när de är mer benägna att få hjälp med barnen. Hur man tjänar pengar på bloggning. För att komma igång, här är några tips från GoDaddy, utan tvekan världens största och mest berömda arkiv av domännamn.

Det är inte lätt att få visningar på miljoner, men när du gör det kommer du att börja se lite pengar komma in.

Investera I Peer-to-peer-utlåning

Ju mer dataföretag samlar in, desto mer värde kan de erbjuda sina kunder, vilket så småningom leder till mer intäkter. Att ha sponsrade inlägg av stora företag kommer också att hjälpa till att marknadsföra din webbplats som ansedd och som ledande inom sitt område. Du kan faktiskt börja få kunder direkt.

Din bok visas sedan på Amazon och skrivs ut på begäran och skickas av CreateSpace när du köper den. Jag arbetade på en fastighetsförsäljning andra helgen, och en kvinna kom in och frågade om det fanns några böcker till salu. Metoden inkluderar att starta din blogg på rätt sätt genom att sälja rådgivning till avancerade B2B-klienter. Du får betalt via PayPal. Betalning utfärdas via PayPal. Inte gamla Nokia 3210s och väldigt gamla modeller. Om du gör en intervju-stil, kommer du nu att börja engagera några gäster.

Köp, återställ och sälj på Craigslist

Det finns verkligen inget glamoröst med mikroprojekt, men kolla in webbplatsen och ta reda på om det passar dig. Låt oss säga att ditt mål är att sälja 100 ts på två veckor. Du kan skriva om personlig ekonomi, karriärer, fastigheter, gå in i affärer, teknik, matlagning, resor, personlig hälsa eller bara om något ämne du väljer. Hon förklarade att hon köper begagnade böcker från garage och fastighetsförsäljning och sedan vänder sig och säljer böckerna för kontanter på webbplatser som Amazon, Ebay, Half. Fördelarna med att tjäna pengar online inkluderar: Kolla in några listor på faktiskt här.

Köp Och Försäljning Av Domäner Och Webbplatser

Beroende på ditt fordons marknadsvärde ställer du in priset per timme och Getaround tar 40% neddragning för att täcka vägassistans och förarförsäkring dygnet runt. Data är nästa stora sak. Om du har ett långtidsavtal kan det finnas en annan betalningsinställning men det är baserat på vad du håller med om din arbetsgivare. Beroende på hur mycket du är villig att hyra ut varje månad kan du tjäna en betydande extrainkomst utan att ens behöva lyfta ett finger.

Skapa Och Tjäna Pengar På En Blogg

Jag hatar att vara bärare av dåliga nyheter, men du kommer inte att luta dig tillbaka i dina underkläder eller badrock på din soffa och tjäna kr500 till kr1000 per dag passivt. I dag, skriv en recension och tjäna allt mellan $ 1 och $ 50 per recension enligt kravet. En annan strategi för att tjäna pengar online är att bli en social marknadschef. Till exempel kan du ställa in en Kindle-butik och börja sälja dina e-böcker. Jag har skrivit en ganska omfattande guide om den bästa webbdesignprogramvaran som täcker både kostnadsfria och premiumprogramvarupaket. En utgifter på kr5 kan enkelt bli kr50 +, och det kan repeteras! Många av MoneyConnexion-läsarna tjänar anständiga inkomster genom detta jobb.

När det gäller sätt att tjäna pengar på nätet går våra tankar vanligtvis direkt till saker som kundservice för ett företag som Amazon eller blogga - eftersom det är vad alla gör. Du kan tjäna cashback på nästan allt du köper, från mat och kläder till elektronik, verktyg och allt däremellan. Jag brukade göra frilans för några år tillbaka men lämnade det eftersom jag blev upptagen med min bloggning och andra onlinejobb som nämns ovan.

Tjäna Pengar För Tweets

Om frilansskrivningsalternativ passar ditt krav, bör du överväga att läsa hur man kan marknadsföra frilansskrivning och webbplatser för att starta frilansskrivarkarriär. Börja bryta bitcoin, varje arbetare har sitt eget inloggningsnamn och lösenord. Få betalt för att skriva inkomstpotential: Låt oss titta på några riktiga sätt du kan arbeta hemifrån och tjäna de extra pengar som du och din familj behöver. Annan utrustning kommer att variera beroende på vad du vill specialisera dig i.

Med allt skämt åt sidan, när du har anställts av ett företag kommer du helt enkelt att ge dem dina upplevelser när du shoppar eller äter middag. Eftersom cPanel är det mest kända verktyget för att hantera ett värdkonto kommer det vara lätt att locka till sig nya användare. Du behöver bara ett par dagar att leverera en bok efter det säljer, och ännu mindre tid om du går med på att inkludera två dagar eller natten sjöfarten som en del av dina alternativ. Om du är specialiserad och har utbildning i juridisk eller medicinsk transkription kan du göra ännu mer. Konsultarbete är en snabb användning av din tid när du har skapat konsultprofilen eller webbplatsen. Du kan veta mer om min bloggresa, mina intäktsbevis och en komplett guide för hur man startar en blogg GRATIS. Dessutom uppdaterar du plugins och säkerhetskopierar data. Börja sedan klicka på säljbara bilder eller videor med din Android- eller IoS-enhet och bara ladda upp dem på Foaps marknadsplats.

Om du söker efter en underhållande metod för att tjäna pengar online, fundera på att registrera dig hos ett pålitligt undersökningsföretag och gå vidare. Om du vet hur du undervisar engelska eller pratar ett annat språk är det ett bra sätt att tjäna extra pengar hemifrån från att instruera engelska språket. Du kanske hatar att köra så mycket att din bil sitter i garaget 80% av tiden. Oftare än inte, om du är en student som arbetar under året, betalar du inkomstskatt. Kom ihåg att även om du undviker att betala hyra på en butiksfront måste du fortfarande lagra ditt lager någonstans. De hjälper till att göra sina artiklar "pop" och engagera läsarna.

När vi startade vår blogg var det bara en annan hobby.

Senaste Värdrecensioner

Att tjäna extra pengar genom att använda online och jobba hemifrån kan förändra ditt liv på så många positiva sätt. Denna vägledning är skriven för att rangordna på Google och belöna samma påverkare som har sagt samma saker de senaste fem åren. Jag känner människor som tjänar 6 siffror per år och allt de gör är att skapa målsidor för företag. Kom ihåg att precis som på något sätt att tjäna pengar kanske det inte händer direkt. Dessa varor tillhandahålls ofta av undersökningsföretaget själv, och det är där det kan bli lite skissartat. Sedan gör det för en provision genom att erbjuda dina tjänster som ett alternativ till resebyråer. Wordpress.com, - Tack vare en överenskommelse mellan ägarna av programvaran och de integrerade mäklarna behöver du inte göra betalningar för att få en licens. Vinnande verktyg för framgång för e-handel. Under min resa har jag lanserat fyra separata onlineföretag.

Du behöver inte arbeta en hel del timmar för att generera en anständig månatlig inkomst på deltid. Du kan tjäna pengar på din YouTube-kanal genom att använda deras annonseringssystem eller skicka dina tittare till en webbplats som du har fått pengar på ett annat sätt. Du börjar få testmöjligheter efter att din ansökan har godkänts.

SIS International Research

Det finns många olika annonsnätverk att välja mellan. Det är perfekt för introverta eftersom det inte finns någon direktförsäljning eller ansikte mot ansikte möten. Om du har en gammal brudklänning inramad på vinden, gräva ut och förvandla det till kontanter. Några av de bästa webbplatserna att kolla in för att tjäna pengar på husdjur sitter är Rover, Wag och Dog Vacay.

Kortet jag överför poängen till är Chase Sapphire Reserve, vilket ger dig 50% mer värde när du löser in dina poäng för resor genom Chase Ultimate Rewards. Inte mycket arbete, men inte mycket intjäningspotential heller. Ibland får du kuponger för framtida inköp. Hur man köper aktier - nybörjarguide, träffa författaren Jeff Reeves är en finansiell kommentator med 20 års nyhetsrum och aktiemarknadserfarenhet. Den här artikeln innehåller länkar som vi kan få ersättning för om du klickar, utan kostnad för dig. Det finns många sätt att få människor till din lista. Snabb - Om det tar två veckor eller mindre.

Studier som finns i en virtuell form är det mer populära sättet att kartlägga en marknad idag, och med goda skäl. Idag kan du bestämma dig för att bli frilansförfattare och, om du har tur, få ett uppdrag samma dag. Att skapa utrymme för bannerannonser på din webbplats är ett annat sätt att generera intäkter från annonser. Du bör också överväga alternativa branscher som transkription, sökutvärdering och skrivning. Utforskar du resewebbplatser som Expedia i din fritid? Detta program är perfekt för att bo hemma mammor, eller någon som verkligen vill tjäna lite extra pengar eller till och med tjäna en heltidsinkomst, eftersom du kan arbeta det i din egen tid och i din egen takt. Du kan också engagera sig i kliniska läkemedelsprövningar, men se till att du till fullo uppskatta eventuella risker kopplade. Och du behöver inte ens spendera en krona för att komma igång.

Populära Blogginlägg

Utforska och upptäck det bästa ämnet för hans kurs baserat på de mest populära inlägg från hans blogg. De genomför studier om konsumentbeteende, konsekvenserna av beslutsfattande om den allmänna politiken och de neurologiska grunden för bedömning och beslutsfattande. Vissa webbplatser granskar och godkänner inlägg, men tiden är minimal.

De har en gratis plan, liksom tre betalade planer som sträcker sig från kr12-24 per månad.

Om bristen på förtroende håller dig tillbaka är Free Code Camp ett utmärkt sätt att få din fot i kodningsdörren. Men du kan få en utmärkt kurs om hur du gör det med Steve Chou's Create a Profitable Online Store-program. Jag handlar med forex nu men de pengar jag tjänar på handel räcker inte för att ”avfyra min chef”. På det här sättet kommer de att stimuleras att dela ditt innehåll med sina egna målgrupper (vilket kan vara ett stort sätt att generera din första försäljning - det hjälper om du använder en av de bästa CRM: erna för småföretag - och börja bygga din egen försäljning gemenskap!) Om detta var till hjälp, dela det! Och du kommer att få en bonus när du registrerar dig. Online-auktionsgiganten är fortfarande i spelet och särskilt bra för att sälja elektronik, prylar, kläder och kläder och tillbehör. Bitcoin generator [gratis] real bitcoin adder - 2020, missbrukar inte nya användare. Älskar hundar, men inte redo att få en av dina egna? Etablerade webbplatser behöver alltid chefer.

Utveckla WordPress-plugins

Detta innebär att du får lite svettkapital och inte får betalt idag. Internet erbjuder många möjligheter att generera passiva inkomster som är tillräckliga för att du kan avsluta råtta rasen. Vi har alla sett webbplatser som använder annonsering genom hela deras innehåll.

 • Med tanke på att det inte krävs någon ansträngning av dig, är det ett ganska bra sätt att tjäna pengar.
 • Cirka 25 procent av projekten avvisas i genomsnitt varje år.

Titta På Och Betygsätt Onlinefilmer Och Videor

Jag hoppas att det finns åtminstone ett alternativ för dig att prova och förhoppningsvis tjäna en anständig summa pengar. Att vara bra spelar ingen roll om ingen betalar dig för det. Du får också välja var du ska arbeta och vilken tid du ska arbeta. Cambly och Open English betalar minst kr13 per timme. På detta sätt får de hela värdet av att återvända kunder till sin webbplats regelbundet. När dina färdigheter har utvecklats kan du, beroende på din inkomstsituation, överväga att få ett jobb relaterat till din nya skicklighet om du kan hitta något som betalar tillräckligt bra. Visste du att de fortfarande kan göra dig några allvarliga kontanter? Det borde vara lätt att förstå med en varning.

 • Låt bara din familj och dina vänner veta att du säljer dina kakor för deras tillfällen.
 • Redaktörs får vanligtvis betalt per ord, så ju snabbare du kan kolla igenom arbetet desto mer pengar kommer du att tjäna per timme.
 • Domäner finns tillgängliga på GoDaddy.
 • Med din kurs validerad och i arbeten måste du ta reda på hur människor kommer att ta den.
 • Det finns några fler webbplatser som underlättar denna typ av pengar gör möjligheter men Airbnb är den mest populära.
 • Om du kastar videor i mixen tar det ännu mer tid.

20 Arbeta hemma jobb som inte gör bakgrundskontroller

Visa dina produkter i bruk och berätta för ditt sociala varför de behöver köpa dina varor. Nu vet jag vad du tänker. Klicka här för att få kr10 när du spenderar minst kr25 online med Ebates.

Några av modulerna i hennes kurs inkluderar: Virtuell assistans kan antingen vara en deltid eller heltid. Det kan betyda att du skriver varje dag i över ett år innan du verkligen börjar se några pengar på det.

Det var därför jag ville skapa en speciell lista bara för tonåringar och studenter. När du har bestämt vilka tjänster du kommer att erbjuda som frilansare (fortsätt att läsa för att ta reda på mer om frilanseringsalternativ) och har ett par jobb under ditt bälte bör du nästa skapa din egen webbplats. När din profil har skapats hittar folk dig och bokar en session du får betalt för. Det finns otaliga alternativ till hands för dig att utforska och gå efter.

Hjälp Eleverna Med Sina Läxor

Vissa webbplatser betalar bättre än andra, men du kan tjäna mellan kr50 - kr150 per artikel. Din ambition att ha ett jobb som ger dig förmåner och regelbunden inkomst medan du aldrig lämnar ditt hem kan realiseras. De flesta av dessa metoder kräver ingen speciell upplevelse, så det spelar ingen roll vilken typ av erfarenhet du har. Om du inte är intresserad av att sälja alls finns det så mycket bra saker du kan göra för dig själv. De har till och med en kostnadsfri 14-dagars rättegång så att du kan se om det fungerar för din affärsidé.

Genom spelningar på spel med ekonomi, digitalt deltidsarbete och olika möjligheter till sidohastighet kan du tjäna pengar snabbt och/eller bygga ett spirande företag hemma.

Men jag gav aldrig upp! Just nu finns det flera konkurrerande banker som erbjuder premiumräntor på högavkastningssparekonton online. Här måste du gå med på några legitima webbplatser som betalar för att klicka och läsa annonser.

Vill Du Se Hur Vi Byggde En kr1 000 000 /årblogg?

Vissa tjänar två gånger det! Robin är en heltidspersonal som har arbetat i finanssektorn i över 20 år. Om ditt lag får högst vinner du. Du kan också kontaktas då och då om dina åsikter och för att svara på frågor.

Att falla i en bedrägeri är en total bummer. Båda stängs av mycket snabbt. En vägledningssida för att kolla in är VIPKID. Arbetsgivare bemannar vanligtvis en månad eller två före sin hektiska säsong, så planera i förväg för att komma på deras lön. Hur man börjar tjäna pengar på TRE dagar. Beroende på vad du säljer kan det ta veckor, varför du förväntar dig att den totala tiden för den här spelningen blir långsam. Steve bannon: krypto för att bli en del av 'global populist revolt'. De behöver författare som kan ge rena, tydliga instruktioner för en digital manual (som faller under ”teknisk skrivning”) eller bara bra, värdefullt innehåll.

Om pengar Crashers

Du kan lägga ut digital reklam, ett inlägg i tidningen och en mängd andra marknadsföringsmetoder för att bygga upp en kundkrets. Appen samlar in data från dina sökmotorsfrågor, användning av sociala medier och mer. Bitcoin-prisrörelse före och efter halvering förutspådd av Bitcoin Future analytiker, antalet köpmän som accepterar det som betalningsmedel har ökat dagligen. Vill du vara en hemlig agent? Skapa sedan din webbutvecklingsverksamhet för nisch och börja slå relevanta jobb. Det är ett enkelt verktyg som kämpar igenom dina utgiftsvanor och hittar snabba, enkla vinster som sätter mer pengar i fickan. Du får betalt för att blogga, tweet, ta foton och ta videor.

Individer använder också konsulter.

Guider är frilansare med förmåga att kommunicera bra. Alla dessa webbplatser är fria att registrera sig och använda. Kom igång med Flexjobs. Och de kommer till och med att betala dig anständiga pengar för det (de flesta webbplatser betalar ~ kr10 per 20 minuter, eller ~ kr30 per timme!)

Det finns nu dussintals legitima sätt att tjäna stora hemifrån - eller var som helst i världen med en internetuppkoppling. Jag visste inte ens att det var möjligt! Allt du behöver göra är att lägga till rabatter, shoppa och sedan ta ett foto av ditt kvitto för att få dina pengar tillbaka. Registrera dig för Paymi här och få en bonus på kr5 efter att du har aktiverat ditt konto. För att verkligen tjäna pengar som konsult måste du nischa ner och ha en klar förståelse för vem du kan hjälpa dig. Det kan ge plats för bedrägerier, så gör din forskning och gå med i ett samhälle som TurkNation, som kan styra dig bort från skiftande återförsäljare.