Hur Man Tjänar Pengar På Bloggning (den Praktiska Guiden För 2020)

Innan vi går igenom de många sätten du kan tjäna pengar på att blogga med ditt eget innehåll skulle jag vilja undersöka detta med en snabb prissamtal. Och det finns bloggar som kommer att betala dig för att skriva för dem. Från denna form av blogginkomst tjänar jag mellan 15 000 och 20 000 dollar i månaden.

De gillar det. Det finns plats för oss alla att berätta vår historia. Men om du älskar att skriva, kan jag inte tänka mig ett bättre företag. Jag trodde att jag bara skulle få de vanliga råd du får från alla gratis men i ett trevligare paket. Titta på andra bloggar - Det här bör vara din första anropshamn. Andra bloggare använder Shopify för att skapa sin blogg och butik, istället för WordPress. Nätverk av bloggar verkar dyka upp på nätet, varav några letar efter människor att skriva bloggar och är villiga att betala för det. Svara på kommentarer, erbjuda tävlingar eller giveaways och inkludera dina läsare i diskussioner.

Det är där du tar något du vet om (du är en expert på) och som du skulle brinna för att skriva.

Från dessa ämnen skapade jag en kurs för att hjälpa andra bloggare att lyckas. För att bygga en auktionsmarknad med WordPress behöver du följande tillägg. Delad värd kommer med massor av funktioner som: Du vill inkludera en vänlig bild, en bio och relevant statistik till din blogg. Först, eftersom det har varit så många frågor, bestämde jag mig för att lägga allt jag vet om att blogga på en gratis 7-dagars bloggning på sidan Hustle Email. Google kommer också att föreslå andra relaterade termer. Ditt inlägg rankas högre i sökmotorerna.

Men om du har 100 följare och 10 köper din kurs på 30 dollar är det kr300 dollar mer än du skulle ha haft.

Behöver Du Fortfarande Starta Din Blogg Först?

En produkts framgång beror till slut på att hjälpa kunderna att göra dessa övergångar. Första gången jag gjorde det fanns det ingen produkt, ingen uppföljningssekvens, ingenting. Jag kan allvarligt inte tro hur snabbt mitt följande har vuxit på Pinterest på grund av Milotree, så jag registrerade mig för deras partnerprogram, jag fick en speciell remisslänk och jag skrev en artikel om det här. När du har fått ner innehållet, har minskat din marknadsnisch, optimerat din webbplats för mobilanvändare och har använt alla former av sociala medier som kan tänkas för att marknadsföra din blogg, är det dags att skapa engagemang och värde hos dina läsare. Du kan också ta den till nästa nivå och förvandla den till en e-bok eller online-kurs.

  • Min rekommendation är att skriva om vad du vet, inte försöka skriva om det du inte gör.
  • Att tänka på hur mycket pengar jag vill tjäna för de saker jag vill ha i mitt liv gör det så mycket lättare att vilja vakna upp och arbeta för mina mål varje dag.
  • Dessa metoder är baserade på min 11 års bloggerfarenhet och information som jag har samlat på när jag deltog och talade på olika bloggkonferenser.

Skapa Flera Små Produkter

Så att tjäna dessa bakåtlänkar kan ha en positiv effekt på en webbplats rankningsposition eller sökbarhet. Tjänster kan erbjudas lokalt eller praktiskt taget. Nedan följer några sätt att tjäna pengar genom att sälja produkter: Nu är varje blogg annorlunda; du kan förvänta dig 10.000 besökare en månad eller en dag, det beror på din nisch.

Din Nästa åtgärd Steg

Låt människor veta att du är tillgänglig. Vi lever i kunskapens ålder. Du kan göra detta genom formulär (se nedan):

Det stämmer - du behöver inte vara expert. bitcoin-miljonär: invester inte i bitcoin, det står i skarp kontrast till bitcoin, vilket kan ha sitt tokenlock justerat baserat på samförstånd från samhället. Du måste skapa det bästa innehållet som någonsin publicerats i bloggämnen som många människor är intresserade av att lära sig mer om. Här finns ett inlägg om SEO för nybörjare.

Som alla andra inkomstkällor kräver passiva inkomster lite hårt arbete i början. Jag lägger mycket mer tid på att skriva en episk artikel om How to Make Money Blogging med en chans att 27 100 personer läser den en månad än 1 900. Om du har funderat på att starta en blogg men inte vet var du ska börja, besök mitt inlägg för allt du behöver veta om hur du startar en framgångsrik blogg. Om du är ny med idén kan du ha några frågor om bloggar och hur de tjänar pengar. När du har fått följarna, håll dem intresserade genom att publicera regelbundet (inte bara för nya blogginlägg). Om du säljer till stora företag istället för individer tjänar du mer pengar av två skäl.

Få Trafik Till Ditt Innehåll

En blymagnet är bara ett fint uttryck för en "freebie" eller andra incitament som du erbjuder dina prenumeranter i utbyte mot deras e-postlista. Vårt första mål hos DollarSprout är att hjälpa läsarna att förbättra deras ekonomiska liv, och vi samarbetar regelbundet med företag som har samma vision. Förhållanden med din publik och få dem att förstå dig, att känna dig, som du och lita på att du måste hända innan någon form av transaktioner kan hända. Det finns många WordPress-plugins som hjälper dig att skapa en onlinebutik, men WooCommerce står framför kurvan. Hur tjänar du pengar? När du försöker hitta vilka eller vilka du ska använda måste du ta hänsyn till din publik och vilken typ av person du är. Vad finns det att inte gilla?

Detta kan kräva att du kraftigt ändrar några inlägg - det är okej. Uppmuntra människor att välja din e-postlista på din blogg. Framgångshistorier, var seriös och engagera dig i processen - precis som om du startar något annat företag. Så med rätt strategier på plats är det enkelt att tjäna pengar online med en WordPress-blogg.

Till skillnad från andra artiklar om "tjäna pengar online" är detta en omfattande guide för hur man kan tjäna pengar hemma på ett legitimt sätt med bloggning och WordPress. Gumroad är en populär tjänst som ansluter till din blogg och gör att du kan sälja digitala produkter. När du publicerar sponsrade inlägg är det viktigt att veta om lagarna i ditt område om avslöjande. Det var det första ögonblicket då jag insåg att min blogg inte bara kunde ge mig det personliga uppfyllandet av att dela min passion med mina läsare, det kan också hjälpa mig att tjäna en välbehövlig inkomst som en hemma mamma. Du kan själv publicera din bok och sälja den på Amazon mycket enkelt. Vår nästa blogginkomstkälla är bra för att skapa återkommande inkomster du samlar in varje månad och mycket få bloggare utnyttjar det.

Det finns faktiskt företag med 10 miljoner dollar + per år av intäkter i de flesta av dessa kategorier.

5 utmärkta webbplatser för att kontrollera Googles sökordsrankning

De är svåra att komma ihåg. Bli anställd av ett företag. 95/månad via min länk. Sikta efter bloggar med en domänmyndighet på 50+. Bästa dagshandelsplattformar 2020-2020, på mer än 30 miljarder USD är onlinemäklaren som är noterad med aktiesymbolen AMTD det bästa sättet att gå. Det kan uppnås genom att designa en trevlig portföljwebbplats med dina projekt som visas, de kan bara vara dina prov eller idéer. Ommarknadsföring är ett bra sätt att få ut mesta möjliga av all trafik du får till din webbplats.

När du precis börjar gå de flesta med i annonsnätverket Google Adsense eftersom det inte finns några trafikkrav. Hur människor jämför med bilhandelsbots ..., till skillnad från de vanliga aktiemarknaderna sover aldrig cryptocurrency-marknaden och som handlare utgör detta en mycket stressande situation för investeringar i branschen. Dessa taktiker kräver hundratusentals besökare varje månad för att tjäna bra pengar. I början handlar det om hustle. Jag tror att samma logik gäller för alla nischer. Lager screener, jag gillar faktumet att eSignal fortsätter att utveckla sin produkt. Hur kan jag börja tjäna pengar på att blogga? Låt oss dyka in och se hur du kan tjäna pengar med din blogg. Och naturligtvis ShoutMeLouds e-postmarknadsföringsbok.

Kundbilder

Ta till exempel den här bloggen. Det är inte lätt... men med rätt verktyg, färdigheter, kunskap (och kanske till och med lite tur) kan du tjäna anständiga pengar på din blogg. När mina bloggar och profil växte till följd av min bloggning kunde jag sälja mina tjänster som talare och konsult och erbjöds möjligheten att författare en bok med förlaget Wiley. För många av oss är den motivation drömmen om att bli befriad från vårt 9-5 jobb och tjäna pengar på bekvämligheten i vårt eget hem. Du är allvarligt igång med en solid start och jag är upphetsad för dig!

Lämna en kommentar Avbryt

Men det fungerar nästan aldrig. Och mina mål för nästa år är ännu större. Det råder ingen tvekan om att det är lättare att göra 1 000 dollar som vänder hamburgare (jag har gjort båda). Innan du dyker för djupt in i blogg, kom ihåg dessa små råd: Sälj 200 affiliate-marknadsföringsprodukter till kr50 per försäljning varje månad.

Folk vill göra affärer med dig, inte någon namnlös, ansiktslös företag. Nyckeln är att anpassa din passion (eller intressen) till vad andra vill och behöver. Många använder sina bloggar för att visa upp och diskutera produkter de skapar. Sätt ihop sakerna så börjar du tjäna pengar. Det håller läsaren på din webbplats och gör det mer troligt att de kommer att läsa mer av dina inlägg. I så fall skulle märket förhandla om en ränta och betala bloggaren direkt. Det betyder att du är bättre på att behandla den som sådan. Om du inte är där ännu, besöka Pinterest.

Om du har en lista med 10 000 prenumeranter kan du tjäna upp till kr50 000 i intäkter från den listan per månad! Jag är en nörd om det. Det är ett sätt du kan tjäna pengar genom att marknadsföra vissa produkter eller tjänster på din webbplats för en procentsats av provision från försäljningen. Se till att det är lätt att dela ditt innehåll - jag älskar att dela inlägg på sociala medier. Dessa nätverk hjälper dig att ansluta märken och påverkare (bloggare och innehållsskapare).

  • Vänligen veta att det finns sååååå många bloggare som inte använder den här vägen för att tjäna pengar och du behöver inte heller.
  • Den här metoden har inte lyckats för så många individer och företag eftersom de inte byggde en publik innan de skapade den.
  • Nu finns det några nackdelar med marknadsföring även.

Hur Du ökar Din Bloggtrafik

Det är därför jag konsekvent harper på vikten av att hitta din stam. Varför det får fler poäng som min favorit sido trängsel än andra? Visst, mycket bra innehåll kan bara vara några hundra ord, men för att vara så användbar som möjligt är långt innehåll vanligtvis det bästa. Kan du konvertera din lärobok till ett videoformat? Så sedan jag startade BTOP har jag hållit Paulines fokus på fantastiskt varumärke i bakhuvudet. Skriv och sälj en e-bok om ett ämne som folk är intresserade av. Du kan fortsätta att läsa fler tips och tricks på min blogg eller kolla in några av mina andra tutorials inklusive min guide för hur man skapar en webbplats och min recension av webbplatsbyggare.

Glöm Nisch Och Publik, De är Döda

Om du vill skapa en blogg som ger dig en inkomst kommer du att följa mina tips nedan. Början i din eldzon. Vad är ett tema? Nu är det din chans. Interagera med andra som gör samma sak så mycket som möjligt. Faktum är att du är en del av min e-postlista "Kom igång med bloggning" där jag skickar den här fantastiska blogginformationen varje dag. Dropshipping är ett annat sätt du kan skapa en e-butik på din WordPress-webbplats utan att behöva hantera inventering eller skicka artiklar själv.

Allt jag vill att du ska göra är att skriva ner skälen till att du vill blogga. Sammantaget skulle jag säga att detta var en lönsam nisch med en växande publik och därför något värt att titta på att bygga en blogg runt. Eftersom du är ny i spelet och har lite eller inget inflytande alls kan du alltid skriva innehåll för andra bloggar och få betalt för att göra det. Den första är ett domännamn. Istället kommer vi att fokusera på att skala din blogg som en start genom att välja din nisch, skala ditt innehåll och tjäna pengar på din blogg för att tjäna 10 000 dollar/månad på 90 dagar. Detta kan vara lättare sagt än gjort, men nyckeln till att skapa viralt innehåll är att utnyttja kontroversiella eller mycket diskuterade ämnen relaterade till ditt nischbloggingfält - som du kan föreställa dig innebär detta ofta newsjacking, som nämnts ovan. Kolla in den här guiden med mina bästa tips för att tjäna pengar på att blogga som nybörjare! Bloggsponsering är en växande trend när fler företag inser populariteten för bloggning och den potentiella marknadsföringsområdet för bloggare.

Här är en snabb sammanfattning av sätt som bloggare tjänar pengar på:

DA är bara ett mått på hur många bakåtlänkar du har, det är en indikator, men inte något att ägna mycket åt. Enkelt som det. Jag startade min blogg i slutet av januari 2020 med noll trafik och tjänade bara kr5 000 hela året. En del människor tjänar faktiskt hela sin blogginkomst genom sponsrade inlägg på sociala medier. Om du till exempel driver en blogg om fotografering kan affiliate-marknadsföring, annonser och betalda medlemskap allt fungera bra för din blogg. Jag tror detta eftersom jag gjorde det.

Men Hur Tjänar Jag Pengar På Bloggar?

Och det är bara Tumblr! Om du marknadsför en produkt och den konverteras bra bör du tänka på att skapa en liknande produkt. De 5 bästa webbplatserna för att tjäna pengar online. Snabbspolning fram till januari 2020, jag får över 100 000 sidvisningar per månad konsekvent och jag tjänar över kr5 000 per månad (sedan april 2020).

Även med hög trafik är att tjäna pengar försumbar.
  • Jag tävlar också mot människor som Darren Rowse, Amy Lynn Andrews och Neil Patel.
  • Nu när du vet vad du ska göra för att börja tjäna pengar på din blogg måste du göra allt till handling.
  • Om du letar efter ett mer lågt underhållssätt för att tjäna pengar online blogga med WordPress kan det vara ett bra val att sälja dina egna digitala produkter.

Hur du registrerar dig för Bluehost

Det finns många olika sätt och jag täcker ett antal av dem i det här inlägget. Memorial composite high school, han använder Aeroview för att hjälpa honom att hitta träd eller områden i sina fruktträdgårdar som är under stress. Här är bara fyra möjligheter för att tjäna pengar på din blogg genom att lägga till annonser på dina sidor: Och sedan lära sig mer. Din bok bör vara minst 40 sidor så att köparen ser värdet i den. Men sälj inte heller dig kort (det har jag gjort mig skyldig till tidigare och det slutar aldrig bra).

Det här är inte en snabbfix; det tar dig lite tid, men leta alltid efter sätt att förbättra ditt gamla innehåll. Men för tillfället är här några av de bästa resurserna som jag hittat när det gäller att lära mig att skapa din första onlinekurs: Sajter som Shutterstock kan vara en riktigt bra plattform för att sälja dina bilder och tjäna pengar över tid. På detta sätt kommer din publik att öka månad till månad. Anslut ditt namn för att se om det inte redan används av någon annan. Det är värt att notera att du måste spela efter Googles regler här, det finns ingen brist på historier där människor har startats upp från programmet utan varning.

Inlägg

Du behöver inte skriva hundratals sidor. Låt oss illustrera med ett exempel. 365 dagar och därefter:

Erbjud Frilanstjänster På Din Webbplats

Jag tjänar mina pengar på webbplatsen inte genom varumärkespromoteringar. Om du till exempel erbjöd elektroniska reparationstjänster i motsats till fysiska produkter kan du fortfarande använda samma bloggkoncept för att öka varumärkesmedvetenheten och konvertera fler kunder. Displayreklam är ett annat populärt sätt att tjäna pengar på att blogga. Om du vill tjäna pengar med annonser fokusera dina insatser på episkt innehåll och marknadsföring.

Avgift För Sponsrade Inlägg På Sociala Medier

Ditt innehåll ska alltid ge värde för dina läsare, även om de inte klickar på en anknuten länk. Ett av de bästa sätten att tjäna snabbt hemifrån är att erbjuda en tjänst. När du har byggt en anständig läsarbas kan du rikta uppmärksamheten på att tjäna pengar på din blogg. För att låta folk veta om din butik kan du organisera några kampanjkampanjer. Som framgår av inledningen handlar den här boken om det "första året för bloggning" och täcker som sådan alla de allra första stegen: