Bli Clickworker och tjäna pengar online

Det finns PTC-webbplatser där du kan klicka på annonser och få betalt för det. Klicka på varje banner eller länk och registrera dig på alla webbplatser. 2 per remiss och deras giltighet är endast 30 dagar vilket innebär att du måste förlänga/förnya dem om du vill ha dem med dig. En person som arbetar som författare, formgivare, artist eller liknande, som säljer arbete eller tjänster efter timme, dag, jobb etc. (Om ditt konto inte uppfyller dessa krav innan du får direkt hänvisningar fungerar det inte.) Om så är fallet, skriv en e-bok!

Du kan också överföra pengar till ditt konto via Paypal-konto här. PTC eller "betalt för klickjobb (webbplatser)" är onlineannonsföretag där du får betalt för att titta på annonser i webbläsaren. 015 per klickad annons.

Men att arbeta med att klicka på annonser är mycket enkelt och också enkelt för att tjäna pengar online utan investeringar.

Hur kontaktar jag betalda webbplatser? Obegränsade dataplaner säljer för kr1000 på eBay just nu. Det finns inte heller någon gräns för din intjäning.

Slutsats: Gratis legitiska sätt att betala direkt för klickannonser

YouGetProfit är en av de mest kända PTC-webbplatserna. Hur man tjänar extra pengar online utan att lämna ditt hus någonsin. Du behöver inte vara ett ess i ett visst fält, men du kan vara specialist i ett specifikt fält som du hoppar vid chansen att göra det. Men remissprogrammet här är bra.

Klicka på banners ovan för att komma igång nu. Hur man hittar de bästa företagen att investera i, till och med en besparing på $ 1 är värt att tänka på. Du kan helt enkelt tjäna pengar genom att klicka på annonssidor som betalar dig för att bara klicka och surfa på deras sponsrade annonser. Håll sedan följande tips i åtanke: Efter detta kan du konvertera dessa poäng till Rupees genom att överföra dem till ditt PayPal-konto. Det här är en webbplats som egentligen bara betalar dig för att se annonser. I den här artikeln ska vi diskutera hur man tjänar pengar online utan investering genom att klicka på annonser. Top options trading broker, låt oss ta en mer djupgående titt på hur exakt valutamarknaden jämförs med aktier (aktier). Rekommenderar vi det?

MoneySavingExpert.com

När din kampanj slutar tar företaget bort wrap. Du tjänar upp till kr0. Du kommer att tacka dig själv många gånger om du tar den tid det kräver för att grundligt undersöka innan du börjar. Undersökningar som betalar kontanter: legitundersökningswebbplatser som betalar kontant via paypal. Lönesatsen är mycket låg (vanligtvis cirka kr0). Du kommer inte att bli rik med PTC-webbplatser men du kan definitivt göra en extra inkomst. Starta din egen e-butik.

Läs den här utmärkta guiden om du planerar att gå in i denna bransch.

Clickworker App

Du får en provision eller en fast avgift, beroende på nätverk och program, när någon registrerar sig för en tjänst eller gör ett köp med dina länkar. Klicka och tjäna var huvudfunktionen i ySense fram till mitten av 2020 men nu är ySense inte mer en PTC-webbplats. Några bästa webbplatser för att komma igång med Freelancing är Freelancer, Odesk, Guru, Elance. 02 per klick på annons och samma belopp när dina hänvisningar klickar på annonser. Om de klickar på 4 annonser får du 2 cent. Förutom att klicka på annonser kan du tjäna pengar för hänvisningar, ladda ner mobilappar, spela spel och mer. När du har uppfyllt kraven kan du kolla in remisshemligheterna 2. Skapa bara ett konto med dem och börja visa alla tillgängliga annonser i ditt konto.

Ta ut dina pengar varje gång du når den lägsta betalningsgränsen eftersom den tillgängliga undersökningen kan överskrida maxdeltagarna och stängas när som helst och du kommer att förlora dina hårt tjänade pengar. Hur man annonserar? I ett inlägg jag skrev om hur mycket YouTubers verkligen tjänar, delade jag hur vissa YouTube-stjärnor har sina egna kurser. Definition av 'forex', en pip är förkortningen för frasen “Prisintressepunkt”. Numera finns det bredare möjligheter att tjäna inkomster online utan några startinvesteringar.

 • Du kan sälja dina mönster online!
 • När du har läst den här underbara artikeln kommer du att lära känna det enkla sättet att tjäna pengar på att klicka på annonser enkelt.
 • Tjäna provision genom att få dem kunder som betalar för reklam.
 • Twitter har fler användare än USA har människor.
 • Vi har gjort en fullständig undersökning och har fått antal betalningar från dessa 5 webbplatser.
 • När ditt saldo når kr2 kan du ta ut det från ett av följande e-valutakonton och överföra det till ditt bankkonto till din lokala valuta.
 • Lönen är ganska låg och för de flesta är den under minimilönen.

De Goda Nyheterna (det Här Fungerar!)

Kolla in min djupgående granskning för att lära dig mer om appen. Så om du vill tjäna pengar på detta, se till att acceptera erbjudanden direkt. Mot en avgift, det vill säga. Och låt oss säga att detta erbjudande är en kostnadsfri försäkring. Onlineundersökningar via ptc-webbplatser och annonsklickjobb hjälper till att marknadsföra sina affärer online. Usa-kunder accepterade, om du vill försöka handla online, har du ett stort antal alternativ att välja mellan. E-postmarknadsföring är kärnan i varje framgångsrik strävan på webben. Du kommer att få betalt för varje enkel uppgift du fullbordar.

Kolla In Det

Du kan arbeta som innehållsförfattare, webbdesigner, grafikdesigner eller tillhandahålla tjänster som SEO, datainmatning, videoupplysningar, digital marknadsföring. När någon pratar om att tjäna pengar online blir alla glada och visar sitt intresse blint för att tjäna pengar online hemifrån utan att få fullständig information och vara villiga att gå med i det onlinejobb eller webbplatser snabbt där investeringar vanligtvis innebär. Jag behöver 10 intressen med låg cpc för kattnisch på Facebook-annonser utan överlappning. Och det liknar en webbplats som får betalt till (GPT) också!

Om du ansluter din kanal till ett verifierat AdSense-konto får du betalt. Du kan läsa mer om Medium's Partner Program här. Hur mycket kan jag tjäna? Om de personer du refererar, slutar med att köpa dessa produkter, kommer du att få en provision.

Hur Fungerar Det Här?

001 för att klicka på annonser. Allt som krävs kort historia av direktförsäljning viridian direktförsäljning tre steg även om du kommer att behöva ta din bil till ett av deras centra för en inspektion. Den som planerar utan detta kommer inte att beaktas.

Auktioner får vanligtvis fler visningar och aktivitet, men går inte alltid så högt du vill. Hänvisningarna som går direkt till webbplatsen hyrs ut av webbplatsen till de personer som letar efter remisser. Bitcoin miner för windows 10, användningsinstruktioner:. Det coola med en bok eller en e-bok är att när du väl är ute kan du bara fortsätta sälja den om och om igen. Tjäna mer pengar än andra webbplatser genom att genomföra CrowdFlower-uppgifter, mynterbjudanden och undersökningar av pollis.

Om du är intresserad av något ämne, hobby eller idé, är chansen att andra människor också är det. Fysiska produkter kan också hjälpa dig att tjäna riktiga pengar, så se till att utforska de olika produkterna du kan sälja. Bli en konsult Kanske var du en expert på ditt område eller arbetade i en verkställande position och nu stannar du hemma. Jag är övertygad om att det bara finns fem sätt att bli rik. På PTC-webbplatser betalas du för att klicka på annonser; därav namnet PTC.

Starta Ett Företag Online

När någon klickar på ditt tillägg betalar du den aktuella kostnaden per klick (CPC) från din budget. Vissa CPA-erbjudanden betalar helt enkelt för ett klick, vissa betalar för ett e-postmeddelande, vissa betalar för ett formulär och andra för ett faktiskt köp. Så när vi säger att du kan tjäna pengar online upp till kr250 varje månad så är det en illustration av 100% verklig intjäningspotential utan några överdrivningar. I slutet får de ingenting annat än att ångra, eftersom internetbedrägerier gradvis ökar dag för dag, varför du måste vara försiktig när du investerar hårt arbete. Affiliate-marknadsföring är mitt favorit sätt att tjäna pengar online. Detta var en så stor tankesättningsskift för mig, tills det enda sättet jag visste hur jag skulle tjäna pengar var genom att gå ut och få fler kunder. Dessutom kan du skriva en bok om vilket ämne du vill!

Du kan faktiskt tjäna mer på dina hänvisningslänkar. Hyrda och direkta hänvisningar finns också för att hjälpa dig att tjäna mer. Priserna kommer naturligtvis att variera beroende på tävlingen. Gör så många undersökningar och uppgifter som möjligt. Det kan betyda att du skriver varje dag i över ett år innan du verkligen börjar se några pengar på det. Vissa tävlingar ger mer än kr500! När en ny medlem går med genom att klicka på din remisslänk kallas direkta hänvisningar. Men vet du att du kan tjäna pengar för att behålla din hälsa och kondition?

Köp ramar för annonserna från dollarbutiken så kan du ta ut ännu mer. Om du ska få betalt för visning av annonser kan du få betalt i scenarier om du kan tillhandahålla: BzzAgent är en webbplats som skickar produkter gratis. Det finns några andra sätt att tjäna pengar på Paidverts. PTC-webbplatser främjar i princip fuskstrategier. Dessa är inte för dyra och kommer potentiellt att ge dig en massa besökare. Du måste bara öppna ett konto med dem gratis och logga in varje dag för att se alla tillgängliga annonser.

 • Hänvisningarna har ingen garanti och om de inte klickar tillräckligt många gånger kommer du att bli förlorad.
 • När ditt kontosaldo når den lägsta utbetalningen kan du skicka en begäran om uttag till ditt PayPal- eller Payza-konto som du kan hitta i din profil.
 • Användare kan schemalägga sina egna tidpunkter.
 • Slutligen, om du vill tjäna lite pengar online (jag har tjänat bara kr2 på 60 dagar på NeoBux) utan investeringar genom att klicka på annonser, kan du gå med i Clixsense och Neobux.
 • Jag har skrivit en komplett InboxDollars-granskning här som kan hjälpa dig att tjäna en bra extrainkomst på denna webbplats.
 • Det lanserades i januari 2020 och det är en av de heta annonsklickplatserna för 2020.

Tjäna pengar online utan investeringar med PTC-webbplatser

Kolla in denna Neobux Earning Guide. Det finns många sätt att tjäna online, men för närvarande är denna webbplats helt dedikerad till PTC-webbplatser. Betald för att klicka i sin korta form PTC, är en incitamentsreklamwebbplats som förbinder annonsörer med potentiella kunder. Om du har några kommentarer, förslag eller frågor, vänligen lämna dem nedan. När det är klart, borde du vara bra att gå! Det huvudsakliga problemet med denna webbplats är att intäkterna är för låga, liksom andra PTC-webbplatser. Det kan vara en video, ett dokument, affärsartiklar och mer.

Du vill dock inte främja dina följare, så se till att du bara marknadsför märken som är mycket relevanta för din publik. Med clixsense kan du tjäna obegränsad rikedom. Threedollarclick. I allmänhet gör de flesta webbplatser på internet enorma pengar som gör anspråk som är praktiskt taget omöjliga för dig att uppnå men varken vi stöder eller vi gör några orealistiska stora pengar som gör anspråk på vår webbplats. Ansluta världen till krypto., det är därför nybörjare alltid bör hålla sig till de lägsta 250 $ när de köper och säljer sina lager. På en annan webbplats –Myfreeshares. Uppgifter avser uppdrag eller uppsättningar av enkelt arbete som ska göras via din pc/laptop och tjäna intäkter för samma sak.

Behöver Du Anställa En Frilansare För Ett Jobb?

Så när du tittar på de platser du har gjort tillgängliga finns det ingen synvinkel. Kort sagt kallas de som PTC-webbplatser. Endast ett begränsat antal medlemmar krävs av oss.

Sammanfattningsvis är PTC-webbplatser en mycket bra bransch för att starta din internetmarknadsresa för att tjäna online. Inga åldersbegränsningar, helt enkelt registrera dig och logga in på ditt konto. Toluna är en av de största platserna där du kan testa produkter. Förpackningarna sätts på av företaget under en viss tid.

Dessa företag skulle betala mellan kr35 till kr100 per bly, vilket är galen. Du kan kombinera alla annonser som klickar på webbplatsen direkt och kan börja tjäna pengar på hur man kan vinna gratis pengarsida som trängs på college nu. Det här kan vara bra om du vill arbeta hemifrån, men också vill arbeta ett vanligt jobb. Reklamföretag tar ut enorma pengar från dessa välrenommerade företag (MNC: er) för att visa sina annonser till människor över hela världen. Det kräver inte ens mycket arbete om du redan har gjort noggranna anteckningar! Det är definitivt gratis, så om du ombads att betala för registreringen vet du redan att det är en bluff. Visste du att du kan sälja din skräppost! Ändå är det fortfarande ett bra sätt att lägga till några dollar i din plånbok varje månad.

Onlinehandledning

Testa dina färdigheter genom att delta i en namnkonkurrens! Här tjänar du pengar genom att klicka på annonser och se dem och genomföra dagliga undersökningar och andra gratis onlinejobb eller uppgifter. Lägg till en unik twist för att verkligen sticker ut. Det indikerar en bekräftelse av din avsedda interaktion. 200 för en remiss om du hyr tre remisser i 30 dagar. 00 en dag demonstration, detta är samma taktik som du kommer att använda för att börja tjäna 20 dollar. Nedan har jag listat 6 bästa annonsklicksajter 2020. Att tjäna pengar online var en sekundär inkomstkälla tidigare.

Samma sak gäller betalda klicksajter. Läs mer, inklusive tillgängliga kontroller: Vi rekommenderar inte detta. När du har registrerat dig, placera bara annonskoden var du än vill och få betalt när besökarna klickar på en annons! Färdiga nischsajter är mycket heta i dag, och så länge de har flera (förmodligen minst 10) sidor med unikt longforminnehåll kan de sälja för över tusen dollar. Hur man förstår binära alternativ, det var redan en ökad frenesi för euro och USA i Ryssland i november 2020 eftersom många ryska medborgare hade bråttom att säkra pengar. Du bör också lära dig att marknadsföra ditt innehåll bra, annars fungerar inte saker. Det kan ta cirka 10 sekunder till en minut innan varje annons är klar innan du får betalt.

Hur Lön Per Klickjobb Fungerar

Har ett gäng filmer eller CD-skivor samlat damm på en hylla? VipKid är en webbplats där du kan göra det - de betalar kr22 per timme. Branschens första intäktsdelningsprogram som betalar dig 7 nivå djup. För det andra beror dina intäkter också på antalet reklamföretag du har registrerat dig.

Det är bara ett exempel, men det finns många andra. Den rätten finns det ett avtal för de flesta. Efter det kan du få dina intäkter direkt över till PayPal.

Jag håller med dig Ryan om många saker. Varför Bitcoin Compass Omdöme en hård gaffel? Jag var som "vi är f *** ed". Håll dig säker och arbeta mot ditt mål att tjäna pengar online. Crypto legacy pro granskning - helt laddad och redo att gå! Det finns ett antal olika sätt att tjäna pengar på, men det enklaste är genom betal-per-klick-modellen.

 • För närvarande kan den intjänade räntan vara mellan 13 och 30 procent.
 • Du kommer att kunna välja ditt alternativ att acceptera intäkterna vid anmälan till de företag som ges inom vårt medlemsområde.
 • De pressar inte heller dig att hänvisa andra till att använda sina tjänster.
 • För på den tiden, tänkte jag, finns det inget sätt att lyckas med genvägsmetoden.
 • Du kan tjäna pengar med SEO genom att få dina egna pengar att tjäna webbplatser för att rangordna högt, eller genom att erbjuda att göra SEO för ett annat företag.

Tjäna Pengar Online Utan Investering Genom Att Klicka På Annonser - Betala Per Klick Jobb Online

Om betalning: Om du har fått värdefull kunskap som kan hjälpa dig att tjäna pengar på att sälja noveller online-arbete hemma resebyrå Kanada, kan du nu använda det för att tjäna inkomster. När allt kommer omkring, om ingen söker efter det du föreställer, är det ett övning i meningslöshet. Autohandel nu tillgänglig, när en handlare tjänar vinster är det möjligt att berätta hur de gjorde det eftersom algoritmerna kan visa analyserade data och motsvarande investeringsbeslut. Det kan ge dig tillräckligt för att vara värd din tid, men sluta inte med ditt dagjobb, eftersom det inte ger dig en heltidsinkomst.

Många användare blir frustrerade efter att ha arbetat några veckor. Tyvärr fick jag så småningom veta att försäljning av textlänkar strider mot Googles villkor. Hur man kan tjäna pengar online i Saudiarabien utan investeringsidéer för att tjäna pengar online 2020 kan handla upp till Rs. Att göra marknadsföringsrecensioner för filialer kan vara mycket lukrativt eftersom det kan leda till en god ström av passiva inkomster. Med tjänster som Fiverr och UpWork är det enklare än någonsin att lista dig själv som frilansförfattare att hyra: Jag rekommenderar dig att hålla dig borta från program som ber dig göra de initiala investeringarna för att börja använda deras pengar. Upwork har många PR-jobb tillgängliga när som helst. Du måste börja med B2B-konsultation och börja sälja till företag, inte till människor.

Steg 5 Efter att ha stannat kvar på sponsors webbplats i 30 sekunder kommer ditt konto att krediteras med belopp som är associerat för den betalda annonsen

Ladda bara ner appen på din telefon och skanna sedan kvittot när du handlar. Neobux är en mycket populär och lönsam PTC-webbplats som har betalat mer än 20 miljoner mer än 80 miljoner människor över hela världen för sina registrerade medlemmar. Detta är alltid ett av de bästa sätten att tjäna pengar online. Lönen är ganska låg vid flera cent per samtal, men när du får erfarenhet och förbättrar din noggrannhet kommer din lön att öka. Personligen har jag köpt flera webbplatser under åren inklusive FinanceforTeachers. Slutgiltiga tankar, detta kräver fler bildskärmar än bara handel skulle kräva. Och om du hänvisar dina vänner kan du göra 20% av allt de tjänar på webbplatsen. På dessa webbplatser gör de det enkelt att ställa in en egen "butik" där kunder kan bläddra bland dina produkter - du behöver inte skapa en egen webbplats eller något annat. Testa dina färdigheter genom att delta i en namnkonkurrens!

Dela Detta:

Du blir moderator för dessa samhällen och det kan vara roligt och stimulerande att se en aktiv gemenskap kring din produkt. Det tar inte bara bort mycket besväret med att sälja saker online, utan det är också 100% gratis att använda. Denna typ av jobb har vanligtvis flexibel arbetstid. Nuvarande obegränsade dataplaner trasslar dig så småningom om du använder data hela tiden. Jag har tjänat mer än kr80.000 till datum från ClixSense. Tjäna extra pengar, tyvärr, många människor faller för dessa bli rik-snabb bedrägerier. Alla dessa webbplatser har en bra betalningshistorik med god feedback från sina medlemmar.

I grund och botten är ett frilansjobb där en person arbetar för sig själva snarare än för ett företag, de till slut är egenföretagare.

Skapa En Kurs

Hur kan du öka din intjäning från PTC? Anta att du är en standardmedlem i Clicksense. Användaravtalet för registrering med dessa program kräver att du följer alla regler och föreskrifter som anges. Välj ditt kompetensområde Med onlinejobb finns det många möjligheter att specialisera dig inom ditt eget expertområde. Jag kände också konstigt när jag fick veta om att tjäna pengar på annonsklickjobb. När du når 10 på ditt konto kan du göra utbetalningar med en check, Skrill, Payoneer, tangokort eller Payza, men vissa metoder har tillhörande avgifter.

Undrar du hur dessa arbeten kan tjäna pengar för oss? Lönen är ganska hemsk på bara ett par cent per video, men det finns en snygg hack som du kan använda för att få ut mesta möjliga på kortast tid. Du kan också kolla Upwork, Fiverr och andra allmänna frilanswebbplatser, som alla har gott om översättningsjobb tillgängliga. Du måste gå med i dessa betalningsprocessorer och länka någon av dem till dina betalda för att klicka på webbplatser. Men kom ihåg att innehållet i din blogg är det viktigaste, för att du ska kunna öka publiken behöver du bra innehåll. Affiliate-marknadsföring är så lukrativt att även stora mediasajter som New York Times lägger till anslutna webbplatser till sina portföljer. Använd inte pengar på dessa produkter såvida du inte känner att du behöver dem.

Här kommer jag att dela några av våra favoritbetalda för att klicka på program Webbplatser där du normalt måste registrera dig själv gratis, och klicka på och klicka på annonser (klicka och titta på annonser) börja tjäna. Det är dock värt att tänka på att ett köp kan ta tid att förhandla och slutföra - i det förflutna varierade det från några dagar till tre år efter att fastigheten upptäcktes. Ända sedan idén om onlineauktioner kom till har marknaden för onlineförsäljning ökat. Därför är webbansvariga villiga att betala ut mycket pengar för att lägga ut arbetet. Även när du faktiskt hittar en onlineplattform som försäkrar dig en inkomst genom att klicka på annonser eller öppna webbplatser, kommer den totala inkomsten du genererar genom sådana aktiviteter inte att bli stor. För att tjäna mer på Betala per klickjobb rekommenderar jag dig följande. Gick du bra i skolan? Njut av att få betalt om och om igen.

Topp 15 misstag i onlineföretag - Enkel guide

När människor publicerar jobb kan du ge dem ett bud och visa dem några exempel på ditt arbete. 99 på ditt konto för att utbetala, vilket kommer att betalas till ett NET30-kort för din första betalning. 01 för varje annons du tittar på. Ett annat alternativ är att sälja din elektronik på eBay. Denna onlineuppgift är precis på att slutföra på mindre än 10 minuter. Varje recension måste vara cirka 50-100 ord och kan inte vara falsk (de skannar recensioner och avvisar dem om de inte verkar legitima). Få betalt bara för att dela dina åsikter, åsikter, feedback, kunskap och talanger. ArtsyShark har en lista med mer än 250 platser att sälja konst online!

När jag byggde min blogg och mitt varumärke började massor av människor att nå ut till mig för att lära mig hur jag gjorde det och hur de kunde tillämpa samma idéer på sin egen verksamhet. Registrering är vanligtvis gratis och du kan få de nödvändiga koderna och nödvändiga resurserna från webbplatsen. Ändra ditt banner en gång här så kommer det att ändras på alla platser som visas. För dina problem kommer de att betala dig några få öre. 10.000 från den här webbplatsen. Allt du behöver göra är att börja skapa fantastiska blogginlägg och erbjuda dina recensioner och digitala produkter överallt.

Folk klickar på annonser och tjänar pengar med det. Om du registrerar dig med mer än en webbplats har du fler möjligheter att tjäna. Du kan säkert tjäna lite fickpengar, men det är osannolikt att du kan ersätta ditt heltidsjobb genom att klicka på annonser!

Visa annonser en efter en.

18 Sätt Att Tjäna Pengar Online Hemifrån Utan Investeringar

I själva verket kommer vissa företag att betala så mycket som sex siffror för en bloggchef! Om du inte laddar upp på en ganska konsekvent basis kommer dina undergrupper och visningar att sjunka och tävlingen kommer att äta i din del av pajen. Så de webbplatser du tittar inte respekterar deras avtal med sina annonsörer.

Allt du behöver göra är att klicka på grafiken i e-postmeddelandet som säger att du har läst den och du kommer att tjäna några cent för ditt klick! Du behöver bara hämta en kod från Google, placera den på din webbplats - och annonserna visas automatiskt på din blogg. Aktiva användare har rapporterat att de tjänar mer än kr10 000 per år! Kom ihåg att du inte kan tjäna pengar över en natt. Så de webbplatser du tittar inte respekterar deras avtal med sina annonsörer. Varför dagshandel? - fördelar med dagshandel, du kan sedan utvärdera om du aktivt ska hantera dina branscher. Det är mycket lägre än andra webbplatser, men fortfarande en att tänka på om du vill registrera dig för mer än en.

PTC-jobbinkomst: kr1 dagligen

Håll dig borta från webbplatser som lovar stora vinster, de kommer bara att skruva med dig. Vissa människor tjänar över 1 miljon dollar per år! För att hjälpa till att anpassa innehåll, skräddarsy och mäta annonser och ge en säkrare upplevelse använder vi kakor. Det finns ett brett utbud av vinklar du kan ta, inklusive fixa WordPress-fel, utveckla webbplatser och appar och - tro det eller inte - konvertera filer från en typ till en annan. Dataentry online rep 6 dagar kvar. Hej vänner, letar du efter några sätt att tjäna pengar online utan investeringar? Även om pengarna är lätta att tjäna tar det mycket tid och ligger långt under minimilönen.

Det finns faktiskt flera legitima sätt att tjäna pengar online, och även om du kanske måste betala senare för lite utbildning (om saker som sökmotoroptimering eller FaceBook-annonser), så ger jag dig en lista med olika legitima sätt att tjäna pengar online utan investering.