Hur man handlar med Bitcoin

Enligt artikeln kräver cyberattacker lösen som betalats i bitcoins från ägare av de datorer som har attackerats, stjäl bitcoins genom att dechiffrera de långa koderna och hacka de myntande datorerna som används för att upprätthålla den offentliga boken för bitcoin-ägande. Plattformen gör det möjligt för kontoinnehavare att investera i nästan alla alternativa tillgångar utan några minima, inga tillgångsbaserade avgifter och utan behov att gå igenom en depå. Början av den årslånga nedräkningen har fått vissa analytiker att förutsäga en återgång till bitcoin's all-time highs kan vara precis runt hörnet. Anledningen till att det är så säkert är att det ger dig fullständig kontroll till dig, användaren. Detta är det främsta skälet till vilket länder som Japan har föreslagit att begränsa handeln med marginaler för att skydda seriösa såväl som detaljhandelsinvesterare.

Mer transaktionsvolym, mer symbolhastighet. 10 fantastiska saker att göra i guanajuato, mexiko. Är deras teknik bättre än sina konkurrenter? Bitcoin pris fastställs av vad folk är villiga att betala. Låt oss beskriva hur du kan köpa Bitcoin i tre enkla steg. ”Dessutom är kontanta medel försäkrade upp till 250 000 dollar mot stöld eller ett brott i online-lagring.

 • Under ett års tidsintervall från december 2020 till december 2020 gick Bitcoin från kr750 till en häpnadsväckande kr10.000!
 • Det låter dig köpa Bitcoins med en mängd olika betalningsmetoder, inklusive Western Union och PayPal, samt OneVanilla och Amazon presentkort.
 • Jag läste själv 21CRYPTOS och finner 95% av vad de gör för att vara på allvar - de här killarna är före kurvan och jag är ett stort fan.
 • Eftersom den här boken hjälper dig att behärska Bitcoin innan du provar någon avancerad nivåbok.
 • Handelsmarknaden ockuperas av mycket stora spelare som bara väntar på att nybörjare ska komma in och slänga sina pengar genom att handla mållöst.

Okej, så nu när du vet vilka slags mynt du ska investera i kommer vi nu att lära dig hur du letar efter uppenbara tecken på bedrägerier. Många ATM-tjänster erbjuder också dubbelriktad köp/försäljning av kryptokurser för fiatvalutor. Bitcoin-antagande är på en högsta nivå med tusentals handlare som accepterar valutan.

Marknaden tog ett stort dopp. Det senare är hur CFD: er fungerar. 16 per token i januari 2020, NEO klättrade till cirka 162 per token ett år senare. När du känner att du har skaffat dig grundläggande utbildning är det dags för dig och bara att svara på den här frågan. Cutting edge-datorer optimerade för handlare, 9GHz som tillhandahåller avancerad prestanda. Från och med den 9 februari 2020 hade NEO ett marknadsvärde på 492.

Huruvida svårighetsbomben i etern "fungerar" eller om nedgången minskar produktionen för mycket (på grund av brist på ekonomiska incitament för gruvarbetarna) återstår att se. Sedan starten 2020 var Bitcoin den första digitala tillgången som fick ett helt ekosystem med kryptokurser. Om du behöver Bitcoins för daglig användning och behöver lagra en mindre mängd kan du använda en mobil plånbok som Guarda, Jaxx eller Coinomi. Mina 5 bästa val för avancerade investerare kommer att presentera några av sina konkurrenter, samt en ny kategori: Det har varit enorma hacks tidigare. Coinbase är legitim och pålitlig, öppna en supportbiljett om du har problem.

 • Jag har haft en hel del upp- och nedgångar på finansmarknaden.
 • Slutligen börjar de stora fiskarna bli allt mer intresserade av Bitcoin.

Har du mer information om handel med Crypto?

XRP - Ripple - Ultrasnabba och extremt billiga internationella betalningar för banker. Att förlora privata nycklar innebär att du tappar hela innehållet i din pappersplånbok (men sedan igen, det är sant för varje plånbok där ute.) Cryptocurrency-marknaderna fick slag efter slag 2020. Vi går inte i djupet med dem men du kan använda en fristående plånbok om du inte vill använda börsens plånbok. Bitcoin- och cryptocurrency-sektorn är emellertid fortfarande utrullad från en bitter björnmarknad som grep marknaden under hela 2020, med många stora kryptokurser som tappade cirka 90% av sitt värde. 48 miljoner och ett värde på 7 dollar.

Ripple är ett digitalt betalningsnät med öppen källkod och används redan av några av världens största banker - till exempel banken Tokyo och Santandar. Många hävdar att detta inte påverkar Bitcoin eftersom Bitcoin inte bara är en teknik utan en form av pengar och att nätverkseffekterna som pengar skapar är mycket svåra att bryta. Dessa uttagsautomater finns i ett begränsat antal städer, men ger ett alternativ till att ta ut pengar med ett utbyte. Så, vad är exakt cryptocurrency? Detta är inte bara lämpligt för nybörjare, det hjälper också nybörjare som vill tjäna pengar med Bitcoins. Ändå är detta med en högre blockbelöning och snabbare blockeringstid. Ta inte någons råd om vad som kommer att hända med valutan.

På den tiden brukade folk samordna på forum och privata grupper för att investera i Bitcoin. Crypto till crypto trading underlättas också och utbytet har meddelat kommande stöd för Basic Attention Token. Genomsnittlig dollarkostnad är en strategi som också ofta används för att investera på aktiemarknaden. Köpa bitcoin och annan cryptocurrency i fyra steg Bestäm var du ska köpa bitcoin.

 • (10 000 dollar i Bitcoin, 10 000 dollar i Etherium).
 • Håll dem borta!
 • Jag är inte en dagshandlare, jag är en gunghandlare - jag försöker få stora gungor på marknaden, jag köper lågt och säljer högt, ibland har jag en position i månader innan jag kan gå ut med vinst.
 • Du kan fortfarande förlora/skada/ha stulit restaureringsinformationen.
 • Minsta investering är 10 000 dollar.
 • Nu kan du antagligen se att det inte finns något enkelt svar på den här frågan.
 • Det visar verkligen kraften att tjäna pengar med cryptocurrency.

VÄggstragen Av Bitcoinhandel

1% avgift för alla kryptohandel (vissa rabatter finns tillgängliga), plus en återkallningsavgift. Kryptokonton stöder marknads- och begränsningsorder. Generellt sett bör du dock överväga en rad faktorer, viktigast av allt om Bitcoin-handelsplattformen ger allt du behöver för din sömlösa, problemfri, effektiva och säkra Bitcoin-handel.

 • När antalet Ethereum-baserade applikationer ökar, uppstår frågan vad som händer med dåligt programmerade smarta kontrakt som stör nätverket eller i värsta fall blockerar det.
 • Om du börjar nu kan du använda en mobil plånbok för att lagra Bitcoin och senare överföra Bitcoins till en hårdplånbok.
 • Binance erbjuder möjligheten att handla mynt i flera valutor och stöder digitala valutor, inklusive EOS, Skycoin, TRON, ICON, Ethereum Classic, Litecoin, Ripple, Stellar Lumens, Bitcoin Cash, plus ett gäng kryptokurser som du förmodligen aldrig har hört talas om.
 • Förutom handelsavgifter finns det ofta avgifter för insättningar och uttag.
 • På liknande sätt indikerar Bitcoin-volymmetriska webbplatser som CoinDance att decentraliserade utbytplattformar växer i användning i länder med problematisk inflation och ekonomiska förhållanden, särskilt Venezuela.
 • Coin ATM Radar visar mer än 3000 bitcoin-bankomater runt U.

Avancerad Rapportering

Enligt Wikipedia är ”Ett pyramidschema (ofta känt som pyramidsvindel) en affärsmodell som rekryterar medlemmar via ett löfte om betalningar eller tjänster för att anmäla andra till systemet, snarare än att tillhandahålla investeringar eller försäljning av produkter eller tjänster. Ta inte denna information som professionell investeringsrådgivning. Det möjliggör snabba och säkra överföringar, en omfattande API-chef, inga minimikrav på insättningar eller uttag samt ett negativt balansskydd. Square är ett enormt finansiellt teknikföretag som innehåller många andra tjänster - varav en handlar med bitcoin.

Nedan finns några webbplatser där du kan köpa Bitcoins på andra sätt som:

Valet mellan traditionella mäklare som ger kunderna ett sätt att köpa och sälja bitcoin är få just nu - egentligen bara en: Du har bestämt dig för att investera i Bitcoin, och det är ett bra beslut jag måste säga, men bara om du är en av dessa skeptiker, rekommenderar jag att du läser ut den här guiden: Det finns över 4 000 Bitcoin-bankomater för närvarande i hela världen och du kan nästan köpa Bitcoin på vilken järnvägsstation som helst i Schweiz. IO är en plats för alla som bara vill köpa och sälja Bitcoins. Dessa individer är grundade för bitcoin-marknaden.

Annars riskerar du att förlora alla dina tillgångar. Varför uppfanns Bitcoins? Detta innebär att NEO: s utbud verkligen redan distribueras till användare, och att efterfrågan bara behöver fortsätta öka. Sedan 2020 har dock cryptocurrency marknaden haft en enorm tillväxt - tillväxt som har varit svårt att ignorera. Cardano har haft sina upp- och nedgångar.

När det gäller att välja en bitcoin-plånbok, har du alternativ, men Louis Vuitton och Gucci i cryptocurrency-världen just nu är "programvara" och "hårdvara" plånböcker.

Nu När Priset är Mer Stabilt än Tidigare år, är Bitcoin En Bra Långsiktig Investering?

I skrivande stund förbjuder Maduros regim någon att lagra meningsfulla mängder pengar i guld och konfiskerar det när den hittas. Ethereum fick en investering på cirka 150 miljoner dollar i maj 2020. Det kräver mycket kapital för någon att manipulera priset. För en säkrare strategi ska du investera i "blue chip" cryptocurrencies. Så det första steget att köpa lite Bitcoin är att skapa ett konto på Coinbase, det tar bara några minuter och utbytet kommer initialt bara att be dig om ditt namn och e-post. ”Det är ganska enkelt att förstå utan att använda ekonomiska villkor.

Toppartiklar

Utan ditt lösenord är din cryptocurrency plånbok och dess innehåll inte längre tillgänglig. Sanningen är, ingen vet! Ethereum är bara i början, i sin andra av fyra faser, och har därmed en enorm utvecklingspotential. Cardano har regelbundet höga handelsvolymer, så du bör inte ha några bekymmer aktivt på denna marknad. Även om han är ung har han bevisat sig vara en dedikerad cryptocurrency-expert. Verkligheten är att Bitcoin bara är en av tusentals andra kryptokurser som är tillgängliga att investera i som kan användas för att kompensera en del av din risk i Bitcoin.

Bitcoin gruvdrift blev utom räckhåll för enskilda investerare långt tillbaka 2020-2020. Hur rekommenderar jag att jag handlar? Om du har handlat med en av dessa typer av mäklare tidigare kan du också använda dem för att handla Bitcoin. Systemets utformning begränsar hastigheten och antalet behandlade transaktioner, vilket gör det osannolikt att bitcoins kommer att ersätta konventionella kreditkorttransaktioner. Handel med CFD är ett av flaggskeppserbjudandena. Om du vill kan du också läsa vår nybörjarguide om LocalBitcoins! Ta reda på hur mycket du vill investera i bitcoin.

Istället är det säkrare för mindre utbildade investerare att sprida sin risk över flera tillgångar. BlockMint, Coin IRA, Bitcoin IRA & BitIRA. Den här bästa boken om bitcoinbok kommer inte bara att ge dig en översikt över hur Bitcoin fungerar, du kommer också att lära dig att investera Bitcoin, Ethereum och andra cryptocurrencies och också hemligheterna bakom att ge 10.000% avkastning på din cryptocurrency investering. Att köpa fastighet innebär vanligtvis ett antal tredje parter, förseningar och betalning av avgifter. Liksom alla kryptokurser, är bitcoin experimentellt och utsatt för mycket mer volatilitet än många beprövade investeringar, såsom aktier, obligationer och fonder. Det är inte perfekt för snabba och dagliga transaktioner. Bitcoin är en decentraliserad, digital valuta som passerar mellanhanden (finansinstitut och banker) och gör det möjligt att delta i handel över hela världen även utan ett bankkonto: Om rollen för dina tokens inte kan förklaras tydligt, eller om det inte riktigt kryssar för mer än en av de roller som anges ovan, har ditt token inte något verktyg och du kan göra det utan det.

Hur Man Investerar I Kryptokurser 101

Läs alltid recensioner och fintryck innan du köper eller byter med din Bitcoin. 556,33 kridag! Denna extra risk bekämpas ofta av lägre priser. Några av er kanske inte har kredit-/betalkort och vill investera i Bitcoin med kontanter. Iforex, hur och var ska man börja med online-trading? Den här typen av konton börjar med en investering på 2 000 USD och gör att de kan investera på trånga spreadar och ett större urval valutapar. Binance är det bästa handelsutbytet som fortfarande tar nya användare.

Men om du vill maximera vinsten bör du lära dig hur man svänger handel cryptocurrency. Men efter 2020 har Bitcoin sett många upp- och nedgångar, vilket i slutändan gör aktuell tid som nästa bästa tid att investera i Bitcoin. NEO sitter generellt i topp 20 på Coinmarketcap och gör en mycket likvida tillgång.

En nyckel till NEO: s framgång har varit stödet för programmering på många befintliga språk, inklusive Go, Java, C ++ och andra. I likhet med att vinna lotteriet, löser hascher i huvudsak slumpen - men det finns sätt att öka dina odds för att vinna i båda tävlingarna. Denna utveckling är fortfarande i mycket tidiga skeden, men de erbjuder användbara mekanismer för användare som är villiga att tillhandahålla tjänster till LN-användare för att samla in BTC i avgifter. För att illustrera denna punkt bättre, låt oss återgå till exemplet Venezuela. Tillgång till investeringar i Bitcoin har aldrig varit mer omfattande, men det finns fortfarande betydande framsteg som måste göras för att få tillgång till dess ideala nivåer som stöder ett globalt, decentraliserat värdesystem. Cryptocurrency marknaden har varit flyktig som någonsin under de senaste 6 månaderna men tjuren har nu vaknat!

 • Du kommer att lära dig de mest komplexa ämnena i Bitcoin i lättförståelige, smältbara bitstorlekar.
 • Att investera i Bitcoin kräver alltid att du gör din egen forskning och genom att utvärdera dina alternativ för att förvärva det baserat på din situation försiktigt gör du det bästa valet för att gå med i ett växande samhälle av användare, företag, investerare och utvecklare.

Betalningsalternativ

Så Charlie är både erfaren och väl ansluten. Det finns många olika sätt att tjäna pengar med Ethereum. Kompensationsplan, men i verkligheten investerades ingen av näringsidkarnas pengar på marknaden och TIRN: s operatörer missbrukade cirka 15 miljoner US dollar till sin egen personliga fördel. Andra populära fiat-till-krypto-utbyten inkluderar Kraken, Gemini, BitMEX (inte tillgängligt för U. )Han hjälpte till att skapa Javascript och är en av grundarna av Mozilla Firefox. Vissa planerar dock att hålla fast vid sina investeringar i 5-10 + år. Se till att köpa Bitcoins endast från ansebara Bitcoin-börser.

De kan använda investeringsfordon som XBT-tracker (tillgänglig på svenska och tyska börser), Bitcoin-investeringsförtroende på Second Markets (USA), Bitcoin ETI (Gibraltar och Tyskland) och några fler.

Säkerhet spelar också en viktig roll när du köper bitcoins. Enligt författaren är Bitcoin mycket mer än en digital dollarräkning. Det innebär risker, men ur deras perspektiv är det en av historiens största investeringsmöjligheter och ett legitimt sätt att lagra och överföra värden utanför den traditionella finansvärlden. EOS krediteras för att vara det första blockchain-operativsystemet, och erbjuder decentraliserade applikationer som lever på blockchain och parallellbehandling, vilket möjliggör snabbare transaktionshastigheter och bättre skalbarhet än vissa konkurrenter. Vi vet inte. När du byter USD eller annan valuta för bitcoin, behöver du pengar för att göra dessa transaktioner. Den bästa delen: Dessa två är måste-haves att komma igång med.

(Titta också på mina andra inlägg :) Hjälper till en rättvis fördelning av vinster eller andra relaterade ekonomiska fördelar bland investerare i ett visst projekt. Weed millionaire review 2020, inom en månad fick aktien en vinst på 1 678%. NEO, som grundades i Kina, är en annan smart kontraktplattform som gör det möjligt för utvecklare att lansera decentraliserade applikationer på blockchain. Så medan jag medgav att bitcoin inte är lika flyktigt som det brukade vara, förblir det en mycket spekulativ tillgång, och du bör fortfarande inte köpa bitcoin med några pengar du inte är beredd att förlora. Vi utvärderade dessa företag utifrån våra expertguidade köpkriterier:

Dai

Detta är också mycket enkelt och kräver att du bara anger ditt banknamn, ditt eget namn och det belopp i USD/EUR/GBP som du kommer att sätta in. De kan i själva verket göra sin egen form av fraktionerad reservbank där endast en bråkdel av pengarna hålls och resten används till mer riskfylld användning som kan ge avkastning. Litecoin har en snabbare transaktionstid än Bitcoin, till stor del hänförlig till dess användning av en annan typ av algoritm för att lägga till transaktioner till blockchain. De flesta kryptokurser måste köpas med Bitcoin men Ethereum är också parat mot dollarn och du kan köpa Ethereum här med USD - Om du använder den här länken får vi båda kr10 gratis Bitcoin. Reläavgifter kan erhållas av LN-noder som ansluter till många kamrater och hjälper till att räkna betalningar genom nätnätet för användare som inte är direkt kopplade till en kanal till en fest de vill utbyta BTC med. Du bör ha samma tankesätt med cryptocurrency-investeringar. Denna bästa bok om bitcoin lär dig grunderna i Bitcoin, vad du behöver göra för att investera och hur du ska handla för att göra en förmögenhet. Även om de ledande programvaruplånböckerna är pålitliga, har populära tredjepartsföretag kollapsat eller blivit hackat tidigare.

Om du försökte göra en internationell bankbetalning idag, skulle det ta cirka 2-10 dagar för transaktionen att behandlas. Bitcoin är den första decentraliserade digitala valutan och ett globalt digitalt betalningssystem. Om du bestämmer dig för att köpa bitcoins eller ta dem i utbyte mot dina varor eller tjänster, begränsa dina risker. Hur man tjänar extra pengar: 23 enkla sätt, se bara till att lägga mycket omsorg i dina produktlistor. 1 av Bitcoin: USD, EUR, GBP BTC, BCH, ETH, LTC, ETC, ZRX, BAT Tidigare känd som GDAX, Coinbase Pro är ett USA-baserat utbyte som erbjuder betalningsalternativ för fiat-valutor, inklusive banköverföring, ACH-banköverföring och SEPA. Du kan fylla på ett Bitcoin-konto genom att helt enkelt använda Azteco-kupongen som du skulle göra för att fylla i en telefon, och informationen finns tillgänglig på deras webbplats. Det finns begränsningar, men det är gratis! Konsten att handla är att bestämma när en krypto är i bubblaläge och när den nådde botten efter att ha fallit.

Vi har några dedikerade resurser för att förstå detta. Normalt kan utbyten hjälpa dig med utskrifter av din handelshistoria. Coinbase är den mest populära fiat-till-krypto-rampen i U. Aldrig tidigare har ungdomar kunnat byta ekonomiska klasser så snabbt. Du använder den för att bära en liten mängd kontanter för enkel åtkomst. Men sedan Bitcoin nådde sin högsta punkt i december sjönk priset på Bitcoin till cirka 6000 dollar i februari 2020 och har sjunkit ännu längre sedan dess.

Vad Vill Du Göra Med Dina Pengar?

OmiseGO (OMG) är en offentlig finansiell teknik som är baserad på Ethereum. När priset är tillräckligt högt börjar vi sälja den stora mängden mynt vi köpte tidigare. BTC kan ha betydligt utrymme för tillväxt trots ett allt mer trångt fält av konkurrenter. “cryptosoft1” granskning - är cryptosoft2 programvara verklig eller bedrägeri? Om du till exempel anger 500 USD kommer webbplatsen att fylla i BTC-sidan med 0.

Några viktiga saker innan du börjar investera i Bitcoins:

93 779 421 380 USD/17 654 937 BTC = 5311. Föreställ dig att ett mynt kostar kr4 och har 5 miljoner totala leverans och det finns en försäljningsorder för 1m mynt till 4. Bästa gratis e-handel med forex trading, och jag tvivlar på att du vill fortsätta investera och förlora. Digitala "plånböcker" används för att lagra Bitcoin tills du är redo att spendera dem eller byta dem mot en annan valuta.

Det tillåter användare att handla på råvaror, forex och cryptocurrency marknader. Vi har samlat lite grundläggande information om olika typer av plånböcker här. Om du försöker tidsbestämma marknaden riskerar du att köpa myntet till ett högre pris senare. Aldrig i historien om Bitcoin existens har så många positiva priskatalysatorer samlats på så kort tid.

Den monetära revolutionen har precis börjat.

1 Btc

Grekland, ett land med en skattesats på 45%, tar över 900 bankkonton per dag. Konfigurera ditt handelskonto, i själva verket, eftersom de är mer riskfyllda, kan du tjäna allvarliga pengar med exotiska par, var bara beredd att förlora stort i en enda session också. Det är definitivt inte rätt tillgång för någon och du måste vara medveten om det om du vill undvika onödig stress. Internet gjorde information global och lättillgänglig.

De kan nu också enkelt använda den Bitcoin för att köpa varor och snabbt skicka den till vänner eller familj utomlands om det behövs. ICON visar redan tecken på snabb och stabil utveckling i världen: OmiseGO tillåter alla på sitt nätverk att hantera finansiella transaktioner (lönelistor, B2B, överföringar, betalningar etc.) Det här är en perfekt nybörjarbok. Dessa plattformar erbjuder censurresistenta vägar för medborgare i länder som Venezuela att köpa in krypto- och fiatvalutor som är mycket mer stabila än deras lokala valutor. Nya utvecklingar och tillkännagivanden, om en cryptocurrency har ett stort samhälle, kan en enkel tillkännagivande eller ny funktion orsaka en enorm köpbeteende som ökar myntpriset. Vi fann att BlockMint-representanterna var både kunniga och tålmodiga med frågor.

Det är enkelt att registrera sig för ett Coinbase-konto, men du måste ange någon form av identifiering. Det sista du behöver innan du är ute genom dörren är en plats att lagra dem. Robinhood är mobil först och har nyligen lagt till en webbversion, så det är bäst för människor som är bekväma att hantera pengar från sin telefon eller surfplatta. Att inte bli ett offer för cryptocurrency stöld bör vara din högsta prioritet. För andra plattformar måste du överföra BTC direkt. Om de tvingas jämna kritik mot Bitcoin i sin nuvarande form, är långsamma transaktionshastigheter bland de främsta utmaningarna. Transaktioner som görs med ett bankkonto kan ta 4-5 dagar att bearbeta på Coinbase, men rekommenderas vanligtvis för första gången investerare.

Fiat till Crypto-utbyten hjälper dig att köpa Cryptocurrencies i utbyte mot Fiat-pengar.

Explosiv tillväxt: Facebook-mynt kan "tredubbla" kryptobrukare

En av de viktigaste funktionerna som Kraken tillhandahåller att andra utbyten inte är förmågan att gå för kort för vissa kryptokurser. Det finns en anledning till att det tog så snabbt, tänk på det stora värdet som det gav in. Investor A och invester B vill båda köpa 10 000 dollar i Bitcoin och det aktuella Bitcoin-priset är kr5 000. Stora förmögenheter har gjorts. Säkra din ekonomiska framtid!, använd ett träningskonto innan du går live och se till att hålla analysteknikerna till ett minimum för att de ska vara effektiva. LN är en Layer 2-skalningslösning för Bitcoin, vilket betyder att transaktioner inte går igenom huvudkedjan utan genom sidkedjor. När den har fyllts tar du sedan vinsten och rullar över den till ett nytt köp på, säger, 1100.

Jag rekommenderar att du håller minst 50% av din portfölj i säkra mynt som Bitcoin, Ethereum, Monero och, min nya favorit, Icon. Prenumerera på vårt nyhetsbrev, tD Ameritrade är inte tillgängligt över hela världen. Vidare har Coinbase 98 procent av kundvalutorna offline för att skydda dem från skadliga hackare. För att göra detta kommer många eller alla produkter som visas här från våra partners. Virtuella valutor som eterum och krusning, som används mer för företagslösningar, blir populära. Just nu, att investera i cryptocurrency erbjuder mer potentiell belöning än någon annan investeringsmöjlighet, att ignorera Cryptocurrency för ytterligare ett år skulle vara katastrofalt... Jag tror verkligen att detta är den finansiella revolutionen.