30 Bästa Sätten Att Tjäna Pengar Hemifrån 2020

Trim är en av mina nyfundna besattheter. Michelle @ Making Sense of Cents tjänade över 159 000 dollar i sin senaste publicerade rapport! Du kommer att tjäna poäng (SB) för varje uppgift som genomförs på Swagbucks. Även om detta sätt kanske är lättare sagt än gjort, är det fortfarande möjligt oavsett. Från konst till handgjorda föremål och anpassningsbara produkter kan du ganska mycket sälja vad som helst här. Din betalning kommer att baseras på kvaliteten på dina recensioner. Det här kontot har den högsta avkastningen som vi har sett och det är superlätt att kvalificera sig. Det är viktigt att detta inte är ett pyramidschema (de är olagliga) eftersom det finns ett slutmål som innebär att en kund köper en produkt eller tjänst av värde.

Om du spenderar ett stort belopp på kort varje månad och har ett bra kreditbetyg, kan du överväga att ansöka om kreditkort med bra bonuspoäng eller cashback-erbjudanden.

Detta är ett mer tekniskt sätt att tjäna pengar online än de flesta andra strategier som ges. Och dessa behöver inte nödvändigtvis vara du i en "pratande huvud" -video. Därför är det viktigt att välja din målgrupp och domännamn baserat på lönsamma branscher som du förstår. Kinesisk spion som "infiltrerade" hong kong, taiwan, brister till australien, säger rapporten. Detta tar bara några minuter. Och det kan läras från alla gemensamma rum i ditt hus. Airbnb täcker också alla bokningar med 1 miljon dollar i skyddsförsäkring - bara i händelse av en olycka. Jag skrev ett inlägg med detaljer om hur jag tjänade 493 dollar på några veckor och tjänade pengar på Ebay. För att diversifiera ytterligare kan du också köpa skivor av internationella företag.

SwapStyle - Spara pengar genom att låna eller köpa begagnade designerkläder på Swapstyle. Det är där du (och dina bin) kommer in! Gå igenom Craigslist eller Upwork och hitta datainmatning och administrativa jobb för dig själv. Klicka här för att lära dig hur du startar din egen idrottsföretag. Om du älskar att resa och hitta dig själv slumpmässigt söker flygförsäljning eller surfa på Lonely Planet, varför inte tänka ut en nisch för dig själv som privat resebyrå? Har en bil som bara sitter tomgång mest av tiden? Quirky - Quirky är en cool produktlicens- och uppfinningsmarknad där du kan dela dina idéer och produkter och tjäna en inkomstandel på allt som säljer. Tro det eller inte, vissa bloggare tjänar över 100.

Jobben är deltid, heltid och kontrakt så att du kan hitta det perfekta jobbet för dig. Du måste sätta i arbetet och hustle. Om du har mycket erfaren erfarenhet kan detta vara ditt drömjobb - en möjlighet att tjäna pengar online och hemma och göra exakt vad du kanske gör på jobbet. Det finns två grundläggande sätt som du kan tjäna pengar online genom att bygga programvaruprodukter.

Hyr ut ditt hem.

Hyresfastighetsintäkter

Till exempel kommer Rakuten (tidigare känd som Ebates) att ge dig 10 när du registrerar dig hos dem. Du kan spela videospel på plattformar som Twitch och till och med YouTube för att sakta samla en publik, erbjuda prenumerationsförmåner och få tips från dem som vill stödja dig för att fortsätta strömmen. Om du hade 10 000 dedikerade följare skulle du tjäna 10.

När du har godkänts publicerar du länkar till deras produkter och du får en provision för varje försäljning.

Google AdSense: Ställ in dina egna nischwebbplatser

Att arbeta hemifrån har många fördelar: Istället för att bara sälja din egen tid bygger du ett företag som kan skala och växa utöver de timmar du måste sälja varje dag. Dessutom har du möjligheten att utbetala direkt till ett gratis Visa-debetkort som tillhandahålls av företaget; det betyder att du kan arbeta ett par timmar och sedan använda dessa medel samma dag, om det behövs.

Det är också värt att registrera dig med CV Library, en gratis tjänst som matchar ditt CV med lämpliga deltidsjobb och karriärmöjligheter. Du bör sträva efter ytterligare hustles för att tjäna ännu mer pengar. Med de distributionskanaler som finns tillgängliga idag kan du faktiskt nå fler kunder än någonsin. Jag har skrivit en fullständig guide för att starta din egen frilansverksamhet, men här är en snabblista för att komma igång: Börja med denna 18-stegs checklista för att bli en lokal företagskonsult från Karyn Greenstreet och använd sedan min guide för att skapa en effektiv kall e-post för att övertyga dem att anställa dig. Denna exklusiva testgemenskap betalar kr3 per undersökning men registreringen är begränsad och endast av ansökan. Kolla faktiskt ut Learn4Good och Remote. Komma igång, deras begränsning är 3 förfrågningar per sekund, och det var mer än tillräckligt för min nya strategi. Sammantaget föredrar jag eToro med över 8 miljoner användare över hela världen.

20; Ekollon skulle sedan avsätta 80 cent för att investera.

Hitta Frilansskunder Och Sälj Dina Tjänster

Du kan döda hundben eftersom (1) sällskapsdjursprodukter är en industri på 65 miljarder dollar och (2) din konkurrens blir smal. Jag hoppas att detta hjälper dig att hitta något snart. Överväg att sälja på Ebay, Craigslist och Facebook. 07 per ord för att översätta dokument och bildtexter till ett annat språk.

Amazon FBA - FBA är "uppfyllande av Amazon" och är Amazons unika sätt att samla in sitt lager från enskilda säljare som du och jag. De kan behöva göra något specifikt, som att kontrollera badrummet eller göra en avkastning. Det finns inte heller någon årlig avgift med det här kortet, varför jag har haft en i över 10 år. Hyr ditt utrymme under tider med hög efterfrågan, till exempel under stora konferenser och konserter. Du kan hitta massor av jobbannonser från företag och individer som behöver skriva, korrekturläsa och redigera tjänster på Contena, vilket gör detta till en hög efterfrågan möjlighet att tjäna pengar online. Liveops är ett "moln" callcenterföretag som anställer deltidskunder för kundtjänst på distans till fältsamtal hemifrån.

Det tar bort viss integritet, men du får betalt för det. MobileXpression - Installera den här appen så kommer du att kunna vinna priser varje vecka. Bitcoin profit test and review - scam or not? Inga fler ekonomiska stress och räkningar som fortsätter att höja sig, nu är det din tur att ta din bit av pajen och bli nästa Bitcoin-miljonär. Jag tänker på att sänka utgifterna som en omedelbar löneförhöjning. Du bör ha en nischpublikbas som är lojal mot din blogg eller varumärke. Att hålla en webbplats kräver tid och ansträngning, även om det inte är svårt, vilket innebär att små företag är villiga att betala någon annan för att se till att deras webbplats förblir i toppform.

Innan du springer och börjar skriva, måste du dock kontrollera det med små bokstäverna på var och en av dessa webbplatser.

Ange Onlinetävlingar För Företagsnamn Och Sloganer

Kan du höra hushållsljud eller känner du att du befinner dig i en egen värld? Många företag - inklusive Google - betalar dig för att installera sina appar. För en generation eller två sedan köpte alla städprodukter av stort märke i butiken.

Nå ut till lokala småföretag som frågar om de vill utöka sin kundbas via Facebook-annonser. Oavsett om du äger en blogg eller inte, kan du tjäna pengar genom att skriva online. QuickRewards erbjuder PayPal-betalningar inom 72 timmar, plus flera presentkortalternativ som belöningar. Den här bokföringen kommer att bana väg för att minska onödiga utgifter och pumpa upp din sparprocent. Kolla in denna intervju med flera fitnessblogsägare som lever på nätet från MonetizePros.

Du kan också gå till marknadsplatser som eBay och Craigslist för att sälja dina saker. I det här fallet bör du veta hur du kommer att få pengar in på din app och inte förvänta dig att tjäna mycket pengar under ditt första år. Börja prioritera din skuld så att du vet vilka du ska fokusera på. Hur det fungerar, det finns också en social aspekt. Du måste ha en god mängd uthållighet när du bedriver freelance att skriva spelningar.

Tjäna Pengar Som Ett Forskningsämne

Åtminstone en del högskola är ett krav för att bli en avlägsen handledare. Att hyra ut dem kan vara ett bra alternativ! Det är sättet att tjäna pengar medan du sover.

Här är ett inlägg jag skrev om min Udemy-kurslansering. Utvalda fotokredit: Tänk på dessa fem steg till att starta en Etsy-butik, från Handmadeology. Ljudbokbranschen blomstrar, men bara 5% av böckerna görs någonsin till ljudformat. Och det fantastiska är att alla som är 18 år eller äldre kan gå med! Dessa gör det möjligt för advokater att i förväg bestämma hur en jury sannolikt ska se omständigheterna kring ett visst fall och att göra justeringar för den verkliga rättegången. Men lite vet människor att det finns ett sätt att tjäna pengar hemifrån, det vill säga tjäna pengar på shopping.

Försök att hitta ditt arbetsutrymme i ett lugnt, till och med avskilt område i huset. Mer om Ibotta här. Och de flesta vill hellre betala någon annan för att hantera ett angrepp än att ta itu med det själva. Med Amazon Kindle-butiken kan vem som helst publicera en e-bok och tjäna pengar. Håll dig bara inloggad när du gör en sökning. Appen Achievement låter dig tjäna poäng som kan lösas in för kontanter eller Amazon-presentkort. Men om du planerar att sälja gourmetmat måste du ringa din lokala hälsoavdelning och ta reda på reglerna i ditt område.

Kontanterna kommer att träffa ditt Ibotta-konto inom 48 timmar och du kan dra ut det med PayPal, Venmo eller byta ut presentkort.

Bli En Kurir

Så här kan du komma igång. I själva verket kan det vara ett bra sätt att hålla kostnaderna låga, särskilt om dina kunder älskar dig och behöver att du tar hand om dem. ”Sedan dess har jag tjänat en hel del mer på författar royalties - inget livsstilsförändring åt dig, men ett ganska fantastiskt sätt att bygga både auktoritet i din nisch och tjäna passiva inkomster på vägen. Teespring - Med Teespring skapar du dina egna unika t-shirtdesigner och marknadsför dem sedan till relevanta målgrupper och tjänar spridningen mellan ditt inköpspris och kostnaden att producera.

I den här lektionen lär du dig att starta en blogg på WordPress.

FlexJobs kommer med en liten, platt månadsavgift - inte en procentandel - men i gengäld vet de vet om alla jobbmöjligheter för att se till att de är av hög kvalitet. Följ bara med dessa snabba steg: Om du tar betalt per timme kan du straffa dig själv för att du är en snabb arbetare. Dessa typer av möjligheter kommer generellt att betala mindre än de platser som letar efter handledare med ESL eller lärarerfarenhet eller med examen i engelska eller utbildning. Anledningen till att det fungerade för mig är för att jag älskade att studera det. Det är viktigt att ha kunskap om de olika sociala medieplattformarna, och du kommer att behöva stora organisatoriska och kommunikationsfärdigheter. Dagens teknik har gjort det möjligt för människor att tjäna pengar hemifrån även på deltid (och heltid). Idag kan du bestämma dig för att bli frilansförfattare och, om du har tur, få ett uppdrag samma dag.

AffÄrsverksamhet

Med andra ord, använd InboxDollars Search för dina dagliga sökningar, och du kan tjäna ett litet men inte obetydligt belopp varje månad. Du kan använda ditt befintliga sociala nätverk för att nå ut till personer som du redan känner eller är kopplade till på Twitter eller Facebook. Esty är en annan bra webbplats att sälja föremål på, mestadels handgjorda hantverk. Hur får jag en flickvän? Du får betalt provision för nya registreringar (vanligtvis cirka kr20). Ta dig lite tid att fokusera och ta reda på ditt samtal. Du måste ha skrivfärdigheter för att få skrivuppdrag från dina kunder.

Rynker du när du ser grammatiska misstag? Utforskar du resewebbplatser som Expedia i din fritid? Jordbrukarnas marknader blir snabbt de bästa platserna för människor som vill äta färska, hälsosamma livsmedel. Bitcoin era-appgranskning, dessa annonser skriker helt enkelt en bluff. Och du fortsätter att få betalt oavsett om du fortsätter att bygga den passiva inkomstströmmen eller om du slutar.

Faktum är att investeringar i båda kan bidra till att diversifiera din portfölj ytterligare så att du kan dyka längre in i investeringsspelet.

Bli en Pro-spelare

Det är ett jobb som du kan göra när som helst och de betalar dig via PayPal två gånger i månaden. Känn dig också fri att ringa in om jag missade din favorit-app för delningsekonomi - jag strävar efter att hålla den här resursen så uppdaterad som möjligt. Dessutom kommer det att bli mycket lättare för dig att följa dig och spåra dina framsteg. Oavsett vilken typ av frilansning du gör, hålla reda på hur mycket du arbetar så att du vet om du debiterar för mycket eller för lite. Kunniga husägare har utnyttjat sitt lediga utrymme, och de tjänar pengar genom att erbjuda resenärer en unik upplevelse i en varm och vänlig miljö. Så här fungerar det: Allt du behöver göra för att komma igång är att registrera dig med ett e-postkonto eller ett socialt mediekonto.

Men fler platser tycker att det är kostnadseffektivt att lägga ut detta till personer som arbetar hemma.

Kolla in platser som 99Designs eller Dribbble för designers, Cloudpeeps för marknadsförare och SEO-proffs och TopTal, Crew eller Gigster för programutvecklare på hög nivå. Som namnet antyder är peer-to-peer-utlåning det finansiella systemet som låter dig låna ut pengar direkt till låntagarna. Webbplatsen annonserar att de betalar dig kr5 till kr10, beroende på längden på testversionen (vanligtvis cirka 35 minuter). Du kan få betalt två dagar tidigare när du öppnar ett Netspend® Visa®-förbetalt kort. I slutet av dagen kommer allt att bestämma vad dina mål är och hur mycket du vill automatisera dina inkomster. Kom ihåg att även om du undviker att betala hyra på en butiksfront måste du fortfarande lagra ditt lager någonstans. Lita dock inte bara på vänner och familj.

Tjäna pengar genom att hyra dem på Sparkplug.

Sälj Din Gamla Smartphone Och Andra Tekniska Varor

Innan jag går längre har dessa webbplatser inte många författare så det finns konkurrens. Mobil investering och finansiell portal, denna typ av beställning är omedelbar och placeras till det aktuella marknadsvärdet. Det kostar ingenting att registrera sig, och du tjänar kr10- kr15 för varje webbplats du rapporterar om. Är det flexibilitet som du vill eller behovet av att generera en bra inkomst hemifrån?

Nätverksmarknadsföring

Det finns ett antal organisationer, inklusive American College of Sports Medicine och American Council on Exercise som erbjuder certifieringsprogram för personlig träning som kommer att täcka anatomi, kinesiologi, träningstekniker och mer. Då handlar det bara om att använda en webbplats som buffert för att schemalägga inlägg på lämpliga plattformar under hela veckan eller månaden. Prenumerera på The Side Hustle Show (länk till Apple Podcasts, men finns överallt). Vad kan du göra? Medan stabiliteten i heltidsanställningen kan göra att de flesta kan sova bra på natten, ger det inte dina kreativa juice att söka efter nya inkomstproducerande strategier.

En av min fru vänner kände att hon var hemma med sina två pojkar var jättebra, men hon missade att ha ett konstnärligt utlopp. Efter några minuter med att svara på frågor och titta på ett par självstudievideoer om hur webbplatsen fungerar, fick jag kr5 till mitt konto. Klicka här för att registrera dig för Ebates. Jag visar dig allt du behöver göra för att starta en framgångsrik blogg för pengar! Tänk på dessa möjligheter:

Sälj Ditt Konstverk

Det är ett av de äldsta och mest beprövade sätten att tjäna pengar - köpa lågt, sälja högt. Allt som krävs är tre steg, även om du kommer att behöva ta med din bil till ett av deras centra för inspektion. Om du inte gillar att prata i telefon kan du registrera dig för att få betalt för att svara på professionella frågor på JustAnswer.

Mer än 7000 presentkort tilldelas varje dag! Har du erfarenhet som andra inte gör? Du kan göra allt från design, grafik, marknadsföring och webbprogrammeringsjobb från webbplatser som: Enkel men effektiv intern länkrapportering: Bli en konsult Kanske var du en expert på ditt område eller arbetade i en verkställande position och nu stannar du hemma.

Det finns en ny app som heter Paribus - en 100% GRATIS app - ett verktyg som får dina pengar tillbaka för dina online-köp.

PayNearMe, det bekväma sättet att betala med kontanter

Om du letar efter enkla onlinejobb är captcha-inlägg ett bättre alternativ för dig. Du installerar bara ett enkelt tillägg till din webbläsare och när du gör en sökning kan det finnas några sponsrade resultat tillsammans med din vanliga sökning. Du kan faktiskt tjäna pengar online genom att titta på videoklipp online. Men vad händer om du kan få betalt för att titta på videor? Juldekorationer, kransar eller dekorationer. Du behöver inte ha en examen i journalistik för att tjäna pengar online som reporter eller kolumnist idag. Anta att du uppfyller alla begränsningar ovan. Apple, google pull-optioner handel appar efter australiska regulatorn visar bedrägerier. När du har laddat ner och använt appen tjänar du poäng.