Hur man tjänar pengar med POD-webbplatser

Din royaltybetalningsgrad kommer att vara mellan 30 och 60 procent för varje foto du säljer. När det gäller mer eklektiska föremål som smycken, stift, syna skapelser eller andra hantverksartiklar, är svaret vanligtvis ganska dåligt eftersom du inte hade en tillräckligt stor publik för att få den sorts försäljning du ville ha. Det enklaste sättet att skriva ut din konst på konkreta produkter, är att använda en tryck-på-begäran eller släppa frakttjänsten. Vissa är mycket selektiva i de verk de marknadsför medan andra låter någon lägga upp listor. Du behöver inte leta efter nischsajter eller ändra hur du skapar din konst - allt är tillgängligt för alla via sociala medier.

 • Är det okej med att du fortfarande har arbetet till salu på din webbplats och kommer att få det om det säljer?
 • Du kan göra detta genom att besöka deras FAQ-sida eller bara genom att bläddra i deras onlinebutik och se vad som för närvarande är till salu.
 • Du kan ladda upp upp till 10 bilder samtidigt för en snabb och enkel process.
 • Naturligtvis gör du det, och här är ett annat urval av hundteckningar som säljer just nu.
 • Har du någonsin undrat hur det skulle vara att ha din konst på ett bokomslag?
 • De har stort värde för pengarna och tränar mycket billigare än att betala för alla separata bitar själv.
 • Jag marknadsför i allmänhet bara saker som jag har läst eller använt själv, så att jag ärligt kan garantera att det finns värde i det.

Lärningsmöjligheter på högskolanivå är konkurrenskraftiga, men förbiser inte gästartistprogrammen. Jag älskar att få remisser och det hjälper verkligen men det är bara en del av verksamheten. Det är en mycket populär gemenskapsbeloppkonstnär. Ta dig tid att hämta hashtags och du är på väg till fler följare på nolltid. Hautelook, för att fråga om personlig identifierbar information som Bonnier har samlat in om dig, eller om andra sätt att korrigera faktiska fel i den informationen, skicka oss ett e-postmeddelande till privacy @ bonniercorp. Hur skapar du produkter för dina konstverk som kommer att tjäna pengar? Jag tror att den viktigaste takeaway här är att POD kan vara bra för att börja, men du bör också överväga ytterligare sätt att sälja dina konstverk framåt.

Sälj din konst med en plan: Naturligtvis kan din blogg också vara en del av din portfölj för att driva publiken till en enda kanal. Lyckligtvis, när världen har förändrats, har möjligheterna för konstnärer att tjäna pengar på sin kreativitet också expanderat. Dyk in dessa ytterligare resurser för att bli expert:

Dessa kan ta valfri form - videohandledning, e-böcker, steg-för-steg-guider med bilder, etc. Allt du behöver göra är att ladda upp en bild av din konst och driva trafik till listan. Ännu bättre om du har en attraktiv nisch som astrofotografering, kalligrafi eller gatufotografering. För att inte tala, Artplode låter dig hålla ALLA intäkter. Vi tenderar att föreställa oss konstnärens väntebord på en restaurang när vi tänker på sidostyr. Du kan sälja original eller utskrifter och användarrättigheter samt ha dina mönster tryckta på t-shirts, muggar, kuddar och mer.

Detta öppnar dörren för fans som kanske inte kan nå priset för en originalbit, så att du kan diversifiera vilken typ av samlare du lockar.

Skriv En Blogg

Jag erbjuder bara original i upp till 24 timmar för bud. När du gör det kommer du att kunna tjäna 50% för en anpassad licens för dina foton. Det fungerar inte om du blir självförtroende efter bara några få träffar. Jag fick ett gott liv att göra det. Allt handlar om att få mer engagerade följare. Detta drivs främst av webbplatser på marknaden, som gör det möjligt för internationella konstnärer att sälja sin konst. Webbplatsen är full av kreativt innehåll som talkshows, resesändare och konstströmmar. 18 arbeta hemifrån som skapar kontanter, men tänk om du hade något du lärde och spelade in bara en gång, och människor över hela världen kunde betala för att titta på det var som helst, när som helst? Du måste ha sålt minst 100 för att få din betalning.

 • Det detaljhandelspris som du anger måste subtrahera baspriset för att se vilken typ av vinst du kommer att göra på varje design.
 • ”Bli inte distraherad av kritik.
 • Hittills har vi diskuterat hur att vara en konstnär kan tjäna pengar genom att använda Internet.
 • Om du har för avsikt att dra nytta av den potentialen och tjäna pengar på att sälja din konst, måste du investera i att lära dig marknadsföring.
 • Du kan också sälja på Facebook Marketplace, som vanligtvis är lokal försäljning.
 • Det var på samma sätt som halmen som bröt kamelerna tillbaka.
 • ”Jag använder en app för att skriva ut och leverera.

Sömnadsmönster

Du kan göra olika typer av konst så länge den har en signaturstil som dina publik kan känna igen. Det bästa sättet att investera 100 kr, de är i akut behov av tusentals lärare. Lär ut/coacha grupper eller individer i verkligheten eller via webben. Innan du dyker upp för att koppla ihop med gallerier, förstår det troligt att de kommer att sälja ditt arbete på provision. Om du är en abstrakt konstnär tävlar du om en bit av alla köpare som faktiskt kommer att köpa abstrakt konst i år. Om du måste leta efter arbete vill du förmodligen hitta något konstrelaterat, så att även om du inte verkligen arbetar med din egen konst, kan du fortfarande vara i en konstnärlig miljö och du får chansen att blanda med andra artister. Vissa kan tyckas uppenbara för dig, och andra kanske du redan gör, men jag hoppas att du kan få åtminstone en ny idé för att skapa en extra inkomstkälla från din konst. Pond5 erbjuder 50% royalty.

Säljer vektordesigner på Sellfy

Med 12M + månadsvis sidvisningar, 1. Bygg ett spel eller en applikation som ska säljas med befintlig kod med öppen källkod eller oupphovsrätt som grund för en ny produkt. När internet växer och underlättar, kan konstnärer enkelt tjäna pengar genom att sälja sina konst, teckningar och målningar online. Du behöver inte lösa alla dessa tre områden i samma produkt. Så snart hon såg målningen meddelade hon mig att hon köpte den. Var uppmärksam på dessa 7 bitcoin-bedrägerier 2020, har de inte åtminstone en VP-marknadsföring eller någon annan inte så högt upp? Känn dig inte dåligt med att inte vara i alla nätverk, det finns bara en av er trots allt, och tiden måste fokuseras på dina kärnverksamheter.

Dessa små donationer kan lägga till en hel del över tiden. Patreon-bara tutorials, videor, livestreams, en personlig chatt eller helt enkelt ditt tack. Ju fler människor som besöker din webbplats, desto mer försäljning kommer du sannolikt att göra. Om du vill nå en större publik är listning av konstverk på konstmarknader och gallerier online ett populärt sätt att sälja konst online. Detta tjänsteerbjudande:

Acceptera Donationer

Artnet är en extremt populär webbplats eftersom den har 25 miljoner användare årligen. Fca försenar publicering av policyförklaring och slutliga regler för cfd: er och cfd-liknande alternativ. Har du inte en kandidatexamen i konst, multimedia eller grafisk design? Frågan om miljoner dollar.

Nästan alla typer av konstverk går hit, som skulpturer, smycken och målningar. Återförsäljare använder denna taktik framgångsrikt med sina butiksfönster. 00 för att nå en viss mängd av din publik. Det är verkligen två separata frågor.

Postnavigering

Men det gör det inte lättare att hantera och det gör det inte rätt. Andra regelbundna bidragsgivare håller mellan 25 och 50 procent av sin försäljning. Det är viktigt att testa varje alternativ för att säkerställa att du får den konstnärliga mångsidigheten och flexibiliteten du behöver. I själva verket behöver du inte spendera några pengar på att visa höljet på ditt konstverk. Egentligen är den första frågan du ska ställa "Vem säljer jag till? "

Du kan vara den mest begåvade konstnären någonsin, men om du inte kan få din konst framför rätt köpare, på rätt plats - och vid rätt tidpunkt - kommer någon annan att fånga dessa köpare.

Ritar Du Konst, Hittar Du De Bästa Webbplatserna För Att Sälja Konst Online?

Du kan bli en 'Maker' och sälja dina egna produkter utan medlemskap eller noteringsavgift och interagera direkt och enkelt med köpare. Var ständigt framför dina följares ögon med underbara foton och övertygande berättelser. Om en kund köper dessa utskrifter eller produkter hanterar POD-webbplatserna tillverkningen och orderuppfyllelsen. För att kunna övervägas för ett av dessa utrymmen måste du först delta i en av deras konstshower. Professionella fotografier som beskärs exakt och färgbalansen är korrekt kommer att öka värdet på din konst och öka oddsen för att landa en försäljning. Skärpan och livligheten i ett bra fotografi av hög kvalitet kan göra underverk för ditt publik engagemang.

Tack vare internet ger det dig den bästa möjliga plattformen att sälja dina konstverk för några allvarliga pengar, och i många fall är dessa platser gratis eller billiga att använda. Byggare ger dig makt att göra detta själv. Lyckligtvis har du många andra alternativ att välja mellan, inklusive att bygga en mycket flexibel och anpassningsbar WordPress-webbplats med Bluehost. Om du går vidare till Saatchi Art officiella webbplats och klickar på "Art School" -avsnittet, kommer du att kunna hitta alla fina detaljer om frakt, bildupplösning och en informativ guide om hur du ska prissätta dina konstverk. För mer användbara tips, läs hur du växer din kreativa verksamhet på Instagram. Red wing-programvara, vi betalade den ursprungliga insättningen på $ 250 och tillät bot att göra sin sak, och till vår stora överraskning gjorde vi nära $ 270 i vinst bara drygt 11 timmar. Men vad jag har är erfarenhet av mina kunders önskemål, behov eller gillar. Innehållsmarknadsföring är en marknadsföringsstrategi som innebär att skapa innehåll via text, video, ljud och bilder som delas online.

Men du kan ha insikt i designtrender och konstbranschen som gör läsarna intresserade av vad du har att säga. Dessa webbplatser producerar också dina konstprodukter åt dig när människor beställer dem, så du behöver aldrig oroa dig för att sälja ditt lager. Här är bara några av de saker som säljs: Gallerier kan exponera ditt arbete för nya målgrupper och ha tillgång till resurser och proffs för att hjälpa till att marknadsföra, hantera och skicka konstverk. Detta är inte ett betalt godkännande så mycket som en anknuten länk, men jag tror att Bluehost är ganska krångelfritt, och enligt min mening den bästa blandningen av: Du kan ha den bästa webbplatsen någonsin och vara på alla ovanstående konstplattformar, men det kommer fortfarande att behöva dig lära dig allt du kan om konstmarknadsföring i och för sig själv. Att investera i marknadsföringskurser och tutorials maximerar din vinst och påskyndar tillväxten av ditt företag. Icke-vinstdrivande gallerier visar vanligtvis ung, edgier och banbrytande arbete.

Enligt Bandcamp har fans betalat artister kr5.

Ändå tjänar vissa människor tusentals dollar som säljer avatarer för spelet.

Vi är Ledsna!

Dessutom har de också mycket starka kontakter till företag och fastighetsbolag. Nackdelar En enkel guide kommer inte att kosta betydande belopp - särskilt om konkurrensen är hård. Som en populär konstbutik online hjälper Displate Marketplace tusentals oberoende konstnärer som du, säljer deras konst online eller startar framgångsrika konstföretag hemifrån - så det är svårt för oss att fastställa eventuella nackdelar med att sälja din konst online med Displate.

Ju mer bandbredd du har, desto fler besökare kan din webbplats ta. Varför inte hitta ett sätt att driva dig själv professionellt, ha kul och tjäna pengar samtidigt? Och vissa metoder, som digitala nedladdningar eller tryck på begäran, är otroligt skalbara för en passiv inkomst. Läs mer om försäljning på Shopify. Vad dessa framgångsrika annonsmaterial antingen inte påpekar (eller så har du inte uppmärksammat) är hur lång tid det tog dem att komma till toppen och hur hårt de arbetade och marknadsförde sitt varumärke för att uppnå dessa fantastiska resultat. Du kan nå mig via e-post (infoga e-post) eller telefon (infoga telefon).

Om du tycker om mina bloggar och får inspiration från innehållet jag lägger ut där, kan du överväga att bli en beskyddare av Messy Ever After på Patreon.

Det är helt enkelt inte sant.

Läs dem. De tre största faktorerna jag letar efter:

Innehållsmarknadsföring leder vanligtvis inte till direktförsäljning, utan syftet är att bygga varumärkeskännedom och förtroende för företaget. Sälj din konst på Instagram. Det bästa stället att börja är att visa upp ditt arbete på dina sociala medier. Men om du på något sätt kan lära dig att se ditt arbete som en gåva som är tänkt att delas oavsett hinder du står inför, kan det vara ett extraordinärt och uppfyllande karriärval. Den ena är online och den andra är offline. Detta kommer svårare för vissa än andra.

Displate

Tusentals av dem misslyckas just nu. Du kommer att kunna komponera ett galleri med allt ditt arbete. Skapa underhållande ljud/radio/podcast-show och sälja produkter och annonsera/sponsras genom showen. Ställ in din konst i närmaste fönster, och kom ihåg att knacka på telefonskärmen för att fokusera! Boken är verkligen motsvarigheten till Writers Market, om du kanske känner till samma referensbok som professionella författare använder. De erbjuder dig både gratis såväl som premiumkonto för att sälja dina konst och relaterade produkter. Om du har färdigheterna, varför inte dela dem med världen?

Sälj konst online med WordPress

Eller så kan du skapa en e-postlista med konstfans och marknadsföra din sida till dem genom ett digitalt nyhetsbrev. Nu när du är "i kunskap" är det bästa du kan göra att börja idag och ändra ditt tankesätt för att fokusera på körning. Glöm inte att registrera dig för mitt gratis veckovis nyhetsbrev. Nu när du har dina mål och en varumärkesstrategi, låt oss ta ett ögonblick att prata om vikten av de bilder du delar online. ◾ Du är nästan garanterad att sälja dina konstverk, eftersom mer än två tredjedelar av konstnärer på Displate framgångsrikt har sålt sina konstverk från vår butik! Dessa är inte de enda typerna av videor.

 • Du börjar vanligtvis lågt och ju mer efterfrågan dina artiklar är, priserna går upp.
 • Om du gör vad alla andra gör och du inte gör det perfekt, finns det inte mycket chans att bli märkt.

Låt Oss Ansluta!

För tips om hur du skapar en känsla av brådskande, kolla in det här inlägget med utskrifter med begränsad upplaga 2020 beroende på konst. Både konst (den fancy grejer) och enkel illustration kan tjäna pengar online i stort sett på två sätt: Detta är ett steg du bör ta i alla fall om du drömmer om att gå djupare in i konstbranschen och inte bara sälja dina verk. Är du redo att skapa en anpassad t-shirt? Det finns två viktiga övergripande punkter du behöver veta om att bygga ett framgångsrikt konstföretag genom marknadsföring. Köpare kunde ha köpt ett stycke från dig om de bara fick möjlighet!

En blogg som får mycket trafik kan bli en lönsam affärsverksamhet (detta kräver hårt arbete och engagemang), genom annonser, affiliate-länkar och sponsorer. Men som jag har nämnt flera gånger redan, ansträngning = resultat. Säljare får 20% provision. Inte alla konstnärer kan lista konstverk på dessa webbplatser. Du kan också publicera din portfölj av mönster. Det här är en hemlighet inom konstmarknadsföring - de flesta köper konstnären och inte konstverket. För en liten månadsavgift får du allt du behöver för att sälja din konst online.

Skön Konst

För många frilansare kan det känns som ett lopp till botten. Människor loggar in vid olika tidpunkter, i olika längder. Naturligtvis inför en stor förändring av alla system nya utmaningar, och detta är inget undantag.

FÅ PREMIUMTILLGång

Vissa, som konstfokuserade marknadsplatser, tillgodoser specifika målgrupper för konstköp. Återförsäljare använder denna taktik framgångsrikt med sina butiksfönster. Här är bara några exempel: Kalla det vad du vill. Konstmarknaden är dock mycket mer komplicerad jämfört med andra branscher. Varje strävan du kan lägga mer tid och hjärta på kommer att ha större potential att frodas på lång sikt. Inget annat utrymme får ge dig den typen av synlighet eller frihet att experimentera och publicera ditt arbete. Crypto rekenmachine, webbplatsen har redan blivit exponerad som en bli rik snabb scam av ScamCryptorobots. Du kan också skapa en Patreon så att dina fans kan stödja dig med en liten donation varje månad.

Det finns en hel marknad för det. Oavsett om du är en kolkonstnär eller en grafisk formgivare, finns det alltid en ivrig student som vill lära sig online. En verklighet i modernt liv för alla arbetande konstnärer är diversifiering.

Försök att förbereda måltidet med kr5 Meal Plan, en veckostjänst för måltider som kan förenkla din måltidsplanering utöver tron ​​för bara kr5 per månad och gratis de första 14 dagarna.

Ställ in en butik på Etsy - en av de största internationella plattformarna för att sälja konst och hantverk. Passiv inkomst är pengar som tjänas regelbundet som kräver liten ansträngning att underhålla. Det finns inga årsavgifter. Webbplatsen låter dig ställa in dina egna priser för allt arbete du laddar upp och betalar i början av varje månad via ett Paypal-konto. Tänk på att Etsy tillåter dig att skapa dina egna priser, men Etsy har också avgifter för sina listor, annonser och så vidare. Att lära andra är ett bra sätt att tjäna extra inkomst. Bara för att du såg en annan artists produkt klara sig, betyder det inte att skapa något liknande eller värre identiskt, kommer att betyda framgång för dig. Att be dina följare stödja vad du gör genom att pantsätta ett litet belopp varje månad kan hjälpa dig att skapa en konsekvent och passiv inkomst.

Med DeviantArt kan du sälja tryck och stockbilder.

Det verkade säkrare att fortsätta arbeta isolerat tills jag kände att jag var på mitt bästa men det skulle vara ett achilleshäl sätt för mig att spela liten.

Använd Tidigare Historik För Att Projicera Framtida Försäljning.

Om du regelbundet publicerar intressanta blogginlägg, är det mer benägna att folk länkar från sina webbplatser till din, twittrar om dig och sprider i allmänhet ordet att du skriver bra innehåll. Detta är inte bara ett prisvärt sätt att komma igång med att sälja din konst online, utan dina supportrar kommer också att älska att ha chansen att köpa konst som de faktiskt kan använda i sitt dagliga liv. Så, vad är POD-webbplatser och hur kan de användas för att generera passiv inkomst? Det finns tre utmärkta webbplatsplattformar som är perfekta för artister: Du kommer antagligen hitta åtminstone flera tävlingar eller program som du kan delta i och vinna kontanter eller andra priser, och chansen att visa ditt arbete.