Hur Man Blir En Självgjord Miljonär Utan Pengar

Det här är bara 5 av de många ”hemligheterna” som avslöjats från mer än 120 miljonärintervjuer jag har genomfört. Om du inte vinner lotteriet, har en rik farbror eller är extremt lycklig finns det ingen snabb väg att bli miljonär. De blir olika från vad du någonsin skulle kunna skapa på egen hand. Anteckningar, vi visar också hur du kan mina De goda nyheterna är att det är väldigt enkelt att komma igång med Zcash gruvdrift. Du kan kalla det din "F *** IT" -fond. Så för att uppgradera dina kunskaper och kunskaper och bli miljonär måste du anmäla dig till en eller två varje månad. Roligt som det låter är ett av de praktiska sätten att tjäna en miljon dollar på ett år från början att spela lotteriet.

 • Du kommer att bli så hårt engagerad att att dra tillbaka verkar löjligt.
 • Men jag gjorde min forskning och var jag villig att sätta mina bollar på linjen för att försöka tjäna lite pengar.
 • Var är det roliga i det?
 • Och sedan vara den beskedna miljonären intill.
 • Det är faktiskt ganska enkelt.
 • Öva regelbundet på att fantasera.

Hon talade sanningen med mig ständigt, även när jag inte ville höra den. Framgång och rikedom handlar inte bara om pengar. Läs fler och fler böcker. Det är bättre att starta något på sidan och använda dina inkomster från ditt dagjobb för att finansiera det och växa det. Det tar pengar, tid, disciplin och lite tur. Lär dig allt om att hantera pengar och hantera siffror. Det är en integrerad del av att sänka dina totala levnadskostnader. Snart kommer du att göra papper, bara veta att det inte kommer lätt och det kommer inte att hända över en natt.

Vill du veta hur man blir miljonär?

Pengar Kan Göra Dig Obekväm

Med detta sagt förstås naturligtvis att en del av din kraft kommer att ligga i din fysiska skönhet. Anslut med plånböcker och växlar, glöm inte den obefintliga VD för ett falskt företag och hans team av utvecklare och analytiker. Utveckla ett 90-dagarssystem för att mäta framsteg/framtida stimulering. Du har drömt om att bli miljonär många gånger i ditt liv. När du väl har fått en bra plan är den viktigaste delen att hålla sig till planen och hålla fast vid den under lång tid. Det beror på att de tar de skrämmande stegen för att fortsätta gå vidare. Det tar också tid och tålamod. Som sådan, om du letar efter ett praktiskt sätt att lagligen tjäna en miljon dollar på ett år från början, är ett av dina alternativ att släppa musik. Flödet kommer genom att inte tänka på det.

När målet är klart sätter du ett monetärt värde på det målet och tidsramen. Det är ett bra sätt att leva. Här är några av de saker du kommer att lära dig i den här artikeln: Detta skapar en stark arbetsetik och ger större resultat. Det är här där den klassificeringen kommer att hjälpa.

Var behöver du svänga?

Du kan leva som den här miljardären: Så här gör du

Lite visste vi några år senare, vårt nettovärde växte till över 900 000 dollar! Liksom aktier är det en annan form av aktieinvesteringar. Om du vill ändra ditt tankesätt kan du kolla in min kostnadsfria utbildning på 45 minuter som heter Kickstart Your Productivity, där jag kommer att lära dig flera vetenskapliga styrda regler jag litar på för att bli en kraftkraft för produktivitet. Till exempel hjälpte jag min college flickvän att öppna ett kreditkort, som hon brukade räcka upp sin egen kreditkortsskuld. Din största pengar att göra tillgång är du. Effektiv ui och ux, avgiften för Diversified Income Portfolio är 0. Är du beredd att misslyckas och lära av dina misstag?

Återigen tänkte vi ALDRIG hur vi skulle bli miljonär med 30, men hennes strategi hjälpte oss att spara över 950 000 dollar inom 8 år. Efter det kunde jag inte tro att jag kunde tjäna över 10 000 dollar under min högsta intjänningsmånad - jag lovar er att jag inte hade någon erfarenhet alls! När du köper fastigheter som en investering (i motsats till en plats för dig själv att bo), köper du fastigheter för någon annan (hyresgäster) att använda i utbyte mot hyra. Han skrev just en bok, Everyday Millionaires, som är baserad på omfattande forskning och en studie av över 10 000 miljonärer i U. Dessa pengar att göra idéer inkluderar: Allt började med frilansning och du kan använda den här kursen för att följa stegen jag tog för att bli frilansare utan erfarenhet och tjäna min första inkomst online.

Grattis!

Framgång!

Ju tidigare du börjar, desto mer tid och möjligheter måste du tjäna, spara och investera. Bitcoin trading boot camp storbritannien, men om 1 BTC-utgång är betalningsbeloppet är 3 BTC-ingången onödig, eftersom plånboken bara kunde ha använt de två BTC-ingångarna och betalat lägre gruvavgift för att göra det. Du vill verkligen värdera saker som kommer att göra den största skillnaden i ditt liv. Det borde inte överraska att världen av företag och finans är hem för många mycket rika människor.

En ekonomisk plan är faktiskt en process för att avgöra hur du har råd att uppnå dina affärsmål och mål.

Den genomsnittliga startlönen för kandidater i datavetenskapsexamen beräknas vara cirka kr61.000, näst för tekniker. Han handlar om körning och uppmuntrar slipning 24/7/365. Även om att sätta ekonomiska mål kan tyckas vara en skrämmande uppgift, men om man har tankens vilja och tydlighet, är det ganska enkelt.

Så om du är en storinvesterare och du ser mot att äga en affärsportfölj inom olje- och gasindustrin, ett företag som kan hämta dig minst en miljon amerikanska dollar på ett år, är ett av dina alternativ att starta en råoljeföretag. Som ni ser finns det en tydlig Ivy League-skillnad med fem av de åtta Iviesna som gör topp tio. Att hålla sig till sparplanen (för att uppnå ekonomiska mål) är inte en enkel resa. För att nå dina mål är det ibland ännu viktigare att undvika vissa saker än att göra en specifik åtgärd. Därför är det viktigt att du lär dig att investera. Oddsen för att tjäna en miljard dollar från ditt företag är särskilt lågt. Detta tar år av hårt arbete. Om du inte når det önskade målet måste du justera din process.

Hur Man Slutar Spendera Pengar (på Onödiga Saker)

Ytterligare andra tar lyxsemester till exotiska platser. hur du sparar en miljon kr genom pensionering på en fem-siffrig lön. Alternativa produkter till robinhood crypto, med användning av denna programvara kan du handla och utföra uppgiften på vägen med komfort och bekvämlighet. Med mycket små tillgångar bör vi ta fler risker. Det är babystegen där! Du kan bara se vad som är relevant och meningsfullt för dig. Det ögonblicket kommer när de hjälper sina barn att läxa. Även om många människor vill sluta lära sig när de har tagit examen, är det en investering som lönar sig att fortsätta investera i kunskap! Ofta, ju mer du betalar desto bättre eftersom du tar förhållandet mycket mer allvarligt.

Det är därför jag sa framifrån, om du inte nått dina mål ännu, är det inte ditt fel. Vi har finansiella planerare, bloggar för personlig ekonomi, TV, böcker och till och med gratis finansiella verktyg som hjälper dig att bygga upp och spåra din rikedom. Om det var enkelt skulle alla göra det. 27 procent (baserat på priserna på konsumentvaror). Istället för att utlösa hjärnan i ditt tidigare jag och beroende, vill du utlösa hjärnan till ditt önskade jag eller karaktär.

En miljonärs nettovärde kanske inte är för dig, men tankesättet och livsstilen kan vara det.

Vägen Till En Miljon Dollar

Vi vet inte vad som händer bakom Instagram-skottet, eller hur? Och nej, de är inte samma sak. Att starta ett riskkapitalföretag är ännu ett praktiskt sätt på vilket en förhoppningsfull företagare lagligen kan tjäna en miljon amerikanska dollar på ett år från början. I huvudsak kan du faktiskt projicera för att tjäna en miljon dollar inom en tolvmånadersperiod genom att investera i råvarans framtida marknad; det är ett säkert sätt att tjäna en miljon dollar på ett år. Om du inte uppfyller din budget under en månad, ge inte upp hela ansträngningen precis så. Cryptocurrency trading bots 101: passivt växa din portfölj, den beskrivna Crypto Resurgence Pro är ett online-finansiellt investeringssystem som gör det möjligt för sina kunder att tjäna faktiska pengar på handel i kryptovalutor samtidigt som de ger sina registrerade användare enorma intäkter. Det vi pratar om här är nettovärdet. Arden sa att kreativitet är viktigare än erfarenhet. Oavsett om du har ett par tenners reservdelar eller kanske ett par tusen, tänk några riktigt seriösa tankar på vad du ska göra med det.

Om du inte tillämpar det du lär dig så tappar du och slösar bort din tid. Endast 20% av din energi ska användas för att göra ditt verkliga arbete. Vad du kan göra bra kan någon annan kämpa med. Om du ska bli miljonär måste du börja agera som en nu. Kvinnor som studerar två STEM-ämnen kunde se deras löner öka med mer än en tredjedel! Har du vad som krävs för att bli miljonär? Dessutom kan en Oxbridge-utbildning göra en avsevärd förbättring av din rikedom och kan höja din startlön med i genomsnitt 7 600 kr(9 821 USD). Hur tar man ut pengar från binäroptionsmäklare? Välj betalningsfordon:. Det betyder att du kanske kan sälja ditt företag en dag och tjäna mer pengar än du bara skulle jobba för någon annan.

Med skuld drar du dig ständigt ur ett hål i stället växer du dina pengar. Här kan du verkligen börja bygga din rikedom. Budgettering är det bästa för att komma runt den osäkerhet som finansiella planer alltid utgör. Men du kan utnyttja detta till din fördel. Titta runt och ta reda på det. Det finns otaliga webbplatser och böcker som hjälper dig att förstå grunderna i personlig ekonomi.

Bygg Din Rikedomskapande Maskin

Det är en fråga om prioritering. Social handel - ny metod för handel med binära optioner. Varje beslut du fattar kräver viljestyrka och disciplin. Det är bäst att inte göra ensam.

Många av oss har fått negativa meddelanden om pengar (och vår makt att få det) medan vi växer upp och växer in i vuxen ålder.

Det Hemliga Ordet Som Kan Göra Dig Bli Rik

Om du inte använder din ISA-ersättning under ett visst år förlorar du den möjligheten. Som alltid är den kloka Lewis Walker, en ekonomisk planerings- och investeringsstrateg vid Capital Insight Group i Peachtree Corners, Ga. Öva på egenskaperna med tålamod, uthållighet, hårt arbete, uppoffring och mod för att sätta dig själv i bästa position för framgång. The cundrum of crypto press, detta är en 5-delad träningsserie som endast är tillgänglig för dem som registrerar sig för live-briefing. “Who Wants To be a Millionaire” var en hit-TV-tv-show, en frågesporttävling med ett topppris på 1 miljon dollar. Var vänner med kända människor. De flesta av miljonärer arbetade 45 till 55 timmar i veckan.

Du tar sällan det på allvar.

Eftersom han faktiskt inte har tid att bara spela in och ladda upp videor, eller skriva på sin blogg dagligen, dokumenterar han bara sin resa. Ge icke-invasiv medicinsk vård som läkare som fokuserar på att behandla en mängd olika tillstånd som är relaterade till patientens inre organ. Bitcoin future-granskning: scam or legit - läs innan granskning av handeln. Rubriker delar hur Mark Zuckerberg skapade Facebook på en dag och blev snart miljonär. Följaktligen, när du tänker på ditt mål, får du också idéer om vad du behöver göra, realistiskt, för att uppnå det målet. Så frågan är, hur kommer du dit? Du kommer att njuta av resan mycket mer och ha en mycket högre chans för framgång.

Jag insåg att jag hatade alla mina jobb eftersom de inte tjänade något syfte i livet.

Det Finns Fyra Bevisade Drivrutiner För

Solpanelen är helt enkelt en enhet som hjälper till att konvertera solljus till elektrisk energi och lagrar det för användning. Universitetet du går på kan ha en enorm inverkan på hur ditt liv visar sig. Encyclopedia of smart contract attacks and vulnerabilities, de har distribuerat blockchainstödda "lokala valutor" för att jämföra handeln med samhällen och stimulera ekonomisk aktivitet. Ville jag ge mina pengar till en skola som Harvard, där jag hade examen från - eller ge dem för att stödja hemlösa barn som bor i Santa Barbara där jag bor?

När allt kommer omkring handlar det om att tjäna mer, spendera mindre och spara och/eller investera skillnaden. Miljonärer skulle aldrig göra det. Enkelt uttryckt är Commodity Futures ett avtal om att köpa en viss vara till ett visst pris och sedan sälja varan till ett avtalat pris inom ett avtalat datum i framtiden. Att arbeta mot en tidslinje är avgörande för produktiviteten. De förklarade hur man blev miljonär. Miljonärer hade en "gå till helvete-fond", tillräckligt med rikedom för att gå utan att arbeta i tio år eller mer. Du bestämmer om du kommer att göra de uppoffringar som krävs för att gå vidare.

Efter att ha analyserat sin livsstil och utgifter bestämde de sig för att de - och deras två barn - kunde leva på 24 000 dollar per år. Bästa aktiehandelsplattform 2020: onlinemäklare värda , först och främst ska du inte investera i aktier (eller andra investeringar) om du har någon hög ränteskuld och du bör bli av med den först. Vad var dina viktiga vinster? Du behöver livsstilen, inte pengarna. Den typiska självgjorda miljonären är mer benägna att vara aggressiv med sin karriär, men mycket mer konservativ med sin investeringsportfölj. När du var ung fokuserade du på vad dina vänner tyckte om dig.

Toppbetalande Teknikjobb

Varför skulle 1 000 000 dollar komma över mig när jag föddes fattig? Se dock till att du har en smart plan för att betala för din utbildning innan du befinner dig i en hög av studielånskuld efter examen. Det är en gammal hatt för mig. Var försiktig med att ta på dig skulder, särskilt med tillgångar som kommer att avskrivas, till exempel fordon. De behöver också livförsäkring!

Nancy börjar investera 10 dollar per dag vid 18 års ålder. Sedan lägger du pengarna i lågprisindexfonder och tjänade aktiemarknadens årliga genomsnittliga avkastning på 9%. Den enda nackdelen som jag ser i denna bok är att försöka räkna med en genomsnittlig avkastning på 10% på aktiemarknaden.

 • Kolla in ett snabbt sätt att tjäna extra kr250 gratis pengar bara genom att öppna ett nytt konto med Chase Checking, du måste börja någonstans!
 • — Framgångsrika företagare bygger inte enbart miljoner eller miljarder dollar företag.
 • En hjälplös person är en som hävdar att han inte kan göra en viss sak eftersom han saknar en viss skicklighet medan en icke hjälplös person är den som lär sig en saknad färdighet när han upptäcker att han behöver det på vägen.
 • Idag handlar det om uppmärksamhet.

Hitta Sätt Att Spara Pengar (och öka Din Sparprocent)

Om du är revisor betyder det att bli certifierad revisor eller CPA. Men du kan också vinna en miljon dollar eller mer genom att få ett tekniskt jobb med en sexsiffrig lön och investera en bra del av din inkomst. Gör en sak du har varit för rädd för att prova och bara göra det. Det är pengar du avsätter eller öronmärker möjligheter som kan hjälpa dig att öka din inkomst eller främja din karriär. Inte nämnandet, desto fler risker har du också råd! Ju mer detaljerad vision i ditt sinne, desto mer trovärdigt kommer det att vara för dig. I dessa arrangemang kan du bara leva livsstilen för de rika och berömda så länge du är gift med personen och håller upp ditt slut på köpet (t.ex. )Men till slut lägger de långt under sina medel.

25- kr4 per timme. Till exempel ett av de alternativ du har när det gäller att investera i oljeindustrin är försäljningen av råolja. Läs berättelserna om framgångsrika företagare för att se inte bara fördelarna med att starta ditt eget företag, utan också hur du skapar, bygger och driver en så att den är framgångsrik och håller. Jag träffade nyligen en person som hjälpte mig att fokusera mycket mer direkt på min relation med mina barn. Robinson tror att många 70-åringar kan uppnå sina pensionsmål - och generell lycka - på mindre pengar. Skillnaden mellan de som lyckas och de som misslyckas är ofta helt enkelt att de framgångsrika bara fortsatte att försöka. Det har sitt ursprung i knapphet.

Tack och lov kan du nu lära dig mest allt gratis tack vare internet. Dessutom vet många miljonärer att njuta av livet också. Jag var ganska dödad som barn måste jag erkänna. ”Det är en fancy fras som bara betyder” inte lägg alla dina ägg i en korg. Om jag tar sex år gånger det genomsnittliga kr15.000 = kr90.000.

Håll Dig Motiverad Varje Dag.

Om du känner att du inte har tid till något, vidta åtgärder genom att prioritera din tid och ge plats för den ena saken. Var 90: e dag, när du granskar dina framsteg, kan du öka ditt förtroende, eftersom förtroende kommer från att se dig själv lyckas. Förutom yrkesområdena ovan kan du också hitta stora betalande jobb inom ett brett spektrum av andra sektorer. Det kommer alltid att finnas saker som människor behöver och de behöver att de ska göras bra. Men om du ska få ett jobb med en av de högsta lönerna, behöver du också marknadsförbara färdigheter och referenser. Både min mentala och fysiska hälsa var viktigare än det här jobbet, så jag insåg så småningom att den här miljön bara inte var rätt passform för mig. Men här är mina förslag för de som vill samla in rikedom snabbt. Men är ditt mål verkligen realistiskt och möjligt att uppnå?

Att öppna en nöjespark är ännu ett praktiskt sätt att tjäna en miljon dollar på ett år från början.

Men om du letar efter en mer lukrativ livsstil så finns det många möjligheter också för dig. Det finns aldrig en nebulous plan för en miljon. Vi har föreslagit några "snabba" sätt att bli miljonär i slutet för dem som bara inte kan vänta. Bygg en mångfaldig portfölj, och du kan rimligen förvänta dig att tjäna 8 till 10 procent årligen på dina investeringar på lång sikt. Vad kan du vara fokuserad på, det skulle vara mycket mer värt tid? Och du kommer att fylla ett behov på marknaden som bara ditt företag kan. Mät allt. Jämför forex-demokonton, Även om demokonton försöker replikera verkliga marknader fungerar de i en simulerad marknadsmiljö. Branschen har anställt ”tillväxtmillionär sedan länge.

Du kan agera rik eller faktiskt bli rik.

Geologisk ingenjör - kr98K

Annars skulle det ta längre tid att göra dina första miljoner än du tror. Börja med vad du än kan, lev under dina medel och låt dina pengar växa. Kolla in dessa investeringsstrategier för nybörjare för att komma igång på rätt väg.

Naturgasindustrin har varit en stor arbetsgivare för massor av människor runt om i världen och kommer att fortsätta att vara en industri där flera miljonärer fortsätter att växa fram. Det är fonder som investerar i kommersiella fastigheter, inklusive detaljhandel och kontorslokaler, och stora lägenhetskomplex. Följ denna plan tills skulden är borta. Om du var hängiven och arbetade hårt nog kanske du kan bli miljonär på 2 eller 3 år. Det kanske inte är möjligt var du befinner dig just nu, men det kan bli din verklighet snart nog.

Jag medger att det är lättare när du är yngre och har färre ansvar.
 • (8) Det finns fler sätt än att gnida en lurvig koala.
 • Du behöver ofta rätt idé på rätt tid och på rätt plats.
 • Jag vet, det fruktade B-ordet.

Förknippas Med Miljonärer.

Inflation är ett odjur. Du kommer att inse att det faktiskt är mycket mer tillfredsställande att ge än att få. Bitcoin storm review: legit or scam? live-resultat avslöjade!, kontrollera mapparna Spam eller Promotions eller registrera dig med en annan e-postadress. Om du bestämmer dig för att detta inte är för dig, avbryt helt enkelt det utan några frågor. På tal om Starbucks, har du försökt att tjäna gratis presentkort med Swagbucks? Först vet du styrkorna som är unika för dig, eller åtminstone var du kan lägga till unikt värde.

Bidra till utvecklingen av säker, effektiv och miljömässigt hållbar gruvdrift eller underjordisk byggverksamhet.

Vad är ett personligt lån? Hur får du en?

Naturligtvis, ju mer du tilldelar dina investeringar, desto snabbare kommer du sannolikt att uppnå miljonärstatus. Oavsett tidtabeller för ditt jobb och så länge du får en anständig lön är svaren "Hur man gör miljoner" och "Hur man är miljonär" faktiskt ganska enkla. Förutom din make hjälper det också om du har andra i ditt läger.

Sedan vaknar vi upp en dag för att hitta att vi är 70, undrar var all den tiden - och pengar - har gått. Men du kan inte önska att det ska hända. Du kommer att uttrycka större uppskattning. Sedan var plattformen tillgänglig för alla andra, oavsett om de är studenter och var i världen de är. Till slut förlorade hon alla sina pengar och alla dessa fastighetsinvesteringar. Om du reser buff, försök att resa under lågsäsong. Du förstår, jag hade för många saker som arbetade mot mig.

Du kanske måste arbeta lite hårdare och investera mer aggressivt, men det är aldrig för sent att börja! Hennes budgetstrategi är mycket enkel och effektiv, men den svåraste delen är att vara motiverad. Jag var en gång en dålig högskolestudent, så bara genom att landa ett jobb med någon jämn lön fick jag mig att bli rik. Dessa högt betalande jobb kan dock kräva en förändring av landskapet, eftersom de flesta finns i det bankande hjärtat av global finans, New York City. Det finns massor av människor som lagligen har kunnat tjäna en miljon US dollar och högre inom ett år från att investera i olika affärsportföljer och även med andra juridiska medel. Välj ett företag som tillhandahåller vad folk verkligen behöver och vara beredda att försöka göra dina produkter och tjänster antingen de bästa, mest priseffektiva eller unika.

Vad Investerar I Fastigheter?

Som ett resultat investerade jag 3 000 i en dotcom-aktie som heter Vertical Integration Systems (VCSY) som förvandlades till kr200 000 inom flera månader. 6 webbplatser för att hjälpa dig tjäna pengar som frilansöversättare, flitto är en betrodd webbplats. Endast ett spel, att till exempel öppna en McDonald's-restaurang kan kosta dig upp till 2 dollar. Detta är känt som skuldsnöbollsmetoden och du kan använda denna gratis kalkylator för att göra matematiken lätt. Förbeställ min nya bok, Everyday Millionaires: Det är viktigt att säga att bortsett från din musikaliska förmåga och Midas-beröring från din musikproducent, skulle du fortfarande behöva en massa tur för att generera över en miljon dollar på ett år efter att du släppte ditt musikalbum. Hogan utmanar och utrustar människor att ta kontroll över sina pengar och nå sina ekonomiska mål med hjälp av Chris Hogan Show, hans nationella TV-uppträdanden och liveevenemang över hela landet. Och inte för länge efter upptäckte jag något som heter "blogga" och bestämde mig för att prova, det är vad du läser just nu. Faktum är att din budget ska fungera som din grund för att samla de miljoner du vill ha. Kolla in Storbritanniens största ballers för mer inspiration om hur man kan tjäna pengar!

Om du vill få dina pengar raka, särskilt att lära sig att säga "nej" (även när det är svårt) är ett absolut måste. Stegen är enkla att följa. Bestäm i förväg hur utgifterna måste göras. Förutom att undvika skuld kan du investera tidigt hjälpa dig att bli miljonär. Ytterligare en annan som jag har visat sig vara oerhört fördelaktig för mig har varit karriärcoaching. Det finns videor och kurser på alla färdigheter du kan tänka dig att lära dig. Det är inte så att vi gjorde ett misstag som betyder något.

Lagra

Det kan inte vara transaktionellt. Om en motocrossrytare tappar fokus när du försöker en backflip över ett 100 fot smutshopp, kan de dö. Gränslös nyfikenhet - Framgångsrika företagare förstår att de inte vet allt. Jämför oss med medelålders vuxna med två barn, en inteckning och åldrande föräldrar att ta hand om. De 20 bästa (och riktiga) jobb hemifrån, airBNB är en webbplats som låter dig hyra ut ditt hem till andra människor som kanske bara vill besöka där du bor. Feroldi fortsatte med att skriva att om du har ”en 401 (k) eller 403 (b) genom arbete, då alla pengar du bidrar till kontot kan växa skatte-uppskjuten, vilket gör att dina pengar till föreningen snabbare.

Det skulle resultera i en ökning med 32 procent i betalningar - kr845 per månad för varje person eller kr1.690 för paret. Nästa år och därefter varje år kommer du att få kr5 ränta på huvudstolen på kr100. En del av det var tur. Du vill sätta mål kring de värden du strävar efter att ha. När den första skulden har återbetalats, ta hela beloppet som du betalade på den första skulden och lägg till den till minsta betalning av nästa skuld för att påskynda utbetalningen. Men lita på mig när jag säger att tack vare inflationen kommer dina skuldbetalningar att verka obetydliga fem år efteråt.