3Commas, Bitcoin System auto trading

Bots ger dig till och med möjlighet att göra flera affärer samtidigt. I Starter Edition ingår en kopia av GunBot Lite, samt tre alger att välja mellan. Du behöver bara spendera några minuter för att aktivera livehandel på ditt konto och stoppa handelssessionen. Med BTC-robotar kan du handla antingen manuellt eller automatiskt. Vad är Bitcoin Trader?

På SFOX fungerar vår Polar Bear-algoritm som en dold isbergsorder som är speciellt utformad för att ligga ett steg före handelbottar som kan dra dig djupare in i en börs orderbok.

Du skulle då handla på olika valutapar. Innan du öppnar ett nytt Bitcoin Billionaire-konto finns det ett fönster som låter användare bekräfta om de kan använda den automatiska handelsplattformen i sitt hemland. Och efter vår erfarenhet av programvaran kan vi säga att alla som investerar med Bitcoin Trader kommer att göra en betydande vinst. Detta är en funktion som simulerar funktionen för live handel; det kan användas av nybörjare för att studera hur en live trading session fungerar utan att använda riktiga pengar. Om någon bestämmelse i detta avtal ska anses vara ogiltig eller inte kan verkställas, ska återstoden av detta avtal förbli i full kraft och verkan. Precis som med de andra robotarna som beskrivs här har ogräsrobotar utformats för att göra vinnande affärer medan du sover. Crypto gruvbehållare, om du är ett familjekontor eller institution som söker exponering för bitcoin i samma format som en aktie, erbjuder Hut 8 det bästa alternativet. Gör inga teorier om det, i teorin; det finns ett oändligt antal enkla rörliga medelvärden. Tredjeparts mjukvaruprodukter eller moduler som tillhandahålls av licensgivaren, om sådana finns, får endast användas med programvaran och kan vara föremål för ditt godkännande av villkor som tillhandahålls av sådana tredje parter.

För att se hur deras instrumentpanel ser ut kan du ställa in ett konto med din e-post och ett lösenord gratis. Alternativteori: hur man handlar alternativ för handel, 50), men på grund av premien handlas den till $ 1. Goxs automatiska handelsbot, som har kallats "Willy", algoritmisk handel får en dålig rap. Du kan kompensera antalet perioder högre för att ge beståndet ett lite mer vridningsrum.

Det finns inga maximala gränser. Denna funktion som gör att botten kan agera snabbt efter de förändrade marknadsförhållandena gör botten speciell. Diagrammen började se ut som nedan, och det var inget jag kunde göra för att förhindra att detta skulle hända. Även om det är sant att vissa bitcoin-robotar har överdrivna vittnesmål och löften, betyder det inte nödvändigtvis att de är en bedrägeri. Även om du inte har tillräckligt med kunskap eller om du saknar tidigare erfarenhet, kommer sådana kryptobots att hjälpa dig att uppnå dina investeringsmål. Företagen bakom robotarna brukar hand i hand med dessa mäklare för att säkerställa att allt går smidigt.

  • Dessa kan vara skadliga eftersom internetuppkopplingen ibland är dålig vilket kan leda till att en beställning går förlorad.
  • Fördelar med handel med Bitcoin Circuit?
  • Handelsalternativen är vanligtvis för restriktiva och icke-lönsamma.

Fördelar med handel med Bitcoin Circuit?

Om du behöver hjälp med att ansluta ditt utbytarkonto till deras plattform, eller ta reda på hur du använder något av verktygen, bör du kunna hitta all information du behöver. De företag som listas i granskningsavsnittet ger dig komplicerade detaljer om hur de driver sin verksamhet. Helt enkelt det bästa stället att köpa digitala valutor, vi kan bekräfta att denna robot kan göra en utbetalning på $ 250 till $ 1 miljon på ett år. Allt det kräver är ett Bitmex- eller Deribit-konto, Bitcoin (de föreslår minst. Kylegawley, gå aldrig in i en investering med ögonbindel. )1K Daily Profit skickar ett e-postmeddelande till dig. Du kommer att märka att aktien hade en fin intradagskörning från kr424 upp till kr428. BTC eller Bust, skaparen av Crackin 'Kraken-botten som finns på Cryptotrader, pekar på en uppsättning algoritmer i ett bibliotek med tekniska analysalgoritmer kända som TA-Lib, tillsammans med anpassade indikatorer utvecklade av botförfattaren.

Metoden föreslogs för att göra transaktioner snabbare och minska behovet av mellanhänder i transaktioner.

Zignaly

Under flyktiga tider kan dock dessa arbitrage-möjligheter vara större och därför relativt lättare att fånga - vi erbjuder faktiskt en Twitter-bot för det enda syftet att spåra de större bitcoin-arbitrage-möjligheterna. Vi fick ett e-postmeddelande på mindre än tre minuter om att våra kontouppgifter har verifierats och att vi kunde fortsätta att göra en insättning. Insättningar och uttag bör också behandlas inom 24 timmar och bör inte medföra några avgifter. Bots kan programmeras för att vara prediktiva eller reaktiva, eller en kombination av båda, med hjälp av dessa kombinerade algoritmer, sade det, förklarar: 5 BTC för användning. Men innan vi börjar med det här är en uppdelning av kriterierna som vi använde för att komma med den presenterade listan. En punkt att notera, jag körde dessa resultat mot en aktie åt gången.

Är Bitcoin Loophole en bluff?

De bästa investeringarna görs dock med pålitliga robotar för automatisk handel som fungerar. Botten är värd online vilket gör den tillgänglig alltid. Nedan är ett spel-för-spel för att använda ett rörligt medelvärde på ett intradagskarta. De använder handelsplattformar som MetaTrader4 och WebTrader för att stödja affärer. Kom ihåg att om handeln var så lätt skulle alla tjäna pengar överlämna knytnäve. Du kommer att göra lite dragkraft, men det är en mycket bättre användning av din tid att zonera in dig själv och hur du uppfattar marknaden.

I krypto består toppen av orderboken ofta av små mängder (<5 BTC), vilket innebär att någon som vill köpa eller sälja en medel till stor mängd BTC måste behöva gå djupare in i orderboken för att slutföra sin beställning. Vi har goda nyheter om utbetalningssystemet på Bitcoin Trader. I mexiko ger "green gold" både rikedom och våld, jag försöker inte nödvändigtvis dölja min ålder, men jag tycker att väl fuktig hud lämpar sig för ett mer ungdomligt utseende. Bristen på transparens är ovanligt för en så dyr tjänst så fortsätt på egen risk. Där har du det - vi kommer att göra vårt bästa för att uppdatera med pågående forskning om de senaste och fantastiska bitcoin tradingrobotarna. Det faktum att Cap. Alla dessa funktioner fungerar och utbetalningssystemet är snabbt och pålitligt.

Bitcoins har redan gjort det stort. Det är viktigt att notera att jag kände mig ganska bra efter all denna analys. Bitcoin kraschade. Snabba transaktioner - För att tjäna mer pengar på cryptocurrency-marknaden är det viktigt att användare har tillgång till ett system som utför mycket snabba transaktioner. Alltför många handlare har försökt använda det enkla rörliga genomsnittet för att förutsäga exakt försäljnings- och köppoäng i ett diagram. Det är helt gratis men kräver viss kunskap om dess kod eftersom det möjliggör personlig redigering genom Github.

Hur man handlar med en Bitcoin-robot

Club erbjuder sina användare tre handelsprogram: Användarvänligt gränssnitt. Det är möjligt att tjäna så mycket som kr5000 dagligen; Men det finns några saker att veta. Bortsett från detta ger 3Commas-botten alla funktioner som du kan se på en normal handelsbot som stoppförlust, ta vinst, automatisk handel etc. Emellertid kommer 3Commas-botten med en unik funktion som kallas släpförlust och efterföljande vinst. De nybörjare som använder automatiserade handelsbots gör dock inte misstag och lär sig därför inget nytt. Medlemmar har två alternativ: För att göra saken värre, medan ordern fylldes, kunde andra handlare driva ordningen och försena tiden det tog att utföra beställningen och öka begäran.

Den unika, one-of-a-kind tidsramen bitcoin är i kan visa sig vara den perfekta tiden att börja använda en automatiserad kryptohandelbot för att utnyttja nästa tjurmarknadscykel.

Fördelar och nackdelar med Bitcoin-robotar

Lägg märke till hur FSLR fortsatte lägre under dagen; inte kan slåss upp. Köp bara på breakout och sälj när aktien kryssar ner under prisåtgärden. Det finns många olika typer av bots där ute, och vissa kan dra fördel av marknadsrörelser för att skapa vinster automatiskt. Detta förklarar varför det är möjligt att tjäna pengar med denna robot i både stigande och fallande kryptopriser. Det bästa sättet att använda en 5-SMA är som en handelsutlösare i samband med en längre SMA-period. När du börjar skala löken tillbaka är det enkla rörliga genomsnittet allt annat än enkelt.

Behandling Och Frakttid

Det automatiserade handelsverktyget sägs ha en framgångsgrad på 99. My quest for get rich quick schemes fortsätter, här är vad jag har lärt mig hittills. Handelsrobotarna är programmerade att fungera så länge live-handlingsfunktionen är aktiverad. Många webbplatser för automatisk handel förbiser behovet av att ha ett avsnitt om demohandel.

Häri ligger den andra utmaningen att handla med försenande indikatorer på en volatil fråga. Det finns en offentlig nyckel och en privat nyckel som är kopplad till plånboken eller ditt cryptocurrency-konto. När du väljer en automatisk handelsbot, var uppmärksam på insättnings- och uttagskostnaderna och hur lång tid det tar för uttag att återspeglas på ditt bankkonto. Bitcoin-robotar är utvalda affärer som mäts av mäklare för att säkerställa att alla användare tjänar vinst. Dessa kombineras vanligtvis för att hitta köp och försäljning av signaler på marknaden, berättade BTC eller Bust CoinDesk. Webbplatsen erbjuder också mycket öppenhet, inklusive länkar till medgrundarnas profiler på sociala medier. Prenumerationer kommer i intervaller på 1 månad, 3 månader, 6 månader, 9 månader och 1 år, i pris från 39 krtill 89 krper månad.

Naturligtvis skulle vi inte förvänta oss att dess skapare kommer med det exakta antalet, eftersom det har blivit välkänt att det är extremt viktigt att hålla information som behandlar sina kunder konfidentiellt. Du bör dock tänka på att Gekko inte är en högfrekvent handelsbot och som sådan inte utför de så kallade arbitrage-handeln. Scammers är en nyfiken ras och de utvecklas med teknik och marknad. Dessutom kan arbitrage också användas i handlare som vill involvera futurekontrakt i sina handelsstrategier genom att dra nytta av alla skillnader som finns mellan ett futurekontrakt och dess underliggande tillgång genom att beakta terminskontrakt som handlas på olika olika börser. Vi identifierade de viktigaste syndarna som publicerar fel information online. Hög vinstfrekvens. Det är inte en alltför rik tjänst och har begränsad funktionalitet, men den är också enkelt och lätt att förstå.

Topp 15 Bitcoin-handelbottar från 2020

Om du går igenom veckor med handelsresultat som detta blir det svårt att utföra din handelsmetod felfritt, eftersom du känner dig slagen. En av de mer coola funktionerna är förmodligen förmågan att följa och kopiera någon annans handelsstil. Detta betyder inte att dess största konkurrenter inte följer noga. Handelsbots kan nu betraktas som mycket sofistikerade och har alla möjliga funktioner för din komfortnivå och behov. Hur fungerar Bitcoin Billionaire? Om du är van vid att använda en handelsplattform som MT4 eller MT5 tas förmågan att ställa in samtidig stoppförlust och ta vinstorder.

Tack och lov kan mitt team och jag hjälpa tusentals av våra läsare att förhindra det genom att granska och testa dessa handelsroboter för att känna till de som verkligen fungerar. Jag var en av dem, vi lärde oss om manuella handelsprocesser och hur man kan tjäna pengar på cryptocurrency marknaden. Du kommer inte att distribuera programvaran till någon person på fristående basis eller på original tillverkare av utrustningstillverkare (OEM). Bitcoin-robotar har mycket högre noggrannhet än människor, vilket innebär att de är mer benägna att vinna vinnande affärer och generera vinster på både stigande och fallande kryptomarknader. 5 mest pålitliga indikatorer för kryptohandel du bör använda i dina branscher. The bitcoin code, - Du kan inte tillämpa alternativet för automatisk uttag om du inte har en bitcoin-plånbok. Vi erbjöds flera betalningsalternativ, på insättningssidan kan en betalning göras med antingen ett debet- eller kreditkort. I slutet av vår granskning förstod vi varför så många användare tjänar så mycket som kr1 500 varje dag med Bitcoin Billionaire. Sedan HaaSOnline Automated Investment Software startades i januari 2020 av Stephen de Haas, har mjukvaran haft två stora revisioner och den tredje håller på att släppas i år.

Vi vet att det finns så många påståenden att Bitcoin trader har presenterats i media och att vissa kändisar har godkänt plattformen.

Tips För Nybörjare

För att illustrera denna punkt, kolla in detta diagrameksempel där jag skulle använda samma enkla rörliga genomsnittliga varaktighet, men jag skulle förskjuta ett av medelvärdena för att hoppa trenden. Vissa BTC-robotar har ett demokonto för att hjälpa handlare att bekanta sig med sina handelsplattformar innan livehandel. Money crashers, bitcoin är känt som ett "peer-to-peer elektroniskt kassasystem" eller "cryptocurrency". Vi fick en bekräftelsetekst som indikerade att vår ansökan om att öppna ett Bitcoin Loophole-konto var framgångsrik.

Låt oss gå igenom några kartexempel för att få en känsla för mina bedrägerier av storhet. Det är en tuff värld där ute, och ett alternativ att tjäna pengar på sidan låter bra. Användare samlar sina pengar så att robotarna har pengar att investera, sedan delar robotarna sina vinster med de människor som lägger sina pengar i första hand. Så det finns ingen gräns för antalet transaktioner per dag. Att lära sig hur man använder de bästa bitcoin-handelsbotarna för 2020 kommer inte att vara lätt och inte kommer direktinstitut att komma in direkt.

Det fanns inget fel, och vi hade en fantastisk live-handelsupplevelse.

Hur skiljer sig Bitcoin Trader från andra handelsroboter?

Det är säkert snabbt och exakt. Mer relaterade berättelser, det är rakt fram och enkelt att använda. Inget misslyckande från någon av parterna att utöva eller verkställa någon av sina rättigheter enligt detta avtal kommer att fungera som ett avstående från sådana rättigheter. Det är emellertid bättre för nya investerare att börja små och växa sina sparingar först innan de investerar enorma mängder pengar. Bland de kändisar som blivit kopplade till Bitcoin Trader är bland annat Elon Musk, Gordon Ramsay, Bill Gates och Peter Jones. Vi hoppas att vår erfarenhet under den här granskningen kan hjälpa våra användare att fatta bättre beslut. Detta innebär att de resultat du kommer att få i livehandel sannolikt kommer att variera med vad du får på demohandel. Men för kryptoindustrin verkar denna metod ha vunnit popularitet under de senaste två till tre åren.

Bitcoin-robotprestanda

Ett perfekt exempel på granskningen av denna programvara kan ses på webbplatsen Kryptoszene - (https: )Även om risken inte är så stor, men det betyder ändå att det finns en möjlighet att förlora alla dina investeringar. Nya användare kan registrera sig nedan. Eftersom de erbjuder så många olika typer av system finns det något för allt.

Läs mer om BTC Robot här!

För att genomföra marknadsföringsstrategierna innebär det att både köpa och sälja begränsningsorder nära den befintliga marknadsplatsen.

Har Andra Kryptokurser Valutahandelar?

Cryptocurrency är saken just nu och kommer att vara under överskådlig framtid. Acceptera över 1 725 altcoins nu för endast 0,50%, se även Hashcash och Proof-of-work-systemet och SHA2 och på Wikipedia. GoUrl BBPRESS - Lägg Bitcoin System forum till premiummedlemskap med Bitcoin / Altcoin-betalningar. När handeln hade digitaliserats var nästa steg praktiskt taget oundvikligt: Många dåliga recensioner som indikerar att det är riskabelt att investera med plattformen. På grund av dess automatiska kapacitetsfunktioner kommer du alltid att kunna dra fördel av de möjligheter som kommer över i handelsfältet. Om du vill börja handla snabbt, här är några snabba steg för att öppna ett konto med 1K Daily Profit. Ironiskt nog presterar de flesta inte bra när det gäller handel med låg volym. Vi anser att automatiserade handelsprocesser borde bli mer populära eftersom det är ett utmärkt sätt för upptagna människor att börja tjäna en passiv inkomst. Vi använde också funktionen för livehandel två gånger, och uttagssystemet, det fanns inga problem.

Vi har observerat att fler människor är intresserade av att lära sig om den automatiska processen med cryptocurrency trading. Du förstår inte hur det fungerar, naturligtvis har inte alla stora investerare i Bitcoin framgång. Följande bitrankingsrankor för bitcoin trading använde dessa komponenter som kriterier för att betygsätta och granska: Den enkla rörliga genomsnittliga formeln är det genomsnittliga slutpriset för en säkerhet under de senaste "x" perioderna.

En unik egenskap hos denna plattform är deras strategimarknad, där du kan köpa och sälja framgångsrika strategier. Vi skapade ett konto, testade funktionerna och gjorde en livehandel. CWE listas bara för att visa hur snabbt dessa bitcoin-handelsbots kan "slitna". Det här är passiva investeringar som bäst i en av världens stora snabbväxtsektorer! Dessa handelsrobotar har alla funktioner i en bitcoinrobot bara för att de har en extra funktion för fiathandel. Vi skickade e-postmeddelanden med frågor om Bitcoin Billionaire till administratörerna och fick detaljerade svar. 2 licenser, 2x gånger vinsten!

Bitcoin Känsliga För Vilda Gungor När Valar Blir ännu Större

Det föregående är dina enda och exklusiva åtgärder och licensgivarens enda ansvar för brott mot dessa garantier. Som det står idag är Signal en snygg produkt som har ett rent gränssnitt, liksom ett stabilt utvecklingsteam bakom sig. Det är till största delen molnbaserat vilket innebär att det inte kräver installation på en fysisk dator och kan ändras av användaren för gott och givande resultat. I huvudsak är en handelsbot ett program som interagerar direkt med ekonomiska utbyten (ofta med API: er för att få och tolka relevant information) och placerar köp eller sälj beställningar på dina vägnar beroende på tolkningen av marknadsdata. hur fungerar cloud mining bitcoin? Bitcoin-nätet har dock nyligen ökat till cirka 80 utsläpp den här veckan. Denna formel är också en viktig princip för teknik och matematiska studier. De företag vi granskar har hög säkerhetsnivå. Leta upp aktier som bryter kraftigt ut eller ner Välj två enkla rörliga genomsnitt för att tillämpa i diagrammet (ex. )Personalisering - samtidigt som du håller konstant koll på marknader över hela världen, kan du också programmera din bot för att leta efter nyckelindikatorer som du föredrar för via enkla att använda gränssnittsknappar.

Detta kan också vara bra för större handlare som vill sprida sina beställningar och minska risken att de kommer att påverka marknadspriset på ett symboliskt märkbart. Hemma jobb med en stabil inkomst (ingen telefon behövs), om du inte är bekant konverterar Transcription ljudfiler till text. Hur man tjänar pengar, vissa föreslår att du kan tjäna upp till 2 000 pund per år genom mystery shopping. För de som är osäkra på sina kunskaper erbjuder de också ”pappershandel” som simulerar de verkliga marknaderna men inte använder riktiga pengar. Nedan är ett intradagskarta över Sina Corporation (SINA) från den 24 juni 2020.

Det drivs också av ett kompetent team av programvaruingenjörer och entreprenörer som ser allvarligt med att ge varje användare en säker automatiserad plattform för handel med Bitcoins och andra cryptocurrencies.

På grund av volatiliteten hos bitcoin är det uppenbart att dina vinnare är mycket större än förlorarna. Denna programvara kan stämmas för handel med autopilot om du installerar rätt EA i programvaran! För dig som inte känner till förskjutna rörliga medelvärden är det ett sätt att flytta genomsnittet före eller efter prisåtgärden. Men de lär sig av dessa misstag och förbättrar sig själva genom erfarenheten. Du får ett nytt API och en hemlig kod. Det finns olika typer av plånböcker som mobil plånböcker, online plånbok, hårdvara plånböcker, en skrivbordsplånbok och en pappersplånbok. Vi beslutade att sätta in kr250, vilket är den lägsta insättning som accepteras av systemet. Botten erbjuder tre olika paket med det billigaste som kostar dig kr22 per månad och det dyraste paketet kostar kr75 per månad.

I konventionell mening innebär digitala betalningar digital överföring av medel från ett konto till ett annat.

Webbplatsnavigering

Investera de pengar du har råd att förlora - cryptocurrency-marknaden är oförutsägbar så det är bäst om du bara investerar pengar som du har råd att spela med. Dagshandel blogg, denna onlineinvestering för nybörjarkurs kombinerar det bästa av klassrumsteorin för att börja lära sig handel med den bästa realtidssimuleringen i realtid. 15 minuters forex scalping strategi, men om du handlar med låga float-aktier, vill du använda ett minuts diagram för att spåra prisrörelsen. Det sista du vill är att bli förvirrad när du försöker bedriva en framgångsrik handel. Se till att du avslutar handeln när kryptomarknaden saknar efter arbetstid.

Genomskinlighet

Detta är en annan anledning till att människor ifrågasätter "är Bitcoin Trader en bedrägeri? "Det tecken jag behövde för att dra i avtryckaren var om priset var över eller under det långsiktiga glidande medelvärdet. Efter gapet trängde beståndet kraftigt upp. Om du får ut något av denna artikel, gör inte samma misstag som jag gjorde med år av värdelös analys.

Men inte alla BTC-robotar och Arbitrage-system är desamma.

SFOX Edge

Kom ihåg att bakom handelsroboten finns en mäklare som är ansvarig för att underlätta transaktioner. Hur fungerar Bitcoin Loophole? Handelssystemet drivs av intelligenta robotar som arbetar med en avancerad algoritm för att skanna hela cryptocurrency marknaden för de bästa erbjudandena. Margin hade tagit över leonArdo-handelsboten och lagt till fler egna funktioner för att ge användarna en övergripande bättre cryptocurrency tradingbot. Klicka här för att prova den mest populära bitcoinroboten, Bitcoin Code, själv. Vi var imponerade av systemet och det var så öppet. Det här är installationen som du kommer att se i böcker och seminarier.

Så fungerar BATS Crypto-programvara

Användning av programvaran på ett större antal processorer eller instanser av Java Virtual Machines kommer att kräva betalning av en ytterligare licensavgift. Basplanen för botten startar från en engångsbetalning på kr89 nu. Gekko är en relativt enkel handel app att använda som innehåller ett gränssnitt och grundläggande strategier från början, vilket gör att du kan vara mer bekväm med användningen av bot.

Bitcoin automatiserad handelsprogramvara ger dig inte alltid fördelen. Hur man tjänar pengar som barn - 15 småkända sätt. Det finns ett antal rykten som cirkulerar runt på nätet som länkar olika kändisar till bitcoin systems. Läs vår Indepth Review av Zignaly här. Marknadsskapare är vanligtvis agnostiska för huruvida priset på en tillgång rör sig upp eller ner - de vill helt enkelt tjäna på spridningen mellan bud- och frågepriset.

Handledning

Dessutom (och detta är ett stort plus för denna handelsbot) kan programvaran utföra flera cryptocurrency-affärer samtidigt. En legitim bitcoinrobot kommer att tillhandahålla ett demohandelsverktyg, men det är inte oväntat att hitta några utan. Vi stöder denna ansträngning för att investera och tjäna pengar på cryptocurrency-marknaden genom att testa och kontrollera de bästa automatiserade handelsplattformarna för cryptocurrency.

Tona Den Primära Trenden Med Två Enkla Rörliga Medelvärden

På grund av detta är det inte tillgängligt i USA eftersom dessa två utbyten är förbjudna (vissa onlineanvändare föreslår att man använder ett VPN för att komma runt detta). För att bestämma den totala upplevelsen, gick vi ett steg längre och undersökte de extra funktionerna som varje plattform erbjuder och inkluderade strategierna från de olika företagen och anpassningsbara bots. På det här sättet kunde jag hoppa in i en handel före breakout eller lämna en vinnare precis innan den föll från klippan.

Att använda BTC Robot gör dig inte rik över natten, men det kan ge fina vinster utan att göra något!

Det var ett annat bevis på att Bitcoin Trader fungerar. Hur man tjänar pengar online: 26 riktiga sätt att tjäna pengar online. Om du letar efter en handelsrobot som ger stabila resultat kan Bitcoin Trader vara bara biljetten. Plattformen har en smart handelsterminal med portföljhanteringsverktyg, vilket möjliggör personalisering. Det är fel sätt att marknadsföra.