9 Webbplatser För Att Tjäna Pengar Online

Utan en publik (kunder, kunder, medlemmar) har du inget företag. Det är gratis att komma igång med många transkriptionstjänster som TranscribeMe när du har godkänt en tentamen för att bevisa dina färdigheter och följa deras stilguide. För att bygga upp vår kreditpoäng så försäkrade min fästman och jag att vi betalade tillbaka alla våra kreditkortsaldo i FULL varje månad. Många känner sig brända genom att göra undersökningar online... du lägger ner tid på att svara på frågor och sedan kvalificerar du inte poäng för att tjäna pengar. Om du inte gillar att prata i telefon kan du registrera dig för att få betalt för att svara på professionella frågor på JustAnswer. Om du är villig att ta dig tid att lära dig de utvecklingsförmågor som krävs för att bygga högkvalitativa mjukvaruprodukter (eller till och med MVP: er för att hjälpa dig få finansiering), finns det en växande lista över ansedda plattformar för online-lärande som Treehouse, CodeAcademy och Skillcrush för att ge dig de färdigheter du behöver. Du behöver bara leta efter uppgifter inom ditt område, göra forskningen, skicka in detaljerna om dina resultat och vänta på dina pengar. Uppgiftsappar är en annan form av mysteryshopping, där du tjänar belöningar för att utföra små lokala uppgifter.

Här listar jag några pengar för metoder för internetanvändare, som är lätta att använda och legitimera samtidigt. Här kan du tillhandahålla dina tjänster på två sätt: Nu förstår du hur du kan tjäna pengar online. Swagbucks har ett avsnitt på sin webbplats och ett antal mobilappar som är dedikerade till att belöna användare för att titta på videospelningslistor och granska innehållet på olika webbplatser.

Det finns en anledning till att de för närvarande har över 2020 000 användare, denna app betalar dig verkligen!

Att arbeta online för Amazon MTurk innebär att du har tillgång till en stor pool med korta uppgifter. Du behöver inte vara en professionell för att göra detta. Vanligtvis kan du dela upp dessa i två områden: Använd kupongkoden "BTOP42" för att få 42% rabatt på priset på din blogg (detta erbjudande går ut snart!)

Det har några fantastiska funktioner, som: Om du har gått igenom den här listan borde du ha kommit framåt. Varför ska du investera med en Robo-rådgivare? Specialiserade webbplatser som Rover eller Care. Det tar två minuter att registrera dig via ditt Facebook-messenger-konto och se Trim gå till jobbet. Titta på några utmärkta exempel på hur du kan finjustera dina titlar för att få maximal uppmärksamhet.

Att vara personlig och leverera orderkvitton personligen (öka sannolikheten för att få ett tips). I allmänhet kommer besparingar efter att alla utgifter har tagits hand om. Hur det är (nästan) att bli en cryptocurrency miljonär, under Google-era sprayar vi aspekter av oss själva över hela internet. Varje gång jag åker dit för att jobba på den här bloggen älskar jag att beställa deras specialdrycker. Om du behöver passera tiden, varför inte tjäna poäng för att göra det? Gå hit för att ansöka på Restaurant Revolution Technologies, eller läs först vår granskning av Restaurant Revolution Technologies. Genom min års erfarenhet och forskning har jag konstaterat att följande idéer har den bästa potentialen att skapa en stadig ström av återkommande intäkter.

Bli Betald För Att Registrera Dig På Webbplatser

Med en konferensplattform som Zoom, eller till och med bara en privat Facebook-grupp och Facebook Live, kan du dela din kunskap och expertis en-mot-en eller med en stor grupp. Det finns inget galet system som du behöver lära dig eller mysterium som du behöver lösa. Så det här är faktiskt ganska smarta och enkla sätt att tjäna pengar hemifrån medan du gör saker du normalt gör. Om du har en nypa och behöver pengar snabbt, är den tidstestade metoden att sälja några av dina oanvända saker fortfarande ett av de bästa sätten att få snabba kontanter. Nu är det bara ett stort antal - några av dessa kan kräva viss teknisk kompetens, men oroa dig inte - jag har också tecknade tekniker! Lita dock inte bara på vänner och familj.

En av mina favorithistorier för onlinekurser kommer från Bryan Harris från Videofruit, som byggde och lanserade en onlinekurs på bara 10 dagar som gjorde honom 220 750 dollar! Andra webbplatser har gratis onlineundersökningar som också betalar, så du bör definitivt kolla in de andra webbplatserna som betalar. Jag har också flera sätt att skriva spelningar i slutet av den här artikeln. Om läsarna köper den bärbara datorn tjänar du några dollar på varje försäljning. Den här gratis appen packar en STOR stans. Så här hade de sagt: Bara hänvisa dina vänner till de märken och produkter som du älskar och få betalt för hänvisningar.

  • Det finns massor av gjutbyråer som ger villiga extra.
  • Detta varierar betydligt men se exakt hur denna mamma till tre tjänade kr350 000 på ett år.
  • Som om det inte kunde bli bättre övervakar Charlie kontinuerligt dina transaktioner och hittar dig sätt att spara pengar, minska utgifterna och förstå dina utgifter.
  • Tjäna pengar idag utan pengar!

Idéer På Sidans Liv

Blooom är en cool tjänst som integreras med din befintliga 401k-plan. Etsy är den mest populära onlinemarknaden för handgjorda varor och hantverk. Inte bara du kan tjäna pengar på att sälja dina egna mönster, utan du kan också sälja andra designers saker och tjäna pengar. Företag använder virtuella assistenter för saker som att boka resor, svara på e-post, hantering av sociala medier, e-posthantering och mer. Då måste du designa den webbplatsen, bygga en försäljningstratt, skapa en blymagnet och göra e-postmarknadsföring. Du har 100% kontroll över priset för ditt arbete, med de flesta konstnärer som tjänar 10-30% av detaljhandelspriset som sitt hem.

Gör det till en vana och du skulle i sin tur spara en hel del. Registrera dig med Ebates och få en kr10 bonus idag. Eftersom cryptocurrency och blockchain-teknik fortfarande är i sin barndom, är det en bra tid att lära sig de nödvändiga färdigheterna för att positionera dig själv för framtida framgångar. Gå hit för att registrera dig hos Sigtrack.

Om du är tvåspråkig, använd dina kunskaper och tjäna lite extra pengar!

Showen

I den här artikeln kommer vi att undersöka sätt att sätta ekonomiska mål och sedan faktiskt uppfylla dem med lätthet. Bitcoin-investeringsbedrägeri stjäl tiotusentals från par när cryptocurrency-förluster växer, systemet är felfri och det kan lita på. Få omedelbar tillgång till xtrades prisbelönta plattform, 50 öppen till lör 07:. Vad är peer-to-peer utlåning? Använd bara InboxDollars för att titta på videor, så kommer du att göra kontanter eller presentkort på nolltid.

Du kan få betalt för dina ärliga recensioner av ny musik, mode och mer med Slice the Pie. Du vet inte vilka möjligheter det finns förrän du går med. 3 kärnkraftsfonder, djupet på information och färdigheter de tillhandahåller kommer också att variera därefter. Så istället för att festa i helgen, varför inte göra dina kr10 snabbt med Lyft?

Detta är en stor källa till passiva inkomster men kräver en stor mängd ansträngning från början innan pengar genereras.

Informationsvideo från YouTube

Det är lite benarbete med den här appen. När jag började första gången hade jag alldeles för många intressen. Hdfc bank rullar ut nya förbetalda valutakort för haj, umrah-pilgrimer. Varje uppgift betalar 3-12 och är relativt snabb att slutföra om du redan är i närheten. 5 timmar varje dag, i 3 dagar, kan du tjäna kr200 snabbt på bara 3 dagar efter leverans för postkamrater! Tillbaka på dagen (till och med idag gör vissa det) Att handleda någon skulle betyda att du var tvungen att gå till någon hus (eller så skulle de komma till ditt) för att handleda dem i vilket ämne de behövde hjälp med. Webbplatsägare publicerar sina webbplatser på Postloop och författare kan bläddra i listorna för att hitta webbplatser som de kan hjälpa till med.

Framför allt skulle jag aldrig förespråka för att köpa något du inte har råd med eller som du ännu inte är redo att genomföra. Det finns gott om arbete och klienter att hitta. Detta är en populär webbplats som kan vara till hjälp för frilansare. Startar kan kosta ganska mycket för att komma upp från marken. Du kan försöka sälja några sällsynta grönsaker eller svårt att hitta örter, eller du kan välja att ta med ett speciellt recept för alla sorters. Du kan bjuda på alla typer av kontraktsjobb inom olika branscher och kompetenssatser.

Detta säkerställde att han visste att innehållet redan var värdefullt för hans publik. hur man tjänar pengar snabbt: 117 enkla sätt att tjäna kr 100 - kr 200 idag! Denna gratis Facebook-messenger bot packar en STOR stans. Det sägs ofta att du kan förvänta dig att tjäna ungefär kr1 per abonnent per månad.

Lägg pengar i högavkastningskonton.

Tjäna Extra Pengar Med Dina Idéer

Du kan tjäna pengar online genom att helt enkelt svara på dessa frågor och ge rätt information till människor baserat på deras individualistiska omständigheter. När du går till din kundvagn för att kolla in söker honung kupongkoder online eller bättre erbjudanden från olika återförsäljare. Det låter som ett paradis för att vara ärlig. Du kan tjäna 500 dollar eller mer per månad.

Kanske kan du erbjuda dina tjänster till dem som hundvandrare. Om du väljer PayPal kan du se dina intäkter inom 72 timmar. Bitcoin code-granskning - vinna 10% till 18% dagligen, han genomgår fantastiska åtgärder för att övertyga dig om detta, använder professionella skådespelare och producerar falska vittnesmål om hur mycket pengar de tjänar med bara Bitcoin Code-programvaran. Få in möbler renovering, de flesta cateringföretag har lite arbete under veckan, men behöver en stor personal på helgerna. Företagen som listas nedan ger bort gratis pengar på PayPal för att utföra mycket enkla uppgifter, och några för att inte göra någonting.

För att kvalificera dig måste du: Jag talar inte om att designa visitkort. Du kan nu investera i storskalig fastighet för så lite som kr500 med Fundrise. När räntorna för likvida medel (kortfristiga obligationer, penningmarknadsfonder etc.) Om du brinner för att skapa hantverk kan du starta ditt eget hantverksföretag som säljer dina artiklar via Internet hemifrån i din framtid.

Det kan vara i form av en broschyr, en portfölj, ett försäljningsbrev eller alla tre.

Gör mikrojobb på Amazon Mechanical Turk

Det tar bara några minuter (du kan till och med göra det på din telefon) och kan sätta 200 eller mer tillbaka till din slutraden. När det gäller att ansöka om ett lån, vill du gå med en ansedd, pålitlig källa. Att hålla reda på områden med hög ROI i din stad. Du kan få gratis presentkort och kontanter för de vardagliga saker du gör online. Om du letar efter hur du kan tjäna extra pengar snabbt, leta inte längre. Vill du vara en Uber-förare?

SHN Exclusive:

Gå med idag och ta kontroll över din intjäningspotential genom att hyra med Fat Llama. De inser bara inte hur mycket pengar de kan spara och tjäna under åren bara genom att uppmärksamma dem. Är du till exempel en WordPress-utvecklare för SaaS-företag, en cryptocurrency-författare eller en nystartande ghostwriter? Är du en högskolestudent som letar efter sätt att tjäna pengar i skolan? Det varierar från månad till månad beroende på nisch och vad jag marknadsför men varje månad är jag garanterad (okej, ingenting i livet är garanterat men det är konsekvent) att tjäna minst 50 000 dollar. Du kan också arbeta var du vill - på ditt hem, i kaféet eller i Belize för den delen. Medan jag fortsatte att titta och insåg att det inte fanns något där ute, räckte jag till mammor som arbetade hemifrån och skapade den här webbplatsen för att dela sina berättelser i en artikel som jag skrev om beprövade hemma mamma jobb.

Så hur tjänar du pengar med dina videor på YouTube? Så var börjar du när du bygger en start? Registreringsbonus på kr5 Nackdelar: Fördelar med att investera med Fundrise: Dela är omtänksam! Allt du behöver göra är att registrera dig för att vara berättigad till undersökningar.

BeFrugal erbjuder olika cashback-räntor än Ebates.

Få Gratis Pengar

Så om du är intresserad av att lära dig sätt att tjäna pengar online, börja här. Ytterligare information, att köpa bitcoins med hopp om att deras värde stiger är lika riskabelt. 500 per månad 38. Ett enkelt sätt att tjäna pengar är att flytta dina sparande till ett bankkonto som faktiskt betalar dig en anständig ränta. Nedladdning av alla dessa passiva inkomstappar kan lägga till upp till några hundra dollar i passiv inkomst varje år. Slutligen, genom att gå med i organisationer som American Sewing Guild, kommer du att kunna hålla kontakten med andra som gör samma sak som du. Jag känner till många av mina medarbetare som blir alltför upphetsade över gratis mat och kuponger, men de låter deras aktieägarplan glida!

I princip kommer ett företag som heter Pay Your Selfie att betala dig för att ta bilder av dig själv på olika platser. Även om de mest används av personliga bloggare, blir det mer populärt bland seriösa bloggare. Det är en av de högst betalda undersökningswebbplatserna som faktiskt fungerar. Nästan alla föredrar smaken av en nyplockad tomat framför en köpad butik.

Hur coolt är inte det? Om du följer dessa tips lär du dig att tjäna pengar snabbt (upp till kr500 idag). Kolla in mina favorit-sida tjänare Undersökning Junkie och betald synvinkel. Dean graziosi, sanningen är att det aldrig kommer att bli någon vinst. Om du röra dig eller saker inte går som planerat, oroa dig inte. Det är inte att säga att du inte kan utveckla en framgångsrik B & B om ditt hem inte är beläget på den perfekta platsen, men du kanske måste arbeta hårdare för att göra det till en framgång om det inte är det. Humantiskt betalar människor att lyssna på inspelade telefonsamtal och kategorisera dem.

Läs Mer Om

Men återigen, om du inte vill ta itu med att bygga och underhålla en webbplats, är det ett bra alternativ att arbeta med webbplatser för inkomstdelning. Ju tidigare du börjar, desto större chanser är att du tjänar pengar 7 dagar i veckan. En av de bästa är en högre ränta.

Berätta Ljudböcker

Flera inkomstströmmar, baby! Om du letar efter ett unikt sätt att använda dina pengar kan du överväga en tjänst som M1 Finance. Här är sex sätt att tjäna pengar på det du för närvarande äger. De är ett av de lägsta betalande företagen som jag är medveten om, så om du accepterar kanske du bara vill se det som en tilläggsinkomst. De människor som överväger dina klasser vill veta exakt vad de kommer att få för sina pengar, och det är upp till dig att förklara det kortfattat och effektivt. Att registrera dig för Task Rabbit, är också ett bra sätt att förbättra dina handyman-färdigheter. Naturligtvis finns det några krav.

Läs mer om hur Melissa tjänade 40 000 dollar på ett års vända artiklar.

Bästa sätt att tjäna pengar med PayPal

Du tjänar en obegränsad återbetalning på 1% på alla dina inköp, 3% kontant tillbaka på livsmedel och 2% kontant tillbaka på bensin. LiquidSpace | PivotDesk - Hyr ut extra kontor i 3 timmar eller tre år på dessa plattformar som syftar till att skära ut traditionella kommersiella leasingmäklare. Du kan arbeta så mycket eller så lite du vill, så det är bra för flexibilitet. Utöver att du registrerar dig för tjänsten ovan måste du också investera i högkvalitativ mikrofon och inspelningsprogramvara och skapa några prover som visar upp dina sångfärdigheter. Du kan också få en registreringsbonus här. Klicka här för att registrera dig för Worthy och börja tjäna 5% ränta genom att investera i amerikanska småföretag.

Lyckligtvis fungerar det som magi. Artiklarna i det här avsnittet kräver alla en kontantinvestering i front men erbjuder möjligheten för dina pengar att göra dig ännu mer pengar - allt online. Klicka här för att lära dig mer om att bli godsmäklare. Om du kan starta om ditt företag till en utgång eller börsintroduktion kommer du troligen aldrig att behöva arbeta en annan dag i ditt liv. Använd bara Nielsen Computer & Mobile Panel eller Smart Panel. Skada inte att säga vad du tycker rätt? Det är möjligt att få betalt varje dag med Amazon MTurk. Så här är vår snabba historia.

I grund och botten, om du har beprövade färdigheter inom ett område, kan du marknadsföra dig själv som konsult och tillhandahålla dina tjänster hemifrån. Gå hit för att registrera dig hos Humanatic eller läs först vår Humanatic review. Populära och ansedda marknadsplatser online återförsäljning inkluderar USell, Gazelle och MaxBack. Hur man hittar de bästa aktierna till dagens handel, Är det alltid bäst att vara först med att följa en trend? FlexJobs kommer med en liten, platt månadsavgift - inte en procentandel - men i gengäld vet de vet om alla jobbmöjligheter för att se till att de är av hög kvalitet.

Rev - Transkription

När du använder cashback-webbplatser som Swagbucks, MyPoints eller ShopAtHome får du cashback när du handlar. När du är redo kan du starta ett onlineföretag med en e-handelsplattform som Shopify för att hjälpa dig att förena alla dina säljkanaler. Efter den första smaken av självgjord framgång har jag skrivit på konsultkontrakt värda tiotusentals dollar med startups som LinkedIn och Google, lanserat lönsamma onlinekurser och odlat min blogg till över 400 000 månatliga läsare och kr50 000/mo i sidoinkomst. I gengäld får du kontant eller få gratis mat eller produkter. Sanningen är att du inte kommer att göra mycket. Du kan bli förvånad över hur mycket ett foto av din söta valp kan hämta. Om en klient väljer ditt namn, domän eller slogan får du 40-60% av den totala försäljningen, vilket i genomsnitt ligger mellan kr25 och kr75. Företaget marknadsför sina tjänster med att kunna börja sälja online på några sekunder.

Välj de bästa webbplatsbyggarna för att skapa en enkel webbplats för din show och börja dela avsnitt till ditt nätverk. Shopkick är coolt eftersom du kan tjäna poäng utan att behöva köpa något. Skaparen av denna kurs, Joseph Michael, avslöjade behovet genom att läsa kommentarerna på Michael Hyatt's blogg.

Nästan alla älskar popcorn!

Det är lätt att tjäna pengar online eller offline på under en timme, vilket kan variera från några dollar till tusentals. Om du driver en blogg som redan får anständig trafik kan du börja göra en sponsrad recension för din blogg. För mer information, besök vår HealthyWage-granskning eller deras sida med vanliga frågor. Det är därför jag älskar löneförhandlingar. Du söker på nätet, eller hur? Ingen lögn, det här är hur man får gratis pengar! Gå hit för att registrera dig för att arbeta för Instacart, eller läs vår Instacart-granskning. Få gratis pengar just nu!

Lägg Annonser På Din Bil

De flesta högt rankade artiklar från framgångsrika bloggare om "tjäna pengar online" innehåller idéer som onlineundersökningar, bannerannonser, att vara en virtuell assistent, hemlig shopping eller öppna ett cash-back-kreditkort. Om du håller appen installerad efter en vecka fortsätter du att tjäna krediter som du kan lösa in för fler presentkort, men det är inte nödvändigt. Detta är ett roligt sätt att upptäcka nya appar och spel som du kanske aldrig har provat förut och du kommer till och med att tjäna lite på att göra det. Som ungen som höll upp ett skylt under College GameDay och bad mamma om ölpengar.

Vad vill din hyresvärda egentligen? Allvarligt, studera båda dessa länkar ovan (de tar dig till två olika inlägg på min webbplats som förklarar vart och ett av dessa ämnen). Många läsare av The Ways to Wealth kombinerar de pengar de tjänar på dessa appar för att spara pengar på julklappar eller betala för en familjstur. Spela med siffrorna med HealthyWage-kalkylatorn tills du är nöjd med ditt pris. Tjäna pengar online: 92 webbplatser som betalar författare kr 50 +. Det kommer att finnas många distraktioner från dem som inte är i linje med ditt uppdrag.

Naturligtvis rekommenderar vi Swagbucks.

Microworkers är en annan kort uppgiftswebbplats som betalar dig för att utföra små uppgifter som datainmatning, korttranskription, forskning och mer! Så om du har råd med det rekommenderar jag att du får ditt eget domännamn och ett värdkonto så att du kan ha full kontroll över ditt företag. Om det inte är din sak att jobba online eller göra udda spelningar, glöm inte dessa mer "traditionella" sätt att tjäna extra pengar.

Det här jobbet är bra eftersom det inte kräver att du kommer i telefon, du gör ditt eget schema och det kräver ingen utbildning.

Sälj Din Konst Och Mönster

Kolla in RentAFriend och se om du kan hitta en vän som kommer att betala för din tid. Jag köpte något online från Target. Ja, så mycket. Det är så enkelt. Du kan automatiskt få lånesigneringsjobb genom att helt enkelt sätta ditt namn i en databas och de kommer att ringa dig när det är ett förutbestämt möte i ditt område. Till exempel kan du bygga ett företag med virtuella assistenter och använda jobbtavlor för att rekrytera klienter. Det kan verkligen vara lätta pengar (såvida du inte fastnar med barnet från helvetet!)

Om du är bra på det kan det också öppna många dörrar för dig längs vägen.

Att ta onlineundersökningar med dem för att tjäna extra pengar är en bra idé! När du har gjort dina läxor om du upptäcker att du är underbetald, utveckla en strategi för att be om mer lön. De hittar dig den lägsta räntan och är ett av de bästa lånen utan kreditkontroll. Låt dina pengar tjäna pengar med dessa passiva inkomstidéer som kommer att lära dig hur man kan tjäna pengar på nolltid. Dessutom kan du vanligtvis få en bra rabatt när du arbetar i detaljhandeln. Jag förstår det, men jag skulle spara XXX även med den avbokningsavgiften. Fiverrs webbplats säger att när en säljare slutför en beställning överförs pengarna direkt till deras konto.

Om du inte redan har en webbplats kan du skapa din egen webbplats på 10 minuter med Bluehost för så lite som kr3. Klicka här för att börja vinna gratis presentkort för att spela mobilspel på din telefon. Det enda sättet att se om du är berättigad är att fylla i deras frågeformulär. 1K Daily Profit 1k Daily Profit website Review, jag gjorde en insättning på $ 300 med 1K Daily Profit 2. Han och hans fru gick båda i pension efter bara sju år i arbetskraften tack vare lite sparsamhet och en hel del investeringar.

I själva verket har detta inlägg över 250 legitima pengar att göra idéer för dig att prova - och få betalt.
  • De genomför studier på uppdrag av några av de bästa företagen i världen inklusive Pinterest, AT&T, Pandora och Wayfair.
  • Du kan göra detta genom att shoppa online med Rakuten.
  • Emellertid försäljningsavgift per artikel.
  • Det finns människor där ute som tjänar av dem.
  • Många företag betalar begåvade entreprenörer som är bra på dataanalys, vilket gör detta till ett potentiellt lukrativt sätt att tjäna pengar online, om du har rätt referenser och erfarenhet.

Få Betalt För Att Upptäcka En Tom Egendom

Du måste sälja online på alla större plattformar där dina kunder är. Integritetspolicy, du kan tjäna så mycket som möjligt. Den här metoden innebär att man köper en populär produkt från en plattform som AliExpress, packar om produkten och säljer den via din egen butik. Från att ta undersökningar online, att hyra eller sälja dina gamla kläder, vända din iPhone till någon i ett annat land, och till och med köpa billiga produkter lokalt, bara för att sälja dem till ett högre pris på Amazon. Har du någonsin hört talas om ett deltidsjobb som kommer att betala dig bara för att umgås? Vi har till och med sett människor köpa förvaltningsfastigheter enbart i syfte att förvandla dem till Airbnb-hyror. Bitcoin trader storbritannien martin lewis, [38] Nathaniel Popper skrev i New York Times att "det mest övertygande beviset pekade på en ensamstående amerikansk man av ungerska härkomst med namnet Nick Szabo. När du väl har fått din första betalande klient blir det lättare att få fler kunder och tjäna mer pengar. Godsmäklare hjälper avsändare som behöver flytta gods från punkt A till punkt B genom att hitta en transportör (lastbilsföretag) som kommer att transportera frakten för något mindre än avsändaren är villig att betala dem.

Allt du behöver göra är att kunna tillhandahålla en service av hög kvalitet till ett rimligt pris. Allegis letar alltid efter skickliga transkriptioner för att gå med i sitt team. Vagt, men okej. Entrepreneurskap Är vÅr passion, kort sagt vill inte mäklarna att du ska tjäna pengar - och denna anknytning i sig bevisar att det hela är en bluff. Vissa eBay-säljare tittar på trender och försöker förutsäga vad som kommer att vara stort framför marknaden. Du börjar på kr9 per timme.

Ladda ner Nielsen-appen (& Tjäna kr50)

Gå på Pinterest och kolla in alla stora bloggar. Varje undersökning du gör är värd ett antal poäng. Att lära sig att programmera kan vara en mycket värdefull färdighet.