Global Cryptocurrency Exchange Trends, Report & Statistics mars 2020

Endast dagshandel med fonder du har råd att förlora. Med den kinesiska regeringens inte så positiva inställning till kryptohandel har många omdirigerat sin handelsverksamhet i grannlandet Sydkorea. Lite forskning går långt och följande listade utbyten motsvarar dessa länder för drift: Spännande marknadsaktörer kommer att ropa “pump! En uppgörelse för att tillåta Traki, Venezuelas största varuhuskedjor, att acceptera kryptobetalningar genomfördes föregående vecka. Cryptocurrency-marknader tillgängliga på Binance: BitMEX har grundats av ett team av specialister inom finans, webb och handel.

Dagshandel är baserad på teknisk analys; förmågan att fatta marknadsbeslut baserade främst på pristabeller. Om priset överträffar dina förväntningar genom att tränga igenom betydande tidigare nivåer och bibehålla en stark trend därefter, kan du överväga att ersätta ditt mål med ett släpstopp; detta fungerar som en spärr på dina vinster. År med hårt arbete och några lyckliga omständigheter (BTC-e-avstängning, Poloniex exodus, Cryptsy) har förvärvat ett stadig inflöde av nya användare. GDAX debiterar för närvarande inga överföringsavgifter för att flytta pengar mellan ditt Coinbase-konto och GDAX-konto.

 • Ett sätt att också förstå hur länder beter sig på marknaden är genom att kontrollera antalet aktiva noder de har.
 • Nyligen köpte Bitcoin-utbytet Kraken Cryptowatch för att förbättra sina egna interna handelsdiagram och gränssnitt.
 • Få gratis kr10 eller kr10 gratis cryptocurrency när du köper mer än kr100 eller kr100 värd genom denna länk.
 • Att handla på ett utbyte som godkänner din lokala valuta är ett bra sätt att undvika Forex-avgifter.

Dessa sessioner är: Det började med bara bitcoin-handel men har nu använt Bitcoin Cash, Ethereum & Litecoin. Utbytesplattformen kräver inte kontoupprättande, bearbetar snabba transaktioner för mer än 170 kryptor, liksom fiat-till-kryptoköp. Om du tittar förbi det faktum att det mesta är föråldrat kan du inte låta bli att undra:

 • Ju högre utbytesvolym, desto bättre.
 • Det är rättvist att anta att en näringsidkares odds för framgång är ungefär även för varje handel.
 • Enligt webbplatsen CoinDance, som spårar en mängd olika statistik för olika kryptokurser och relaterade utbyten, såg LocalBitcoins en massiv volymökning i Venezuela förra månaden, sammanfallande med en drastisk hyperinflation av den nationella valutan.
 • Venezuela är inte heller främling för digitala valutor eller inflation.
 • Kraken är ett globalt Bitcoin-utbyte och stöder europeiska invånare tillsammans med invånare i USA, Kanada och Japan.
 • 2020 Changelly 0.
 • Bitcoin, Ethereum, Tron, Ripple, Verge, Sub, Zcash för att bara nämna några.

Bitcoin Sätter Rekordhög Handelsvolym Som 44 Miljarder Dollar Byter Händer Inom 24 Timmar

Argentina, med vilken de brasilianska cryptocurrency analfabeterna enligt uppgift mullar om att skapa en enda valuta i den sydamerikanska regionen, fortsätter också att se stadiga ökningar i Bitcoin-volymerna. 42 BTC - värt ungefär kr5. Denna tjurtrend drivde slutligen Bitcoin pris genom kr300 - kr320 motståndsnivå, på hög volym (betecknas av de röda och gröna staplarna). Bitcoin-utbyten är ett bra exempel. Även om den sydkoreanska regeringen inte vidtagit tydliga åtgärder angående cryptocurrency-marknaden, finns det många företag som vill växa och erbjuda nya tjänster till cryptocurrency-industrin.

För avgifter på Geminis mäklartjänst, förvänta dig 1. Bitsquare är ett användarvänligt peer-to-peer-utbyte som låter dig köpa och sälja bitcoins i utbyte mot fiat-valutor eller kryptokurser. LBank, Coinsbit och CoinBene hade en genomsnittlig handel på 3. Om du är lurad, finns det ingen central myndighet att återbetala eller återvända din betalning. De hanterar dock västliga fiatvalutor och upprätthåller bankkonton i flera länder för att underlätta insättningar i olika nationella valutor. Medan de flesta av debatterna om cryptocurrencies är inriktade på den globala Bitcoin-marknaden, fokuserar vi i den här artikeln på lokal Bitcoin-volym i 21 tillväxtländer. Crypterium är ett av de mest lovande fintech-företagen enligt KPMG och H2Ventures.

Som sagt, Bitcoin-överföring har blivit ett av de snabbaste och billigaste alternativen för venezuelaner. Bitcoin energiförbrukning representerar nu 0. För närvarande tillgodoser Coinbase inte avancerade handelsverktyg som bud, begär, begränsa order, marginalhandel eller korta försäljningsorder. Med den informationen kunde vi lätt dra slutsatsen att makrofaktorer i Amerika skulle ha en allvarlig inverkan på ETH: s pris, eftersom reglering i EU skulle få mindre påverkan.

Handelsplan

För närvarande accepteras endast företagskonton, vilket inte är idealiskt för cryptocurrency-utbyten. För bekväm handel väljer du ett utbyte som också erbjuder anständig volym och ett realtidsmottagande handelsgränssnitt. Plattformen är endast fullt tillgänglig för kunder i 42 amerikanska stater, Kanada, Hong Kong, Japan, Singapore, Sydkorea och Storbritannien. Kom ihåg att aldrig lämna mer btc online än du har råd att förlora. Shapeshift är utmärkt för dig som vill göra en omedelbar och enkel handel utan att registrera sig på ett konto eller förlita sig på en plattform för att hålla sina pengar. Ny på cryptocurrency?

Därför kan Bitcoin traders undvika den ökade risken och kostnaden för hävstångsstrategier som är utformade för att extrahera stora vinster från små drag. BitMEX är ett internationellt cryptocurrency-utbyte som lanserades 2020 av HDR Global Trading Ltd. Kina ansågs tidigare vara källan till 90 procent av globala bitcoin-handelsvolymer innan myndigheterna förbjöd handel/utbyten där. CEX är verkligen ett bra nybörjaroptimerat alternativ till Coinbase. Med ett marknadsvärde på 173 miljarder dollar har Oracle ett marknadsvärde som är mest lik Bitcoin för närvarande.

Bra rykte, nybörjarvänligt, Dussintals kryptos tillgängliga för utbyte, snabba, rimliga priser. 51 procent av den globala fiat/BTC-handelsvolymen. Detta var gårdagens mest engagerade tweet om Bitcoin:

 • Efter att ha klickat på Skicka öppnas en välkomstsida och till höger visas en dialogruta med framgång och nedan kommer det att nämnas att vi kommer att maila dig med status så snart vi har slutfört verifieringen.
 • Från detta skrivande är Binance den första platsen bland alla cryptocurrency-utbyten med en 24-timmars handelsvolym på mer än kr1.
 • Utbytet låter användare köpa Bitcoin genom kontantinsättning.

Anslut På Sociala

Bitfinex är ett populärt utbyte eftersom det har den största likviditeten när det gäller USD-handelsvolym. Sätt in pengar med ditt Visa/MasterCard eller banköverföring. En bra maxim att tänka på när man överväger något förslag är: Dessutom hålls alla insättningar i amerikanska dollar i en FDIC-försäkrad bank och huvuddelen av den digitala valutan hålls i fryslager.

Enligt CointraderMonitor handlades 100 000 bitcoins den 10 april 2020.

H2 Dir = "ltr"> 70+ Tillgångspar Tillgängliga För Handel Och Vi Räknar Fortfarande.

Det finns en avgift för varje överföring från dollar till Bitcoin eller vice versa, debiteras med 1% plus en kr0. Ett cryptocurrency-utbyte kan vara en marknadstillverkare som vanligtvis tar bud-frågespridningarna som en transaktionskommission för är service eller, som en matchande plattform, helt enkelt tar ut avgifter. Användare kan köpa bitcoins, Ether och nu Litecoin från Coinbase via en digital plånbok som finns tillgänglig på Android & iPhone eller genom handel med andra användare i företagets dotterbolag Global Digital Asset Exchange (GDAX). Även om Mt.

Efter att ha öppnat ett gratis konto och gjort en insättning kan användare börja handla omedelbart.

Landet har haft en komplicerad relation med dem. Varför använda Kraken? Fortfarande har kunniga statistiker dragit relevanta slutsatser från mängden olika fiat nationella valutor som används för att handla bitcoin på en 24-timmarsbasis. Den digitala tillgången fungerade som en butik med värde under den tiden. I händelse av att databasen äventyras kan användare av det cryptocurrency-utbytet förlora sin förmögenhet på nästan ingen tid.

De representerar ett enkelt och snabbt sätt för nya användare att köpa bitcoins, ethereum, litecoin och många andra mynt. Dess handelsvolymer är nästan 30% högre jämfört med nästa passagerare på denna lista. De flesta mynt på Cryptopia är bara listade på Cryptopia och är inte listade på de största börserna som Binance eller Bittrex. Jämför valutakurserna med andra liknande börser. Vi hatar att se människor förlora pengar i krypto! I en marknadsordning möjliggör en handlare utbytet att handla sina mynt till de bästa priserna på den digitala marknaden. Det är baserat i Hong Kong och har handelsavgifter på.

Battle of the Quants, STORA DATA, 15 oktober, Asia Society, Hong Kong

Efter att du har klickat på startknappen visas en ny skärm där du blir ombedd att ange ditt fulla namn, smeknamn, kontonummer, IFSC-kod och telefonnummer. Enkelt uttryckt interagerar du direkt med killen som säljer till dig. BitMEX har för närvarande begränsat urval i jämförelse med andra cryptocurrency-utbytesalternativ som Poloniex, Bittrex och Cryptopia. Den har i allmänhet god volym över alla par, vilket gör den idealisk för både stora och små köpare och säljare. Grundaren och verkställande direktören för BitMEX lägger ut en vecko 'Crypto Trader Digest', förvaret som du hittar här - https: Var försiktig när du handlar med en nybörjare utan historia, eftersom bustade bedragare ofta helt enkelt skapar nya konton och börjar om igen. Coin pursuit - en komplett guide för handel med cryptocurrency, ett av problemen med investeringar i cryptocurrency är att du är helt ansvarig för dina innehav. Handeln är känslomässigt beskattande och involverar långa timmars tristess i olika perioder med intensiv stress. Dess grundare var nyligen på Reddit och uttryckte oro över Bitmains beslut att utveckla ASIC-maskiner som stöder algoritmen som driver Sia.

Även i juli 2020 accepterade E-guldens tre styrelseledamöter ett förhandlingsavtal med åklagarna och åberopade sig skyldiga till en räkning av "konspiration för att bedriva penningtvätt" och en räkning av "operationen av en olicensierad penningöverföringsverksamhet". Vad sägs om det bästa cryptocurrency-utbytet? Gårsdagens volym på 11 454 806 419 dollar var den lägsta på hundra och trettonåtta dagar, 25 procent under årets genomsnitt och 74 procent under årets höga. Om godkänd skulle Bitwises fond baseras på volymen på dessa börser, som endast utgör cirka 5% av det generellt rapporterade totalbeloppet.

Teamet leds av tidigare chef för Visa Central & Eastern Europe Steven Parker, och chefer på C-nivå från globala finansinstitut, som Renaissance Insurance, London Derivatives Exchange, American Express etc. Till exempel visar data från SimilarWeb att cryptocurrency-utbytet Binance, en av de bästa 1000 webbplatserna i världen, hade över 42 miljoner besök i maj. Flera funktioner, välj en tillgång du har en god förståelse för och som ger lovande avkastning. När det är dags att agera på börsen tar Bitpanda ut 1. På baksidan, men om nollställning på börserna som ärligt fungerar kan flytta nålen med regulatorer och äntligen få en ETF-godkänd, kan denna dystra analys hjälpa till att driva den typ av adoption du hoppas på. Dessutom är höga volymer inte en garanti för att ett cryptocurrency-utbyte är helt pålitligt.

Till exempel har Bitcoin Exchange Poloniex transaktionsavgifter som sträcker sig från 0 till 0.

Fördelar med Bitcoin-handel

Om du inte är en aktiv handlare är en bra tumregel att aldrig lämna dina bitcoins eller fiatpengar på ett utbyte. Bitcoin tillbringade månader mitt i medias rampljus. Denna lista är baserad på användarrecensioner samt en mängd andra kriterier som användarvänlighet, tillgänglighet, avgifter och säkerhet. Speciellt när priserna är lägre bör supporttiderna vara RASKT! När du har köpt din Bitcoin eller Altcoins från ett av de utbyten som jag har listat nedan, flytta helt enkelt dina mynt från börsen och till din egen hårdvaruplånbok. Det betyder att Geminis kapitalkrav och regleringsnormer liknar en bank. Enligt Cryptsy.

De digitala valutalternativen som finns på Kraken är Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Ripple och Ven. Dess plattform är tillräckligt funktionell för att ha lockat tiotals miljoner nya kunder varje månad. Bittrex lanserade nyligen ett nytt gränssnitt efter nästan tre år med samma design. Om utbytet är ett fiat-utbyte måste du länka en betalningsmetod som ett bankkonto, kreditkort eller betalkort. Crypto har blivit så populärt i landet att regeringen till och med försökte släppa sin egen cryptocurrency, vilket visade sig vara en uppenbar klon av Dash (DASH), som har blivit populärt för inköpsställen i landet.

Nya handlare kommer förmodligen att förlora pengar eftersom de utvecklar sina färdigheter och att uppnå en enhetlig lönsamhet garanteras aldrig, även för de mest erfarna Bitcoin trader.

Det innebär att du troligen hittar massor av omsättningsbara åtgärder på Bitcoin-marknaden. Smarta investerare bygger långa positioner när priset är plant och det allmänna intresset är lågt under stealthfasen. En likviditet som erbjuds av börsen på grund av de stora volymerna är en av dess fördelar.

Men lika positiv som denna utveckling är för adoptionsrörelsen verkar det som att endast denna marknadsnisch föredras i landet, trots att 10% av konsumenterna har köpt och ägt vissa digitala tillgångar.

Department of Homeland Security (DHS) försöker Morpheus.Network Blockchain-lösning för kanadensiska gränser

Tvillingarna förstår att detta är frustrerande och tidskrävande. De viktigaste orsakerna är: Det är absolut ingen kostnad för dig. Tidpunkten för transaktionen förblir ganska kort. Dess faktiska bitcoin-handelsvolymer är ett mysterium i dag. Landet har flera spakar genom vilka det kontrollerar prissättningen för krypturvalutor även om det kan tyckas som att det går ner på dem. Vi kan se tidigare manipulering av handelsvolymdata, men att spika in korrekt information i detta avseende är fortfarande nästan omöjligt. 49% för köp och 1.

Artikel Metrics

Detta innebär att du kan öka exponeringen för upp- och nedre prisrisk än vad din handelsbudget vanligtvis skulle tillåta. Vad kommer priset att göra nästa? 2 september 2020 | AtoZ Markets - Nya siffror har visat att Bitcoin-volymen åter har slagit ett oöverträffat rekord i Venezuela. Bitfinex lanserades 2020 och har vuxit på kort tid till att bli ett av de största börserna som går efter handelsvolymen (USD). Det finns många variabler som du behöver utvärdera när du väljer ett Bitcoin-utbyte, till exempel handelsvolym, land, säkerhet etc.

För att köpa bitcoin måste användaren först sätta in pengar i unocoin plånbok och för att göra det måste vi göra NEFT/IMPS/RTGS på det respekterade bankkontot.

Ending Aging: Reversing Human Aging in Our Lifetime with Dr Aubrey de Gray, Innovation Show, podcast, 178

IO är en plats för alla som bara vill köpa och sälja Bitcoins. Idag finns det en mängd plattformar att välja mellan, men inte alla utbyten skapas lika. 2 (eller bättre!) 71% från 3.560.270 peruansk sol till 3 977 089. Japan ansvarar således för 20. Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, erbjuda sociala mediefunktioner och analysera åtkomst till vår webbplats. Bitcoin investors är de mest troliga att tid på sina marknadsåtgärder med hänvisning till veckovisa eller till och med månatliga diagram.

Men med tanke på dess nuvarande lagstiftningsåtgärder mot krypteringar, kan antalet dammare minska i framtiden. Om någon som gör ett erbjudande har en historia av skumma affärer (vilket återspeglas av deras förtroendevärde på BitcoinTalk, LocalBitcoins, WoT etc.) Gå med i cryptocurrency-framtiden och handla dina favoritmynt på Binance! Bitstamp erbjuder också gratis mobilappar på Google Play och App Store. Dessutom måste vissa avgifter betalas för insättningar och uttag som ligger utöver handelsavgiften.

GBX Digital Asset Exchange

Som ett av de äldsta cryptocentralerna där ute har Bitstamp visat sig vara ett av de mest pålitliga utbytena där ute. När du gör allt detta kan du komma igång med utbytet. Han tror på långsiktiga projekt snarare än på några kortsiktiga vinster och är en stark förespråkare för den framtida tillämpningen av blockchain-teknik. Gox och presentera sig som avancerade modeller med bättre säkerhetsmekanismer på plats. Varför använda Gemini? Till skillnad från de andra nämnda kartningssidorna är Trading View inte bara för Bitcoin traders. För tillfället är USA hem för de flesta av kryptoansträngningar och aktiviteter, med ett stort antal utbyten, handelsplattformar, fonder, crypto-gruvanläggningar och blockchainorienterade projekt.

Vissa tror att de flesta av dem ägs av stora börser, fonder eller gruvföretag som använder sin position för att påverka marknaden till förmån för dem. Varför använda Bitstamp? Avgifterna är höga på cirka 6 procent. Dagshandel är krävande när det gäller tid, energi och uppmärksamhet. Bitcoin är bland de bästa krypton som också handlas och ägs här. Topp 15 frågor om handel i en ira, - Kontantvinster från försäljning som inte är tillgänglig för uttag förrän avräkning (vanligtvis 3 arbetsdagar för lager, 2 för Forex och 1 för optioner). Bitstamp kräver omfattande verifiering inklusive följande information: Så snart du anger användarnamn och lösenord och klickar på inloggning ser du denna typ av instrumentpanel framför din skärm.

25 per transaktion dras av.

Gox åtnjöt statusen som monopol eftersom det dominerade uppskattningsvis 80-90% av Bitcoin-Dollar-handelsvolymen. Detta bör säkerställa ytterligare volymtillväxt framöver, vilket också innebär att användare inte bör begränsa sig till utbyte med bara höga volymer och överväga andra alternativ som också snabbt kommer upp. Detta gör Spanien till det femte största landet med det största antalet uttagsautomater. Ett bra val för användare som vill köpa och hålla krypto, eller användare som letar efter en pålitlig ramp för att snabbt och enkelt förvandla sin fiat till krypto. Med tanke på landets nära relation till teknikindustrin är det inte en överraskning att det har en utvecklad konsumentbas som är involverad i cryptocurrencies.

Låga skatter är en fördel.

Bitstamp.net

Dagshandel är en aktiv och involverad handelsstil som syftar till att utnyttja korta men betydande prisrörelser. Det mest populära fiatbörsen är Coinbase. Han har en MA i diplomati och BA i politik från University of Nottingham, vilket ger honom en stark förståelse för de sociala konsekvenserna och politiska faktorerna i cryptocurrency. 0 procent respektive. Bitcoin och andra kryptokurser erbjuder skydd mot en långsammare ekonomi och kapitalkontroll hemma.

Det finns en enorm diskussion och debatt om kryptokurser och hur man skaffar och tjänar Bitcoin. Bitcoin åtnjuter en större andel av handeln på detta cryptocurrency-utbyte eftersom det står för nästan 46% volymer följt av Ethereum och Ripple. 79 miljarder - återigen mer än dubbelt de värden som ofta observerades innan cryptocurrency stupade under 30 dollar i november. Du måste kontrollera om utbytet som du väljer stöder de handelspar som passar dina behov. Handla forex från 0,4 punkter, binära optioner anses vara ett spelalternativ till Forex trading med fast vinst och förluster, medan Forex trading och spread betting kan innebära förlust av medel som är större än handelskapitalet. Den maximala mängden tweets per dag i år om Bitcoin var 41 687. ShapeShift är det ledande utbytet som stöder olika kryptokurser, inklusive Bitcoin, Ethereum, Monero, Zcash, Dash, Dogecoin och många andra. Den här chatten blir väldigt hektisk, särskilt när Bitcins pris hoppar eller faller!

Resultatet är att förstnämnda fortfarande toppar diagrammet, även om det senare har visat en betydande förbättring.

Business Showcase: Glitterbug

Se till att överväga dem alla innan du åtar dig till dagens handel! Bitcoinpriset, upp cirka 200% under årets första sex månader, är fortfarande bara hälften av hela tiden på nästan 20 000 dollar per bitcoin nådd i slutet av 2020, även om den senaste bitcoin-rally har gett förtroende för bitcoin tjurar som förväntar sig det att så småningom återhämta sig helt. Yobit, Bittrex, Cryptopia och Changelly, är fantastiska alternativ som är värda att kolla in. Grundades 2020 och är det största Bitcoin-utbytet i eurovolym och likviditet och är en partner i den första cryptocurrency-banken. Även om konceptet är enkelt, vet vi att aspekter av cryptocurrency kan verka lite komplicerade. X-axeln är enhetspriset, y-axeln är kumulativt ordningsdjup. Den andra typen av utbyte kallas ett "rent cryptocurrency-utbyte" eller "altcoin-utbyte".

Detta är affärsmodellen för de flesta utbyten, och det finns liten möjlighet att det kommer att vara stor variation i avgifternas glidande skalstruktur. När S/R-linjer är sneda är de kända som trendlinjer. Hur mycket kostar valutakursen för att konvertera dina pengar? Stora möjligheter som finns när marknaden blir irrationell på grund av ett överflöd av rädsla eller girighet. Den här tråden erbjuder utmärkta råd om att upptäcka dessa bedrägerier och Josh Garzas GAWminers, som nämnts som mycket misstänkt vid den tiden, visade sig vara det största och mest modiga molnbrytningssystemet hittills. Som vi alla vet, sover inte krypto och inte heller Huobi eftersom de erbjuder sina kunder 24/7 gratis kundsupport. Långivare kan också välja att gå med på plattformen gratis. För vad BitMEX saknar total volym, kompenserar det i UI.

Cryptocurrency-marknader tillgängliga på Kraken: Enligt ABCB hade Bradesco ingen rättslig grund för att stödja avslutningen av konton, och påpekade på ett potentiellt brott mot reglerna för fri konkurrens. Tänk på att inställningen av en stopp-förlust på negativa 25% i kombination med ett vinstmål på positiva 50% ger ett risk/belöningsförhållande på 1: Kakao kunde så småningom integrera olika kryptorelaterade tjänster i sin meddelandeprogram i framtiden. Min tumregel är att undvika att lista ut några skissartade utbyten som saknar likviditet eller halvt anständiga KYC/AML-förfaranden (känner till din kund/penningtvätt). Det har mycket låga avgifter på bara 0. Priset på den ledande kryptotillgången efter marknadsstopp spratt våldsamt fram och tillbaka mellan kr10 500 och kr13 000 under stora delar av igår efter det att det avvisades med högt motstånd på kr14 000. I grafen nedan, med tillstånd av CoinDance, är det uppenbart att det har skett en jämn ökning av den veckovisa handelsvolymen LocalBitcoins sedan 2020.

Kundsupport

Cryptocurrency-marknader tillgängliga på Changelly: Turkiet är ett land med politiska spänningar och tvetydiga regler, men denna miljö är det som underlättade Bitcoin och altcoins att eskalera när det gäller dragkraft och intresse. Binance har mest likviditet i alla utbyten. Kinas inflytande på gruvspridning till andra kryptokurser. Bitmain, som ansvarar för 39% av all gruvverksamhet och driver världens två största gruvpooler, är ett kinesiskt företag med verksamhet som sprider sig långt utanför dess gränser, inklusive till platser som USA och Schweiz. 8 miljoner konton och ett brett utbud av kryptokurser för försäljning.

Företaget är känt för att stödja människor som skapar handelsbots. Nu har ny forskning om digital tillgångar visat att bitcoin används som en butik med värde som ett alternativ till den lokala fiat-valutan i höginflationsländer, medan det i länder med lägre inflation i allmänhet handlas för spekulation - vilket potentiellt pekar på en katalysator för en "betydande" positiv bitcoin-prisökning. Låt oss veta i kommentarerna nedan! Generellt sett har många cryptocurrency-utbyten idag sub-par-gränssnitt (tänk webbsidor cirka 2020). Här är tio av de bästa kryptobörsena i ingen specifik ordning. Börsen erbjuder handel med limiter, där ett förutbestämt pris kan ställas in för köp och försäljning.