Topp 14 Webbplatser För Att Sälja Dina Bilder Online Och Tjäna Enkla Pengar

Snapped for you har två typer av gallerier. Sälja dina bilder online - slutsats. Detta kommer att vara din favoritdel! Avsätt tid för det och förvänta dig inga avkastning. Sammanfattning, vad som markeras och vad som inte är det. Hänvisningsprogrammet fungerar som en extra inkomstkälla om du kan hänvisa nya bidragsgivare/kunder till Shutterstock. Testa det, det är gratis i 14 dagar. Varje gång en av dina bilder laddas ner tjänar du upp till 40% provision.

 • Personligen tror vi inte att du behöver spendera mer än detta.
 • Det finns många fotografer som uteslutande fotograferar lager och tjänar ett anständigt liv att göra det; emellertid börjar jag tvivla på om det kan vara en livskraftig karriär för någon som bara börjar med stockfotografi.
 • Många av stockfotonwebbplatserna kommer att ha dedikerade forum för bidragsgivare för att dela erfarenhet, kunskap och resurser.
 • Att sälja foton på aktieplattformar gör dig inte rik över en natt, men det är ett utmärkt sätt att börja tjäna en passiv inkomst med någonting du redan skulle göra!
 • Shutterstock betalar ut baserat på vilken typ av kund som laddar ner din bild.
 • Ta en titt på de mest nedladdade bilderna från lagerplatser så får du en uppfattning om vilken typ av bild som är efterfrågad.

Redbubble liknar CafePress i de varor de säljer. Städer - stadsbilder, byggnader, pendlare. Om du har din egen webbplats och vill sälja dina bilder med din webbplats men har en brist på potentiella köpare på webbplatsen kan PhotoShelter vara en hjälpande hand för dig. Shutterstock är ett globalt teknikföretag som erbjuder en kreativ plattform för tillgångar, verktyg och tjänster av hög kvalitet.

Läs deras inkomstfördelning här. Fördelarna med detta alternativ inkluderar att behålla full kontroll över hur dina foton visas, att dina konkurrerares bilder inte visas tillsammans med dina egna och förmågan att tjäna mycket mer av försäljningspriset. Appen är tillgänglig för både Android-telefoner och Apple-telefon. 25 och 28 dollar per försäljning.

I stället för att ta bort dussintals nästan identiska foton, helt enkelt hålla dem som kommer att äta upp din digitala utrymme lagring eller posta dem alla till sociala medier, varför inte sälja de extra bilderna och tjäna lite extra fickpengar.

Relaterade Artiklar

Om dina bilder väljs får du betalt. ClickASnap är en icke-exklusiv plattform. Du behåller 35% av det slutliga priset, och de får de andra 65%. Inte varje bild är massivt guld. Men prestandan och mångsidigheten hos Photoshop har en hög prislapp. Finns det behov av mer? För varje försäljning kommer bidragsgivarna att tjäna 25% - 50% i inkomstandel. Du kan tjäna upp till 85% av priset på de sålda snaps.

 • Du kan sälja varje foto som dukstryck, affisch, inramat tryck, metalltryck, akryltryck, gratulationskort, telefonväska och mer.
 • Samla alla dina gamla bilder och börja skapa dina egna framtida innovationer.

Upptäck

Det beror på bildens kvalitet. Så ladda upp bara dina bästa bilder. Om något foto har sålts flera gånger kan webbplatsen där fotot publiceras betala mer per nedladdning. Enstaka bilder kostar från kr50 för att köpa, men vilken typ av licens eller prenumerationsplan kunden köper avgör hur din bit beräknas.

Plattformen är säker för att ladda upp dina bilder. Här är de typer av mest köpta bilder: Arkivfoton som är ganska populära är ökända för att göra det svårare för nya, blivande fotografer att faktiskt tjäna lite pengar. Detta är den vanligaste typen av köpta licenser och i den billigare änden av spektrumet eftersom dessa foton vanligtvis inte är exklusiva. Inlägget delar några mycket värdefulla insikter. 62 verkliga jobb hemifrån och hur man snabbt kan få en bra. Dessutom kan du sälja samma foto för olika kunder under obegränsad tid.

Detta är när stock photography klockor för att rädda. Bitcoin code granskning, läs vidare när vi packar upp var och en av dessa punkter i detalj. Denna plattform (tidigare känd som Fotolia) är en arkivfotografihemsida som ägs av utvecklaren av Photoshop och Lightroom. Det är mycket mer än Shutterstock och Fotolia! Det finns olika sätt du kan tjäna pengar genom att blogga. De har hundratals produkter, inklusive Canvastryck, inramade tryck, metalltryck, akryltryck, affischer, iPhone-fodral, Galaxy fodral, gratulationskort, kuddkuddar, täcken, tygväskor, t-skjortor, tröjor, baby onesies, gratulationskort , som du kan anpassa med dina foton.

 • Bygg ett samhälle med dina fans, amatörer och kunder.
 • Det enda man bör notera är att Dreamstime fokuserar på extremt högkvalitativa standarder för bilderna.
 • 99 per månad om du betalar per år.

Redigera Dina Bilder

Blogga kan också vara ett mycket effektivt sätt att få mer exponering för din fotografering till salu. Lager, om du handlar 18 gånger per år på en plats som kostar 4 $. Cannabis millionaire trader scam review - cannabis investment fraud !! Men även om det är frestande att ringa upp det till fullo, kom ihåg att ditt snitt läggs till försäljningspriset. Om fotot säljs till mer än kr5, debiterar Snapped4U en provision på 10%. Räkna ut din ränta och se till att den täcker din tid, dina kostnader och lämnar dig lite på topp för vinst. Många professionella fotografer tjänar sitt liv och säljer sina bilder via mikrostockfotosajter.

Ett mycket effektivt sätt att få mer trafik för din webbplats är att ha en aktiv blogg. 20 för de första 100 inlämnade inlämningarna. Typer av diagrammönster i forex, vad du kan göra är att använda ett enkelt verktyg som det rörliga genomsnittet för att spåra din stoppförlust beroende på vilken typ av trend du vill fånga. Vilken typ av foton älskar du att fotografera?

När ditt konto växer förväntar sig att människor når ut och ber dig om betalt utrop, sponsring eller frilansmöjligheter.

Om Författaren

Människor följer andra människor online för att se mer av vad det är som intresserar dem i första hand. Tjäna pengar online med handel med binära optioner, i allmänhet tillåter de flesta av mäklaren en handel med ett klick, så när du har klickat på riktningsrörelsen kommer handeln att stängas automatiskt. Det tar fem minuter att registrera sig. Vi använder ofta stockfoton för att följa våra berättelser och artiklar. Är du redo att få betalt för att ta bilder? 50 på foton som är prissatta kr5 eller mindre. Finns för både operativsystem iPhone och Android. Naturligtvis kommer du inte bli rik.

Om du vill ha en mjukvara som du bara behöver betala för en gång och få behålla för alltid, kan Affinity Pro vara din bästa passform. Det är lätt att glömma kameran i liggande läge eftersom det är den "naturliga" positionen för att hålla den. 30 av de bästa sätten att tjäna pengar hemifrån - alla testade och testade. Och även om det senare inte låter så romantiskt ur en konstnärs perspektiv, är det fortfarande avgörande för att leva. De 10 bästa sätten att tjäna sexsiffriga pengar hemifrån 2020, här är ett av de coolaste sättet att tjäna pengar online. Se dig omkring och hitta unika saker att fotografera. Ja, du läste rätt:

Gör dem inte så generiska att de blir ett meme. Här är en app som enkelt kan lägga till vattenmärken till alla dina bilder. Med tanke på den enorma exponeringen dina bilder kan få på Etsy är detta ett litet pris att betala. Men det är inte nödvändigt, och du kan också tjäna extra pengar på att sälja dina smartphonefoton också. Att se en vision uppleva i fotografiet ger en slags känsla som inte kan jämföras med något annat i livet. Med SmugMug Pro kan du hålla 85% av markeringen för dina bilder. Dina pengar - din väg, innan du handlar med säkerhetstransaktioner ska du läsa säkerhetsdeklarationen om säkerhets Futures. Här min recension till Microstock Academy, en ny videoserie som kommer att lära sig att bli en framgångsrik mikrostocker.

Fler Webbplatser För Att Sälja Dina Foton Online,

Det beror på att Shutterstock är oerhört populärt, så varje bild som du laddar upp har potential att ses och köps av tusentals människor. Kontoägaren skapar ett galleri, ställer in fotopriset och laddar upp fotona. Det kan låta dumt att du kan få betalt för att ta selfies, men idén bakom det är verkligen geni. I den här artikeln ska vi titta på hur man kan tjäna pengar med fotografering (även om du bara har en smartphone) och visa dig de bästa webbplatserna för att sälja foton online. Som du kanske har lagt märke till att min blogg stöder min webbplats genom affiliate-länkar, så om du köper något med dem får jag en liten provision (priset förändras inte för dig).

Zazzle är en annan hantverksmarknad som kan vara ett bra ställe att sälja dina foton tillsammans med produkterna från foton som fotoböcker, muggar etc. Jag har listat cirka 40+ webbplatser i den här artikeln som låter dig komma igång med dessa onlinejobb. Du kan ladda upp alla dina foton till ett galleri. Definitioner, 00000001 BTC), även känd som en Satoshi. För att komma igång med Clashot, skapa bara ett gratis konto och börja ladda upp dina foton för att göra dem tillgängliga för köp av miljontals globala användare på DepositPhotos. Men var medveten om för- och nackdelarna med att göra detta. Vänja dig till det. När du skapar ett ibotta-konto får du omedelbar tillgång till erbjudanden och kuponger i deltagande butiker.

Den här appen får en 3. Detta hjälper dig att få ett bättre perspektiv. Naturligtvis, ju lägre du ställer in priset desto mer troligt kan folk vara att köpa dina bilder.

Var Du Kan Sälja Ditt Foto

Vissa har strikta regler för upphovsrätt och äganderätt. Om dina foton från albumet blir sålda kommer du att tjäna standard 5 dollar per foto och om foton som publicerats av andra (som du lagt till i ditt album) blir sålda kommer du att tjäna en provision på USD0. Dina bilder är redo för försäljning. Det finns massor av telefonredigeringsappar att få gratis eller några få pence, men Snapseed (iPhone, Android, gratis) gör konsekvent det bästa listan. Om din kamera har en full sensor är en 120mm bra. Det är dock förvånande hur många fotografer som inte använder sin webbplats till fullo potential.

När du väl accepterat kommer du att ha möjlighet att tjäna pengar på deras inkomstdelningsprogram. Day trading academy philippines, - Se till att handelsplattformen är användarvänlig i fråga om mäklarmjukvaran. Appen är gratis tillgänglig för både Android och iOS. Betalningar görs via PayPal när användaren begär en utbetalning.

Bigstock är mycket professionell och intuitiv.

Snapped4U

(Vissa mikrostocktjänster kommer inte bara att be om fotoutgivningar utan även en fastighetsrelease.) Det är sant att det kräver viss kunskap men det finns inga sätt att tjäna pengar från ingenstans. Och även om rättigheter och licenser relaterade till att sälja fotografering kan verka som ett främmande språk, finns det vissa termer och koncept som du bör känna till för att skydda dig från stöld och kränka andras rättigheter när du säljer foton.

Sedan, under några månader och några dussin bilder, se om specifika webbplatser sticker ut när det gäller försäljning och intäkter. Det är därför jag skriver denna djupgående artikel. Tjäna en lägsta royalty på 50%, vilket kan gå upp till 62. Dreamstime är också leverantör av bilder för Google-annonser; om din konst används där, får du kr2 per icke-exklusiv bild och kr2. Dessa foton som säljer webbplatser kan äntligen ge ditt fotografi det erkännande att det förtjänar. Det är okej för grundläggande redigeringar som färgkorrigering, rätning, beskärning och kontrast.

Om du blir en exklusiv bidragsgivare kan du tjäna upp till 45% av provisionen.

Shutterstock är den mest populära arkivfotografihemsidan och har varit i över 15 år. Det finns massor av enkla sätt att få betalt för att ta bilder utan att vara en professionell fotograf. Du kommer att tjäna cirka 33% på varje försäljning av ditt innehåll. Klicka här för att ladda ner appen och lära dig mer om EyeEm.

Sälj foton online och tjäna pengar | Speciellt för studenter

Onlinehandledningsföretagen har mer flexibilitet eftersom de kan lära elever i olika tidszoner. Bloggar tillhandahåller massor av nyckelordrelevant innehåll, som sökmotorer älskar, ger ett sätt att engagera med din publik och uppmuntra sociala medier, och är ett bra sätt att släppa in referenser till dina foton till salu. Du måste investera i den här aspekten av ditt företag. Du tjänar lite extra pengar och företag och publikationer kan få de visuella hjälpmedel de behöver. Hur man köper din första bitcoin och börjar handla cryptocurrency, din instruktör för denna kurs är Will Bartlett som är en internetentreprenör, affärsägare och investerare. 99 men har ännu fler redigeringsfunktioner.

Om du (liksom oss) inte kan motstå ett bra fotoupp, tänk mindre pouter och mer krkrkrs genom att få in dina digitala foton. Detta beror på att de är så välkända och har miljontals kunder, vilket maximerar din exponering. Foton bör vara ganska generiska.

Foap

OM JA, GÅ MED DETTA KURSEN OCH FÅ HUNDRA DOLLAR LÄTT. (8) Acceptera avslag. Med ett pro- eller säljarkonto får du också ta med ditt vattenstämpel tillsammans med personlig text. Den ena är genom 'Portfolio Marketplace' och den andra är genom 'Requests and Challenges'. Jag kommer att notera företagen nedan inom kort.

Du kan anpassa dina licenser. Deras kundtjänst är fantastisk, och det betyder att det verkligen inte finns någon risk att testa det. Webbplatsen får 100 000 nya bilder dagligen i sitt lager. Crestock betalar bidragsgivarna 20–40% provisionskostnader baserat på det totala antalet nedladdningar. Hur man börjar handla bitcoin futures på bitmex, 24 amerikanska dollar. Skriv ut dina bästa bilder som fotokort eller vykort och sälj dem till lokala butiker.

Allt du behöver göra är att ta bilder och ladda upp dem till ditt galleri från din telefon eller dator. Men framför allt har du kraften att sprida ditt meddelande till nya uppsättningar av människor genom att använda hashtags i dina inlägg. Trevligt motto, eller hur? Att länka dina olika konton gör det lättare att hantera din fotodelning på flera plattformar, vilket är bra för synligheten av dina foton, särskilt viktigt när du försöker ta reda på hur du säljer din fotografering. För mer djupgående information om upphovsrättslagar och licensiering i U. Ditt hårda arbete kommer säkert att betala sig när du lär dig hur man kan tjäna pengar med fotografering. Dessutom kan du sedan sälja samma bilder som utskrifter någon annanstans. Tänk också på att Stocksy kräver att alla dina bilder är exklusiva.

Var Man Kan Sälja Foton Online

För att ofta anländer dit andra ännu inte har kommit är det bara en fråga om uthållighet. Alla media måste accepteras och samlas även efter att du har gjort beskrivningar och nyckelord/metadata. Hur säljer jag bilder online? Det finns en så stor variation att du kan hitta det du letar efter.

Vilka verktyg använder de för att redigera foton? Och alla dessa fotografier måste komma från någonstans. Du får inte så mycket brus med den optiska zoomen. Som jag sa detta har en kostnad och därför håller webbplatsen 8% av varje försäljning (vilket fortfarande är väldigt lågt jämfört med de 50% till 85% som de flesta av byråerna behåller) och du måste betala ett årligt konto. Bilder på arbetsplatser (på kontoret, snickare, steward etc.) Detta skulle vara ett bra alternativ för de människor som vill börja sälja sina foton online som ett företag istället för bara en sidosnurr på grund av kostnaden.

Provisionsområdet är 34–42%. Det här är de typer av bilder du vill ta eftersom de är de mest lönsamma bilderna att sälja online. Du kan definiera dina egna villkor. Valutahandlare, alla valutahandelar involverar två valutor eftersom du satsar på värdet på en valuta mot en annan. De betalade medlemsplanerna inkluderar förmåner som reklam för dina tjänster så att du kan hitta fler möjligheter att tjäna pengar och en Adobe CC-plan. Lägg märke till hur de ställer in sina bilder och vilka delar av fotografikomposition de använder bäst. De fungerar på ett annat sätt där dina foton får betyg och högst rankade säljs. Få det för 35% rabatt här!