21 Enkla Sätt Att Tjäna Pengar På College

Om din högskola erbjuder en kurs eller seminarium för att återuppta kan du lära dig den här färdigheten snabbt och sedan få betalt för att använda den! Om du är en högskolestudent och du behöver tjäna pengar för undervisning och utgifter - eller du bara vill ha lite mer pengar att spendera på helgerna - här är några alternativa sätt att få en inkomst. Det finns gott om onlinesidor där du kan bli tränare eller konsult, förutsatt att du har färdigheter som någon annan vill lära sig. Eller för större belopp kan du göra uppdragsporträtt (det finns rika människor som kommer att betala stora pengar för den här typen av saker).

Dessa datainmatningsjobb varierar beroende på arbetet.

Du kan tjäna upp till kr16 i timmen. Sociala mediehanterare hanterar allt detta. Om du har provat någon av dessa metoder eller andra onlinejobb för studenter, låt mig veta hur det fungerade! Människor kommer att värdera ansvarsfulla studenter att hålla sittplatser. Hon tycker om att hjälpa andra att upptäcka möjligheter att arbeta online och starta egna företag. I allmänhet kommer du som student inte att göra snickeri eller elektriskt arbete. Det var de coolaste 100 jag någonsin har gjort. Du kan fylla i en ansökan online för granskning och du vet om du har accepterats i 24-48 timmar.

Beroende på var du befinner dig kan det finnas allvarliga kontanter (och roliga) att ha med dessa jobb, och de flesta erbjuder flexibel schemaläggning så att du kan komma till klasser utan problem. Spara den här händelsen, till exempel kan du hjälpa till på biblioteket, vara en parkeringsvakt eller hjälpa till med säkerheten. Har du tid att tjäna pengar på sidan men vill inte binda dig själv till ett deltidsjobb? Varför inte designa några T-shirts att sälja på nätet?

Nedan följer några av våra favoritvägar för att tjäna pengar på att sälja saker du inte behöver eller använder.

Resume Writer

Studenter med kontanter, ta hjärta: Och det är bokstavligen allt som krävs för att börja tjäna pengar. Jag tillbringade mycket tid på att arbeta på min blogg det första året med ett heltidsarbete, upptagen småbarn och make. På college älskade jag faktiskt att ta bra anteckningar och skriva ner allt eftersom det hjälpte mig när jag studerade och behöll information.

För en student är en bra anmärkning som en skatt.

Amazon Mechanical Turk

Den genomsnittliga lönen är upp till kr1 000 per månad deltid enligt webbplatsen. Frilansskrivning är ett av de första sätten jag började tjäna pengar online och tycker att det är ett bra alternativ att komma igång med att tjäna pengar online. Kolla in Fiverr. Vad du än gör, skriv inte bara för att skriva eller tjäna pengar. Jag nämnde redan olika typer av tillgängliga frilansskrivjobb. Om du är i en sovsal eller i en svit, tittar du på den här artikeln från en enhet som har tillgång till internet. Här är fyra av de populära:

8 Enkla Steg För Att Skapa En Onlinekurs & Tjäna Pengar

Arbetet för en social mediehanterare är att hantera olika sociala mediekonton för ett varumärke eller ett företag. Tro det eller inte, det kan du vara. För de allra flesta studenter finns det ofta ett element av ojämlikhet när det gäller att jämföra sina inkomster med sina utgifter.

De flesta studenter är förmodligen redan ganska bekanta med de flesta sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, Instagram och andra. Hur man sätter ekonomiska mål och faktiskt möter dem, men vi samarbetar fortfarande. Men innan du ansöker om något jobb, bör du veta vilka färdigheter som krävs för att få webbdesignjobb: Människor hatar att flytta, förmodligen mer än du förstår om du inte har gjort mycket av det. En dator eller en bärbar dator med en anständig Internet-anslutning är mer än tillräckligt för att komma igång. Som mekanisk turk från Amazon kommer du att fungera som en slags onlinebud.

Varje webbplats skiljer sig åt hur de kommer att betala dig och hur mycket du ska göra för varje genomförd undersökning. Ännu en fördel är att arbetet går med skolåret, så du kommer att ha fri över sommarsemestern. Om du talar ett andraspråk kan du arbeta som översättare. Oavsett om det är ämnet du lär dig om, något som du redan vet mycket om eller till och med språket du pratar, finns det massor av möjligheter där, till exempel Ukwritings och SimpleGrad, för att komma igång. Uber kan vara ett bra sätt att tjäna lite pengar. Om du kan skriva snabbt kan det vara ett perfekt jobb för dig.

Bli Lärarassistent

På bara några minuter om dagen kan du göra en trevlig sidoinkomst med betalade onlineundersökningar. Sammantaget är detta några av de bästa jobben för studenter. Så du tror att du är en vinnare - varför inte prova dig på valutatävlingar? Samtal tar vanligtvis bara ett par minuter, men du måste vara tillgänglig för fyra timmars schemaläggningsblock. Det finns inga speciella kvalifikationer du behöver för det här jobbet, även om goda färdigheter i människor och förmågan att vara lugn under tryck är till hjälp. Airbnb erbjuder en garanti på 1 000 000 dollar för att skydda dig mot alla slags skador på egendom som kan orsakas av gäster. Hur du kan automatisera hela ditt företag så att du inte behöver spendera timmar på att göra det själv! Du måste också vara 21 i de flesta fall.

Det bästa är att du kan skapa så många spelningar du vill. Om du har arbetat med andra klienter innan du försöker få några vittnesmål som innehåller "socialt bevis" på din webbplats. En extra Ser du dig själv som en spirande ung skådespelare eller bara den personen som går förbi i bakgrunden skott en episod av Eastenders? Support för chatt och e-post - Om du gillar tanken på att stanna kvar men inte bryr dig om att vara bunden till ett schema, leta efter supportchatter online och chatta. Du kan också arbeta med medstudenter på din högskola, registrera dig för ett av dessa företag eller till och med skapa din egen onlinekurs.

Istället för att slösa bort timmar och timmar på att undersöka olika webbplatser och skapa konton, har jag gjort allt det smutsiga arbetet åt dig.
  • Sammantaget föredrar jag eToro med över 8 miljoner användare över hela världen.
  • Dessa företag kommer ofta att annonsera att du kan tjäna kr25/timme att arbeta för dem, men detta är extremt sällsynt.
  • Om du är något som jag var på college kanske du inte har för många livsmedel ???? - men bara om du faktiskt gör då och då, så är det väldigt lätt.
  • Och om du vill utöka din räckvidd för att locka fler kunder kan du kolla in några av de bästa alternativa webbplatserna för Etsy där du kan sälja dina handgjorda saker.
  • Det är när du, föraren, får ett meddelande om att du vet att det finns någon som behöver en åktur.
  • Bo i någon annans hem och få betalt - det är drömmen, eller hur?
  • En av mina favoritundersökningswebbplatser är Swagbucks men jag kommer att visa er 20 fler legitima undersökningssidor där jag arbetade och tjänade bra pengar på det.

Fler Pengarhack

Du använder bara din egen bil och när någon i närheten av dig vill ha en tur får du ett meddelande på din telefon (förutsatt att du valde att du var tillgänglig i appen) du tar upp dem och släpper dem där de vill åka och sedan du automatiskt få betalt. När jag var på college arbetade jag ett av de bästa jobben för studenter jag eventuellt kunde begära. Om du har praktisk erfarenhet av att klippa gräsmattor, fixa läckande kranar, måla sovrum, flytta etc. bästa appen för valutahandel 2020, xTB Nyckelfunktioner Bästa Cryptocurrency mäklare 2020 av Good Money Guide Reglerad i flera stora finansiella centra inklusive FCA 230 000+ handlare globalt, fullpengskunder segregation Min Insättning £ 250 Börja handel Se nyckelfunktioner Nyckelfunktioner Bästa Cryptocurrency mäklare 2020 av Good Money Guide Reglerad i flera stora finansiella centra inklusive FCA 230 000+ näringsidkare globalt, fullpengskunder segregering Betalningsmetoder Banköverföring, kreditkort, PayPal, Skrill banköverföring, kreditkort, PayPal, Skrill En global reglerad mäklare med mer än 14 års erfarenhet, XTB är en av de världens största börsnoterade FX- och CFD-mäklare. Vi har alla en skicklighet eller två som kan användas för att tjäna pengar.

Det bästa sättet att hitta kunder, särskilt de som betalar ett anständigt belopp, är att kontakta dessa kunder och webbplatser direkt. Du blir förvånad över hur många som skulle älska att få hjälp med att installera en ny maskin eller fixa en gammal. Det finns många möjligheter där ute som erbjuder flexibla deltidsjobb för studenter som kräver liten eller ingen erfarenhet, så att du kan tjäna pengar medan du balanserar dina klasser samtidigt.

Det bästa med denna lukrativa idé är att när du har investerat tiden (säg 20 timmar), kommer du att få en passiv inkomst under många år framöver!

Gör översättningsarbete

Detta är ofta ett sätt att få bättre priser eftersom du kommer att betalas direkt och minska medelavgifterna som frilansingssajterna tar. Bra webbutvecklare är alltid efterfrågade. Hur många timmar om dagen kör du din bil?

En bra utgångspunkt är Adobe Stock eller Getty Images. Handledning är ett klassiskt sätt för studenter att tjäna extra pengar. Du kanske till och med kan hitta frilansskrivningar på webbplatser som Craigslist. I stället för att kasta ut dem, varför inte sälja dem? Se bara till att du kan uppfylla de tidsfrister som du angav i ditt bud! Det beror på ditt schema och ditt val att ta reda på rätt jobb att börja tjäna. Om du för närvarande studerar grafisk design eller skulle vara intresserad av att lära dig kunskapsuppsättningen kan du göra en riktigt bra flexibel inkomst genom att genomföra designprojekt för andra. För att hitta jobb, kolla in sajter som Zirtual, People per Hour och VA Networking.

Med en enkel webbplats och ett visitkort kan du förvandla din inre kunskap till ett företag och börja hjälpa företag att få kontakt med studenter. De flesta företag behöver en bakgrundskontroll och första hjälpen certifiering innan du kan arbeta för dem. Frilans är ett bra sido spel för studenter men att bli en framgångsrik frilansförfattare kräver mycket arbete innan du rullar in degen. Investera i cannabis revolution, varför ska jag investera i Cannabis? Dela är omtänksam! En annan bra idé om du är konstnärlig är att designa T-shirts som kan tillverkas och säljas online. Även om vi handlar om sparsamhet och resursmässighet, tycker vi att stereotypen "bröt student" är en begränsande tro.

Swagbucks

Bli en postkamrat Postkameror är en leveransservice på begäran, där du kan få betalt för att leverera varor (vanligtvis mat) till någonstans i stan. Jag har gjort det i tre böcker och har återkommande intäkter varje månad! Om du är bra på sökmotoroptimering eller affiliate-marknadsföring kan du ta ut ett ganska öre för att hjälpa till med det också.

Gör Transkription

Detta kan sträcka sig från att få matvaror till att transportera dem till läkaren. Alla undersökningswebbplatser ovan är GRATIS att registrera sig och är lätta att använda! Dessa flexibla deltidsjobb är några av de bästa sätten för studenter att få lite extra pengar utan att behöva särskild arbetslivserfarenhet och kompetens. Trädgårdsförsäljning är ett hederligt sätt att sälja de saker du inte behöver, samtidigt som du möter några intressanta karaktärer (om din gårdsförsäljning är något som de jag har varit en del av). Fungerar crypto genius, det är mycket viktigt för dig att förstå att programvaran inte är pålitlig. Om du nyligen har flyttat från ett annat tillstånd kan du behöva verifiera din körhistorik.

Du kan till och med annonsera i skolan och få betalt för att redigera forskningsuppgifter för dina medelever. Hur man gör (och förlorar) kr 2 000 000 dagshandel: systemet och berättelsen. Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år som frilansförfattare. Dessa jobb kallas mikrotaskar och är snabba som är utformade för att öka effektiviteten och produktiviteten på Amazonas marknadsplats. Tycker du att det är bra att arbeta på college eller ska du undvika det om möjligt? Vi älskar att använda Swagbucks för att tjäna pengar eftersom de har flera möjligheter att tjäna pengar. Företag använder den informationen för att bestämma hur de kan förbättra sina tjänster.

Många företag och människor behöver hjälp med att översätta olika typer av dokument, akademiska artiklar, ljudfiler och mycket mer saker till ett annat eller fler språk. De betalar dig direkt till PayPal eller låter dig lösa in belöningar för Amazon-presentkort. Att vara högskolestudent är freakishly dyra. Så det är bättre att du ställer in det.

Några av länkarna som ingår i det här inlägget kommer från våra sponsorer.